7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Hát nemtudom, 109 tulajok panaszkodnak, rossz tapasztalataikat írják le, szal nem a szomszéd kutyájának a macskája mondta :D
Sokaknak volt elötte más író, pl 107 vagy 108, azokkal nem volt gondjuk, szóval a második lehetőség sem áll fen.
De ha már a panaszkodók fele nem azért bassza el, mert gagyi az alaplap v. hasonló, már az is rossz.
Meg ha jól emlékszem PPétes sem volt hasraesve a 109-es írótól, bár a problémák legtöbbje még a régi FW-al volt, azóta sokat javult egyesek szerint. Viszont tény, hogy nem sok alternatíva van jobb írót venni, esetleg NEC vagy Plex, csak ez utóbbi meg drága sajnos. -
http://borito.zsaminet.hu/temak/szinkron.html -
zsuzsi001 #4303 Tegyük fel, h szereztem vhonnan egy fullos DVDR-t, csakhogy nincs rajta magyar felirat. Ekkor mi a teendő? Lehet hozzátenni? Hol találok hozzá feliratot? Meg mivel tudom beletenni? -
tomo #4302 viszont a dvd ram az egyik legbiztonsagosabb adattarolo. csak draga -
Csak LG íróval. Nem éri meg, semmi más nem olvassa, és az LG írók enyhénszólva sem a legjobbak... -
Sziasztok! DDV-Ram lemezzel kapcsolatban szeretnék infókat kérni! Mivel lehet rá másolgatni-törölni? Megéri szerintetek? -
Robin Hood #4299 Jó, de ez olyan hogy van akinek az Abittal van baja, mer azt hallotta vkitől, aki látott vkit, akinek az ismerőse álmodta. PPetertől elhiszem hogy amit leír az az is, de sok ember csak ráfogja hogy biztos az a hibás, közben tomato alaplapja van, tele van szemetelve a windowsa minden szarral, de egyszerűbb az íróra fogni. -
susubaba #4298 köszi!!! -
izb #4297
Digitalmind -
susubaba #4296 Bp a Kresz Géza utcában van egy számitógépes bolt.
Nem tudjátok a pontos nevét v. a weblap címét?
-
steweee #4295 teljesen jó író - volt. tesómnak olyan van, nekem meg 4082b.tökéletesen működnek, egyik sem válogatós, néha előfordul egykét lemezfajta amit nem szeretnek. viszont:
a 4081-es nem szereti a g05-öt, és a 8x-os lemezt csak 2x-en hajlandó megírni. úgyhogy vagy szerzel hozzá 4x-lemezeket amiket jól felismer a firmware-je és megírja őket szépen és jól, vagy 2x-en fogsz írni, és a közhiedelemmel ellentétben attól éppen hogy rosszabb lesz a minősége egy 8x-os lemeznek mintha 4x vagy 6x-an írnád meg.úgyhogy ezért nem ajánlot egyedül, mert a 4x lemezek kifutóban vannak, már csak imitt amott találni jót jó áron, és sztem egy éven belül meg is szűnik a gyártása -
www.aqua.hu www.bluefish.hu -
susubaba #4293 tudod a nevüket?
-
susubaba #4292 nec-t javasolnak többen is !
13k-ba kerül -
mDVD írót szertnél venni ott? vagy valami mást? vannak annál biztos jobbak is, pl. aqua, kékhal, stb.. -
susubaba #4290 ok !
Nem veszem meg!
Bp a Kresz Géza utcában van egy számitógépes bolt.
Nem tudjátok a pontos nevét v. a weblap címét?
-
valahogy sejtettem, hogy megkérdezed miért ne -
úgyúgy.
-
zsuzsi001 #4287 Több kárt fog neked csinálni mint hasznot. Ráadásul idegbeteg is leszel tőle.Tényleg nem jó. NEC, vagy PIO. Szerintem. -
elbaszott lemezeket is cserélik? -
jó. akkor vedd meg.... -
susubaba #4284 de ha jótállása 2 év akkor bármikor kicserélik!
-
másfél éves konstrukció, nem ír DL-t (nem mintha most sokan írnának ilyet, de előbb utóbb eljön az ideje...) -
rossz (nagyon), régi, hamar bedöglik, válagatós, gyenge jelet ír, elbassza a lemezt.... stb.stb. Nem véletlen 8K. -
susubaba #4281 Pakson van ilyen olcsón! -
susubaba #4280 Nem ez zsír új!
Miért ne vegyem meg? -
Hol árulnak még ilyet? Ez valami raktáron maradt darab vagy használt? -
Lacika 79 #4278 csatlakozom az előttem szólókhoz -
ne vedd meg -
ne veddmeg -
susubaba #4275 sziasztok!
DVD írót akarok venni.
Most láttam egy boltban 8000 ft-ért.
LG GSA 4081!
Mondjatok róla véleményt! -
megoldodott
winaspi (erre gondolt a haver) -
zsuzsi001 #4273 Hi, Van egy 1234 MB-os AVI file-om.Koncert. Szeretném kiirni DVD-re, hogy ugye lejátsza a lejátszó. A CCE-t javasoljátok átkonvertálni? Vagy milyen progit ami jót csinál. És még szeretnék "jelenetválasztást" is bele, h a számok külön legyenek. Szóval HELP. -
phredon #4272 mért, mi a gond a modemmel? 2-3 óra alatt azzal is lent van. Benthagyod estére. -
tomo #4271 ez egy MVP (másvalaki problémája) -
31 mega modemmel... -
tomo #4269 rakj fel uj nerot, nincs hozza driver. -
az uj gepemben van LG DVD RW, de a nero nem ismeri fel... egy haver monta, hogy eleg drivert keresni ra, de nem tudom hol stb. van valakinek elbben tapasztalata? -
izb #4267 A DVD shrink egy nagyon jó program.Mindent tud amit tudnia kell.
Szerintem -
Köszönöm a segítséged!
Már meg is vagyok. Nem tudtam, hogy a Dvd shrink "visszafele" is működik.