7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Most ezzel nem mondtál újat, de én éppen ezekről a felszitázott, vagy hamis lemezekről beszélek, illetve a Traxdatáról is, mint ahogy írtad, már panaszkodtak rá, valószinüleg valami hamisítvány lehetett, Aritából nekem a rózsaszin nem vállt be, a RiData meg mint írtam, volt amelyik szar volt, a +-os 4X-es, illetve a nyomtatható minuszos lemezük. Ez utóbbi azóta "megjavul", más a médiakódja is, a mostaniak G04-es médiakóddal vannak, a régebbi szarok meg valami M02 vagy mi volt. Szal az, hogy RiData, max több esélyed van arra, hogy jó lemezt kapsz. -
Renatto #3983 Nekem a 108-as kíválóan írja az arita minuszos 8x-ost neroval... A Datawrite az tényleg jó lemez és olcsó is! -
Akkor mégegyszer. Hivatalosan 3 féle ritek lemez van: traxdata, ridata, arita. A többi: vagy felvásárolja valaki a seljetet felszitázza és eladja, vagy hamisítvány. -
Amúgymeg használok normális lemezt, úgyhívják Datawrite grey top (ProdiscF01) :)
Olcsóbb is, jobb is, mint a TraxData v. a RiData. -
Ha ennyire bízol a Ritek lemezekben, akkor vegyél Grade A Mediát :D
Az írómnak meg semmi baja. Nemigaz, hogy neked a G05 csak a RiDatával egyenlő. Én úgy álltalánosságban beszéltem a G05-ös lemezekről, a RiData a jobbik fajta, de van ezer más féle, ami vagy jó, vagy nem.
Nemértem, ezen mit nem értesz. -
TraxData nagyon jó... A fekete nekem nagyon bevállt. -
A Rtiek (confexx) termékei: Traxdata, Ridata, Arita. Ezek közül az Arita a B kategóriás. Traxdatáról meg én is olvastam mostanában panaszokat. Verbatimról 8x-osról is hallottam már, hogy van olyan sorozat, amit 108-as kilök. -
MasterJay #3977 Nekem egy LG4040B firkálom van és a G05-ös lemezeket hibátlanul megírja!
Igaz az eredeti FirmWare-val nem tudtamm írni csak 2x-esen de utána ment a 4x-es írás is! A301-->A304-re váltott! -
izb #3976 Szerintem akkor nézettesd meg az íródat,vagy vegyél normális beszerzőtől lemezt!
Nekem ugyanilyen íróm van és no problemo. -
Ja, mint Pio108 tulajdonos állítom, hogy a G05-ös lemezek között sok a szar, legalábbis mostanában, régebben jobbak voltak (szigoruan szerintem). -
Tudom, de ha szar eleve az alapanyag, akkor lehet akármilyen írod, szar lesz, max a jobb íróval kevésbé lesz pocsék a minőség, pl egy citromsárga Budget lemezen semmi sem segít :D. Az LG-ket meg ezért nem szeretem, terméktámogatásuk nulla, pedig szvsz csak egy normális firmware kellene hozzá, hogy rendessen megírja.
-
Renatto #3973 Nem akarok beleszólni, de a lemez és az író összhangja a fontos szerintem! Az LG 4120 semmiképp nem irta meg a G05-os lemezeket, de ha mégis, az aztali dvd nem látta... a Pio 108D viszont 12x-en irja a 8x G05-öt hibátlanul! Dvd info -
A témábavág a cikk egy része, alulról a 3. bekezdés:
http://www.cdgrab.hu/_cikk/alapanyagmediakod/alapanyag_vs_mid.html -
Na ja, de mi a garancia, hogy gyári? Orba-szájba gyártanak a dzsunkacégek a Ritek médiakóddal, aztán azt szitáznak rá, amit nem szégyelnek.
Egyébként nem a RiData lemezekről beszéltem (bár a 4X pluszos lemezük sem volt egy leányálom, illetve a minuszos M02-es nyomtatható RiData is fos volt, biztos azért, mert a RiData megbízható márka :D ), hanem úgy általában, RiDisc, Arita, Grade A Media stb stb. Mindből vettem már jót is, meg rosszat is. -
izb #3970 Az eredeti Ridata lemezek,amik gyáriak,azokról beszélek.
Tapasztalatlanságról inkább ne beszéljünk.......... -
Ha szerinted az összes G05-ös illetve G04-es médiakóddal ellátott lemez tökéletes, akkor hazudsz, vagy szinplán tapasztalatlan vagy
-
izb #3968 A füled az a zsákba macska!
