DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ebben a fórumban asszem kb az 1000-es hozzászólástól vitáztunk egy jót errõl a témáról. 1X-en megíram egy 8X-os lemezt, szörnyû lett a végeredmény 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063728571
Viszont a 4X-es lemezeknek nem kellene ártania. Más tippem nemnagyon van.
Szvsz add el az írót és vegyél Pioneer-t v. NEC-t.
És hogy mivel-hogyan? Passz. Még nem próbáltam.
avi-ban van film, ha azt átkonvertálom mondjuk svcd-be, akkor lehet-e 1 DVD-n több svcd-s film úgy, hogy asztali lejátszó is felismerje?
És ha igen milyen progival?
Elõre is thx!
I will use google before asking stupid questions.
Ezt a marhaságot 😄
Hogy gondolták? A Nero ír rá valami idõzítõt, hogy pár nap múlva legyen olvashatatlan a lemez, vagy hogy? 😊
Mindenesetre érdekes probléma. Hogy írod a lemezekt? Írási sebesség? Íróprogram?
Próbálj ki valami jobb alapanyagot szerintem, Ritekbõl lehet szar szériát fogtál ki, Arita szvsz fos, TDK-t meg hamisítják.
Ezt a marhaságot 😄
Hogy gondolták? A Nero ír rá valami idõzítõt, hogy pár nap múlva legyen olvashatatlan a lemez, vagy hogy? 😊
Mindenesetre érdekes probléma. Hogy írod a lemezekt? Írási sebesség? Íróprogram?
Próbálj ki valami jobb alapanyagot szerintem, Ritekbõl lehet szar szériát fogtál ki, Arita szvsz fos, TDK-t meg hamisítják.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Van egy garanciás sony íróm. Bármilyen lemezt megírva,(ritek,arita,tdk) egy idõ után olvasási hiba lesz rajtuk.
Bevittem szervízbe erre ezt a választ kaptam:
Tisztelt Uram!
Nálunk mûködõképes az író. 2,5 hetes írást olvas.
Milyen nyersanyagot és író progit használ??
Néróval írt lemezek egy idõ után problémások lesznek, mint maga a program is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tökéletes
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
A festék réteget meg ne úgy képzeld el, hogy mm vastagon nyomtat rá 😊
Kb mintha papírra nyomtatnál, szal nemszabadna bekavarnia, max az alapanyag lehet fos, de annak semmi köze ahoz, hogy nyomtatsz rá, vagy sem.
Ja, és vegyél hozzá nyomtatót is, amivel lehet korongra nyomtatni, mert egy sima mezei nyomtatóval nemigazán fog sikerülni.
Nos, lehet kapni a nyomtatható lemezeket, a filmek azzal is akadnak mint a matricával vagy érdemes olyat venni mert azt a kis festék réteget még elviseli és nem akad meg?
Google-ban rákeresel, biztos találsz valahol.
De amúgy majd minden oldalon ki van tárgyalva, hogy melyik lemez milyen, szal csak egy picit kell visszaolvasni, vagy a keresõt használni. Ha megtetted, és úgy sem találtál neked szükséges infót, akkor nem szóltam.
2x-esen szeretnék rá filmet írni szal legyen tartós😊
A G04 max 4, a G05-öst max 8x-osan lehet írni.
.
G04
G05
.
Ezek mit jelentenek és melyik a jobb (ez pl. ritek)
Help!
Van az (írható) lemezen olyan kód ami meghatározza a gyártót és a típust?
Ha van ilyen akkor van valami progi amivel ezt meg lehet nézni?
Mert nekem kicsit szemcsésnek tûnt...
..de lehet, hogy csak halucináltam 😊
Ha double layer-es DVD-re szeretnék filmet írni tömörítés nélkül, akkor is kell progi (DVDschrink, Decrypter) vagy 1:1-ben másolhatom az eredetit?
Elõre is Thx az infot 😊
A lényeg, hogy eltüntethetõ 😊)