DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Nero vmi miatt nem akarja. Mivel tudom még?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aramir
Iso-ba szedd le, akkor biztos nemfog hiányozni semmi.

fifi
Van kiírva egy filmem/lényegtelen mi/. Felmásolom vinyóra. Ki akarom írni, de a Nero beszól, hogy vmi ifo rész hiányzik. IFO edittel próbáltam de úgy sem jó...
Alapvetõen ott minden VOBra rá kell engedni a progit? Vagy hogy megy ez?
Elõre is köszi.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aramir
Akkor nemlett lezárva szerintem a lemez, épp a minap futottam bele egy ilyen lemezbe a rokonéknál, lezártam, untánna ment asztalin is, meg a számítógépen is meglehetett nézni, hogy mi van rajta.

grebber
Nekem ilyen csak RW-vel volt hogy ráirtam filmet azt odadtam havernak azmeg felhiv hogy tiszta üres a lemez.
Itthon megnéztem tényleg üresnek vette de rajta a film mert image-be leszedtem és müködött.

Next PC upgrade: 2022

grebber
PIONEER DVD-RW DVD-108 ezt irja az eszközkezelõ.
És elvileg 1.10-es.Mert ilyet is ír.

Dvd író hiba,vagy lemez hiba!
Próbáld ki a DVD decrypter progit!
Ha ezzel sem tudod felírni,mehet az író gariba vissza!

Segítséget kérnék! A gépemben egy CD és egy DVD író is van,eddig
kifogástalanul mûködtek:Iráshoz a nérot használom.Az írási folyamaton
úgy tûnik,hogy a lemezt kifogástalanul megírja,mégsincs a lemezen semmi,sõt a lemezt tönkre teszi. Azota több író programot is kiprobáltam eredménytelenül.-Az irók olvasni tudnak és a szimuláció nincs bejelölve. Mi lehet a hiba?
Ugy tûnik,hogy nem tudja megállapítani,hogy a firmware mikori.Már ami most a gépedben van.Majd mikor lefut akkor sem írja hogy mire frissítette!
Érdekes!Biztos,hogy 108 piod van??Lehet balga kérdés,de kis hazánkban e név alatt sok mindent árulnak!
Eszközkezelõben mit ír ki a windows?

grebber
Még soha életbe.

Csak megvettem az írót betettem és kész semmit nem csináltam.

Volt már frissítve benne a firmware??

grebber
sima alap.ami minden iro alapból nem fekete.

Milyen szinü a dvd íród??

köszi

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

grebber
Pedig ez az.Innen van a firmware.

Met
Hivatalos oldal.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grebber
Nem tudom ez milyen firmware de a #3608 hozzászolásból töltöttem le.

Met
gyári firmware-el próbálkozol?

grebber
Na szóval fel akartam tenni a Firmware-t amit belinkeltek erre ez jött be:

Elinditás
Hiba

Mi lehet a gond?

Csak az a gond,hogy a 8x szériában nincs szar "széria"!Ezt bizton állíthatom,mert ezelött egy csak minuszos írom volt (toshiba) és a lemezek 99% megírta!Most Piom van,és az arány ugyanez csak a 8x lemezekkel,amit 12x tudok pörkölni!Ismerösömnél az Nec firmware frissítés elött 1x írta a Ridata lemezt,utána mikor felraktam az új meghajtót akkor eleinte írta 4x utána
meg ismét már csak 1x írta!Érdekes tanulság,mert közben én ugyanezt a szeriát rendre meg tudtam írni a Toshibán 4x sebességgel!Tehát a bibi az nec írókban keresendõ!

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Nekem és a haveromnak se a 4x se a 8x Ridatával semmi gondunk nincs.
Amit rá irtunk vissza is olvassa és le is játsza.

Met
Nekem volt, hogy Ridatára 3x sikerült kiírnom normálisan a cuccot, na azóta kerülöm messzirõl😊

Szia!

