DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem törölni kell,hanem kiválasztani azt ami kell!

tudnillik 67 %osra tömöríti be a videót, és semmi különbséget nemlátok....

Hmmm nemtudom törölni úgysem, nincs olyan opció

Ja teljesen!

Aha értem a dörgést, automatikusan kirakja a dolgokat illetve automatikusan tömöriti a cuccokat hogy ráférjen 4.7 gigás dvd-re...Ez a Backupos módszer elméletileg leveszi a védelmet a dvd-rõl?

Használd a Re author nevezetü menüpontot!Ott kitudod tételesen választani,hogy mi kell és mi nem!

Lehetséges hogy így van, annyira nemértek hozzá most kezdtem el vele fogllakozni :-) De a menüket nemtudom kivenni srinkbõl :-)

He he !
A shrink a nerot hívja meg,hogy a lemezt megírja!
Tehát ilyet irni balgaság hogy "nerot nemis használtam"!!
Ha 70% alatt tömörít a shrink,ajánlott mást használni!!

Azt hiszem megvan, nerot nemis használtam dvd shrinkel írtam meg és úgynéz ki jó is lett. Minõségben nem láttam különbséget. Valaki használja ezt a programot rippeléshez illetve íráshoz? Tapasztalatok?

DVD Shrinkkel hogytudom kiszedni a másolásvédelmet valaki tudja?

Pharaoh
Próbáltam, a nero írás elõtt szólt hogy nincs ifo, buf, stb file és lehet hogy nem lesz lejátszható, hát nem is lett az.

Met
A Neroban új dvd készítés és a vobokat áthúzgálod a VIDEOTS könyvtárba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pharaoh
Ha csak *.vob file-im vannak, akkor azokat hogy tudom úgy kiírni, hogy az aztali dvd player is le tudja játszani?

Neroban elméltileg van grabbelõ rész, most néztem, csak nemvagyok benne biztos hogy kiszedi e a másolásvédelmet. De akkor Encryptel tuti kiszedi ezek szerint

Met
A Nero max. csak arra jó, hogy kiírd az imaget.
DVD Decrypter, DVD Shrink, Instant Copy, ezekkel lehet kigyomlálni a lemezrõl a felesleges cuccokat.

Értem. Tehát DvD Encrypter tulajdonképpen arra való, hogy kitudom belõle szedni a menüket stb. Ha Neroval csinálok image fájlt az elméletileg kiszedi a másolásvédelmet? Vagy ezt is DvD Encryptel kell csinálni?

Met
Az úgy mûködi, hogy rákeresel a googlében, csinálsz a lemezrõl egy iso-t és az elvileg kiveszi a másolásvédelmet.
Egy double layeres lemez 2000Ft körül van.

És ez a DvD Decrypter hogyan mûködik? És mennyibe kerül egy dualos dvd lemez?

Met
Elvileg ráfér, persze a másolás védelmet ki kell iktatni, DVD Decrpyter vagy AnyDVD. De szerintem nem érdemes egy az egyben másolni, minek olyan hangsávokat meg extrákat elrakni amit soha meg nem nézel? Persze anyagilag sem kifizetõdõ. Egy duálos lemez árából kb. 10 normál lemezt lehet venni.

Ja és mindekinek Boldog Karácsonyt 😊

Sziasztok! Most kaptam egy dvd írót, és lennének kérdéseim...Vannak olyan dvd-k, amik 5.6 gigások, tehát 4.7es dvd lemezre nemférnek rá...Na most a dvdm dual layeres, tehát kétrétegüt is tud írni 8.5 gigáig. Ha veszek dualos dvd irhato lemezt akkor elméletileg semmit sem kell hogy kiszedjek a filmbõl? A másik kérdésem...Van nero programom, amivel lelehet szedni vinyora a filmet és fellehet utána írni. Na most azt nemtudom, hogy az eredti dvd-k levannak e védve, ha levannak védve, hogy tudom feltörni a dolgokat és felírni neroval? Köszönöm szépen a válaszokat!

Met
Szedd le a Nerot 😊

Aramir
Amikor utoljára próbáltam (1600XP,512sdram), akkor kb 4 óráig csinálta. Most biztos gyorsabb lenne (1024 dual ddr-ram), de az a bajom, hogy összeakad a Neroval, így inkább nem használom.

