7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Nem tenné ez tönkre a képfájl lemezre vonatkozó beállításait? Eléggé tartok tőle, hogy elrontok valamit, a DL DVD sajnos nem olcsó mulatság... Meg most már idegesít is, hogy egy ennyire egyszerű művelettel ennyit bénázok.
Azért kösz az ötletet. -
És ha pl a DaemonTools vagy az UltraIso segítségével kiszednéd az iso tartalmát, majd a Neroval visszaírnád, már sima adatként, az nem segítene? Gondolom a BTale játékkal szenvedsz :P -
Sajnos DVDDecrypterrel sem megy, a következővel áll le:
Interpretation: Cannot Write Medium - Incompatible Format
Failed to write Sectors 0-31.
Az Alcohol logjában ezzel áll le: [Send DVD Structure] packet command failed!
A Nero pedig ezt írja: A képfájl betöltése megszakadt. A naplóban pedig:(KEY_MEDIUM_ERROR)
L0 Data Zone Capacity not set. -
Szerintem ez az "L0 Data Zone" az első réteget jelenti.
A "Capacity not set" pedig azt jelenti, ami a fordítása: nincs beállítva a réteg kapacitása (írható méret)
Olyan mint amikor egy DVD author programmal készítesz a többhangsávos, több feliratos, extrákkal teli DVD-t, de nem adod meg a programnak azt a töréspontot, ahol írás közben a DVD-írónak az első rétegről a másodikra kellene váltania.
A javaslatom: próbáld kiírni DVDDecrypter 3.5.4.0-val. (Mode - ISO - Write) -
izb #4661 Mit ír ki hibaként?? -
Üdv!
Egy 7,78 Gb-os képfile-t szeretnék kiírni egy DL DVD-re. Próbáltam Alcohol 120%-al és Neroval is, de mindkettő hibát jelezve leáll még mielőtt elkezdené az írást (L0 Data Zone Capacity not set). Meg tudnátok mondani, hogy a képfájlban, a programban vagy az íróban lehet-e a hiba? NEC-3500 íróm van. -
Ha az adatvesztés a lényeg, akkor az elsőt :D
Ha a hosszú élettartamot akarsz, akkor tényleg az utolsót válaszd. -
izb #4658 Utolsó.
-
zsuzsi001 #4657 Mivel ugy gondolom régóta mennek a 8X-os lemezek ezért merem feltenni a kérdésem. Szóval adatvesztés szempontjából melyiket ajánljátok, mert annyifélét hallok. Szval várom véleményeket: THNX
-Arita
-Ridata
-Verbatim -
pénzt.
12ért kapni új pio109et. -
15 ropis tartozás fejében elméletileg kapok egy zsír új Pio 109-et
érdemes elfogadni, vagy inkább a zsetont?
most van egy 4082B-m de kezd hanyattlani... -
BobaFett #4654 Sziasztok !
Tanacsot szeretnek kerni, hogy hol lehet a legolcsobban notebookba rakhato DVD irot venni ! Meg egyatalan milyet erdemes.
Eddig NEC ND-6500A -t neztem ki. -
van egy samsung dvd irom.Az a baj hogy alig
tudja lejatszani az irt lemezt.Videokat irtam ki es akadozik a lejatszas vagy egyszeruen a mediaplayer arra hivatkozik hogy koszos a lemez -
Nem lehet, hogy 16:9-es, azaz szélesvásznú filmeket akarsz nézni?
A Power DVD-ben (is) be lehet állítani, hogy töltse ki a képernyőt de akkor oldalról csíp le egy kicsit. -
Sziasztok.
Olyan problémám van, bár lehet hogy nem ide kell írnom.
De akármilyen dvd-ét nézek alul felül fekete csík. A filmeket CyberLink PowerDVD programmal nézem, de a beállításokban hiába állítom át teljes képernyőre, nem történik semmi.
Tehát át tudom e írni úgy a filmet, hogy ha beteszem az teljes képernyőn fog menni.
Vagy egy olyan lejátszó program kellene, amivel betudom állítani a teljes képernyőt.
Előre is kösz.
-
Olyan írási sebesség nincs, hogy 3X-os, csak asszem talán a dvd-ram-nál.
Nem ugrál véletlenül a buffer fel-le? Ha igen, akkor nézd meg, nincs-e véletlenül pio módban a vezérlése. Ha nem dma, hanem pio módban van, akkor távoltsd el az eszközkezelőből az ide vezélőt, majd indítsd újra a windowst, ekkor újra visszatelepíti a win a vezérlőt, de már dma módban lesz. -
nem lehet, hogy rosszabb a lemez minősége? -
gallik #4648 Ja! LG GSA 4082b íróm van -
gallik #4647 Nekem egy gondom van!
