DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitöl lehet?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És milyen az alapanyaga?Nálam van egy BenQ cd annak valami Daxon az anyaga de errõl életbe nem halottam.
Next PC upgrade: 2022
Nem irnátok le hol találok ilyet?
Vagy a ti dvd alapanyag erõsorredetek is jó.
Most nézem meg 1999-ben megirt Phillips cd-m TY alapanyagú és zsír jó még 😊
Az én tudomásom szerint valami hasonló lehet a alapanyagok sorrenje a legjobbtól kezdem:
TY,Fuji,MCC,Ritek, és többet nem tok de ti mondtátok hogy a CMC elég szar.
Mert ha divxes a DVD lejatszo akkor sima adatkent kiirod aztan kesz csak kivalasztod a DVD menujebol a lejatszando fajlt.
Mondjuk a felirat fajl nem art ha megegyezik a film nevevel.
Ha nem tudja a divxet a lejatszo ajanlom a http://www.dvd2dvd.org/ oldalt, ahol a DVD2SVCD program tud avibol, VCD,SVCD es DVD lemezt is csinalni a nem divxes DVD lejatszok reszere.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Milyen progi kell hozzá?
De megirom és majd hónapok múlva megtudom személy szerint hogy jó-e még.
Pl RPC1-et az elöbb leírtam, akkor szokott még olyan is lenni, hogy az íróval minden lemezt megtudsz írni max sebességgel (a minõség már egy másik kérdés 😊 ), riplock leszedésekor max sebességgel tudod lemásolni a wincsire a dvdket. Ezek szoktak lenni álltalában.
Az RPC1 a régiófüggetlen firmware, nincs sok értelme, hacsak nemvagy tele gyári nem 2-es régiójú filmekkel 😊
An RPC1 firmware defeats the internal counters within the drive and
removes region enforcement. This is only HALF of the equation. You
need to use DVD Genie or similar software to control your player
software. http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=239
Flashing this firmware requires some risk on your part. If you are not
comfortable with this please do not proceed. We cannot guarantee it will
work or flash correctly in any environment out of our control.
The RPC1 firmware is supplied as a Windows Flasher, with a firmware in
Hex format file IDE.HEX. You are strongly advised to backup your current
firmware, as you are the ONLY person who has it, we don't have it, so
don't come asking for it. It is unique to YOUR drive. Backing up the
firmware is optional.
Use MTKTOOL to backup the drive under Real DOS, a DOS box under Windows
is not suitable. Run MTKTOOL without parameter to see the options.
Assuming a secondary master drive the command line is
MTKTOOL -sec -mas -out ORIGINAL.BIN
To flash the drive in Windows run the JC5_DOWN executable.
Vlad & Igor, The Dangerous Brothers.
RPC-2
ez a hackelt?
http://forum.rpc1.org/portal.php
Hol található ilyen hackelt firmware?
na köszi elõre is😊
Ha meg nemírja meg 8X-an, csak 4X-en, akkor sajna így jártál, használj másik alapanyagot vagy cserélj írót pl PIONEER 108-ra, az nem ilyen válogatós 😊
Van egy LG GSA-4120B dvd íróm és az a bajom hogy a 8x-os dvdt csak 4x-esen írja és olvastam a honlapján hogy a 8x-ost csak valami ZCLV-ként írja. Az a kérdésem hogy ezt külön be kell állítani valahol vagy magától kéne ezt felismernie?
ElQre is köszönöm
Ja a legújabb frimware van fenn
Ha igen milyenek és melyik jó?
Gyárilag levannak szabályozva, firmware szinten, hogy ne olvasson gyorsabban másolt lemezt.
A gyári dvd-romot viszont max sebességgel olvassák, illetve a filmeket is lassabban szokták grabbelni, mint a max sebesség.
Álltalában pont a 6X-os és a 8X-os sebesség limitálásokat szokták használni.
Én pl a 107-es piomra ráraktam egy hackelt firmware-t, igy már a maximális 12X-es sebességgel olvassa a dvd-+r lemezeimet, amúgy meg asszem 6X-an.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ma ismét kaptam egy új dobozos lg combo-t, és az eredmény ismét ugyanaz. Ez is csak 6x-os sebesség körül olvassa a dvd-ket.
Ha a mostaniakat is cmc alapanyagra készítik, akkor szerintem most is szarok.
Most a szlovákoknál 1 db Memorex 8x ha jól láttam szürke tok nélkül 107,2FT.
Az olvasód a hibás. Én visszavittem kb. már 4 hete a második lg combo olvasót, vadi új volt mert cserébe adták, de nekem is baszakodott a dvd olvasással. Nekem nem cikázott de 3x sebességnél semmilyen lemezt sem olvasott vissza gyorsabban.
Egyébként X-akták. 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De itt van ez a kép.
A lemez Ridata lilás 4x és semmi baja nézem ról a filmeket hiba nélkül is ez az eredménye.
Nem értem de kettébaszom ezt a kibaszott gépet
Mert a dátum amit kiir mindegyik mappának más.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ez a DVD is 3.96 gigás, a progi pedig 4,4-nek ismerte fel, gondolom a végén ezért írta ki azt a hibaüzenetet(amit nem tudok mit jelent), mivel ott már adat sincs.
Akkor ezek szerint az olvasó lehet a bûnös? Pedig Egyidõs az íróval... Namind1, azért már nem szúrok be képeket! 😊
Amúgy a Nero-s hibatesztelõ meg ezt dobta ki az elsõ DVD-mre:
Ez a 0.66%-os hiba épp ekég, hoogy a film olvashatatlan!
És semmi felületi karc nincs rajta, kb 4-5-ször lehetett benne a gépbe. A lemez a Lilaritek', G04-es, és kb. fél éves. Én már a DVD-t-t, mint optikai tárolót is kezdem eltemetni, egyszerûen nincs semmilyen alternatíva Adattárolásra! 😞
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me