DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ráér holnapig 😛 Egyébként nem vagyok õrült, vagy ilyesmi, de ez felbosszantott egy hangyányit 😊 Természetesen tudom, hogy nem az író volt a hibás, de nem igazán hatott meg 😊

Ne ítéljetek el 😊
Morphin
DanielT te mond NORMÁLIS VAGY??<#lama><#lama><#lama><#taps><#taps><#taps>
TÚL SOK PÉNZED VAN VAGY NAGYON HÛLYE VAGY??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Met
Szerintem menj orvoshoz sürgõsen!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Törölt felhasználó
Nos... nekiláttam ma írni egy pár filmet (elõtte szinte soha)...
Kicsit felbosszantott az, hogy 2 program ASPI drivert hiányolt, a 3dik, meg szarul írta meg a lemezt...
Az író egy 1 hetes NEC 3500A 16X Dual Layer
Semmi baj, gondoltam megoldom a helyzetet, amelynek a következõek voltak a lépései:

1. A cd író tálcájának nyitott helyzetben ököllel való letörése.
2. Véres kézben való gyönyörködés.
3. Annak konstatálása, hogy a fullos csodaszép ház cd takaró elõlapja is széttört.
4. A Dvd meghajtó akkurátus kiszerelése.
5. A Dvd meghajót 25 kilós kézi-súlyzóval való szétverése.

Az eredmény pedig:

Mozgalmas este volt eddig.
Laalee
felsõ limit a dvdolvasó elméleti maximuma 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

a 7200kb/s-es másolási maximális csúcsérték sebesség dvd olvasóról vincsire az jónak számít ? mi a felsõ limit ? egy 821 megás fájl átmásolása végére érte el ezt a sebességet, 4200kb/s-rõl indult és folyamatosan gyorsult. amúgy egy pio dvd olvasó

most egy másik lemezrõl csinált 12.000-t is

tényleg milyen árba tudtok most dvd lemezeket venni ?
<#vigyor1>ezt de szépen és burkoltan írtad ! 😊)) egyébként az is lehet hogy csak egy gyenge szériába botlottunk éppen bele, volt ilyen az aritánál is. egy darabig azt vettem, mert jó minõség volt jó áron, aztán ha jól mléxem szeptember körül jött az ezüst trax és a nemtudommár milyneszínû arita és azt harmadába rontotta az íróm, akkor megfogadtam hogy többet olyat soha, most viszont mégis a rózsaszín aritát meg fekete traxot veszek ha van mert azok viszont tök jók

Laalee
az viszont yuden gyártmány
ezt lefelejtettem 😄

Laalee
a 4* es lemez CMC alapanyag az lehet hogy szar a 8* os ugyanugy néz ki csak 4 hleyett 8* van rajta

4x-re 8x-an ? vagy az már más típusú, mert az mienk csak max 4x-en írható, rá is van szitázva

Laalee
kolégám kb 60 fortisra irt 8x es 1 el sem volt vbaj

tiszta fehér mint a princo és alig van rajta felirat, a fortis meg pirossal van bal oldalt középen. ultragagyi lemez, bár lehet hogy íróra is válogatja. tesómnak és nekem is lg 4081b/4082b van, és az lg pl az ezüst 8x traxot sem szerette. jobb lett volna egy pio180d, annak mindegy

na upgradeltem a gépemet p4re igy már normálisan megy a dvd irás😊 nem hittem volna hgoy ennyire visszavesz a gép sebessége a dvd iársból.. most néztem meg az lg papirját azt irja hogy p4 2.2 gép kell hozzá.. mostmár faszán megirja 4xsen a noname szar dvdket is 😊 eddig 5-5 az arány 😊még nem hibázott.. primcora és micre irtam..
amúgy ha vki megir 1 dvdt érdemes letörlés elõtt megpróbáûlni átmásolni a vinyóra,mert ha véletlen hibás a dvd és letörlöd a cuccost akkor cumi van😊
Laalee
ez pontosan melyik lemezre igaz, mert idáig mindenhol jo teszteredményekett mutatott a ty02 es lemez. nekem sem volt soha semmi gondom vele, lineáris visszaolvasási eredményekkel, 10-14* es olvasási csuccsal.

