DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Nekem a frissen írt Verbatim dvd-mre Lg 4082b-s íróval a Nero DVD-Speed Progija a következõ visszaolvasási ábrát adja (LG DVD olvasóval):

Ez elég rossz, nem?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Ehh. Mi a rákért nem tudok RPC1-es firmware-t rakni a Pioneer 120s meghajtómra? Az rendben van, hogy 1.25-ös a verzió, de rajta csak a gyári van, nem a crackelt. És nem hagyja, hogy rátoljam. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megkerülni?
Stann
Ez milyen progi? DVD írás ellenõrzõ?

grebber
Lefutattam ezt a Kprobe programot és ezeket dobta a gép:

Date : 2005.01.05. 21:15:46
Model : 1-0-0-0 F:SAMSUNG DVD-ROM SD-616Q F401
Disc : DVD-ROM , []
Speed : Max
ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
Scanned range : 0 - 2121408
Sampling count : 3151
Errors : 0
PI Max : 1130
PI Average : 161,30
PI Total : 508180
PIF Max : 956
PIF Average : 26,16
PIF Total : 81853

Mik ezek az értékek és mit mutat a grafikon???
Ez most jó vagy rossz?

Next PC upgrade: 2022

grebber
AZ miért lehetséges hogy bármilyen megirt dvd-t teszek be a Nero cd/dvd speed progiba és még az életbe nem sikerült müködésre birni mivel ráviszem hogy inditás és valami hibát ri ki??
Azért úgy szeretnék elmenni majd az élõk soraiból hogy egyszer látom ezt a tesztet.
Aki tud kérem segítsen.

Laalee
kb 8 ilyen link van keress vissza

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

cmc meg társai...
hol találok katalógust arról, hogy mely márka mely tipusa milyen alapanyagból van?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

<#idiota><#vigyor>
Helyesbítek egy dvdt megírt a 3 közül nagy nehezen, azóta nem hajlandó egyett sem <#confused>
Majd átadom a tulajának hogy mit tanácsoltatok a felhasználását illetõen<#nyes>
Azért köszi a segítséget

Rafaelo
oppá

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Nero 6.3.1.6-om van<#szomoru1>

Met
Attól még a lemez gagyi maradt<#ejnye1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rafaelo
nekem is volt hasonlo és az ujjab nero már irta

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Na nem akarta kiadni a dvdt ezért újraindítottam és most már írja többmenetesbe.
Frimware frissítés után már egyszer újraindítottam😊))

Met
Én megolvasztanám a hajszárítóval de már kidobtam és nincs olyan lemezem😊

akkor tudod, mi a teendõ a lemezzel? <#violent><#banplz>
mármint #3467. 😊
Met
én még jó dolgot nem láttam, volt egy hajszárítónk. megolvadt attól a levegõtõl amit kifújt😊

nem az enyém szerencsére csak megkértek hogy írjak rá de se többmenetesbe se egymenetesbe nem ír
ennyire szar az emtec?

Khm. Úgy látom, beírta más helyettem. 😛
Met
esetleg mert gagyi márka a lemez?

Sziasztok

Van egy lg gsa4120-as dvd íróm és az lenne a problémám, hogy az emtec dvd-rw lemezt nem írja meg. Ez miért van?
Feltettem a legújjabb frimwaret is és azzal sem.
Ha tud valaki valami megoldást azt elõre is köszönöm.

Éppen errõl van szó! 😛
Gabesz amd64
Csak annyit hogy nekem Samsung V200-asom van az kérlek tényleg nem csinál 800*600-as felbontást!És életbe nem akkora képet tesz fel a PC-re mint amekkora a kijelzõ!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

fifi
Ebbõl nekem a Traxdata/fekete/ ami ithon a legjobb. Most vettem DivX asztalit is, és abban is f*sza!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Én õszíntén magamnak hiszek mivel van pár eltérõ markájú dvd-m és a Ritek alapanyagúak pl: Traxdata,Ritek,Ridisc,Ridata nekem tökéletesen beválltak eddig mindegyik jó semmi gond velük.

Ja és a boltosróla nnyit hogy elvbõl nem hiszek neki mert személyes ismerõsõm szinte és mond néha kamu dolgokat.

Pl az egyik amikor majdnem a szemébe röhögtem ,beszélgetünk pc-s cuccokról és szóbajött a VGA kamerás telefon.

Azt ilyen szól hogy nagy szar semmire nem jó mert úgy teszi át a PC-re a képet amekkora a teló kijelzõje és mondta ez a rész a legjobb itt majdnem mondtam is neki na huzza a tudod hova hogy neki is a Samsung V200-asa 800*600 képeket csinál (életbe nem csinált az akkorá 😊 ) és a gápre vive kicsi a kép.

