DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bios frissitést meg nemtudom, passz, elvileg ha hivatalost teszel fel, akkor nemkellene ugrania a garinak. Gondolom én.
Ha frissítettem biost, akkor gondolom a garinak annyi... 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Próbáld meg másik programmal, próbáld meg másik kábelre dugni az írót, hátha az szar, más tippem nincs. Esetleg ha még garis, akkor vidd vissza, hogy nézzék meg, hátha tényleg az író szar.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Próbáld más sebességgel írni, nekem az segíteni szokott, mert már én is szaladtam bele ilyen alapanyagba.
SCSI Exec, HA 1, TA 0, LUN 0, buffer 0x039F0000
Status: 0x04 (0x01, SCSI_ERR)
HA-Status 0x00 (0x00, OK)
TA-Status 0x02 (0x01, SCSI_TASTATUS_CHKCOND)
Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR)
Sense Code: 0x0C
Sense Qual: 0x00
CDB Data: 0x2A 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x20 0x00 0x00 0x00
Sense Data: 0x70 0x00 0x03 0x00 0x00 0x00 0x00 0x10
0x32 0x4D 0x03 0x0C 0x0C 0x00
22:48:55 #27 CDR -1135 File Writer.cpp, Line 311
Írás hiba
22:48:55 #28 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 229
all writers idle, stopping conversion
22:48:55 #29 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 223
conversion idle, stopping reader
22:48:55 #30 Text 0 File DVDR.cpp, Line 2410
EndDAO: Last written address was -1
22:48:55 #31 Text 0 File dlgbrnst.cpp, Line 1711
Set remaining time: 0:00,000 (0ms) -> OK
tudja vki mi nem tetszik a Nero-nak? Már újabb verziót is feltettem a korábbinál, és csak minden ötödik lemezt ír meg. De nem ront egyet sem., Egyszerûen írás kezdetén azt mondja írás hiba>lemez ki.
Munkatársam tápra gyanakszik, de sztem nem az. Mi lehet a hiba?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van egy HírTV film, már DivX formában, melyben alul fut a film alatt is a hírek(futószöveg formában)
Van mód annak az eltávolítására?
Hála az égnek, nem maga a film képben van, hanem az alsó fekete sávban.
1000 köszönet a segítõknek!
most az Arita lemezekre nem hajlandó írni egy bitet sem...
ha vágja ezt vki bekopizom a logot.
#3667 :^D
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Kellemes olvasgatást. Szvsz az egész belinkelt topikot olvasd át, hátha kapsz választ a kérdésedre 😊
Van-e a +r es -r lemezek kozti minosegbeli kulonbseg. En ugy tom, hogy asztali dvd-lejatszok a +r-est szeretik. Van-e mas kulonbseg koztuk?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Most cseréltem le a Toshiba dvd írómat,amievel nem volt baj,csak az hogy csak a minuszos lemezeket szerette!Csak Ridatára írtam vele,és mind jó!
Több mint 100 db írtam meg vele,és 1-et nem rontott!
Most Piom van,és a rIdata 8x lemezt használom,és csak jót tudok mondani róla.Nero szerint tökéletes az írás minösége még 12x sebesség mellett!
Ezért fura hogy neked igy elcseszte a dolgot!
Arita, vagy 6ot rontott el egy Plextor és egy LG felváltva
Meg külnben is túl olcsó a lemez, az nem túl jó jel, lásd princo
Ég és föld a két lemez!Ha jót akarsz az Aritát kerülöd!
Azt akarom kérdezni hogy a Ridata DVD az milyen???
THX
Több új DVD-nél is ezt tapasztaltam!
olvashatatlan szektor alapú másolásvédelemre gyanakszom!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ismertek olyan progit amivel egy meglévõ dvdmenut lehetne szerkeszteni, vagy újat készíteni a filmhez? Ulead dvd movie factory3 tud menüt csinálni, csak azt nem tudom elboldogul-e a meglévõvel kódolgatás nélkül. A film menüje fehér kép, ezt a képet akarom lecserélni, esetleg gombokat rászerkeszteni, ez a pár mega még elférne rajta. Köszi
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Most minek kiforgatni az ember szavát. Ha nem akarsz tömöríteni, akkor meg mi a szarnak használni egyáltalán a shrinket? Lehúzom decrypterrel, oszt kiírom, nem? EHH!!!
Ha igazi minõség kell, akkor Cinema Craft Encoder és valami keretprogram hozzá.
Nekem azt mondták hogy a Clone dvd-vel lehet 1-az egybe másolni mitán feltettem az any dvd-t.
Next PC upgrade: 2022
Nincs olyan progi talán a Shrinkben (amit nem ajánlok rippelésre) be lehet állítani, hogy miután kiírta Neroval a filmet törölje a file-okat. Ennek az a hátránya, hogy ha elcseszi az írást vagy késõbb derül ki, hogy gyári hibás a lemez akkor rippelheted újból.
Van olyan program aminek segítségével a vinyóra másolás nélkül ki lehet irni eredeti dvd-t?
Next PC upgrade: 2022