fifi
ja

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rafaelo
a tdk lemez jó minõség???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

vigyázat, aki még nem tudná, a Fortis nagyon!!!!! szar minõségû disk, a princo-val vetekszik, nem ajánlom senkinek akármilyen alacsony ár mellett, mert adatvesztés van írás közben, ami nem derül ki közben, végigmegy az írás csak éppen még a film is megáll lejátszáskor lemezhibára hivatkozva, a dokumentum ami meg sérült annak annyi

Aramir
PS2-es lemezeknél ez van. Más esetben nem kellene hibát jeleznie, ha jó a lemez.

grebber
Mármint csak a Speedtesztnél ir ki hibát a hibaellenõrzés az lefut.

Next PC upgrade: 2022

grebber
PIO 108

Milyen iró??

grebber
Az mért lehet hogy berakok bármilyen DVd-t (megirt DVD-t) az iromba és el akarom inditani a nero tesztprogramját hibát ir ki??

Morphin
nem nagyon akarja. a daemonba be raktam de nem ír ki semmmit

Morphin
és aztán ???

bin-t (cd-kép) bemountolod daemon toolsba, másolod/kiírod cd/dvd-re

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Morphin
#3051 valaki PLEASE!!!

Aramir
Nézd, én vettem 4 gurigát, ebbõl egy guriga (25db) pocsék volt, 4X-es, 6X-an és 8X-an is, kb 5-öt dobtam ki ezek közül. A következõ guriga elfogadható volt, sõt, majdnem jónak nevezhetném, bár egy itt is a kukában végezte. Most tartok a 3. gurigánál, idáig olyan szinten jó, hogy visszalehet olvasni, csak kurva lassan, kb 6X-an olvassa vissza és eléggé érdekes, cikkcakkos görbéje lesz a Nero tesztprogramjával.
Másfél guriga még hátravan, és csak remélni tudom, hogy az utolsó guriga a jobbikból lesz. Ennyi pénzért vagy még olcsóbban is kapok jobbat, megbízhatóbbat, olyat, amit legalább 12X-es vagy 16X-os sebességgel visszatudok majd olvasni a hekkelt Toshiba olvasómmal.
Pl szürke Datawrite, de még a narancssárga Premium Grade Media is jobb ennél, pedig az olcsóbb vagy 20 Ft-al.
Más helyeken (HWSW) is szidják, ott olvastam, hogy van belõle jó és van belõle szar széria is. Te a jobbikat fogtad ki 😊
2X-en meg nemírok 8X-os alapanyagot, fõleg, hogy 4X-es írásnál az olvasóm felsem ismerte az elsõ gurigából a lemezeket, 8X-osnál legalább felismerte 😄

Most olvasom hogy bajotok van a rózsaszín arita lemezekkel, én amennyit eddig megírtam jó volt. Vissza tudtam olvasni íróval és olvasóval is egyaránt.
Akinek baja volt vele az hányszorosan írta õket?
Én 2x-esen írom õket.

Aramir
Ezt nemtudom, nem olyan régóta lehet kapni ilyen lemezt, hogy ez kiderüljön. Lehet, egy hónap, aztán dobhatod ki, lehet, hogy évekig jó. Az én tapasztalatom, hogy amit csak az íróval tudtam visszaolvasni, az legtöbbszõr tönkrement fél év alatt (Sky, Princo, noname stb).

psg5
Akkor megnyugodtam legközelebb nem veszek ilyet.
De amúgy ha sztali lejátszón van nézve akkor késõbb lehet baja vagy azért annyira nem szar hogy csak úgy tönkremenjen? Pár családi videót is ilyen lemezre vettem.

F.K.T.

Aramir
Mert a 8X-os Arita egy fos, olvass vissza 1-2 napot, ott leírtuk.

psg5
Hello!
dvd íróm vígan megírja a ARITA 8X lemezeit de az olvasó nem ismeri fel ha meg vannak írva. Az író felismeri.

