7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
tomo #4024 az a gep 8x cd irasra kepes. ami 1.2Mbyte /s felirasi sebesseget jelent.
nem tom a dvd mennyivel irando, majd valaki megmondja -
Lacika 79 #4023 elvileg igen, de remélem nem 8x-osan akarsz írni. :P -
Helló!! Kérdés? Ki tudja mi aza minimum konfig, amivel lehet dvdt írni? Van egy 266Mhz PII, 96 Mb 10Gb Winyó stb stb... szerintetek megmoccan? Köszi -
Jó ám. Amióta beletették az utóbbi opciót, jelentőssen szebb képet csinál, igaz, kb +1 óra a kódolás, de megéri. -
Tattoo #4020 Köszönöm a segítséget. :)))))))) -
Robin Hood #4019 Itt az embered !!! -
Robin Hood #4018 Hát ja. Azért megy Shrink mély analízissel meg minőségjavító kódolással mezei filmekre, oda jó az is. -
Hát ja, CCE nem amatőröknek való, és a kódolási ideje is embertelen..... -
Nemcsak itt :)
Jelenleg a CCE kódol a legszebben. Az más kérdés, hogy ez tart a legtovább, míg elkészül. -
Robin Hood #4015 Lehet, de itt a fórumon nagyon sokan a CCE előtt borulnak hasra, szal lehet benne valami. -
inkább próbáld ki az intervideo dvdcopy platinum 3-at. nagyon jó minőségben kódol... -
Robin Hood #4013 #3996. Csak ezért érdekelt. -
nemtom, de ez a 2.5-ös nekem is megvan valahol, de legalább 3 éves.... -
tomo #4011 cce egyik fele
cce masik féle
-
Robin Hood #4010 Full cce = nincs korlátozás, nincs cce reklám a film elején. -
Robin Hood #4009 Próbáltam, nem ment. -
tomo #4008 es mibol latszik hogy "fullos" ?
amugy, ha meg sem probalod az edonkeyt (emulet) , akkor ne csodalkozz , hogy nem megy.
-
Robin Hood #4007 :))) -
LPJ #4006 Mint a szél,de ha valami gond van,akkor simán csak megrugdosom. -
Robin Hood #4005 Megy már az új gép? :) -
LPJ #4004 Danke sör! -
vagy tömörítetlen wav-ba is leszedheted.... -
DVD audio ripperrel leszeded róla mp3-ba, aztán kiírod audio cd-nek. -
LPJ #4001 Van egy koncert dvd-m.A hangját szeretném audio cd-re lementeni.Hogyan csináljam? -
Robin Hood #4000 Azzal csak 1 baj van: edonkey, bittorrent nem igazán működik. Nekem meg működő letöltés kéne, ami nem 0 bit/sec-kel ácsorog hetekig. -
tomo #3999 edonkey rendszeren nezd meg . ott van sokfele -
Robin Hood #3998 Nem, de nagyon nincs is mit. 99% szakkifejezés, magyarul is ugyanúgy van. -
edeleny #3997 Jo kis oldal,esetleg leforditanad? -
Robin Hood #3996 Kis érdekesség: CCE 2.50 vs 2.67.
Megvan vkinek a fullos (nem trial) CCE 2.50? -
Robin Hood #3995 Grabbeld be isoba alkesz 120%-kal (olvasási hibák figyelmen kívül), majd onnan rippeld. Shrinkkel pl. van hogy ki kell szedni a pipát a deep analyse elöl, csak úgy csinálja meg. -
Tattoo #3994 Hali. Tud vki mondani valami okosat. A Harry Potter dvd extra változatát szeretném lemásolni DE nem engedi sem Neroval, sem decrypterel, sem DVD shrinkel, sem clone dvdvel. A Nero és a Clone DVD kapásból azt írja hogy másolásvédett.A másik 2 pedig 37 százaléknál leáll a másolással. Amúgy a lemez jó mert hibátlanul le lehet játszani Pcn is és asztali DVDn is. Esetleg vmi megoldás??????????????????????? -
Nem vagytok elfogultak. Túl sok széthullott LG-t láttam manapság ahhoz, hogy ezt bátran kimerjem jelentei :(. Különben is. Nekem egy PIONEER DVD-RW DV-107D-m van, ami tökéletesen és megbízhatóan működik :))). -
nekem filipsz van, igaz elég régi, de az ritkaszar :D -
nekem is 108-as van, traxdatát vagy ridatát használok 8x-osan és mind jó. ettől függetlenűl volt már nálam hamis lemez, ami szar is lett... -
Renatto #3990 Mindjárt jön egy LG vagy Samsung író tulaj, és azt mondja elfogultak vagyunk...
-
Renatto #3989 Teljesen igazad van. Nekem is Pio-108-asom van és szerintem jelenleg ez a legmegbízhatóbb író! Én is rózsaszín 8x-os Aritát irok 8x sebességen és már vagy 100-120 filmet írtam vele és minden lejátsza! -
Szerintem a végletekig lehet vitatkozni, hogy mi a szar, meghogy kinek mi vált be. Mindenki használjon olyan lemezt, ami a leginkább bevált neki. Én speciel a PIO 108-asomhoz rózsaszín 8x ARITA-t, lila 4x Ridisc-et, vagy szürke 8x Ridata-t használok. Kb 80-90 filmet írtam eddig. 4x-esen írom a filmeket, és eddig mindegyik hibátlan lett, minden olvassa. Nálam beváltak a fenti lemezek, és amíg lehet, megmaradok náluk. Mellesleg szerintem a PIO 108 egy marha jó író. Lehet kötekedni
-
:Ð -
Lentebb belinkeltem :D -
na, EZ KELL NEKÜNK.