Met
Egy film 2-2.5 óra 2 gigás gépen 1024 Rammal, de filmtõl is függ. Nekem mindenesetre megéri az az idõ.

marsu
Senki, az a mi szerencsénk. <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Aramir
Mert gondolom az olcsó lemezek mind szürkeimportban kerülnek be, illetve a matricákat is lespórolják. Ha jól tudom egy artisjustos matrica a dvd-knél van vagy 150 forint, vagy valami hasonló összeg.
Na, most érdekes lenne matricával eladni 165 Ft-ért 😄
A nagyobb üzletek meg nem szórakoznak ilyesmivel, legalábbis az Intersparban, Tescoban még nemnagyon láttam matrica nélkülit, ellenben a kisebb számtech boltban azért elõfordul ilyesmi 😊
Matrica nélkül meg nem szabadna árulni, csakhát ki törõdik vele?

grebber
Ez nagyon jó.
1 db Verbatim 8x szürke DVD tok nélkül 165FT.

Bemegyek bármelyik boltba jól lenyúlják az embert ugyanaz a dvd vastag tokban rendes boritással 400FT.

Még jó hogy vannak kisebb boltok ahol olcsón lehet venni lemezeket.

Az foglalkoztat engem hogy nagy üzletekben mér nincsenek RITEK,TRAXDATA,RIDATA lemezek ?? Mert akkor lemet hogy vinnék mindt a cukrot.

Next PC upgrade: 2022

Aramir
IC gyors? Én úgy tudtam, hogy lassú, viszont szép lesz a végeredmény.

Met
Akkor maradok az ICnál, ismerõs mondta, hogy milyen gyors 😊

7 hónapos

Aramir
Vagy egy éve próbáltam ki, de sokkal szarabbat csinált, mint az akkori dvdshrink. Csúnyán kockásodott a kép. Nemtudom, hogy a Clone Dvd mennyit fejlõdött egy év alatt.

Símán csinál olyan minöséget, ha nem sokkal jobbat. De attol is függ mekkora anyagott akarsz 4,7 gigás korongra tenni... Én mindenesetre a Clone DVD-t részesíteném elönyben.
Met
A Clone DVD dolgozik olyan minõségben mint az Instant Copy?

marsu
vigyori14
Hellosztok.
mien program kell ahhoz h avi ból dvd vagy svcd filmet csináljak? és honnan szedhetném le?

Hm. Akkor valszeg az íród a ludas, mint azt csatarij is írta.Ha teheted, cseréld le egy 108-as Pioneer-re.
Aramir
Szedd szét, és pucold ki, ha régi, sokat segít.

Akkor az valószinûleg dvd iró hiba lesz! milyen idõs?

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Szerintem az olcsó lemeztek piacán a Traxdata mindent ver!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Hát sajna nálam nincs minden rendbe velük. Úgy gondolom lassan ki kell vágnom a picsába ezt a szar sony írót.
Ugyanis amit ma vissza akartam olvasni vele, nem sikerült.
Majd holnap megnézek még egy párat.
Pedig nem szoktam 2x-nél gyorsabban írni, éppen azért hogy ne legyen gubanc.

Nekem is megy tökéletesen mindegyik. Pedig nem 1-2 darab van belõle, elhiheted. <#ravasz1>
fifi
Jobb mint az átlag szvsz

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aramir
Nálam még mindig jók.

grebber
Jó.Semmi gond velük.

Next PC upgrade: 2022

Morphin
hello lenne egy kérsésem a 8*-osan írható TRAXDATA jo minõségû??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

double layer dvd
bocs mester<#falbav>

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Volt már másnál is gond a zöld szitázású aritával?
Pár hónapos lemezek, olvasási hibával.
Úgy jártam velünk mint a princoval, kúrva idegesítõ.
a f.... tele van.

Törölt felhasználó
Az nem csak a te életed elsõ, hanem a világon az egyetlen "Doudle Layer Disc" -je. Legalábbis én még nem hallottam róla.
Megvettem életem elsõ Doudle Layer Disc-jét. 😊
De sajna csak 24.-e este fogok csak írni. 😞

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

A Firmware az optikai meghajtók "BIOS"-a! Filmet akarsz másolni? Szerintem használd a DVD Shrink3.2+ Nero 6.3 konfigot! Igy a Shrink kiiktatja a másolásvédelmet, kiveheted a menüt, az angol hangot stb.