DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát bakker kicseréltettem a lg 16x-s irómat mert nem olvasott be semmit.. még irott dvd-t sem.. LG GSA-4160B a márkája..
kicserélték 1 másikra, ez se tûnik megbizhatónak.. bazzeg ez lehet szar széria ... majd most kiderül.. amúgy segitsetek pls mert semmilyen tapasztalatom nincs dvd irásban. mi ez a firmware
és honnan lehet leszedni lg iróhoz ?..
Met
mármint firmware?<#alien2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

...firmwirét?...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nec 3500a hoz hol találni firwirét?
elõre is thx

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

SarkanyfuaRUSH
köszi a választ..

4x-esnek ismeri fel, manuálisan tudnám gyorsabban írni szerintem, de miért nem ismeri fel a lemezt 16x-osnak, ha egyszer olyan?

1.14-es firmware van rajta, ennél van újabb?
Aramir
Egyébként csak 4X-esnek ismeri fel, vagy tudnád gyorsabban is írni?
Ha ez van, akkor lehet, hogy egy firmware frissités segítene a problémádon.

Aramir
Mert a 8X, pláne a 16X-os alapanyagok lassan írva szarok lesznek.
A Pioneer cég gondolom gondolt erre, ezért nem engedi az író (és nem a Nero) lassan írni. Írd meg 4X-es, jó lesz.

Aramir
Firmware frissités, jobb alapanyag vásárlása, lecserélés PIONEER 107 v. 108 illetve NEC 3500-as írók valamelyikére, kb ebben a sorrendben 😄

SarkanyfuaRUSH
üdv!

Teljesen kezdõ vagyok dvd írás ügyben és kéne egy kis segítség.

Adva van egy Pioneer DVR108 író és ehhez TDK +R-es 1-16x-os 4,7Gb-os lemezek. No az érdekes az, hogy ezeket a lemezeket Nero 6.6.0.3 csak 4x-esnek ismeri föl...

Miért van ez? Gyakran elõfordul, hogy a lemezre írt sebesség nem mûködik? Vagy írónként változik? Esetleg tudok tapasztalatokat mondani az íróval kapcsolatban, hogy milyen lemezeket szeret vagy nem szeret?

Nagyon köszi
csá valaki segitsen pls van 1 lg dvd iróm 16x-s nem ismeri fel a névtelen lemezeket mint pl a primco agy a mic az olcsó fajtákat.. azt irja ki irásnál hogy üres és tegyek be lemezt.. pedig van benne.. mit lehet csinálni ilyenkor ? van vmi megoldás ?
Aramir
Meg eleve más lézer is kell a kisebb pitek égetéséhez, ezért szerintem, ha akarnák sem lehetne.

Szerinted 'nekik' mi lenne abban az üzlet hogy egy új fajta lemezt meg tudnál írni a régi íróddal?

Aramir
Max olvasásban és elképzelhetettlen.

grebber
Úgy halottam hogy kompatibiliss lesz tehát elképzelhetõ.

Next PC upgrade: 2022

Aramir
Kicsit gondolkozz, ha cd-íróval nem tudsz dvd-t írni, akkor szerinted? 😊

grebber
Lenne egy olyan kérdésem hogy mivel nemsokára forgalomba jön a 19.7GB-os HD-DVD hogy a mostani irokkal lehet majd õket irni??
Lesz hozzá majd firmware?? (gondolom lesz)

Met
Any DVD

Hello!
1 kérdésem lenne: css dvd másolásvédelmet, hogy lehet kiiktatni?

Elõre is köszi!
Cinema Craft Encoder 2.67 szokott vki avi bol dvd formatumra konvertalni?

Aramir
Hát...
Budget-Princo-Gigamaster-piros 4X Datawrite-Sky fostalicska mind.
Ritek G04, G05 középkategória.
TY, MCC, Richo, Fuji (legalábbis a szürke 8X Datawrite) szerintem jó.

Gondolom van még egy rakás márka, de nekem ezekkel volt dolgom.

Aramir
Én úgy olvastam, hogy kevés volt a kapacitásuk, ezért egy idõben külsõ forrásból szereztek alapanyagot, a TYudentõl. Jó minõség mindkettõ (MCC és a TY is).
Egy idõben vettem hamis Verbatimot MCM gyártókóddal, na az szar volt, igaz ez még a 2X-es lemezekknél volt 😄

grebber
Nekem is MCC-s verbatimjaim vannak.

