DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy nagy kalap kaka.
marsu
Hi all, errõl mi a vélemény?? Giga Master
Aramir
Persze, az nyomtatható. Szerintem pocsék a minõsége.

Létezik hófehér ridata lemez aminek kékes a hátulja?
ritekm02?
vagy ez valami hamis nyavaja.

Aramir
Ha nincs bechipezve a PS2, akkor sehogysem fog menni.
A Platinum alapanyagot nem ismerem, esetleg próbáld meg 4X-en megírni.

Hi, thx, megpróbálom,, bár egyett már írtam PLATINUM 8x-ra 8x-an NÉRÓban ISO tipusban , , , és nem mûködött 😞(((
salazar
Alkohol 120% -al vagy neroval is kiírhatod teljesen mindegy csak arra figyelj, hogy mire írsz. Ja és lassan írd!

oops! 😊
Met
Nekem nem, hogy 5.1ben de 2 ben se szólt😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hali,

Kérdésem a következõ lenne:
PCn szeretnék PS2-re DVDt(Gáma) írni ahoz kell vlmilyen speciális program, vagy csak simán néróban megírom ISOban,,, vagy kell vlm speciális beállítás?
HELP, SOS
Thx
B.
Aramir
3.2 vagy valami hasonló, keress rá a dvdshrink szóra a googléban, megfogod találni.

fifi
Pontosan melyik verzió ez?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ugyanez a gondom nekem is. Annyira túl van bonyolítva az audió része, hogy majd 20 percig kellett keresnem, mire rájöttem, hogy a picsába tudom 5.1-ben megszólaltatni a cuccot. 😞
Akkor ebben egyet értünk. Most próbálok túladni rajta, aztán veszek Traxdatát, meg Ridiscet.
Metwork
Ajánlom az Instant Copy-t igaz 2 gigás gépen 1 giga rammal kb 2 óra egy film de nekem megéri.

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Én inkább lila Riteket, Traxdatát használtam most veszek Fujit. Megnéztem a WinDVD-t nem volt hangja a filmnek, bármit állítottam, felraktam a PowerDVD-t nem kellett hozzányúlni is ment mint az állat😊

I will use google before asking stupid questions.

Aramir
A rózsaszin 8X-os Arita egy fostalicska.

Aramir
Az új DvdShrinkben van egy olyan opció, ahol beállíthatod az élleséget, én pl maximum sharpnest szoktam használni és elfogadható a minõség. Az analízálást is kapcsold be.
Persze ha a kibõvített Gyûrûk Ura 3-at akarod egy lemezre rakni, akkor nyilván pocsék lesz 😄

Egyébként CCE, csak az meg kurva lassú, körülményes, igaz vannak keretprogramok hozzá, de nemismerem õket, így csak azt tudom ajánlani, hogy keress rá a "Cinema Craft Encoder"-re a googleban.

Én is PowerDVD-n gondolkozom, mindjárt le is cserélem a winDVD-t. 😊
Én most szürke (8x-os) Traxdatára írok, néha rózsaszín Aritára. Meg van még pár darab 4x-es Ridatám. Trax és Ridata eddig tökéletes volt.
fifi
Én PowerDVD-t. Aritaból eddig kb. 50db-ból ez az elsõ ami a kukába megy...Nekem a Traxdata/fekete/ jobban bejött de azt most nem tudnak hozni a kínairól 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Véleményetek szerint mi a lejobb megoldás a gyári filmekrõl "biztonsági másolat" készítéséhez? DVDShrink-en kívül, mert azzal bármit csinálok a végeredmény hulladék...

Hm. Most akkor jó az Arita, vagy sem? Mert nekem is volt már gondom pár darabbal. Pedig Ritek alapanyag. Érdekes.

Más: Ki milyen DVD lejátszó progit használ? Én eddig WinDVD-t használtam, de nem mindíg mûködik tökéletesen. 😞
fifi
minõségre gondoltam...
egyébként további kérdések elkerülése végett:IGEN

Met
gondolom írható lemezt...

fifi
Attól függ mit veszel...

Met
Ezek a találkozós dvd lemezeboltok megbízhatóak?

fifi
Basszus majdnem elsírtam magamat most, mikor pár lemezemet semmiképpen nem akarta a commander felmásolni...4X-en írt Arita/rózsaszín/
Hálát adtam szent Buddhának mikoris Decrypterrel sikerült!

fifi
Ez szvsz gyári hibás lézeroptikára/íróra utal...

elsõ lemez volt.

Elsõ lemezt írtad, vagy egymás után többet is? Mert ha többet megírtál, van úgy, hogy túlmelexik. Nálam még nem fordult elõ, de olvastam pár helyen, hogy van ilyen.
ez mitõl lehet:

általában az írók jobban tudják olvasni a sérült lemezeket. Amúgy a Pio olvasóm nekem is belassult mostanában. Lehet, hogy meg kéne takarítani picit. 😊
az létezhet hogy egy lg 4082es dvd író olvasási teljesítménye/precizitása jobb mint egy vadiúj pioneer olvasóé ? 9.000-ért vettem az olvasót, és meg vagyok elégedve a teljesítményével, bár ahhoz hogy össze tudjam hasonlítani egyéb márkákkal azokat is ki kellene próbálni, de nekem ezt ajánlották azzal hogy kicsit drágább de jobb is. most van egy picit karcos dvd amit a pio nem tud olvasni az író viszont igen. mitõl lehet ez?

Aramir
A szürke szinû (8X-os, Fuji alapanyag) jó, a piros szar, kb Princo minõség és árkategóri ez utóbbi.

Már csak az olvasó kímélése miatt is érdemesebb elõbb leszedni, és persze gyorsabb is vinyóról. 😊
Met
Ha az eredeti lemezrõl csinálok egy iso-t decrypterrel, azt bemountolom és arról kódolom le Instant Copyval akkor gyorsabban fog vele végezni? Mert azért a vinyórol gyorsabban kapja az adatot.
Kipróbálta már valaki?

marsu
Nem sokat segítettél bazzzzeg.<#beka3><#beka3><#beka3>

Szerintem te sem tudod a megoldást.<#mf3><#mf3><#mf3>
Elõször úgy látom, az alapvetõ számítástechnikai dolgokkal kéne tisztában lenned, és utána DVD írással próbálkozni.
grebber
DataWrite márkáról mi a véleményetek??

Next PC upgrade: 2022

marsu
Sziasztok.

Van a gépemben egy dvd olvasó, és egy dvd író-olvasó, ha 1-1-ben akarok átmásolni egy dvd-t, akkor azt írja a program (nero 6.3.0) hogy ez a lemez dvd-re nem másolható.
Másolt, és eredeti dvd- nél is ezt írja ki.
Mi lehet a baj????
A két dvd-ét össze kell kötni valamilyen kábellel??
Laalee
tmpgenc

vagy nero vision express

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

marsu
marsu
Át kell alakítani mpeg-be, aztán vcd-be, és kiírni vcd ként.
marsu
Indit, majd "open video", majd ha az elsõ cd-t beolvasta,
akkor "append avi segment" és itt megadod a cd2-t.
Ezután "Video" fül alatt "direct Stream copy",
majd utána "save avi" Ennyi.
Abba segíthetnetek még hogy milyen pogrammal tudnák kiirni avi.-t DVD formátumba

marsu es letudnad irni pontosan hogy lehetne ket avi kiterjesztésü filét össze rakni?

marsu
VirtualDub-1.5.4.
NeoMaN
az 2x-esen ír......

Sziasztok!Milyen programmal lehet avit egyesíteni?
[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.