DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elég rossz, nem?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Date : 2005.01.05. 21:15:46
Model : 1-0-0-0 F:SAMSUNG DVD-ROM SD-616Q F401
Disc : DVD-ROM , []
Speed : Max
ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
Scanned range : 0 - 2121408
Sampling count : 3151
Errors : 0
PI Max : 1130
PI Average : 161,30
PI Total : 508180
PIF Max : 956
PIF Average : 26,16
PIF Total : 81853
Mik ezek az értékek és mit mutat a grafikon???
Ez most jó vagy rossz?
Next PC upgrade: 2022
Azért úgy szeretnék elmenni majd az élõk soraiból hogy egyszer látom ezt a tesztet.
Aki tud kérem segítsen.
hol találok katalógust arról, hogy mely márka mely tipusa milyen alapanyagból van?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Majd átadom a tulajának hogy mit tanácsoltatok a felhasználását illetõen<#nyes>#nyes>
Azért köszi a segítséget
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Frimware frissítés után már egyszer újraindítottam😊))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mármint #3467. 😊
ennyire szar az emtec?
Van egy lg gsa4120-as dvd íróm és az lenne a problémám, hogy az emtec dvd-rw lemezt nem írja meg. Ez miért van?
Feltettem a legújjabb frimwaret is és azzal sem.
Ha tud valaki valami megoldást azt elõre is köszönöm.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ja és a boltosróla nnyit hogy elvbõl nem hiszek neki mert személyes ismerõsõm szinte és mond néha kamu dolgokat.
Pl az egyik amikor majdnem a szemébe röhögtem ,beszélgetünk pc-s cuccokról és szóbajött a VGA kamerás telefon.
Azt ilyen szól hogy nagy szar semmire nem jó mert úgy teszi át a PC-re a képet amekkora a teló kijelzõje és mondta ez a rész a legjobb itt majdnem mondtam is neki na huzza a tudod hova hogy neki is a Samsung V200-asa 800*600 képeket csinál (életbe nem csinált az akkorá 😊 ) és a gápre vive kicsi a kép.
Szóval nem hiszek neki semmiben powa 😊!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
phillips dvdk nagytöbsége cmc alapanyag az meg fos 😄
tdk meg szór a minõségben, van nagyonjó lemeze és elég gyenge is.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
múltkor itt vettem 5 tdk DVD-t és abból kettõ lemez hibás volt!<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Princo rakás fos,de a RITEK alapanyagú DVD-k is.
Ez igaz a Ritek -ekre nézve vagy csak azért mondta hogy TDK-t vagy Philipset adja el????
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Elõre is köszi
Mert pl. ha egy Verbatim DVD-nél gyártónak kiírja az MCC-t(vagyis Mitsubishi), és utána végigfuttatok egy cd/dvd speed progit, a kapott szakasz aránylag egyenes, és feltesszük, hogy az olvasó is jó(Lg), ebbõl lehet következtetni pl. a tartósságára, vagy csak annyit jelent, hogy a visszaolvashatósága jó, és kész?
Ja, és annak az oldalnak a linkjét meg tudná adni valaki, ahol lemez gyártó-sorszám alapján meg lehet nézni, hogy konkrétan milyen lemez is az?
Csak ha a gépre teszem fel és onnan tudom csak kiirni.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Gondolom azért, mert sok volt a fake megrendelés...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!