7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
A traxdata dvd+rw 4x lemezemet nem tudom törölni.
Miért? -
nézd meg a prohardveren mit írnak róla -
Én csak a 4163B-ről tudok nyilatkozni - nekem az van -, minden rendben van vele. -
az rendben, van de a lentebb írt modell megbízható jó széria? -
Van már 4163B is... -
behalt az LG 4120-as dvd íróm és egy 4160B-re cserélték, ki, jobb ez az író? /tudom hogy gyorsabb meg újabb de jobb is?/ -
van, de holnap megnézem másik gépben is, de sztem a dts-el lesz vmi
gondoltam hátha van ötletetek -
Van lehetőséged rá, hogy valamelyik ismerősödnél asztali DVD-lejátszóban is kipróbáld? -
persze ilyennel nincs gond mondom az elején is szól
letöltöttem -
Jó helyre van dugva a kábel, más alkalmazásnál, filmnél szól?
A DVD-t letöltötted valahonnan, vagy te szerkesztetted? -
nem sima sztereo rendszer aiwa erősítővel
a hangkari kimenetére sima saját készítésű kábel van dugva másik végén rca dugók
amúgy a menüben lehet választani DTS és stereo között de nem változik -
Házimozi-erősítőd van?
Ha az van, a hangkártya és az erősítő mivel van összekötve? Digitális (koax vagy optikai), vagy a csatornák külön-külön analóg módon? -
Sziasztok
Kiirtam az Emlékezetes Wembley Queen koncert DVD-t
Viszont az a problémám, hogy bár a menüben és a számválasztásnál van hang- méghozzá nemis akármilyen, de mikor magát a számot kiválasztom csak kép van hang nincs.
Azt irják 5.1 DTS a hangkártyám Prodigy 7.1 és PowerDVD-vel is próbáltam.
Van valakinek tipje mi lehet a gond? -
Szerintem AC3-as a hangja, próbáld meg a lejátszóprogram vagy a hangkártyád equalizerével korrigálni. Pl a BSPlayerben van ilyen. -
zsuzsi001 #4611 Tudom, h nemidevaló téma, de jolesne egy help. A következő lenne a problémám: bizonyos DVDRip filmeknél nemstimmel a hang. Magas a "háttérzaj"(zene, effektek, etc...) és alig hallani a beszédet. Tompa, halk, stb... arra gyanakszom, h mivel 2.0-ba nézem, AC97-es hangk-val, a CODEC-el lehet gond(talán a codec 5.1-ben próbálja a hangot futtatni ezért nemokés a beszéd sáv vagy vmi ilyesmi, mivel csak jóminőségű DVDRip-eknél csinálja....érdekes), de nemtudom h lehetne orvoslni a problémát. Ha vki tud segitsen. THNX -
izb #4610 Ratdvd -
Lacika 79 #4609 ammegmi? -
izb #4608 Próbálta már valaki a Ratdvd nevezetü programot?? -
steweee #4607 ami még érdekes lehet a témában hogy te nyilván cd-kről beszélsz, és az ember azt hinné hogy abból a leggagyibb gyártó is már csak jó minőséget tud előállítani, egyedül ukrajnában találkoztam akkora noname cd-kel és dvd-kel hogy nem mertem megvenni kötegelve és annyira nem is volt jó árban, és valőszínűleg szar is volt a minősége, viszont elképesztő hogy egy ekkora? márka mint a tdk hogy engedheti ezt meg magának.mikor verbatim, memorex cd-ket kapni már 70 ft alatti darabáron is,illetve kötegelve jóval olcsóbb és azt ha 48x -an megvágod is tökéletes lesz, bár én ált 24x-en írom mert úgyis mindegy az az egykét perc, a dvd-knél meg visszaálltam a 8x -at 8x-an ról a négyszeres írásra, csak 3 perc a különbség és a gyengébb lemezeket is rendesen megcsinálja a vége felé is, ahol igazából gyorsabban írna -
steweee #4606 nagyon sok rosszat hallottam az utóbbi időkben a tdk-ról. nekem személyesen nincs vele rossz tapasztalatom , mivel van sok más márka ezért a hallottak alapján nagyívben elkerültem, sosem volt, vagyis hibázni sem tudott nálam.érdemes odafigyelni mások véleményére -
BenceYCE #4605 TDK Metallic 32X; 40X. Mostanában vettem észre, hogy egyre kevesebb dolgot olvas vissza róluk. És ezeket anno csak egy gyors mentés miatt írtam ki tehát összvisz nem volt 5X lejátszva. Mind gyári normál tokos bolti korong...
