DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak a filmet veszed le, menü extra kuka és egy hangsáv akkor jó lesz.
Én még nem találkoztam olyan filmel ami ne lett volna jó, asszem a Pearl Harbour is jó lett de úgy, hogy csak a film lett levéve.
Én még nem találkoztam olyan filmel ami ne lett volna jó, asszem a Pearl Harbour is jó lett de úgy, hogy csak a film lett levéve.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Skacok! Ha kérhetném akkor dobna valaki segy kis segítséget IC ügyben? Mivel eddig Shrink-et használtam gondoltam kipróbálom az IC-t is mivel jókat mondtatok róla. Csak azért kérnék segítséget mivel jóval bonyolultabb a használata mint a Shrink-nek. Szal ha nem gond akkor segítenétek a használatában?
\" örökké nem eshet.... \"
Köszönöm szépen, majd írok ha nemtudok valamit 😊
Lehetséges, Shrinket elég egyszerû használni, de megnézem azért IC-t is :-)
Csak úgy szólok,hogy ekkora tömörítési rátával,az istant copy sem lessz az igazi!
Köszi! Cracked van hozzá és leírásod? 😊
Nekem a sima 8-as van, de itt van 8.0.3 demo verzio.
mondjuk demot letudok tölteni, de crack az kéne hozzá...Neked milyen cracked van? Milyen verzióval mûködik?
Dc-n nem néztem, igazság szerint nincs nekem, és nemis nagyon szeretem...
Lemez formátumok közötti külömbségekrõl ódákat lehetne írni!
pl.a + lemezre már a gyártás folyamán felkerül az a sáv,ami az adatait tárolja(gyártó,száma,írási módja stb)
- lemeznél,ezek az adatok a gyártási folyamat után kerülnek a lemezre,egy speckó géppel
A + lemezre azt mondják,hogy tartósabb - ra pedig,hogy kompatilisebb
az asztali lemezekkel,bár ez már manapság nem igy van,sokat változott minden.
én egyenlõre olyan médiára írok amiben megbízom és jól kipróbált!
pl.a + lemezre már a gyártás folyamán felkerül az a sáv,ami az adatait tárolja(gyártó,száma,írási módja stb)
- lemeznél,ezek az adatok a gyártási folyamat után kerülnek a lemezre,egy speckó géppel
A + lemezre azt mondják,hogy tartósabb - ra pedig,hogy kompatilisebb
az asztali lemezekkel,bár ez már manapság nem igy van,sokat változott minden.
én egyenlõre olyan médiára írok amiben megbízom és jól kipróbált!
Met esetleg nemtudod valahova feltölteni a demot es a cracket hozzá? Vagy eleég ha tdsz adni demo linket és csak a cracket rakod fel :-) Nagyon megköszönném, ugyanis sehol sem találok cracket illetve demot...És a leírás is jól jönne hozzá :-)
Arról nem tehetek, hogy nem tudod használni<#mf2>#mf2> Csak egyszer kell jól beállítani.
Nálam tökéletsen fut a Neroval.
Igaz, tényleg lassú de mint írtam korábban, nekem megéri az a 2 óra mert biztos vagyok, hogy tökéletes lesz a végeredmény.
Nálam tökéletsen fut a Neroval.
Igaz, tényleg lassú de mint írtam korábban, nekem megéri az a 2 óra mert biztos vagyok, hogy tökéletes lesz a végeredmény.
DC-n van fullos, vagy keress demot és crackeld fel. Tudok mutatni, hozzá leírást.
Értem :-) Mondjuk most csak próbálkozom erdeti peral harborral, gondolom vannak olyan filmek amelyek nemolyan nagyok, és ráfér minden, legalábbis remélem...Pl. a mátrix 3 faszán ráfér menüvel együtt egy dvd-re. Újraírható dvd mennyibe kerül? És mi a különbség a dvd +r és -r között?
Csináltasd meg vele a filmet,ird ki egy újraírható lemezre és nézd meg,hogy a tévén SZÁMODRA megfelelõ e a minõség!
Ha igen,akkor no problémo!
Ez a 70% dolog egy határ ami alá már csak fentartásokkal érdemes menni,de mindenkinek más a minöségi szintje!
Ha neked igy jó akkor igy jó!<#smile>#smile><#smile>#smile>
Ha igen,akkor no problémo!
Ez a 70% dolog egy határ ami alá már csak fentartásokkal érdemes menni,de mindenkinek más a minöségi szintje!
Ha neked igy jó akkor igy jó!<#smile>#smile><#smile>#smile>
dual layeres író kihasználtsága,most még 0%!Ha majd a lemez úgy 400ft körül lesz,akkor lesz létalapja!