Valaki irja már a DVD-k "minõségi" sorrendját a legjobbtól a legrosszabbik!!

Laalee
ja lehet de nem jellemzõ a mostaniakra, és az sem hogy yuden alapanyagot micsu kóddal lássanak el, márpedig az mcc az

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Met
Verbatimbõl lehet TY vagy MCC alapanyagú.

Laalee
TY nem gyárt MCC kóddal lemezt 😄

Met
Lehet még TAIYO YUDEN is az alapanyag, a DVD Decrypter megmondja mi is pontosan.

Laalee
dvd-r 4* es lemeznek kell lennie, lilás adathordozó szinnel.

Laalee
ha ezzel a médiakóddal gyártották az összes program ezt fogja kiirni

Stann
Hali!

Elég olcsón sikerült hozzájutnom Verbatim lemezekhez, és a kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?

A Nero Gyártónak Verbgatimot ír, kódjának pedig MCC 01RG20-at.
Valahol ezt le lehet csekkolni, hogy tényleg valós-e?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Rafaelo
felülirta mégis mûködik úgyhogy oké

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Met
Én a Colin4-et írtam ki dvd-re, a 2-3-4. lemezeken csak 1-1 fileok voltak és mind más, tehát nem akart felül írni semmit semmivel.
Szerintem írd felül azokat a fileokat aztán csinálj belõle egy iso-t, mountold be és telepítsd fel arról. Így kipróbálod, hogy mûkodik e és nem cseszel el egy dvd-t ha mégse menne.

Rafaelo
akkor téleg az a megoldás hogy a töblemezes játékokat egy mappába rakom és ugy írom ki ??? vagy csak én tökölök ilyennel hogy ne isoban rakjam rá?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Laalee
hát akkor vedd azokat.

grebber
Hát egyébként én nem tudom ti milyen princokat irtatók hogy gagyi szar fos meg minden , én nem vettem észre összes haver irt régen nekem is van csomo valamelyik 1éves is van már és semmi bajuk sõt a TESCO gazdaságos dvd-nek sincs.

Bullet
Közvetlenül másolsz?
Elõször csinálj róla CD képet, aztán írd ki.

Bullet
Minden lemez külön könyvtár. Talán.

Rafaelo
de akkor ha a két cd-t egy könyvtárba másolom akkor van olyan file amit felül akar írni az meg nem tûnik jó ötletnek

Met
Úgy tudod, hogy kiszeded az isokbol a fileokat és bemásolod egy könyvtárba és azt írod ki dvd-re.

Met
Csinálj egy imaget a lemezrõl a DVD Decrypterrel, ha esetleg volt rajta másolás védelem azt kiszedi és az olvasási hibát is jelzi. Ha esetleg olvasási hibás, tedd be az íróba és onnan csinálj imaget.

Rafaelo
hát hogy ne keljen isomountolo progit használni

Miért nem jó neked ISO-ban? Én mindíg úgy írom ki. Utána Bemountolom az imidzset, oszt jóvan. 😊
Rafaelo
lenne egy kérdésem ha van egy töblemezes iso játékom hogy tudom dvd-re irni hogy ne maradjanak iso formátumban?????

gerg82
Sziasztok!olyan problémám van hogy ha egy nem eredeti DVD lemezt kezdek el másolni a Nero 6300-val DVD-rõl DVD-re akkor 80%-nál mindig kiirja hogy olvasási hiba aztán pedig irás hibát ir ki!Ez miért lehet Samsung DVD Olvasóm van és Samsung TS-H552B DVD irom!Ha valaki tud kérem segítsen!Köszönöm

:-)
Itt nem is az elrontáson van a hangsúly, hanem a késõbbi visszaolvasáson. Megírni egy lemezt "nem nagy mûvészet". De ha gagyi (princo, fibra, gigamaster, stb.) akkor valszeg rövid idõ után már írhatod ís újra egy normális lemezre.
Aramir
Olvasni is kellene, nem csak kérdezni 😄

grebber
Mert nekem van pár full fehét 4x nyomtatható felületû.
Eddig nem rontott el eggyet sem az iróm.

grebber
Már kérdeztem de nem felelt senki a DataWrite dvd milyen minõségû??

Az nem ridata!!!!!!!!
Hamisitvány!

marsu
ok gondoltam, én is.