Hihetetlen dolgokat tudsz te is kitalálni............
-
Nekem mostanában pack header error-t ír a Decrypter amikor isoba szedem le a fimet, a Disk juggler megcsinálja az iso-t és meg is írja ami le ellenőrizve hibátlan. Mi az a pack header? -
Én a Dvddecrypterrel szedem le iso-ba, majd a Neroval írom ki, kényelmesebb, mint a Neroba folyton állítgatni a dvdírót. -
bandia #3965 Én a Verbatimra esküszöm, nekem bejött. -
bandia #3964 Halihó! Én a Nero-t ajánlom, be kell állítani ahogyan írtad az image recordert aztán burn:) Remélem azóta már megoldottad a gondot. Sok sikert -
Lacika 79 #3963 Arita?! Már félrebeszélek. Ridata-t akartam írni. 
-
Lacika 79 #3962 akkor Arita inkább? Mondjuk most beszereztem 50 Verbatimot saját használatra :P -
Nemtudom, nem használok Traxdatat, csak a HWSW-n, meg itt is kezdenek panaszkodni( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063728571 ) a Traxdatára. -
Lacika 79 #3960 hm. melyik Traxdata? Mert én az utóbbi hetekben megírtam kb 200-at, és mindegyik tökéletes. kopp-kopp -
Olyannal, hogy Tayo-Yuden, mint márka, még nem találkoztam, max médiakódként, bár lehet, nemvagyok eléggé figyelmes :)
Traxdatákra épp az imént panaszkodtak lentebb :(
Ami tényleg jófajta az a Verbatim, TDK, Datawrite (szürke, 8X-os), DAtawrite Silver Printable, ezeket próbáltam.
Ritek G04-G05 tényleg zsákbamacska, főleg a G05 :(
-
tayo-yuden, verbatim, traxdata vagy barmelyik multi márka rendes médakoddal, (mcc ty g04-05)
mert ritek és ritek között is hatalmas különbségek vannak -
salieri #3957 mondjal rendes lemezt :)
kiprobalom...:) -
nem ám rendes lemezt vennél +20ft ért inkabb egy uj irot :D -
salieri #3955 azon kezdtem el gondolkodni, hogy akkor amit eddig kiirtam alsokategorias lemezekre dobhatom ki a szemetbe :D :D :D
szval akkor semmi megoldas....hat akkor marad egyenlore a 2x aztan majd cserelunk valami uj irora :)
de azert koszi a help et :) -
izb #3954 Huuuuuuu ez nagyon erős!!"amiket felsoroltal erosen az also kategoria"
Beszarok!Ezt a tapasztalatot!!Nem semmi
-
Lacika 79 #3953 végülis nagy idő azt az 5 percet kivárni. 
-
ridata bőven jó. a baj az, hogy LG nem szeretik a RitekG05-öt.... -
Mit vársz? Hogy valaki megírja neked a több éves tapasztalatát a 16X-os írással kapcsolatban? :) -
Szerintem vegyél drágább lemezeket mert amiket felsoroltal erosen az also kategoria. Nekem is volt ilyen probremam csak nekem megy 8x nem akarta irni a ridatakat meg egyeb olcso lemezt de amint megvettem a dragabb lemezeket máris irta 8x.
Valaki irt már 16x?Mennyi ideig lessz jo meg a vele irt DVD?Megéri 8x helyett 16x irni? -
salieri #3949 sziasztok!
azt szeretnem megkerdezni, hogy lg gsa 4040b dvd ironal tudtok segiteni esetleg, hogy milyen lemezt tud megirni 4x?!
mert ridata,orange,arita nem tetszik neki...princoval nem probalkoznek :)
normalis firmware van esetleg, ami kezeli ezt a problemat? -
bocs bocs! igazad van valóban ha szar a lemez akkor mindegy, azért kösz hogy próbáltál egy lámának segíteni
-
Nyomtatható lemezt kellene vennem, vagy Sony(Benq) vagy Ritek G05, az előbbiből már megírtam közel 25-öt és nincs vele gond, a Nero tesztgörbélyén vannak kissebb "cakkok". Rossz választás lenne a ritek? Vagy van G04-es Ridata. Mik a tapasztalatok GSA 4120B-vel?
-
milyen crc-ről beszélsz mán? nem értem egy szavadat sem..... Ha szar a lemez amin van, és tényleg hibás akkor kurvamind1 milyen progival próbálkozol. Ha jó a lemez akkor is mind1.... -
kösz