Lassabb lett az íróm! Feltelepítettem az a209 firmware-t és már nem tud 4x-esen sem írni,
max 3x-osan.Mi lehet ennek az oka?(előtte vígan megírta a ritek 4x-est, most uezt a lemezt nem hajlandó megírni csak 2-3X-osan) Meglehet-e csinálni, hogy törlöm a firmware-t, vagy korábbit teszek fel?
Köszi
-
ricky #4646 Próbáltam kisebb sebeséggel is, de úgysem volt jó. A lemez az lehet, h rossz, már régebben is jártam úgy, h rossz volt a lemez. Majd megpróbálom egy másik fajtára. Köszi, remélem tényleg csak annyi a baja. -
Talán a lemezekkel van valami probléma - pl. rossz széria.
Vagy esetleg próbáld meg más sebességen írni és közben hagyd békén a gépet (ne internetezz, ne futtass más progikat, stb stb) -
ricky #4644 Sziasztok
Nekem egy olyan problémám van pár nap óta, hogy mikor elkezd dvd-t írni pár másodperc múlva, kiírja, hogy egymenetes írás nem lehetséges + CD írás hiba. Nem tudok semmit sem kiírni.
Mi lehet a baj??? -
A gyártási technológiájukban is van természetesen eltérés.
A mínuszosokat először legyártják, és aztán írják fel rájuk külön a média-azonosítót (ami alapján a DVD-író azonosítja a lemezt.
A Plusszosoknál ez az azonosító, már a lemez gyártásánál rákerül - ezenkívül olcsóbb a gyártásuk. -
steweee #4642 mára már semmi.bármelyiket vásárolod és írod, az asztali lejátszók is megbirkóznak vele, a pcnek meg mindegy, akár írás akár olvasás,annyit tudni érdemes hogy az olcsóbb lemezek a minuszosak, a jobban és ha jól tudom az újraírhatók plusszokak, de mondom már nincs igazi jelentősége a két szabványnak.
ezüst ridata, olyan színre és kinézetre mint az ezüst verbatim, csak ridata a szitázása bár nekem 8x-os lemezek voltak, de nagyon jó minőségnek tartom, arra vizsont készülj fel hogy 10-ből 1-et alapanyaghiba miatt nem fogsz tudni megírni, viszont a többi nagyon jó visszaolvasási jellemzőkkel bír, akár előre, akár hátra tekergetsz bele akadás nélkül olvassa -
Tudom, hogy baromi amatőr kérdés, de mi a különbség a + és - os DVDk közt?
thx -
Lacika 79 #4640 mostanában próbáltam pár +-os 4x-es Ridatát. Ritek R03 alapanyag. Senki nem panaszkodott rá. Valakinek van hosszabb távú tapasztalata ezekkel a lemezekkel? -
A Fujiból a 4X-es eléggé fos volt, amit hozzám került, viszont a 8X-os nagyon jó minőségű. -
en meg nem lattam verbatimböl mast mint micsu mediakodot, régebben létezett meg tayo yudenes de az asszem a 2*es korszakban volt. Furcsa is lenne ha nem micsu alapanyag lenne hamár a saját márkája a verbatim. -
Mitsubishi chemical.
(szvsz) -
8x-os minuszos Verbatimnak ki a gyártója?
Mert félek, hogy csak sima Verba szitázású lemezt veszek, valami gagyi alapanyaggal. -
én spec a tdkt nem nevezném annak. :D
amiben meg sosem csalodtam: verbatim
drágább, de általánosságban nagyon jo lemezek: ricoh fuji (ezekböl csak pár darabot használtam, azok nagyon jok voltak)
ami olcso lemez és 99%ban jó a maradékban közepes: tayo yuden mediakodos 90-100ft körül. -
TDK -n kivül melyek a minőségi lemezek?
kétrétegű lemezt hol lehet kapni? -
tomo #4633 inkabb a bard's tale. -
Csak azért kérdem, mert ha az Act of War, akkor #4591 -
Nem sok ilyen van, de ha tudja is valaki, az lehetőleg ne itt! -
Melyik játék? -
Egyszer írtam rá eddig és próbáltam alcohollal, decrypterrel meg végső elkeseredésemben neroval is. -
Az ilyet kétrétegű (DL) DVD-lemezre kell kiírni.
Ha ilyen lehetőséged nincs, akkor vannak még tovább lehetőség, de úgy csak tárolni tudod sima DVD-R-en, arról telepíteni nem tudod. A lemezről (vagy lemezekről) vissza kell raknod/kicsomagolnod a merevlemezre és onnan imázsként használhatod:
- becsomagolod winrar-al, ahogy még letölthető formájában volt (RAR, R00, R01,...) és két darab egyrétegű DVD-R-re elosztod a fájlokat.
(Ha filmről lenne szó, akkor még tudnám ajánlani a ratDVD-t, de mivel játékról van szó, az most ide nem jó.)
-
cenci #4627 nem tudja valaki 5.8gb-os játékot mire irjam ki? -
Először próbáltad törölni vagy ez már sokadik alkalom?
Milyen progival?
Gyorstörlés vagy teljes törlés?