7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
tomo #4425 nincs annal ujabb fw. -
Lg gsa-4081b-hez kellene A104-nél újabb Firmware
mert Én sehol sem találtam újabbat
vagy merre kellen körülnézni? -
"egymenetes DAO lezárás nem hajtható végre"
ezt miért dobja ki a Nero nekem írás kezdetekor, úgy, hogy egy bitet nem ír fel a lemezre??? -
ez ugyanolyan mint az mp3-audiocd -
Pill #4421 Ja, csak en egy jo eve elkezdtem kiirogatni a filmjeimet DVD-kre DivX formatumban. Csak a kedvenceket. Eddig ugy 10DVD telt meg mindegyik durvan 3 filmmel. Aztan elropultem az USA-ba egy evre es most fogok Juni vegen hazamenni. Es folytatnam a gyujtogetest. Igen az de ez alatt az egy ev alatt sok minden valtozott. Uj irok uj lemezek olcsobb arak. Es most lehet hogy elkezdem jobb minosegben DVD-ken gyujteni a filmet nem DivX formatumban. Bar ki tudja mi lesz meg. Eddig rengeteget rippeltem es az idoigenyes volt, bar nem mondom hogy nem erte meg. -
Lacika 79 #4420 én a polcon tárolom :P
viccet félretéve: Divx-es filmeket csak azokat írom ki, amelyből nem jelent meg DVD verzió. Amúgy meg elfér a gépen.
jah, és a legtöbb rilíz először Divx-ben jön ki (vagy svcd) abból szoktak általában gyenge DVD copy-kat csinálni. -
Pill #4419 Csak kerdeztem. En igazabol regen a DIVX filmeket irtam ki DVD-re mert ugy tobb fert ra es a minoseg is turheto volt. De manapsag mar egy 4.7-es DVD olcso es arra nagyon jo minosegben lehet filmet irni ha elotte valami jo programmal megdolgozod es igy meg az asztali is legjatsza. Bar most mar sok a DivX-es lejatszo szoval nem tudom.
Ti hogy taroljatok a filmgyujtemenyeteket? Ha van? -
dvd+-dl 8,5giga
miért lenne vége a divxnek? -
Pill #4417 Bocs hogy megegye kerdezek de most akkor milyen a legnagyobb lemez amire adatot lehet irni? Ti mire irtok most?
Amugy szerintetek a DIVX-nek lassan lealdozik? -
Ja, a régiek szarok voltak, a mostaniban sem bíznék. -
Közben felraktam a Decryptert, úgyhogy ez a kérdés stornó.
Ennyire szar lenne a samsung? -
A lemez Samsung.
A Decrypterrel lehet isoba menteni? -
amint látöd ő is és én is rendes alapanyagrol beszéltünk -
JA de ki az aki a másolásvédelmet is ki akarja karcolni?Mert azon kívül a DL-es lemezre mindent ráírsz! -
1 az 1-ben soha nem fogod átírni.... -
hacsak nem princo-ra ír :)
-
rég beszerzed más medián mire egy jo dvd tönkremegy, lehet nem is lesz már kompatibilis olvasód hozzá :D -
Pill #4408 ert=eri -
Pill #4407 Szevasztok!
Mar regota nem irta ide es mar regota nem is foglalkoztam DVD irassal. A kozeljovoben iro vasarlast szandekozok lebonyolitani. Mar megvan hogy milyen lesz. Az lenne csak a kerdesem hogy mostanaban mi ert meg jobban annak aki filmeket gyujt? Eddig hosszu munkaval jominosegu DVD-rippeket keszitettem es 2-3 film kiment egy 4.6-os DVD-re. De most itt vannak az ujak es most egy az egyben lehet filmet masolni nem? Mi eri meg jobban? Es mennyi ideig all el egy jominosegu DVD? -
nem -
Szvsz hagy, ha tényleg kilenne kapcsolva, akkor a lemez felétől sem lenne folyamatossan 100%-on a buffer, hanem folyamatossan ugrálna. -
Megtaláltam az eszközkezelöben a DMA módot - aktívra volt állítva.
