7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Robin Hood
    mpegav
  • Robin Hood
    De, optikai tuninggal. :)
  • Robin Hood
    Ma már minden elképzelhető.
  • Lacika 79
    Az létezik, hogy 8x-os Ridisc médiakódja MCC 02RG20? Mert most kaptam egy pár darabot belőle.
  • Narancs
    ok, köszi!
  • zsuzsi001
    Azért mondtam, h SVCD-be, m a super video cd-nek a formátuma az mpeg, amit az akármelyik asztali (amelyik képes SVCD-t lejátszani)le fog játszani. Az SVCD majdnem ugyanugy épül fel a mint a sima video cd, tehát mappák, segéd file-ok vannak a lejátszónak, és a muvi asszem "MPAV" vagy vmi ilyesmi mappába teszi az mpeg-et. De konkrétumot sanos én sem tudok, talán a DC-n több a segitség.
  • Narancs
    sztem elnézted a topicot...gyere a pctuningba...
  • Morphin
    Hello!!
    Van nekem két régi 256os memoriám és elvileg mindkettő 266mhz-s.
    Sajnos most nincs keret ujakat venni ugyhogy addigis nem lehetne ezeket vhogy tuningolni??
  • Narancs
    Amúgy mi az a DVD high compatibility?
  • Narancs
    oké köszi, megpróbálom úgy...
  • NeoMaN
    pedig mpeg-et kötelessége lejátszani
    akkor marad az, hogy TMPGenc DVD authorral DVD-t csinálsz az mpg-ből...
  • Narancs
    SVCD -be?
    De én DVD re szeretném, elvben volt egy avi filmem, amit átkonverteltam az Easy Convertel DVD -re (PAL ra), így kaptam egy 4 gigás mpeg -et. Amit aztán kiírtam DVDre mint adat, de nem játszja le az asztali...:(
  • Narancs
    Ja, megtettem. Baszik lejátszani, "incompatible disc" a panasza...lehet, hogy az író elcseszte az írást?
    Nem kell vmit még beállítani?
  • zsuzsi001
    Azt tudom, h mpeg muvit SVCD-be ki lehet irni.Iro progit nem tudok ajánlani, de szerencsés ha egy filmdaraboloval megvágdosod, mondjuk 10 egyenlő réészre és akkor olyan mintha jelentekre lenne osztva, igy egyszerübb az asztalin "tekerni". Progit nem tudok erre sem, már elfeljtettem hogy csináltam régen
  • NeoMaN
    simán kiírod az mpeg-et adatként....
  • Narancs
    Hali!
    Ha van egy mpeg mozim, amit ki szeretnék írni DVD -re, (úgy hogy az asztali Thomson lejátszó is lejátssza) mit kéne tennem?
    CDBurnerXP progim van, azért mert a Nero összeakad a TV tunerrel, szal ne nerót ajánljatok.
    Előre is köszi!
  • Intel85
    Altalában RIDATA lemezre írok
    , de nem megy mással sem 8x-an!
    Hanyas Fireware-t ajánlotok!
  • Roll
    Srácok van itt köztetek olyan aki komárno-ba jár át lemezért?
    Megoszthatná velem az infot hogy merre, mert kb. havonta át szoktunk járni, ezért-azért, de cd/dvd-boltot ami jó áron van még nem találtam.
    Előre is köszi
  • Aramir
    Tételezzük fel, hogy 8X-os lemezre akart 8X-an írni, nem 4X-re
    Egyébként tényleg, milyen lemez volt? A 107-es íróknak nincs ilyen nyavajája.
  • NeoMaN
    najah, de milyen lemezre?
  • Aramir
    Tedd fel a legfrissebb firmwaret, friss Nerot, ha azt használod.
    Hátha ezek segítenek, a firmware frissités meg amúgyis ajánlott.
  • Intel85
    Sziasztok!
    Van egy Pioneer DVR-107D DVD íróm és nem tudok 8x-en írni.
    Ha valaki tudna nekem sagíteni ezen a problémámon nagyon megköszönném!!!
    Az a furcs az égészben, hogy elvileg 8x-os lenne az író.
    A haverom ráadásul meg tud 8x-an írni.
    Gondolkozam a firmware frissítésren is.
    Megköszönném ha ide írnátok nekem egy két tippet erre a prblémára.
    [email protected]
  • Aramir
    Biztos, hogy nem csak megütötted/karcoltad? Azért a tükrözőréteg nemszokott csak úgy elpárologni?
  • NeoMaN
    nem fizikálisan lyukadt ki, hanem eltünt a hordozóréteg, és a tükröző is. mintha átégette volna a lézer (de a lyuk nem fizikai volt mégse). TDK.
  • NeoMaN
    volt egy hangyáni lyuk rajta, amin átláttam.. :)
  • Aramir
    ÁÁááá, nem hordozóréteget akartam írni, hanem a tükrözőrétegre gondoltam, sry.
  • Aramir
    Az hogy érted, hogy kijukadt? Felhólyagosodott a cd tetején a hordozóréteg? CD-nél ez nálam is többször előfordult, főleg a Philips lemezeknél.
  • NeoMaN
    Monnyuk tény, hogy ehez rengeteget kell a meghajtóban használni.. :Ð
  • NeoMaN
    Tönkremegy attól is simán, ha használod. Nekem l. quake 3 CD-m lyukadt ki annak idelyén....
  • David01
    Az egyik havorom meg ugy jart hogy kiert egy filmet szar lemezre.
    Betette hazimoziba nem jatszotta le pedig a szamitogep jol megirta.
    a lemez aljara egy részre az iro valami furcsa oknal fogva nem irt semmit.Ott volt kihagyva az üres rész. Nagyon furcsak ezek az olcso lemezek.
  • Aramir
    Az gondolom oxidálódás, ha idáig nem voltak ott. Ha írás után ott voltak, akkor vagy szöszös volt a lemez, vagy anyaghiba.
    Attól nem megy tönkre egy lemez, hogy nézed a filmet, sokkal inkább a tárolás miatt, esetleg alapban szar a lemez (lásd: Princo, Samsung).
  • David01
    Előbb utób lényegében igen :) elkopik.Mondjuk nekem olcsod lemezek aljan furcsa fekete pontok jelentek meg. És ezután már csak részben tudtam leolvasni a lemezt.
  • Lacika 79
    thx
  • Aramir
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063205889
  • Lacika 79
    NEC 3520a-ról mi a vélemény?
  • Aramir
    Miért? Elkopik, ha nézi? :D
  • David01
    Amiket also kategorias DVdre irtal ki ne dobd ki. Még megnézheted a filmet de ha sokszor nézed előbb utóbb tönkre megy.
  • Aramir
    A DMA vezérlési mód a wincsinél bevan kapcsolva? 1,2 Mb/sec baromi kevés egy 10 Gb-os wincsinél (márha wincsiről írsz persze). Illetve tedd külön kábelre a wincsit és az írót, ha egy kábelen van.
  • Gugyu
    Hat ez van, koszi a segitseget, bocs, csak roviddel tudok irni, ey mar masik gep. Kerdes Mivel lehet
  • Renatto
    Az nem éri el az 1xDVD írási sebességet(1.385Mbyte/s), pedig az úgy 1 óra/lemez! Én meg sem próbálnék azzal a géppel dvd-t irni...