Arról nem is beszélve,hogy vannak sajna elég szép számmal olyan asztali olvasók,amelyek nem igazán kezelik e lemezeket!
Arról nem is beszélve,hogy vannak sajna elég szép számmal olyan asztali olvasók,amelyek nem igazán kezelik e lemezeket!
Te mondtad hogy 70% alá ne nagyon menjek le, mindent kiszedtem és igy is 66%-on van..Elég pici monitorom van, 15" tehát igy nemnagyon veszek észre különbséget, az megint más kérdés, hogy nagyképernyõn lehet "rossz" lesz a minõség...
Vagy viszonylag jó minõség ha csak a film lesz a lemezen,vagy trágya kép és minden!Döntsd el!!<#circling>#circling>
Mondjuk dual layeres írom van, de csak egyrétegû dvd lemezem van, meg úgytudom elég drága még a kétrétegû dvd olyan 2 rongy :-)
Aha 66.7% 😞 És semmi nincs rajta, se menü, csak film...Fasza...
hmmm kipróbáltam, 70,2% tömörítés, és 4670 mega az egesz, ez rámegy 4700as dvdre szerintetek? Menük nincsnek benne csak szinkron van
A 4,7 az igazából 4,464!
Tehát ha ennél nagyobb filét irsz ki,akkor nem nagyon fog menni!
A shrink ben lévõ compression setting-ben automatic-ra állísd a dolgokat,és elviekben a program maga választja ki a legoptimálisabb tömörítrési rátát!
Természetesen,ha kiveszed a fölös hangokat,és a menüket,ez a százalékos érték növekedhet!
Tehát ha ennél nagyobb filét irsz ki,akkor nem nagyon fog menni!
A shrink ben lévõ compression setting-ben automatic-ra állísd a dolgokat,és elviekben a program maga választja ki a legoptimálisabb tömörítrési rátát!
Természetesen,ha kiveszed a fölös hangokat,és a menüket,ez a százalékos érték növekedhet!
Akkor mennyit lehet kiírni?
Ha te kírsz annyit egy 4,7 lemezre,akkor isten vagy,és le a kalappal😊<#taps>#taps><#taps>#taps>
Csak nemakartam csúnyát írni 😊
Esetleg van belõle olyan verzió ami nem trialos? Full verzió kellene nekem :-)
Valszeg nem támogatja a dvd íródat a program!
Instant Copy
Kicsit bonyolultabb, meg a Nero-t os eltudja baszni, meg lassabb is, de szépen dolgozik.
Kicsit bonyolultabb, meg a Nero-t os eltudja baszni, meg lassabb is, de szépen dolgozik.
Arra senki nem tudja a megoldást hogy a neró cd/dvd speed miért nem fut le a gépemen??
Next PC upgrade: 2022
IC?
Azért kérdeztem, mert valahol olvastam hogy a gyerek próbált felírni 4.5 gigás anyagot dvdre és nem ment fel rá, azért kérdeztem 😊
Az IC-t be lehet úgy állítani, hogy csak a filmet szedje ki az elõre beállított hangsával és felirattal.
Hát a DvdShrinknél egyszerübb programot nemhiszem, hogy fogsz találni erre a célra. Szebben dolgozót biztos, de egyszerübbet nemhiszem.
Ilyet nem lehet megmondani, van amelyik film 60%-nál is tök szép lesz, mert már gyárilag is magas bitrátával adták ki, és van amelyik film 80%-nál már csúnya lesz, mert eleve alacsony bitrátával rakták a gyári dvdre. Szerintem ez a 70% hülyeség. Továbbá a legtöbb film ugyis ez felett lesz, ha leszeded a menüt és a török, héber stb nyelvet.
Egyébként ráböksz a reauthor ikonra, majd alatta megkeresed a dvd-t, amit tömöríteni akarsz, ott majd látni fogod a hossza alapján, hogy akar a film lenni, azt áthúzod a bal oldali nagy fehér mezõre, egy kicsit dolgozik, utánna rákattintasz a fehér mezõn megjelent filmre, és a jobb oldalon ráböksz a compression settigs fülre. Na innen már szerintem rájösz magadtól is, hogy hogy lehet kiszedni a külömbözõ nyelveket, feliratokat.
Ennél egyszerübben nemtudom leírni, reméllem érthetõ volt.