Más lemezt szépen felismer.

Miért? Ez lemez hiba ezek szerint? (az összes Arita rózsaszínnel kb 10 db ez van)

Olvasó lg:GDR8162B

Író lg: GSA-4160B

F.K.T.

Morphin
nekem is NEC-em van igaz a legelsõ 1300A de lenne egy kérdésem.letöltöttem a http://www.firmware.fr.st/ -rõl egy firmware-t és nemtom hogy kõ fölrakni mert csak egy .bin fájl az egész PLEASE HELP ME!!!

akkor már a 2. esetnél követelhetted volna a pénzed vissza

szerintem jobban jártál volna

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Az lg-vel és is szívok. Most vittem vissza másodszor egy lg-combo-t, mert alig akart dvd-t olvasni. Kicserélték, de már azt is vissza vittem mert rossz volt az is.

Rafaelo
segmekkfukk

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nec-hez milyen lemezt ajánlatok?
Milyet nem?
Boltban melyiket és kéz alól melyiket?

Ja és télleg, érdekelne nec3500a hoz hol találok firmware-t?

Aramir
Jó ez, hûen tükrözi a debilségem és a kreténségem 😄

Laalee
ezt a seggbedugos logot vedd már le 😄

Aramir
😄
Nembaj, akkor is gázos nála valami 😛

Aramir
Ja, most nézem, az 50% nemis a prociterhelés <#idiota>
Mindegy, 50%-nál 32 perc, azt jelenti, hogy 100% 64 perc plusz a lemez lezárása 2 perc, 66 perc még az 1X-es sebességnél is sok.
Javaslom nézd meg, amit írtam az elöbb.

Laalee
ja de hol irja a prociterhelést? 😄

Aramir
De a prociterhelést ez nem magyarázza meg.
Nálam is ez volt, a buffer folyton kiürült, mivel nem volt a dma bekapcsolva, ezért a 4X-es írásom vagy 25-30 percig tartott, mert ugye amikor a buffert kiürül, majd feltöltõdik, addig gyakorlatilag áll az írás.

Aramir
Szerintem a DMA meghajtó kezelés kivan kapcsolva nálad.
Nézd meg a Nero Infoeszközzel, hogy milyen állásban van (start menû/program files/nero/nero toolkit), ha azt mondja, hogy DMA off, akkor a következõket kell csinálnod.
Start menû/Beállítások/Vezérlõpult/rendszer/harware fül/eszközkezelõ/ide-atapi vezérlõ/innen eltávolítani azt a vezérlõt, amelyiken a dvd íród van/gépújraindítás/megvárni, amíg a win felismeri a vezérlõt és újratelepíti.
Egy idõben én is ezzel szívtam, ha egy lemezt szarul olvas, mert pl karcos vagy eleve vacak a lemez, akkor a win xp elkezdi levenni a meghajtóról a dma vezérlést, és csak így lehet visszaállítani.
Azóta asszem ezt javították, szerintem frissiteni kellene a windows xp-det 😊
Én legalábbis erre tippelek, írás közben nem szabadna 50%-os proci terhelésnek lennie.

Laalee
LG ir, és noname lemez. a lehetõ legjobb páros egy adatvesztésre 😄

valszeg azért irja lassan, mert olyan rossz az adathordó réteg, hogy az iró csak ilyen sebességen érzi biztonságosnak az írást, és felülbírálja a beállításodat.

Laalee
gyanítom philips alapanyag az a tdk lemez, azt pedig a pio szarul ismeri fel asszem az nec is csak 8*osan hajlandó megírni.

Aramir
Nem, neki egy PIO v. NEC író kell 😄

befolyásolja a gép erõsége a dvd irást ? p3 1.3 512 ram.
noneme mic dvdre irok most 50% 32 percig tartott😞 kurvára lassú..
a dvd lemez hibája szerintetek,vagy lassú a gépem hozzá,vagy az iró a gagyi ?
Met
Neked ez kell.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae