DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok remélem mevagytok másnaposak, lenne egy kérdésem :-) Leszedtem egy filmet, amit gépen dvd playerrel letudok játszani...Amikor shrinkkel grabbelem, rögtön kiírja hogy hiányzik a VTS_01 VOP fájl és nemtudja megnyitni az imaget..Így kiirtam dvd -re gondoltam jó lesz mert itt gépen letudom játszani, de sajnos nem érzékeli a dvdt a dvd lejátszó. Van valami megoldás?

BUÉK

mennyire lehet túlírni a gyári tdk lemezeket?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Minek?! 😊
Amúgy BÚÉK mindenkinek.
köszi :-)
BUÉK!

a balettpatkány

marsu
A shrink-hez magyarítás, vagy leírás van???
Rafaelo
nesze buék!
felirat

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

igen, dvd filmhez

a balettpatkány

Aramir
A Ps2 sajnos nemfogja szinesben lejátszani.
Esetleg próbáld ki a Dvd Region X nevü programot PS2-re, ha jól tudom, az ezt a problémát kiküszöböli.

Aramir
Szar lemez, gyors írás, gagyi dvd lejátszó. Kb ebben a sorrendben 😊

Vagy gyorsan írtad, vagy szar a lemez. Szerintem.
Kumesz
Hy All!Nekem az lenne a problémám hogy már több filmnél elöfordult hogy miután megírtam az elején semmi hiba nélkül tõkéletessen futt aztán valamikor a felénél vagy a vége felé elkezd akadni vagy egyszerüen nem játsza le a filmet a lejátszó!<#help>

Rafaelo
filmhez?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Köszi,
és azt meg tudná még valaki mondani, hogy dvd-hez feliratot honnan lehet leszedni?

a balettpatkány

Itt a válasz.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Na most a dvd lejátszóm az tulajdonképpen egy ps2, ott pedig a video optionsnál próbáltam beállítani RGB-re de nemtörtént semmi ugyanugy fekete-fehér a film...HA jól értem, akkor az újabb dvd lejátszók színesben letudják játszani az NTSC filmet? Mert akkor nem szenvedem vele jó ez így is akkor 😊

Jah, de úgy látom, páran már válaszoltak. Azért nézd meg a lejátszót, hátha csak az a ludas.
A DVD lejátszód valszeg nem áll át autómatán NTSC módra, és ez lehet a gond. Szal kézzel állítsd át, és akkor jó lesz elvileg. Az egyik ismerõsöm a Shrek2-vel járt így, azóta tökéletesen megy neki.
Aramir
Újra kell tömöríteni a filmet, ami minõségveszteséggel jár, nemér annyit szvsz. Amúgy nemtudom.

Aramir
Kellemetlen 😊

Az PAL mód az euró :-) Nemtudja a tévé az NTSC-t fateromtól megkérdeztem 😊

Melyik programmal tudom átvariálni hogy PAL legyen a film NTSC-bõl?

Aramir
Euró mód? Hmm... Az gondolom a pal akar lenni. Olyasmit keress, ahol pal/ntsc/auto opciók között tudsz választani, mert ilyet, hogy euró mód még nem láttam.

Nemtudom, a tv-m nemtudja az NTSC módot, csak euró módot tud :-)

Aramir
Átlehet, de felesleges. Próbáld meg a tv-n vagy a dvd lejátszón beállítani, hogy szinesbe nyomja. Lehet, hogy nem automatára van állítva a videomód, hanem pal-ra, ezért játsza le ff-ben.

minek?

NTSC filmeket átleeht valahogy konvertálni PAL filmmé? Ha lehet akkor hogyan? Köszi!

Szerintem letudja, mert új a tévé, most vettük egy két hónapja. Ezt valahol be lehet állítani a tv menüjében?

Aramir

Aramir
NTSC-s a film. Gondolom a tv-d nem bírja szinesben lejátszani.

Sziasztok

Ha van egy dvd image-m, lehet hozzáadni valahogy felirtot? Vagy ezt nem lehet megcsinálni?

a balettpatkány

barret
Lg 4082b.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Milyen meghajtó (nálam LG4163😎 ?
Az az érdekes, hogy az asztali (Divx-es) valamivel hamarabb beadja.
Sziasztok egy kérdésem lenne...Van egy olyan filmem ami a számítógépemen színes, de ha beteszem egy asztali lejátszóba akkor meg fekete-fehér a kép, a többi film faszán megy színesen. Mi lehet a baj?

barret
Most mértem egy princo-t! 25 mp...Tiéd nem is olyan rossz😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Rafaelo
nekem kb 10 15 mp alatt

Az normális, hogy 20 másodperc alatt találja meg az író a lemezt ?
Rafaelo
még + ost nem írtam vele de most veszek más márkáju lemezt hátha csak hibás széria

Met
Hát ha elõtte már írtál +os lemezt és az jó lett akkor lemezhiba, ha máshol írtál már olyan lemezt és az jó lett akkor író hiba😊
Próbáld ki még egyel de elõtte csinál szimulációt vagy írd ki egy -os lemezre ugyan azt.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rafaelo
mert a pioneer 108 asom a + ost nem irta meg hibát írt ki a - ost simán megírta namármost ezek a +osok leértékelt lemezek és nemtom hogy mitõl nem írta meg a lemez vagy a író hibájából

Met
Miért ne lehetne?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rafaelo
lehet olyan hogy gyári hibás tdk +-os dvd??

Aramir
Megoldás: Sonic Foundry Soft Encode
DC-n megleled. Ezzel lehet ál-5.1-es hangot készíteni stereó hangból, hameg AC3-as az avi-d hangja, akkor csak el kell menteden, pl Nandubbal a hangsávot.

Hooligan
Persze, még mit nem?😊)
Rendezöi változatot, némi extrát nem akarsz,vagy netán egyszerre több kameraszög közül lehetne választani?😊

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

cam3l3on
ha már aviból tudtam dvd formátumot gyártani akor
hogy tudok dvd 5.1es hangot is hozzá kreálni???
help me?<#help>help me<#worship>

Aramir
😄

jah tényleg, el is felejtettem. szóval biztonsági másolat...na mindegy...kiszaladt a számon
Aramir
Nemfizetõst nemfogsz találni, meg itt nemhiszem, hogy lehetne ilyenekrõl beszélni :/

Elolvastam itt egy két oldalt, sok hasznos info van. De egyvalmi nem derült ki. Honnan lehet jó ISO-kat tölteni? igaz, h van a dc-n, de kevés a jó user. Szóval vki tud vmi nem fizetõs ém normális helyet ahol lehet jóminõségû cuccost találni?
Hooligan
Tuti....mind2 tré😊)

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W