DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A shrink a nerot hívja meg,hogy a lemezt megírja!
Tehát ilyet irni balgaság hogy "nerot nemis használtam"!!
Ha 70% alatt tömörít a shrink,ajánlott mást használni!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
DVD Decrypter, DVD Shrink, Instant Copy, ezekkel lehet kigyomlálni a lemezrõl a felesleges cuccokat.
Egy double layeres lemez 2000Ft körül van.
Na, most érdekes lenne matricával eladni 165 Ft-ért 😄
A nagyobb üzletek meg nem szórakoznak ilyesmivel, legalábbis az Intersparban, Tescoban még nemnagyon láttam matrica nélkülit, ellenben a kisebb számtech boltban azért elõfordul ilyesmi 😊
Matrica nélkül meg nem szabadna árulni, csakhát ki törõdik vele?
1 db Verbatim 8x szürke DVD tok nélkül 165FT.
Bemegyek bármelyik boltba jól lenyúlják az embert ugyanaz a dvd vastag tokban rendes boritással 400FT.
Még jó hogy vannak kisebb boltok ahol olcsón lehet venni lemezeket.
Az foglalkoztat engem hogy nagy üzletekben mér nincsenek RITEK,TRAXDATA,RIDATA lemezek ?? Mert akkor lemet hogy vinnék mindt a cukrot.
Next PC upgrade: 2022
mien program kell ahhoz h avi ból dvd vagy svcd filmet csináljak? és honnan szedhetném le?
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Ugyanis amit ma vissza akartam olvasni vele, nem sikerült.
Majd holnap megnézek még egy párat.
Pedig nem szoktam 2x-nél gyorsabban írni, éppen azért hogy ne legyen gubanc.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
bocs mester<#falbav>#falbav>
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Pár hónapos lemezek, olvasási hibával.
Úgy jártam velünk mint a princoval, kúrva idegesítõ.
a f.... tele van.
De sajna csak 24.-e este fogok csak írni. 😞
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO