DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyakorlatilag e szerint a cikk szerint tök mindegy milyen márkás lemezt veszel,még mindig lehet hamisítvány!
Maradok a Ridatánál!Nekem bevált!

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Ha valamihez nem értesz,ne okoskodj ember!!
De felõlem a seggedre is írhatsz!<#nevetes1><#nevetes1>

Ramore
😊
Aramir
Pio, és mert csak <#vigyor>

Ramore
Döntés elött állok: LG 4163B, vagy Pioneer DVR-109
Érveket és ellenérveket nagyon megköszönném.
fifi
pont ennek fényében mondom az alábbiakat.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Metwork

I will use google before asking stupid questions.

fifi
Aha csak itt az a gond hogy nem te kértél tanácsot...Hogy te mit hova mennyivel írsz az egyéni szoc. prob.
Véleményeket kért...Leírtam én, leírtad te. Majd õ levonja a konzekvenciákat...És ír ahogy jónak látja.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Metwork
Kétlem, hogy olyan jó lenne de ez a te okoskodásod.
Azt meg majd én eldöntöm, hogy mit hova írok.

Rafaelo
mondjuk attól függ valaki mennyit ír ki egy hónapban nekem 4 bõven elég
és még a legdrágábból sem megterhelõ szerintem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Én a 4x-es lemezeket 2x-esen, a 8x-osakat 4x-esen szoktam írni. Eddig összesen 2 lemezt írtam 8x-osan, de az is ment. Igaz adat volt, nem film.
Jah, én ahogy teszteltem párat, a 8x-os lemez jobban szereti a 4x-es írást, mint a 2x-est. Jah, Ridata, Traxdata, Ridisc lemezekrõl van szó. Aritát messzire elkerülöm.
A 8x Ridata minöségileg van olyan jó mint bármelyik Tdk,vagy Verbatim lemez!
Nem kell itt okoskodni arról,hogy milyen szar de legalább olcsó!

Aramir
Szvsz 4X-es.
Egyébként írj meg párat különbözõ sebességgel, és amelyik sebesség bevállik, azzal írd a többit is.
A DVDInfo Pro-val tudsz minõségteszteked csinálni, az alacsonyabb PI/PO illetve jitter értékek a jobbak.

AtomHeart
okes, koszi az infokat!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

fifi
így van...

Met
Te így gondolod, én nem, döntse el mindenki
ennyi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fifi
szvsz nem feltétlenül lesz jobb ha még lassabban írja...sztem ezeken is létezik optimum.

Met
szerintem 2x
és én az ilyen lemezeket is elkerülöm😊 de ha már az olcsóságra hajtasz akkor a Ridata

fifi
4X
szerintem
ha haladni kell, és nem a tiéd lesz a cucc, akkor lehet 8X-en

salazar
Hi
Hányszoros írást ajánlotok filmekhez?
Nyersanyag: Arita 8x Ridata 8x

Én LG 4082B íróbal írtam szitázatlan 😊 TDK lemezeket (A TESCO-ban lehetett kapni) Ezeket hibátlanul megírta. Más fajtára nem próbáltam.
A RITEK bevált és olcsóbb 😊
Eddig ritek G04-es es optodiscr004-es lemezekre tudtam irni ugy, hogy tokeletesen vissza is lehetett olvasni. Egy darab G05-os riteket is irtam a 4163B-s iroval, de 0bit olvashato rola. A TTG01-es TDK-kbol 10db poharalatetem van.

Nalunk a cegnel van 3db 4082B-s es 2db 4163B-s LG iro, a TTG01-es TDK lemezre egyik sem tudott irni. Szal hiaba ajanlja a ceg, ha o sem tudja, hogy az iroi mire tudnak irni es mire nem!

Metwork
ráértem keresgélni: http://www.jaky.sulinet.hu/konyv5/fej23b.html

egy audio dvd készítõ progi ebben a hangformátumban tömörítette le a zenét, már csak az érdekelne, hogy minek látja ezt az erõsítõ, fog rendesen szólni a 6 csatorna vagy nem

Metwork
eszembe se jutott abban nézni 😊

nezd meg az iro kezikonyveben. csak TDK t ajanl. szal...