Egyébként ráböksz a reauthor ikonra, majd alatta megkeresed a dvd-t, amit tömöríteni akarsz, ott majd látni fogod a hossza alapján, hogy akar a film lenni, azt áthúzod a bal oldali nagy fehér mezõre, egy kicsit dolgozik, utánna rákattintasz a fehér mezõn megjelent filmre, és a jobb oldalon ráböksz a compression settigs fülre. Na innen már szerintem rájösz magadtól is, hogy hogy lehet kiszedni a külömbözõ nyelveket, feliratokat.
Ennél egyszerübben nemtudom leírni, reméllem érthetõ volt.
70 alá ne menj.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Hmmm elég láma vagyok, ott hogytudom kiszedni belõle? :-) És szerintetek hanyas % tömörítési forma a legjobb? Most pl. pearl harbort tömöríti, és 58%os a tömörítés, elég rossz..
Hogy tudom kivenni Shrinkbõl a film extráit illetve a menüt stb?
4.7 gigas dvd lemezre kilehet írni 4.6ot? Vagy inkább vegyem le 4.4re a méretet?
ARamir esetleg adhatnál nekem tanácsot hogy melyik dvd konvertálót használjam, melyikkel lehet a legjobb minõséget kihozni? Tegnap Shrink-kel próbálkoztam, de az egyik film nem fér ki 4.7re, és így automatikusan osszetomoríti 66%ra a filmet...Melyik %-on nem lehet észrevenni változást? Kockásodást pedig én se láttam, de azért jó minõségût szeretnék csinálni. Köszi a választ és a tippet!
Hm.. Már nem emlékszem mi volt a default beállítás, de ha jól emlékszem azzal kezdtem, hogy beállítottam, hogy egy könyvtárba dolgozzon. Nem szoktam egybõl kiírni a végeredményt, elöbb leszoktam ellenõrizni.
Az eredmény persze, hogy relatív, de mintha írtam is volna, hogy nem egy CCE. Amióta van ez az új opció benne, láthatóan szebb lesz a végeredmény vele. PowerDvdben van a zoom opcio, 9X-re kirakon és nézem, nem-e kockásodik. Míg régen csúnyán kockásodott a végeredmény a sötétebb helyeken, most már nem annyira, sõt, meglepõen jo lett a végeredmény.
Az a baj, hogy már sokakban beidegzõdött, hogy a DvdShrink szart csinál, pedig ez a mostani sokkal jobb, mint amit egy éve produkált.
Akinek nincs kedve szórakozni reauthorral és több órás tömörítéssel, azoknak bõven megfelel. Nomeg a filmeket sem mindenki nézi 120 cm-es plazmán 20 cm-rõl hibákat keresve 😄
Az eredmény persze, hogy relatív, de mintha írtam is volna, hogy nem egy CCE. Amióta van ez az új opció benne, láthatóan szebb lesz a végeredmény vele. PowerDvdben van a zoom opcio, 9X-re kirakon és nézem, nem-e kockásodik. Míg régen csúnyán kockásodott a végeredmény a sötétebb helyeken, most már nem annyira, sõt, meglepõen jo lett a végeredmény.
Az a baj, hogy már sokakban beidegzõdött, hogy a DvdShrink szart csinál, pedig ez a mostani sokkal jobb, mint amit egy éve produkált.
Akinek nincs kedve szórakozni reauthorral és több órás tömörítéssel, azoknak bõven megfelel. Nomeg a filmeket sem mindenki nézi 120 cm-es plazmán 20 cm-rõl hibákat keresve 😄
Alapból be van állítva!
Saját dvd író része nincs!
Az eredmény,meg relatív!
Kinek a pap,kinek a papné!
Saját dvd író része nincs!
Az eredmény,meg relatív!
Kinek a pap,kinek a papné!
No azt már nem, inkább nemhasználom az Instant Copyt.
Kényelmetlen, ótvar menüvel és megoldásokkal. Egyedül a tömörítése szép, de a mostani DvdShrink is hozza azt a minõséget.
Kényelmetlen, ótvar menüvel és megoldásokkal. Egyedül a tömörítése szép, de a mostani DvdShrink is hozza azt a minõséget.
Csak ha beállítod, hogy használja a Nerot.
A Shrinkben én beállítom maximum sharpness-t és az analízálást, igy kb 1,5 óra alatt végez egy átlagos filmmel és a végeredmény is bõven megfelelõ. Persze nem egy CCE, de nemis kell annyit szarakodnom vele.
A Shrinkben én beállítom maximum sharpness-t és az analízálást, igy kb 1,5 óra alatt végez egy átlagos filmmel és a végeredmény is bõven megfelelõ. Persze nem egy CCE, de nemis kell annyit szarakodnom vele.
Ha nem veszel észre külömbséget,ajánlom a szemészt,vagy egy jobb monitort!<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>