Szóval nem hiszek neki semmiben powa 😊!

fifi
Ritek szar? Hmmm ezt õ mondja. Itt meg azért van pár ember aki az ellenkezõjét állítja/fõleg az újakról/> annak hiszel akinek akarsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Laalee
véleményem szerint a ritek középszar, a bevált ritek márkákat használva azért nagy gondot nem okoznak.
phillips dvdk nagytöbsége cmc alapanyag az meg fos 😄
tdk meg szór a minõségben, van nagyonjó lemeze és elég gyenge is.

Gabesz amd64
Hát persze hogy azért mondta mert az drágább és jobban megéri!ilyenkor kontrázni kell például:
múltkor itt vettem 5 tdk DVD-t és abból kettõ lemez hibás volt!<#taps><#nyes><#vigyor>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

grebber
Most jövök számítástechnikai boltból és a következõket mondta az eladó a dvd-ket illetõen:

A Princo rakás fos,de a RITEK alapanyagú DVD-k is.

Ez igaz a Ritek -ekre nézve vagy csak azért mondta hogy TDK-t vagy Philipset adja el????

Laalee
rosszul van linkelve. mik vannak...

erdekes, nekem a microsoft oldalara visz a link. mik vannak?! <#wow3>

Laalee
teljenes megbizható, nyugodtan használható oldal, legális, számlát is ad. én kb 8 alkalommal rendeltem tölük soha nem volt gond. átutalással kb 3-4 +nap viszont 3euro sporolás.

Köszi megnézem
Itt mindent megtalálsz szerintem! a dvd praktikáknál van.
Nem tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol magyarul le van irva a DVD-rõl DVD-re másolás lépései és hogy milyen progik kelhetnek
Elõre is köszi
Met
Van 1-2 korrekt hely ahol tudják, hogy mit árulnak, de veszel pár darabot, megnézed mi az és ha az kell neked akkor veszel egy zsákkal😊

Stann
Igen, köszi erre gondoltam. Erre a tartósság dolog hirtelen azért érdekelt annyira, mivel hallani már Ritek hamisítványokról, és egyebek, és valahogy le tudnám e ellenõrizni, hogy vajon amit veszek, origin lehet-e.

Met
Erre gondolsz? A tartósságra szerintem nem utal csak arra, hogy az írásnak milyen lett a minõsége. A tartósságot szájhagyomány után lehet kikövetkeztetni. Ha lassan írsz jó minõségû lemezre akkor tartósabb lesz, de ez az én magányvéleményem😊

Stann
Egy DVD minõségét le lehet ellnõrizni bármiféle módon?

Mert pl. ha egy Verbatim DVD-nél gyártónak kiírja az MCC-t(vagyis Mitsubishi), és utána végigfuttatok egy cd/dvd speed progit, a kapott szakasz aránylag egyenes, és feltesszük, hogy az olvasó is jó(Lg), ebbõl lehet következtetni pl. a tartósságára, vagy csak annyit jelent, hogy a visszaolvashatósága jó, és kész?

Ja, és annak az oldalnak a linkjét meg tudná adni valaki, ahol lemez gyártó-sorszám alapján meg lehet nézni, hogy konkrétan milyen lemez is az?

Met
Jobb, hogyha lemented a gépre, pl. DVD Decrypterrel. Így az olvasási hibák is elõbb kiderülnek.

DvDRemake -> erröl a progirol mit tudtok? Jobb mint a SHRINK, vagy a InstantCopy, használtátok már? Tbalint19: Röptében nem igazán éri meg irni.
Hello. DVD-röl DVD-re mértem tudok irni? Nem engedi.
Csak ha a gépre teszem fel és onnan tudom csak kiirni.
Jó nagy arca van ennek a dílernek, remálem jól lebukik, aztán arcoskodhat a sitten.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Narancs
Komoly? Ezt hol írja?
Gondolom azért, mert sok volt a fake megrendelés...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Aramir
artschi
csak azt írja, 400 hsz és 200 napos reg kell hozzá mostmár... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BaliBoy
Sziasztok! Valaki legyen szives mondjon már nekem valami jó DVD menü készítõ programot!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Narancs
Kindertõl vehetsz jó áron alapanyagot...én legalábbis tõle szoktam...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

hali. Nemtudom vki irta e már ezt a linkethttp://www.dvdrohlinge24.com/, azért leirom én. Vki megoszthatná a véleményeit, v ajánljon egy oldalt ahonnan jó áron lehet alapanyagot venni, jah és akkor most milyet érdemes venni? miröl nem esik le a biztonsági másolatom?<#ravasz1>.
Aramir
Nemlehet, ha eredeti gyártmány, ha hamis.