A BIOS-ban kell valamit állítani ? -
Megnéztem az eszközkezelöben, de nyomát sem látom DMA beállítási lehetöségnek.
A BIOS-ban találtam olyat, hogy PIO - Auto
DMA - Auto
Itt kellene állítani valamit ?
PIO-t levegyem 0-ra A DMA-t a legmagasabb értékre ?
Elöre is köszi!
-
a DMA mód aktív?Ha ki van kapcsolva akkor szokott ez lenni!Nézd meg a cpu terhelést!Nem szabad 10-15%-nál hogy nagyobb legyen -
Lassú, töredezett a wincsi, ha meg onfly lemezmásolás, akkor az olvasás lassabb a korong elején, mint az írás sebessége.
Amúgy passz, ha nem esik le 0%-ra, akkor nemgond szerintem. -
Teljes lemezmásolásnál a felhasznált olvasási tároló az írás elkezdése után visszaeski 49-50%-ra.
Amikor az írás eléri a 36%-ot szépen visszaáll 100%-ra. A tároló szint közben le-fel ugrál 25-98%.
Ez mitöl lehet? Korábban nem volt ilyen.
Elöre is köszi ! -
basszus!
be is coptam!
Úgy a falhoz vertem az elrontott lemezt, hogy kb. ezer darabra tört!(volt is takarítás utána :-P)
Vettem most werbatimot ezerhaté és karcolom.... -
iGEN, RITEK DUAL LAYER NAGYON SZAR A TAPASZTALATOK! -
DL lemezekkel van v.kinek tapasztalata?
Tegnap írtam traxdatára(ritek) és a rétegválltaásnál összekuszálódik a kép 20-30 másodpercet átugrik és utána megint minden rendben.
Milyen lemezre írtok?
Ricoh vagy Werbatim lemezzel van tapasztalatotok? -
amikor elkezdenéd a kódolást, ott lehet pipálgatni, jelölgetni....
Kegyetlen amikor valaki a shrinről kérdez, bazz az tényleg egyklikkes progi. -
A képélességet hol lehet beállítani? -
A Shrink is képes 20 perc alatt kódolni, ha nem használod a már említett opciókat, kb ekkor egyenértékü a Dvd2One-al.
Analízálással kb 1-1,5 óra, képelességgel meg olyan 1,5-2 óra, persze ez függ a film hosszától és hogy mennyire tömöríti stb. (gép:1600XP, 1Gb ram) -
DVD2one-t használok, mert nálam gyorsabban dolgozik mint a shrink, de ha ez a képminöség rovására megy akkor nem kell.
A shrinket kipróbálom.
Köszi !
-
Az állandó arány, hogy pl mindig 60%-al tömörít, a változó meg nézi, hogy pl ahol tök fekete a kép (pl jelenetváltás), ott ne 60%-ot, hanem pl 100%-ot tömörítsen, kb mint a mp3-aknál a vbr (variable bitrate), a szelektív meg passz.
De hamár ilyeneket használsz, akkor használd inkább a DvdShrinket analízissel és max képélesség beállítással. Szerintem jobb minőséget csinál, mint a dvdone. -
steweee #4391 van olyan dvd rippelő progi ami új és a dvd shrink és descrypter egyben? -
A DVD2one proginál mit jelent a tömörítési mód ?
- Változó arány
- Állandó arány
- Szelektív arány
Melyiket mikor kell használni ? Mi a különbség közöttük ?
Elöre is köszi !
-
Nem, mert te próbálod úgy beállítani, hogy én próbálom úgy beállítani, hogy te próbálod úgy beállítani :D -
trabant #4388 Senki nem mondott ilyet, csak te próbálod meg úgy beállítani, mintha én próbálnám meg úgy beállítani... :) A pio 109-et úgy általában szidták, erre mondom hogy olyan "szar" hogy akár ezt is megírja hibátlanul. -
Nemfogok :D
Azért írtam, hogy nem a G05 miatt szidták, mert te úgy állítottad be a dolgot, mintha erre is azt mondták volna egyesek, hogy szarul írja a 109-es, és mintha azt mondták volna itt neked, hogy az LG jobb a 109-esnél. -
trabant #4386 Olvass utána mit válaszoltam a szidásokra. :)