7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Met
    ha decrypterrel szeded le isoba nem tömöríti viszont jelzi ha olvasási hibát talál
  • psg5
    megpróbáltam a nero val isoba de nem vagyok beljebb mivel ha crc vagy írási hiba van akkor így is berontja.
    Azt hiszem marad a decripter vagy a shrink
  • psg5
    Láma voltam a dvd copynál kell beállítani hogy image recorder és akkor iso ba leszedi. jól értem ugye?
    megpróbálom azzal is
    kösz
  • psg5
    "Burn image to Disc" a bűvös mondat a neroban ami iso ba szedi le?
  • psg5
    és mit ajánlasz leszedéshez? decripter? shrink ? vagy más?
  • psg5
    ezt nem értem a nero leszedi isoba? tud olyat? nem közvetlenűl másol a nero lemezről lemezre??
  • bandia
    Szedd le ISO-ba...Semmit nem romlik a minQsége. Legalábbis sztem. De tutti nem fogod észrevenni. Elvileg 1-1 lesz. Semmi különbség
  • NeoMaN
    nero dvd copy.
    először leszedi isoba, majd bekéri a lemezt amire kiírja.
    minőség nem romlik.
  • psg5
    hello!
    ha van egy másplt dvd-m (film) hogy tudom minőségromlás nélkűl átmásolni?
    Közvetlenűl neroval lemezről lemezre nem szeretem mert ha kicsi írási hiba van a lemezen akkor berontja.
    ha kirippelem pl iso-ba akkor viszont nem romlik a minősége, mivel így egyszer kódolódik?
    Vagy egyszerűen másoljam át a gépre és utána írjam ki? bár így maradhat az eredeti írási hiba nem?
  • BenceYCE
    Köszi!
  • steweee
    nekem is ilyen íróm van. eddig mondjuk csak vagy 10et írtam ilyennel mert még volt rózsaszín arita maradékom vagy 50db. de meg vagyok vele elégedve.hozzátenném hogy egy nagy cég jó hogy az érdekeit védi, és ennek érdekében szeretnek hazudni is.vagyis ha rontja az üzleti érdekeiket hogy igen jelentős a rajtuk kívli kereskedés az ő saját gyengébb minőségű alapanyagaikkal, akkor természetes hogy megpróbálnak ellenintézkedéseket tenni, például így. nekem egy dolog számít, és az a tapasztalat útján szerzett. én és még sokat az ismerőseim közül ezeket a lemezeket használjuk, és meg vagyunk vele elégedve. lehet te belenyúltál egy rossz szériába, ami előfordul, nyilván olcsóbb lemezeknél gyakrabban, ami nem jelenti azt hgoy mindegyik olyan rossz minőség, sőt ami nem rossz az ua jó mint a márkás.akármilyen elektronikai eszközből is ki lehet fogni egy rosszat, ami nem azt jelenti hogy az egész márka szar. nyilván egy orion tvnek nagyobb az esélye a meghibásodásra mint egy panasonicnak.
  • NeoMaN
    A Ridisc-et forgalmazó cég neve: E-Net

Továbbá egy link:
    http://www.gavi.hu/
    Ajánlom figyelmetekbe...
    És egy idézet:

2004,10,20,

A Ritek Corp. megelégelte az E-net visszaéléseit és ezentúl a Ridisc lemezeket NEM a Ritek Corp gyártja.
  • fifi
    nekem az pont gatya lemez volt...

