7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Hello. Az egyik haveromnak pont ugyanez volt a problemája. Probald meg hogy szétszeded és fejet megmozgatod benne. Csak vigyázz a lézerre ne hogy megkarcold. -
Nemfeltétlen, lehet attól még szar az "író része".
Nekem volt olyen 106-os Pio íróm, ami az RW lemezeket felsem ismerte, törölni-írni nem tudtam, asszem még olvasni sem olvasta. Ezen kívül mindent csinált, írt-olvasott, gariba mégis cserélték. -
Egyik napról a másikra csinálta vagy volt közben valami hardveres/szoftveres mahinálás? -
pubee #4542 akkor nem olvasna szerintem -
esetleg elromlott? -
pubee #4540 Sziasztok lenne 1 problémám a DVD íróm "LG DVD RAM GSA 4081B" nem ír ,de olvassa a lemezeket mi lehet a probléma ? -
leírnád bővebben? -
izb #4538 Jó!Haverom rendelt töllük,éskicsit macerás a tali a figurákkal.
De azt kapod,amit venni akarsz. -
steweee #4537 nem látogattam egy ideje a topicot, de aki esetleg nem tudná a kék-ezüst ridisc-et most nem szabad venni, legalábbis a világosabb kék verzióját mert nagyon szar. másképp is van a színezése megoldva, a jobb alsó sarokban van az ezüst szeletke. a sötétkék verzióval nagyon elégedett voltam, de ez teljességgel szar, övülök ha egyáltalán írás után beolvassa -
Erről hallottatok már?
klikk -
elszállt -
De hogy baszta el? Olvashatatlan lett a lemez, vagy íráskor elszállt? -
nekem volt ilyen, több könyvtárból akartam írni és elbaszta, átraktam 1 könyvtárba és megírta, ennyi -
Pp #4532 Sziasztok! Bevallom nem olvastam végig a topicot, de lenne egy kérdésem.
Ha egy video editáló progival lejátszok egy anyagot azt lehet -e realtime egyből DVD re írni? Mármint ide vezérlős DVD re. -
jó felrakom hátha javul
de asszem most ujrairhatóra irok -
Én is csatlakozom a Lg rajongókhoz nekem is Lg írom van sőt van egy lg cd-irom egy lg cd olvasom és egy lg Dvd olvasom :) Nekem eddig bejott. Csupan az első lg dvdirom ment tonkre ugy 500 cd kiirasa után. -
Akkor passz, mindenesetre próbáld meg frissiteni a driverjeidet, gondolom nagy baj nemlehet ebból, ha pl felteszed a legfrissebb 4in1 drivert vagy nforce drivert, attól függően milyen alaplapod van. -
köszi
viszont ezen a gépen nem változott azóta hardware-sen semmi
a microsoft support szerint rakjam fel az újabb Nero-t P -
Nekem hasonlót csinál néha 6X-os írási sebességnél (Pio108), azzal a különbséggel, hogy nekem végigírja a lemezt, akkor is, ha pl csak 3Gb-ot írok rá, leis zárja, nem bassza el, 3Gb adat látszik, de ha nézem a lemez írott felületét, akkor olyan, mintha tele lenne írva.
Ilyet, mint neked van, a régi alaplapommal csinált az íróm, az egy Vias alaplap volt, és ha jól emlékszem a 4in1 driverrel volt problémám, régi volt feltéve, feltettem az újabb Hyperion drivert, és megszünt a probléma gyakorisága.
Érdekes, hogy nem mindig csinálta. -
térjünk vissza a problémámra P -
Lacika 79 #4525 én is így látom, de a mai világban soha nem lehet tudni :P -
:D ez elég érdekes kijelentés -
Noés miért nem? Ez szvsz marhaság, már több lemezt kiírtam úgy, hogy mégcsak nemis egy wincsin volt az adat, és semmi bajuk nincs a lemezeknek. -
ból?
egy helyen volt csak három alkönyvtárban -
Nem kell ahhoz árulni.
Egy boltban kapható műsoros DVD-lemez kábé 8000-10000 Ft-ba vagy még többe kerül.
A videotékából a kikölcsönzés egy napra párszáz forint és még ha a legdrágább (300-400 Ft-os) DVD-R-re írom is ki a filmet (a megfelelő átdolgozás után), így is tizedéből kijön.
Tehát igazából már 2 db DVD-film megírása után bőven behozza egy DVD-író az árát (hozzáteszem, szinte mindegyik DVD-író). -
Nero nem nagyon szereti ha különböző könyvtárakból kell írkálnia -
Úgy, hogy olcsóbb lemezen archiválni, mint winchesteren. -
Air #4518 Hogy hogy behozta az arat?? Csak nem arulod a masolt DVD-ket?? Azt tudod, hogy az illegalis. :) Kulonben hogy tudja egy dvd iro tobbszorosen is behozni az arat?? -
a játékosok fórumán kérdezd meg ott biztos tudnak segíteni sztem van külön fórum neki -
jó reggelt
egy kérdés
péntekig nem nagyon rontott az Asus íróm viszont akkor fel szerettem volna írni három videoklipp sorozatot (3 külön könyvtárban)erre elmegy 100%-ig aztán ott megál és áll legalább fél óráig aztan semmi le kellett lőnőm.
Másodjára szimuláció tökéletesen lemegy utánna írás simán elmegy 100%-ig de aztán semmi.
Úgy nézem nem tudja vmiért lezárni a lemezt.
Egynél otthagytam, hogy írás befejezésekor zárja le a gépet ami megis történt, újraindítva megnéztem a sáv rajta van Nero látja is viszont lezárni nem tudom éls folytatni sem.
Találkozott valaki hasonlóval?
XP-m van és kipróbáltam a legújabb Nero-val is, de ugyanaz
A lemezek LIla RiDIsk amikre eddig hibátlanul írtam.
Köszi -
Nézd, ha igazad is lenne, a garancia valamikor jövőre jár le, de már most többszörösen behozta az árát, amennyiért két hónapja vettem (12e Ft)...
-
Majd nem leszel, ha a gari lejárta után egy héttel kifingik :D
[de ne legyen igazam :) ] -
Nekem sok ismerősöm dícséri az lg-ket.
Én nem vennék. -
Nézd, mióta megvettem, azóta is írogatom a DVD-ket minden probléma nélkül.
Tehát "sokra megyek vele", elégedett vagyok vele. -
izb #4511 Sokra mész vele............. 
-
Pedig hogy köpköd rá mindenki...
(nekem LG GSA-4163B van) -
sehonnan, a ram kezelés az LG kiváltsága -
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet Pioneer A109-es íróhoz olyan drivert leszedni ami kezeli a RAM lemezt? -
mondjuk a gyártó honlapján? -
hi all!!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Tudja Valaki honnan lehet letölteni Orion Asztali Dvd-k hez firmware-t?
pontosan Orion DvD 2705-ös höz??
előre is köszi