DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
I will use google before asking stupid questions.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha a lemez is kétrétegû volt akkor miért ne? 😄
Pláne ha a Booktype-ja DVD-Rom
I will use google before asking stupid questions.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én megveszem a Ridatát 145 ért és még házhoz is hozza a figura,és ez benne van az árban!Mármint a szállítás!Meg ha 100 veszek,akkor még jobb a helyzet!
A te verziód lévén hogy én Pösti vagyok túl drága😊
Tehát mégiscsak jó az az oldal nem?😊)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szlovákoknál.Párkányba a fõút melett egy kis udvarban. 😊
Verbatim 8x DVD (MCC) 150ft-
Phillips 8x DVD (FUJIFILM03) 122,8ft-
Ridata,Traxdata,Ridisc (RITEKG05) 8x 122ft-
Van még Memorex DVD is de az CMC. Az is 120ft körül van.
Next PC upgrade: 2022
Verbatim,Phillips,Traxdata és Ridata amit szoktam venni.
dvd-r lemezek
BURN.HU / CDGRAB.HU
Cáfolj meg,ha nem igy van!
ha maskor nem is, de amikor felkerulnek a regi cikkeid a cdgrab.hu ra mindenkepen ugorj be egy kis reklamra 😊
BURN.HU / CDGRAB.HU
Ahogy a másolásvédelmeket kijátszó emlutárok el tudják rejteni a programok elõk, hogy nem gyári, hanem írt lemez van a meghajtóban, ugyanúgy lehetne írni egy olyan háttérben futó programot, ami menet közben elkapná a médiakódra irányuló lekérdezéseket és más adatot adna át a lekérdezõ szoftvernek (a Neronak), mint amit az író jelent a behelyezett lemez alapján. De nem látom, mi lenne az értelme ennek!? Az íróprogram számára a médiakód nem jelent semmit, hiszen az írási sebességeket az író ajánlja fel a lemez (médiakódja és típusa) ismeretében, a Nero már ezzel az átadott "információval dolgozik".
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
TY alapanyagú nyomtatható lemez van forgalomban?
Az meg elég LOL, hogy a Ridata legalább olyan jó minõség mint a Verbatim vagy a TDK, ez szintén az én véleményem.
Amúgy gratulálok a "humorodhoz"<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Szép meg minden de az hotziher hogy én nem fogom alkalmazni 😊