7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • David01
    Hello. Az egyik haveromnak pont ugyanez volt a problemája. Probald meg hogy szétszeded és fejet megmozgatod benne. Csak vigyázz a lézerre ne hogy megkarcold.
  • Aramir
    Nemfeltétlen, lehet attól még szar az "író része".
    Nekem volt olyen 106-os Pio íróm, ami az RW lemezeket felsem ismerte, törölni-írni nem tudtam, asszem még olvasni sem olvasta. Ezen kívül mindent csinált, írt-olvasott, gariba mégis cserélték.
  • Met
    Egyik napról a másikra csinálta vagy volt közben valami hardveres/szoftveres mahinálás?
  • pubee
    akkor nem olvasna szerintem
  • Met
    esetleg elromlott?
  • pubee
    Sziasztok lenne 1 problémám a DVD íróm "LG DVD RAM GSA 4081B" nem ír ,de olvassa a lemezeket mi lehet a probléma ?
  • Breki33
    leírnád bővebben?
  • izb
    Jó!Haverom rendelt töllük,éskicsit macerás a tali a figurákkal.
    De azt kapod,amit venni akarsz.
  • steweee
    nem látogattam egy ideje a topicot, de aki esetleg nem tudná a kék-ezüst ridisc-et most nem szabad venni, legalábbis a világosabb kék verzióját mert nagyon szar. másképp is van a színezése megoldva, a jobb alsó sarokban van az ezüst szeletke. a sötétkék verzióval nagyon elégedett voltam, de ez teljességgel szar, övülök ha egyáltalán írás után beolvassa
  • Breki33
    Erről hallottatok már?

klikk
  • Met
    elszállt
  • Aramir
    De hogy baszta el? Olvashatatlan lett a lemez, vagy íráskor elszállt?
  • Met
    nekem volt ilyen, több könyvtárból akartam írni és elbaszta, átraktam 1 könyvtárba és megírta, ennyi
  • Pp
    Sziasztok! Bevallom nem olvastam végig a topicot, de lenne egy kérdésem.
    Ha egy video editáló progival lejátszok egy anyagot azt lehet -e realtime egyből DVD re írni? Mármint ide vezérlős DVD re.
  • Breki33
    jó felrakom hátha javul

de asszem most ujrairhatóra irok
  • David01
    Én is csatlakozom a Lg rajongókhoz nekem is Lg írom van sőt van egy lg cd-irom egy lg cd olvasom és egy lg Dvd olvasom :) Nekem eddig bejott. Csupan az első lg dvdirom ment tonkre ugy 500 cd kiirasa után.
  • Aramir
    Akkor passz, mindenesetre próbáld meg frissiteni a driverjeidet, gondolom nagy baj nemlehet ebból, ha pl felteszed a legfrissebb 4in1 drivert vagy nforce drivert, attól függően milyen alaplapod van.
  • Breki33
    köszi

viszont ezen a gépen nem változott azóta hardware-sen semmi

a microsoft support szerint rakjam fel az újabb Nero-t P
  • Aramir
    Nekem hasonlót csinál néha 6X-os írási sebességnél (Pio108), azzal a különbséggel, hogy nekem végigírja a lemezt, akkor is, ha pl csak 3Gb-ot írok rá, leis zárja, nem bassza el, 3Gb adat látszik, de ha nézem a lemez írott felületét, akkor olyan, mintha tele lenne írva.
    Ilyet, mint neked van, a régi alaplapommal csinált az íróm, az egy Vias alaplap volt, és ha jól emlékszem a 4in1 driverrel volt problémám, régi volt feltéve, feltettem az újabb Hyperion drivert, és megszünt a probléma gyakorisága.
    Érdekes, hogy nem mindig csinálta.
  • Breki33
    térjünk vissza a problémámra P
  • Lacika 79
    én is így látom, de a mai világban soha nem lehet tudni :P
  • Laalee
    :D ez elég érdekes kijelentés
  • Aramir
    Noés miért nem? Ez szvsz marhaság, már több lemezt kiírtam úgy, hogy mégcsak nemis egy wincsin volt az adat, és semmi bajuk nincs a lemezeknek.
  • Breki33
    ból?

egy helyen volt csak három alkönyvtárban
  • ibrik
    Nem kell ahhoz árulni.
    Egy boltban kapható műsoros DVD-lemez kábé 8000-10000 Ft-ba vagy még többe kerül.
    A videotékából a kikölcsönzés egy napra párszáz forint és még ha a legdrágább (300-400 Ft-os) DVD-R-re írom is ki a filmet (a megfelelő átdolgozás után), így is tizedéből kijön.
    Tehát igazából már 2 db DVD-film megírása után bőven behozza egy DVD-író az árát (hozzáteszem, szinte mindegyik DVD-író).
  • Metwork
    Nero nem nagyon szereti ha különböző könyvtárakból kell írkálnia
  • Lteebee
    Úgy, hogy olcsóbb lemezen archiválni, mint winchesteren.
  • Air
    Hogy hogy behozta az arat?? Csak nem arulod a masolt DVD-ket?? Azt tudod, hogy az illegalis. :) Kulonben hogy tudja egy dvd iro tobbszorosen is behozni az arat??
  • Breki33
    a játékosok fórumán kérdezd meg ott biztos tudnak segíteni sztem van külön fórum neki
  • Breki33
    jó reggelt

egy kérdés

péntekig nem nagyon rontott az Asus íróm viszont akkor fel szerettem volna írni három videoklipp sorozatot (3 külön könyvtárban)erre elmegy 100%-ig aztán ott megál és áll legalább fél óráig aztan semmi le kellett lőnőm.

Másodjára szimuláció tökéletesen lemegy utánna írás simán elmegy 100%-ig de aztán semmi.

Úgy nézem nem tudja vmiért lezárni a lemezt.

Egynél otthagytam, hogy írás befejezésekor zárja le a gépet ami megis történt, újraindítva megnéztem a sáv rajta van Nero látja is viszont lezárni nem tudom éls folytatni sem.

Találkozott valaki hasonlóval?
    XP-m van és kipróbáltam a legújabb Nero-val is, de ugyanaz

A lemezek LIla RiDIsk amikre eddig hibátlanul írtam.

Köszi
  • ibrik
    Nézd, ha igazad is lenne, a garancia valamikor jövőre jár le, de már most többszörösen behozta az árát, amennyiért két hónapja vettem (12e Ft)...
  • Aramir
    Majd nem leszel, ha a gari lejárta után egy héttel kifingik :D
    [de ne legyen igazam :) ]
  • Lteebee
    Nekem sok ismerősöm dícséri az lg-ket.
    Én nem vennék.
  • ibrik
    Nézd, mióta megvettem, azóta is írogatom a DVD-ket minden probléma nélkül.
    Tehát "sokra megyek vele", elégedett vagyok vele.
  • izb
    Sokra mész vele.............
  • ibrik
    Pedig hogy köpköd rá mindenki...
    (nekem LG GSA-4163B van)
  • Met
    sehonnan, a ram kezelés az LG kiváltsága
  • Örm
    Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet Pioneer A109-es íróhoz olyan drivert leszedni ami kezeli a RAM lemezt?
  • Met
    mondjuk a gyártó honlapján?
  • Hody
    hi all!!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem!

Tudja Valaki honnan lehet letölteni Orion Asztali Dvd-k hez firmware-t?
    pontosan Orion DvD 2705-ös höz??

előre is köszi