Aramir
Asszem az a tömörítés nélküli hangsáv, de majd egy hozzáértõ pontosít.

Met
az LPCM hangsáv az miben különbözik a DD-tõl vagy a DTS-tõl?

Azt hiszem a demostudioban van yamada,de csörögj rájuk!

Met
LG íróval senki sem írt TDK lemezre? #3724

Met
Akkor már csak egy boltot kellene keresni és megvenni😊

Ja az is full király!

Ok.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Aramir
Garmacor egy kereskedõ, új cuccokat árul.
Nemtudom feltünt-e, de többesszámban írt ("Eladó Pioneer DVR 109D dual layeres irók.") 😊 Valószinûleg nem több darab használt 109-es írót akar eladni.
De én csak tippet adtam, max nem nála veszed meg.

Lehet hogy jó, de az is hogy nem. Az ilyen használttal az a gond, hogy valszeg nem véletlenül adják el, fõleg ha újdonság a dolog, amit valszeg tartós használatra vett az ember.

Aramir
Semmi közöm az eladóhoz, nem is ismerem, de a HWSW-n régi motoros, szvsz megbízható, 17400 Ft-ért meg ajándék 😊

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=81184

Állítólag igen, csak olvasásban gyengébbek.

A feketének hirdetett pio 108-asok egy része nem 108-as, hanem a 107-es egy változata. Minden egységen van ugye matrica hogy ki õ és mit tud, na ezen a pio 108 helyett pio mcc szerepel (feltéve hogy az eredeti címke van rajtva, nem átragasztott, ami a hamisított procik korában már alap).

Met
A NEC írók jók? Piot ajánlottam egy srácnak de csak LG vagy NEC van.

AtomHeart
"Tudom van pioban is fekete, de az meg lutri, nehogy MCC-t sózzanak rám (persze ott a matrica rajta, aztán az vagy eredeti, vagy nem)" - ezt lecci kifejtened bovebben? Sznadekszom venni egy ilyen joszagot...
(mi az az mcc, hol van a matrica)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Az én szemszögembõl tökmindegy kinek a hibája, oldják meg egymás közt, én a végeredményt nézem.

Itthon hol lehet kapni 109-est? Már ahol valóban van is, nemcsak árlistában?

Aramir
Pio azokat nem 108-asnak adja el, az nem az õ hibája, gondolom inkább a kereskedõk (nagykerek, kiskerek) ügyeskednek.
De pl a 109-esnél asszem nincs ilyen gond.
Asszem pl írja a minuszos kétrétegû lemezeket, illetve asszem az írási mód is más, pl a 108-as 8X-os sebességnél Z-CLV-ben írja a korongokat, a 109-esnél már asszem CLV-ben. Ha a googléban rákeresel, biztos megtalálod, hogy mit tud még.

hali Aramir. Ma bementem a sony-hoz és elintéztem a dolgot.
Jövõ héten cserélik egy lg-re vagy pio-ra. :-D

Rafaelo
1 el 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Na igen, de ha én nem tudom megkülönböztetni, akkor nyilván nem veszem, ez meg a pio baja.

A 109-es mivel tud többet a 108-nál?

Aramir
Ja, de errõl nem a Pio tehet, hogy nálunk rásózzák a vevõre.
Sajnos a Plextor szvsz aránytalanúl drágább, de te tudod, nem akarlak a Pio-ra rábeszélni.
Viszont 1-2 helyen már lehet kapni 109-es Pio-t is, én most biztos, hogy olyat vennék.

A plexiben csak az fogott meg igazán hogy fekete tálcás, ami állítólag jobb az írás minõsége szempontjából ezért meg azért... Tudom van pioban is fekete, de az meg lutri, nehogy MCC-t sózzanak rám (persze ott a matrica rajta, aztán az vagy eredeti, vagy nem).

Aramir
Én Pio-t vennék, úgy tudom, hogy a Plextor eléggé válogatós, a gagyibb lemezeket nem szereti.