Esetleg tudnál linkelni egy NEC 3500A-hoz is Firmware frissítést?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Aramir
Nemtudom. Nekem volt olyan, hogy egy 8X-os lemezt nemakart asszem 4X-en v. 8X-an megírni, kiírt asszem lézerkalibrációs hibát, de más sebességgel megírta. Álltalában a szarabb lemezekkel jártam így, pl Budget, Princo, Grade-A-Media.

fifi
Na de ha egyszer azt mondja hogy sz*r, akkor miért van hogy utána fél órával tud rá írni. Már a 2.at nyomom így, hogy elsõre azt mondja hibás, utána jó...Ilyet se veszek többet...

Pioneer_108_1.18_firmware

Ha letöltötted,akkor indits el,és windows alól felnyomja a frissítést!

grebber
Firmware-t honnan tudok letölteni a Pio 108-hoz?
És hogyan kell feltenni?

Aramir
Kifogtál egy gyengébb szériát, nekem ilyen a vacak lemezkkel szokott lenni.

fifi
b+ amit az elõbb kidobott, most gond nélkül írja...
ez mitõl van? most jó vagy nem?
<#conf><#csodalk><#nemtudom>

fifi
Miért lehet, hogy a 8X-es ridata lemzbõl nem tudok csak minden 3.at megírni? Beteszem az íróba és anélkül hogy egy bitet is ráírna kidobja, hogy írási hiba.../indításkor/
Ennyire hulladék nem lehet...

Aramir
Azt nemtudom, nekem a Nero 6.0.0.11 van fent, annak a tesztprogramja mûködik az enyémmel, gondolom az újabbaknak is mennie kéne.

grebber
Oké majd útánnajárok.

De a Nero cd/dvd speed még mindig nem tisztázott hogy ott is mér nem fut le a teszt.

Aramir
http://www.dvdinfopro.com/

Szedd le a friss verziót, ha régebbi van, majd az órát a gépeden állítsd vissza 2005. január 1. elötti dátumra, ha jól emlékszem.
Az ingyenes verzió csak eddig mûködik, de nemveszi észre a csalást.
Mennie kell, mint látod a képen, én is Pio108-al teszteltem, csak Piodata firmware van rajta, azért írja azt.

grebber
Pioneer 108-asal szeretnék tesztelni,de nem megy 😞
A dvdinfo progi asszem kirta hogy nem támogatja.

Aramir
A mostani Aritákkal nemvagyok kibékülve, fõleg a rózsaszin 8X-ossal, Ridata 4X-es viszont jó, igaz csak a +-os lemezeket próbáltam, a minuszos nemtudom milyen.

Met
én ezeket venném/veszem, mások szerinte jó az Arita és a Ridata is de nekem nem "szimpik"

Köszönöm!
Met
Verbatim 4x DVD-R, TDK 8x DVD-R, Fuji 4x DVD-R, Traxdata 8x DVD-R, Verbatim 8x DVD-R

Ezekrõl az oldalakról tudsz ajánlani?

http://cekk.uw.hu
http://dvdpapa.fw.hu
Ezekközül melyik alapanyagút mert pl.:Traxdatában is van többfajta?
Met
Verbatim, TDK, Traxdata, Benq, Fuji
ezeket vehetsz😊

Met
názz szét az apróneten
de én nem vennék Bulkpaq-ot

Ezt a lemezt ajánlják Bulkpaq Orange 8xDVD-R.
Nem tudtok olyan oldalt ahol ilyet lehet rendelni vagy a FUJIFILM03-as alapanyagút lemezt ha ezek jók egyánltalán a link alapján.
Aramir
Milyen meghajtóval akarsz tesztelni, hogy nem mûködik?

grebber
Jó neked nekem valamiért semmilyen teszt nem akar lefutni dvd cd ügyben 😞

Aramir
Datawrite 8X-an írva:

Aramir
Ezt nemtudom, de nekem Datawrite van ilyen FujifilmM03-as alapanyaggal, és az nagyon jó kis lemez.

grebber
Ez a Phillips dvd (FUJIFILM03-as alapanyagú) megbizható?