LG 4082B-vel
  • NeoMaN
    ridisc:
    a cég nevét már elfelejtettem - de PPéter biztos tudja - felvásárolja a B ill. C kategóriás lemezeket (Ritek, MCC) és Ridisc-nek szitázva eladja őket. Én nem használnám ezeket.....
  • steweee
    kék/ezüst ridisc szlovákból, postai utánvéttel másodkézből 110 ft/db. és nagyon jó. ha vki tudja a címet ahonnan meg lehet rendelni, még olcsóbb mert nekem már ráraknak egy kis plusszt
  • Laalee
    ez egy rendes bejelentett bolt, én kb 1 éve csak innen rendelek, soha semmi gond nem volt vele, és a lemezek minőségével sem.
  • Aramir
    Ha mázlija van, akkor kifogott egy jó szériát.
    Írj meg párat pl adatra, annál nem gond, ha gyengébb minőség, teszteld le pl a Dvdinfo Pro-val, és ha jó, akkor mehet filmekre, játékokra stbre is a felhasználása. Próbáld meg mindenféle sebességgel megírni a tesztpéldányokat, és a többit azzal a sebességgel írd, amivel a legjobb lett.
  • BenceYCE
    Frankón bevásárolt Apósom a rózsaszínű 8x-os Aritából...
    Tudom, hogy fújoltátok de mégis ha van tapasztalat mire érdemes elszórni?
    És ha valakinek esetleg mégsem volt problémája vele akkor az Ő jelzését is várom.
    Érdekelne, hogy mivel írtátok (HW & SW)?
    Nekem NEC 3500A van, remélem nem lesz az egész szemét.
    Előre is THX!
  • Aramir
    Meg a tárolástól is nagymértékben.
  • Met
    szerintem a maximális írási sebesség felével biztonságosan lehet rá írni, az élettartama meg attól függ, hogy milyen minőségű lemezre írsz
  • Robin Hood
    Ezek a lemezek mennyire megbízhatóak? "Hivatalos" gyári lemezek, vagy felvásárolt selejt, azt majd jó lesz a parasztnak...?
  • zsuzsi001
    Egy olyan kérdésem van amit már biztos feltettek többször is de egyértelmű válszt vhogy lemaradt. Szóval: hányszoros sebességgel érdemes irni a lemezeket. Mindenki mást mond, hogy tul lassan nem szabad, mert sok lesz a PI/PO hiba, tul gyorsan sem, szóval nemtudom eldönteni. A 4x -s lemezt hányszorosan erdemes irni? És a 8x-at háynszorosan, ahoz, hogy sokáig megmaradjon hibátlanul és, hogy az irásnál se legyen probléma. Ha pl a lemez Verbatim, TDK...Jah...olyat is olvastam, hogy ha alacsony teljesitményű a táp akkor lehet, hogy 8x irásnál, 70-80%-nál hibázni fog.
  • Laalee
    http://www.dvdrohlinge24.com/catalog/default.php/cPath/3_6_60
  • Tattoo
    Nekem az volt. 5 hónapig hibátlanul müködött aztán egyáltalán nem. Nem írt, nem olvasott. Visszavittem. Szó nélkül visszavették.
  • bandia
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Az lenne a kérdésem, hogy egy már létezQ DVD Iso ba be lehet e szúrni magyar feliratot? Hogyan, illetve ezeket honnan lehetne feltölteni? Köszi
  • Lacika 79
    dvd decrypter progi megfelel hozzá, de felrakhatod az AnyDVD-t ia mellé, nekem úgy van. :)
  • Robin Hood
    Olyan DVD lemezt, amit gyárilag hibás szektorokkal megpakolva (másolásvédelem) készítettek, mivel lehet lemásolni? Ilyen Shrink, DVD2DVD és tsai tudják kezelni a helyzetet alapból, vagy kell hozzá vmi speckó (AnyDVD, vagy mittudomén)?
  • izb
    Elviekben tudja a 16x írást!
    Még nincs olyan lemez,amit ilyen sebességgel tudnál írni!
    Haverodnak valszeg Pio dvd írója van,és az új frissítéssel írható a Ridata 8x lemeze 12x en!
  • Aramir
    Milyen lemez volt?
    A firmware frissités nem árthat, próbáld meg, de csodákat ne várj.
  • Sheva07
    szevasztok

lenne 1 kérdésem.Nec dvd iróm van, elvileg 16×-osan kéne neki irnia
    de én csak 4×-esen tudtam a DVDmet. a haverom ugyanazt a dvd-t 12×-esen +tudta irni
    mi lehet a baj?
    talán frissités kell?
  • Ramore
    köszi, megtaláltam
  • Metwork
    Talán a media kiválasztásánál a dvd-t kellene kiválasztani.
  • Ramore
    Nero 6606-osnál milyen beállítást kell módosítanom ahhoz, hogyha berakok egy üres DVD korongot az íróba, akkor az alsó skálán ne a síma cd 700Mb-os skáláját mutassa, hanem a DVD-nek megfelelő 4.7Gb-ot?
  • Met
    igazából már nemtom melyiket szedtem le de visszaállítottam és nem mükszik
  • steweee
    melyik fatjtát használtad, a v.kék s.kék ezüst profilút? vagy más színűt?
  • Aramir
    Ha a free verziót szerezted be, akkor állítsd vissza az órát 2005.jan.1. elötti dátumra, mert csak úgy működik.
  • Met
    Azt elindítom és nem csinál semmit.
  • izb
    Ridisc-nél található pöttyösödés,gyári hiba!
    Egy idő után visszaolvashatatlan lesz a lemez,azon a részen,ahol
    a pöttyök vannak!
  • Aramir
    Inkább a Dvdinfo Pro-val tesztelj, azzal lehet PI/PO tesztet csinálni.
  • Met
    Az ilyen eredmény mennyire befolyásolja a lemez élet tartamát?
    Amúgy egy Benq nyomtatható lemez.