DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha annyi pénzed volt a lejátszóra vegyél eredeti lemezeket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Abban kérném valaki segítségét, hogy adott egy PANASONIC SC-HT 870-as (140e HUF) dvd lejátszó és alig akar írott lemezeket lejátszani.
Valaki nem tudná megírni, hogy milyen lemezeket használjak vagy hogyan lehet kiírni, hogy játsza a filmeket?
Köszi elõre is!
Még nempróbáltam, csak egy másik fórumon ajánlották. Egy próbát megér.
Akkor sorban.
A deep analise-t szvsz kapcsold be, mert úgy láthatóan jobb minõséget csinál, kevésbé lesz kockás a kép, igaz több idõbe tellik, de megéri.
A reauthorban nemlehet menüt készíteni sajnos, azzal max annyit tudsz csinálni, hogy a filmet és ha fér mellé/akarsz mellé extrákat, akkor bepakolod õket egymás után, így nem lesz menü, viszont az extrák elérhetõk lesznek a dvd-n.
A Dvdshrinknek nemkell leszedni a filmet vinyóra pl dvddecrypterrel, mert a védelem leszedését elvégzi sajátmaga, így közvetlenül dvd-rõl is tudsz tömöríteni a winyódra filmet. Megtudod azt is, hogy wincsire leszeded vele a filmet tömörítés nélkül, ezzel lényegébe ugyanazt csináltod, mint pl a dvddecrypterrel, max kevésbé kényelmes.
Az Intervideot meg nemhasználom, szal passz.
Van ujjabb kérdéesm is:kérdésem lenne. Mire jó a DEEP ANALISE a DvdShrink-ben? A másik, re-authdor-ban nem lehet ugye normális menüt-t csinálni, ja és hogy szedem le a winyóra a Shrinkerel? Azt nem Decrypterrel érdeles? sorry a lama-ért, jah igen az Intervideo DvdCopy 3 platinumról vkinek tapaaztalat?
Köszi elõre is
http://www.dvdinfopro.com/
A dátumot visszakell állítani a használat idejére az ingyenes verziónál 2004-re, akkor menni fog.
Egy órája adta meg magát. Írás közben újraindult a gép, és utána volt író, nincs író. Ehh! Holnap hozom a másikat. 😊
Miért kell noname szarokra irogatni??
Nem elég,hogy nehéz a megirásuk,de még a végeredmény is kétséges!!
használj riteket,tdk,verbatint!
Ezzekkel nem lesz gond,hogy a pio felismeri vagy nem!!
Idõnként a Nero kiír valami ilyet: "SCSI parancs, írás leállítva". most inkább nem rontok egy lemezt, hogy pontosan idézhessem. Valakinek tipp?
köszi!
Ilyen nekem a citromsárga budget "márkával" volt, de nem minddel, az 50-es kupacból kb 3-4 darabbal.
nekem ugye van egy régi liteon külsõ irom még osztrákba vettük aztán elbazsott egy honap utána valami 20 dvdt és mondom veszuk ujat aztán azota van pioneer és ugye irtam hogy most ezt a metros dvdt nem irja meg mer ismeretlen lemez azt irja na de a rossz litonba betettem és megirta najo iylen nincs a világon én már nem értek semmit...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nemfogok belemenni flémbe, de nemsok segítõ hozzászólásod volt a témához.
Nem semmi,bajnok vagy😊)<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
De leszedhetnénk a prociról a hütést,de az alplapi chipkészlet eltüntetésével is megprobálkozhatunk,vagy probáljunk meg dvd írni író program nélkül!Fejemhez kaptam,és elájultam<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Kb 2 éve nincs VIA-s alaplapom, mert dvd írásnál bekevert a via-s ide bus master driver. Hasonló hibák jöttek elõ, amikor felvolt telepítve.
Bár asszem talán az nemis a 4in1 driver része így utólag belegondolva.
Mindegy, ha via-s az alaplap és fel van telepítve, próbálja meg leszedni a via ide bus master drivert.
Ezért nehogy wint vagy service packot törölj!!
Szerinted ez megoldás??Tönkre vágod a rendszert,mert a dvd írás nem megy!
nem semmi!Jó kis tanács😊Mindent bele!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
szerintem vagy nincs (kevésbé valószínû)
vagy nem ismeri fel a lemezt (inkább)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szerintem szoftverhiba
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
winnek semmi koze hozzá egyébként nc..
dvd iro ezt a lemezt nem támogatja helyezzünk be másikat most ezt irja fasza...
na olyan problémám van hogy irtam dvd-ket aztán most betettem egy más fajtát és ez van hogy nincs ott az irás gombvagyis szürke de miért....
HIBA
sokmindentöl lehet
rossz alapanyag
az iro és az alapanyag nem szereti egymást
összezavarodott windows
koszos optika
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me