DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicserélték 1 másikra, ez se tûnik megbizhatónak.. bazzeg ez lehet szar széria ... majd most kiderül.. amúgy segitsetek pls mert semmilyen tapasztalatom nincs dvd irásban. mi ez a firmware
és honnan lehet leszedni lg iróhoz ?..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
elõre is thx
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
4x-esnek ismeri fel, manuálisan tudnám gyorsabban írni szerintem, de miért nem ismeri fel a lemezt 16x-osnak, ha egyszer olyan?
1.14-es firmware van rajta, ennél van újabb?
Ha ez van, akkor lehet, hogy egy firmware frissités segítene a problémádon.
A Pioneer cég gondolom gondolt erre, ezért nem engedi az író (és nem a Nero) lassan írni. Írd meg 4X-es, jó lesz.
Teljesen kezdõ vagyok dvd írás ügyben és kéne egy kis segítség.
Adva van egy Pioneer DVR108 író és ehhez TDK +R-es 1-16x-os 4,7Gb-os lemezek. No az érdekes az, hogy ezeket a lemezeket Nero 6.6.0.3 csak 4x-esnek ismeri föl...
Miért van ez? Gyakran elõfordul, hogy a lemezre írt sebesség nem mûködik? Vagy írónként változik? Esetleg tudok tapasztalatokat mondani az íróval kapcsolatban, hogy milyen lemezeket szeret vagy nem szeret?
Nagyon köszi
Lesz hozzá majd firmware?? (gondolom lesz)
Next PC upgrade: 2022
1 kérdésem lenne: css dvd másolásvédelmet, hogy lehet kiiktatni?
Elõre is köszi!
Budget-Princo-Gigamaster-piros 4X Datawrite-Sky fostalicska mind.
Ritek G04, G05 középkategória.
TY, MCC, Richo, Fuji (legalábbis a szürke 8X Datawrite) szerintem jó.
Gondolom van még egy rakás márka, de nekem ezekkel volt dolgom.
Egy idõben vettem hamis Verbatimot MCM gyártókóddal, na az szar volt, igaz ez még a 2X-es lemezekknél volt 😄
Valaki irja már a DVD-k "minõségi" sorrendját a legjobbtól a legrosszabbik!!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elég olcsón sikerült hozzájutnom Verbatim lemezekhez, és a kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e?
A Nero Gyártónak Verbgatimot ír, kódjának pedig MCC 01RG20-at.
Valahol ezt le lehet csekkolni, hogy tényleg valós-e?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szerintem írd felül azokat a fileokat aztán csinálj belõle egy iso-t, mountold be és telepítsd fel arról. Így kipróbálod, hogy mûkodik e és nem cseszel el egy dvd-t ha mégse menne.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Itt nem is az elrontáson van a hangsúly, hanem a késõbbi visszaolvasáson. Megírni egy lemezt "nem nagy mûvészet". De ha gagyi (princo, fibra, gigamaster, stb.) akkor valszeg rövid idõ után már írhatod ís újra egy normális lemezre.
Eddig nem rontott el eggyet sem az iróm.
Hamisitvány!