-
steweee #4604 én sem mondtam hogy a brand mindenképpen jó, de azért tegyük hozzá hogy általában igaz. amit drágábban adnak annak általában van oka, persze ki lehet fogni szar szériát bármiből. sőt, az olyan középszintű márkáknál is nagyok kell vigyázni mint mondjuk arita, ridisc, mert sajnos jellemző hogy felfuttatnak egy márkát és utána legyártanak belőle egy csomó selejtet is amit kivágnak a piacra de mivel még nem tudják hogy selejt sok fogy belőlet egy darabig.azt meg hogy a nagyobb gyártók gyenge minőségű alapanyagaira a felvásárlók milyen emblémát szitáznak és hogy kerül forgalomba ne is elmítsük, erről csak sejtéseink lehetnek.én amondó vagyok hogy egy lemezt ha megírsz és belepörgetésnél szépen viszi, olvassa akadás nélkül, az nem lehet rossz, márkától függetlenül.alapvetőleg mutatja az írás minőségét ha visszaolvasásnál ha beletekersz mondjuk a filmbe akkor kivár, küszködik az olvasással, esetleg kiakad a lejátszóprogi, az mindenképpen gyenge minőségű lemez, főleg a 3. harmadtól jelentkezik a probléma.de sima asztali lejátszásnál nem biztos hogy jelentkezik a probléma, mivel ott simán 1x-en kell futtatnia a lemezt, ha íráshiba van is max ugrik egyet a rossz szektornál -
Én nem hiszek benne, hogy a brand lemezek minden esetben jobbak, sőt voltak rossz tapasztalatok a múltban cd és dvd ügyben egyaránt. -
:D Ezért nemveszek énsem drága lemezt. Hamár szopok, legalább olcsó lemezekkel szopjak. -
én nem hangoztatnám a dvd lemez eladást :D -
steweee #4600 25-ből kettő rossz és a többi tökéletes? ráadásul nem íráshibásak hanem rossz lemezek, vagyis megspórolom vele az újra kiírást mert már alapból nem írja.sztem meg 90ft-ért nem rossz annak a ki sokat ír, nyilván aki csak pár darabot ír egy hónapban annak gyakorlatilag mindegy hogy boltban vesz drágán biztosan jó minőséget, mert nem mérvadó az a pár száz forint plusz, de aki sokat ír...nekem még nem fordult elő hogy ami lemezt megírtam volna és nem jelzett hibát az később hibás lett volna, nem értem mire fel ez a nagy óvatosság illetve descrytperes tesztelgetés. filmnél úgyis mindegy, az adatnál mondjuk a néróval én is verify written datázom, de csak ha nem vagyok biztos a lemez minőségében.a drága ezüst verbatinnal szoptam nemrég,szinte az ÖSSZESET descryptelni kellett másolat készítésekor mert megakadt olvasási hibával klónozásnál. -
Én mindent visszaolvastatok decrypterrel azonnal.
Ha nem megy, vagy ott vagyok és látom, hogy 1x, akkor azonnal kuka. -
Annyira lelassúlt, hogy nemvolt türelmem kivárni amíg 1X-es sebességgel végigolvassa a lemezt :D Az első, ami szar lett, nem vettem észre, hogy foltos, csak amikor a Nero felületvizsgálatnál láttam, hogy van egy csomó piros pötty, akkor néztem meg, és láttam, hogy foltos. A többit már megsem vártam, hogy végigfusson a tesztnél. -
És az írás utáni visszaolvasás lefut rendesen a foltos lemeznél is? -
Pedig amit elötte vettem 1-2 héttel, az tökéletes volt. -
Én nemrég vettem 10 darabot, 4 a kukában landolt, 1-2 nehez olvasható lett, most senkinek nem ajánlom, úgylátszik kikerült egy szar széria.
Írás után foltos lett, pedig nemis volt koszos a lemez, mielött beraktam az íróba, és mindegy volt, hogy 4X-en vagy 8X-an írtam. -
Aritat ne vegyen senki. altalaban rossz. Nekem volt olyan hogy 10 ből 7 rossz volt. -
Két rossz?
Elég szar széria. -
steweee #4592 most vettem teljesen ezüst 8x-os ridatát. ajánlott fogy ár 90ft/db.nagyon jó lemez, igaz egy 25-ös kötegbe volt két rossz amit nem tudott megírni, viszont a többi tökéletes írás után, belepörgetve előre hátra össze vissza is azonnal beolvassa, nincs akadás vagy lefagyás.bátran ajánlom -
Act of War DVD9-2-DVD5 CONVERSION #1
Pl ezzel, leszeded az iso tartalmát egy könyvtárba (pl UltraIsoval, vagy Daemon Toolsba bemountolod és úgy másolod ki), majd a fenti kis zipnek a tartalmát bemásolod ebbe a könyvtárba, és lefuttatod a bat fájlocskát.
A Video könyvtárból meg kitörlöd a Cutscene_00.avi, Eng_cutscene_00.wav és a mplayerc.exe fájlokon kívül mindet.
Ha mindennel készvagy (jópár perc, míg a bat fájl befejezi a dolgát)törlöd a i6comp.exet-t és a patch.bat-ot, majd pl Neroval kiírod a könyvtárat egy dvd-re.
Egyébként levan írva az nfo fájlban minden, igaz angolul. -
Friday #4590 AMit irtál azt nem találtam.Párat letöltöttem de mond el hogy meik is az amivel ezt meglehet csinálni. -
A gamecopyworld.com-ról szedd le hozzá a dvd9 to dvd5 vagy hasonló cuccot, ott leírják, mit kell csinálnod. Egy .bat fájlt kell lefuttatnod, ez kiszedi a nemkívánatos nyelveket. Csak az angol meghagyásával kb 3.5 Gb az egész. -
Friday #4588 Hella!
Remélem tudtok segiteni:
Van egy 5,5 gigás iso file(Act of War),és ezt ki kellene irom dvd-re.Na most ezt hogyan?valahogy el lehet felezni és ugy kiirni 2 dvdre?
Kösz elöre is -
Lacika 79 #4587 jah, meg persze Elvis :D -
Lacika 79 #4586 szőrszálhasogatás rulz
sztem mindenki levágta miről van szó, vagy tévednék?