DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritekm02?
vagy ez valami hamis nyavaja.
A Platinum alapanyagot nem ismerem, esetleg próbáld meg 4X-en megírni.
Kérdésem a következõ lenne:
PCn szeretnék PS2-re DVDt(Gáma) írni ahoz kell vlmilyen speciális program, vagy csak simán néróban megírom ISOban,,, vagy kell vlm speciális beállítás?
HELP, SOS
Thx
B.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I will use google before asking stupid questions.
I will use google before asking stupid questions.
Persze ha a kibõvített Gyûrûk Ura 3-at akarod egy lemezre rakni, akkor nyilván pocsék lesz 😄
Egyébként CCE, csak az meg kurva lassú, körülményes, igaz vannak keretprogramok hozzá, de nemismerem õket, így csak azt tudom ajánlani, hogy keress rá a "Cinema Craft Encoder"-re a googleban.
Én most szürke (8x-os) Traxdatára írok, néha rózsaszín Aritára. Meg van még pár darab 4x-es Ridatám. Trax és Ridata eddig tökéletes volt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Más: Ki milyen DVD lejátszó progit használ? Én eddig WinDVD-t használtam, de nem mindíg mûködik tökéletesen. 😞
egyébként további kérdések elkerülése végett:IGEN
Hálát adtam szent Buddhának mikoris Decrypterrel sikerült!
Kipróbálta már valaki?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintem te sem tudod a megoldást.<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Van a gépemben egy dvd olvasó, és egy dvd író-olvasó, ha 1-1-ben akarok átmásolni egy dvd-t, akkor azt írja a program (nero 6.3.0) hogy ez a lemez dvd-re nem másolható.
Másolt, és eredeti dvd- nél is ezt írja ki.
Mi lehet a baj????
A két dvd-ét össze kell kötni valamilyen kábellel??
akkor "append avi segment" és itt megadod a cd2-t.
Ezután "Video" fül alatt "direct Stream copy",
majd utána "save avi" Ennyi.