7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • steweee
    nos, lehetséges, mert ennyire nem merülök bele a dologba. számomra egy bír jelentőséggel, működik e vagy sem.és 90ft/db ért az egy jó lemez.persze nem masterdiscnek.arra 130ért verbatim
  • Aramir
    Ja, csak egy csomó olvasó nemfogja beolvasni azt a lemezt, pl a Pio106-os sem olvassa be az álltala írt multisessionos dvd-t, persze ha lezárod a lemezt, akkor az utolsó sessiot beolvassal. Én nem javaslom a használatát 100 Ft-os dvd lemezek mellett. Persze egy próbát megér.
  • Rafaelo
    sziasztok én is kérdeznék valamit! a neróval írok adat dvd-t de közben azt irja ki hogy a cd-írás elkezdődött pedig dvd-tudja olvasni írni csak nemértem mért cd-írásnak írják ha valaki tapasztalt hasonlót írja már meg mitől lehet vagy mi ez?????
  • tomo
    mutisession ugyanugy megy , mint cdrnel. szerintem
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a dvd lemezre a Néróval miként lehet többször írni úgy, hogy írás után nem zárom le az írást, mint a cd-nél.
    Köszi
  • NeoMaN
    ja, open disk-backup. helló
  • Lacika 79
    lol
    mi olyan veszett nagy dolog, ami nem jön le világosan a Shrinkben?
  • susubaba
    hogyan müködik
    (semmit)
  • izb
    Mit nem tudsz?
  • susubaba
    Sziasztok!
    letöltöttem a dvd shrink 3.2-öt !
    Nem tom használni:(((
    Hol találokróla leírást magyarul?
    SOS
    Réka
  • Aramir
    Biztos, hogy G05? Mert mostanában azok MCC illetve TTG02(?) médiakóddal vannak.
  • steweee
    na rosszul tudtam, tesómnak 4040b-s írója van a304-es firmwaréval, nem 4081b. viszont ami még furcsább hogy most kipróbált egy kék/ezüst ridisc-et, és azt nyugodtan tudta írni 4x-en, pedig az is g05-ös.de más 8x-os lemezeket csak kétszeresen tud írni
  • Aramir
  • Lacika 79
    khm.
    gondolom ez nem a vígjáték verzió :P
  • Aramir
    Tudom :)
  • NeoMaN
    dat a kiterejsztés. máskérdés, hogy a file valójában mpg. :)
  • Aramir
    Egyébként idáig svcd-ről volt szó, ott meg asszem nem dat kiterjesztést használnak, hanem mpg-t, vagy nem?
  • Aramir
    Azért ha televan az a cd, amelyiken még vcd-ként van az adat, akkor nemfog menni.
    Pl itt van a vinyómon ez:
    Nikki Tyler - American pie.mpg 761 605 868 byte hosszú, na ezt írd fel egy cd-re adatként :D És ezt még egy 74 perces cd-re is kitudnám írni vcdként, de adatként még egy 80-as lemezre sem férne fel.
    Az sem egészséges, ha csak simán átnevezed a dat-ot mpg-re, nem véletlenül van pl a VCDEasyben olyan opció, hogy a dat fájlokat visszakonvertálja mpeggé.
    Legjobban úgy jársz, ha az mpegeket kiírod dvd-re, majd ha kell, kiírod vcdként a Neroval vagy az VCDEasyval elkészíted a dvd-ről olvasva a bin/cue párost a vinyódra, majd azt írod ki pl a Neroval.
    De ne adatként írd ki a vcd könyvtárszerkezetét, mert az úgy nem lesz jó szerintem.
  • steweee
    már hogyne menne.de amelyik .dat azt átnevezem .mpg -re és csókolom. de azért jobb lett volna könyvtárszerkezettel együtt.bár végül is az összes asztali lejátszónak is van menüje és csak ki kell jelölni a lejátszandó fájlt, ami cd esetében úgyis 1db lehetőség
  • Aramir
    Úgy nemfog menni. Nemfog sima adatként ráférni a cd-re.
  • steweee
    nem kell ide semmilyen progi a nérón kívül, csak annyit akartam tudni, hogy ha egy svcd lemezről könyvtárszerkezettel együtt mappákba több filmet írok meg adatként egy dvd-re, akkor később onnan ha az eredeti könyvtárszerkezetével együtt visszaírok egyet cd-re, valyon ua lesz e mint az eredeti, és az asztali lejátszó behúzás után ugyanúgy megtalálja e.tapasztalatom: a power dvd ua láttam mint az eredetit és a meghajtó kiválasztása után rögtön elkezdte játszani, az asztali lejátszóm nem(érdekes, hisz a power dvd elméletileg ua csinálja mint az asztali), pedig elég jó új típus, teletech. úgyhogy marad a hagyományos módszer, a filmfájlt írom csak ki mind dvd-re, mind később lemezre, és egy lépéssel több, a menüből kell majd indítani
  • Aramir
    Ja, de legalább jó lesz, bár asszem a CDRWinnel összelehet valahogy hozni, hogy egyből kiírja, de azt még sosem próbáltam.
  • gdevil
    Igen, ha steweee ismeri a Vcdeasy-t az is jó, bár az asszem nem irja ki,csak megcsinálja a vcd/svcd struktúrát...
  • Aramir
    A Nero helyett a VCDEasy jobb, a régi Nero elbaszta a svcdk fejezet pontjait, és nem lehetett léptetni a fejezetek között, nemtudom, hogy a mostaniakban ezt már kijavították-e.
  • gdevil
    Hát, remélem jól értem a kérdésed...Én kiirnám simán az .mpg fájlokat dvd-re adatként, aztán, ha egyszer kellene a dvd-ről valamelyik film (mert ugye svcd-mpg-ből több film is ráfér 1 dvd-re), akkor kimásolom a vinyóra vissza a kellő .mpg-et, majd beadom a Nero-nak, hogy SVCD készítés és ő majd újra elkészíti az svcd struktúrát és mehet cd-re svcd-ként.
  • vigyori14
    hy.
    nekem van egy ogm formáumú filmem ami feliratos. mien progi kell ahoz h átkonvertáljam ugy h az asztali dvd-m lejátsza?
  • steweee
    köszi, akkor nem tudom mi lehet a baja, mert itt nem megy, de megnézem mégegyszer, mert lehet hogya103-as a firmware, mintha arra emlékeznék hogy tesóm azt mondta. a másik kérdésemre nem válaszoltál, hát azt én is tudom hogy fogja olvasni, de engem az érdekelne, hogy ha az svcd könyvtárszerkezetésel együtt adatként megírom dvd-re, onnan ha adatként vissza kiírom cd-re akkor az ua lesz e mint az eredeti. a filmfájlt nyilván olvassa, csak bele kell lépegetni a könyvtárába, a visszaírás cd-re az érdekes, hogy megtalálja e a lejátszó kapásból lejátszásra, vagy kár vele vacakolni, csak a filmfájlokat írjam ki adatként gyökérbe
  • gdevil
    Fogja olvasni. Az .mpg fájlokat felirod dvd-re adatként.
  • gdevil
    LG 4081b A104-es firmware. A 8x-os G05-ös lemezeket 4x-esen (nincs 2x, vagy 8x) írja.
  • steweee
    lehet úgy svcd filmeket egy dvd-re kiírni hogy sima adatként külön-külön a filmek könyvtárába mindent amia cd-n volt? fogja olvasni az asztali lejátszó?
  • Metwork
    lehet, hogy rossz a kábelezés
    a lemez kinézetre marad üres vagy el sem kezdi a bevezető szakaszt?
  • Air
    Ez egyik lehetseges valasz ott van a kerdesben. LG. Ez sok jot nem jelent. A masik a lemez szar. Probald megirni masik iroban. Ha erre nincs lehetoseged probalj masik lemezt az iroba tenni. Gondolom nem csak 1 darab lemezed van. Persze mas fajtat. Ha azt sem viszi akkor tuti az iro szar.
  • phredon
    mért és az mit jelent? Szerencsére nem az enyém hanem egy haveromé, ő kért emg nézzek utána:)
    Nekem lite-on van és minden oké vele.
  • tomo
    nem jo hir, nekem is ilyen irom van :(
  • phredon
    AZ író típusa LG GSA 4160B 2hónapos
  • phredon
    Hello!

Ez mitől lehet: Amkor dvd-t akarok írni elkezdi a bevezetést csinálni, de pár másodperc után CD-írás hiba címszó alatt abbahagyja. A lemez üres marad.
  • steweee
    A 8X-ost írja 4x-en? megadnád a firmware számát? mert ha nem az van akkor letöltöm.egyébként az a tesóm írója, úgyhogy nem merem 100%-ra kijelenteni hogy nem ő tévedett. az enyém 4082b A207-re frissítve és tökéletesen működik. az övé is csak már 4x-est nehezen kapni,l amiket meg én írok 8x lemezeket azokat ő csak 2x-en tudja
  • mateus33
    Thanx;)
  • Met
    És 2x-esen vagy 8x-osan?
    Amúgy nem mindegyiknél van ez.
  • gdevil
    Ehhez a 4081-es témához...
    Nekem ilyen íróm van és semmi gondom a G05-ös lemezekkel. Traxdata, Arita 8x lemezek G05-ösek és kitűnően írja az író 4x-esen őket.