7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
iso -t hányxoson biztonságos kiírni?
4X 8X -
Csak hogy meglegyen 
De lehet, hogy mivel drágább, meg lassabb, mint a +dl, ezért még várok egy darabot, aztán úgyis LG-t veszek.
(attól meg a falnak fogok menni, hogy rá egy hétre megjelenik a -dl-es verziója
)
-
Passz... MIért fontos neked a -DL? -
Nemigaz! Az csak DVD + R DL-t kezel :( -
LG GSA-4163B -
És olyanról tudsz-e, hogy az LG is adna ki DVD-R DL-el kompatibilis írót? -
Az Asus meg a Pio ugyanaz, lévén az Asusban is Pio belső van.
Amúgy nemtudom, talán az NEC-t. -
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
ASUS DRW-1608P
PIONEER DVR-109
NEC ND-3540A -
diegoam #4697 Értem, köszönöm. -
Játékról van szó, nem filmről. -
Roll #4695 A DVDFAB nevű progi gond nélkül ketté osztja a 2rétegű lemezt, és után ki tudod írni két sima dvd-re.
Mit értesz hibán???
-
Köszönöm válaszod és remélem segitetamiket leirtál -
Attól függ, hogy az asztali lejátszó melyiket eszi meg, ha abban is akarod nézegetni.
Ha eszi mind a kettőt akkor mindegy csak legyen jó minőségű! -
Tényleg olvass vissza, levan írva hogy kell megoldani sima dvd-re.
1-2 oldalt lapozz vissza, valahol megleled a hozzászólásaim közt, merthogy én írtam le :)
Olyan progi meg nincs, ami hiba nélkül kettéosztaná. -
diegoam #4691 Sziasztok! Kaptam egy LG 4163B tipusú DVD-írót. Kérdésem, ha adatokat akarok dvd-re írni ( pl.képek), számít, hogy milyen lemezre írom (+ vagy -)? vagy melyik jobb ilyen célra? köszönöm -
#4591 -
Kössz de nem Két rétegü dvd re akarom irni hanem 2 dvd re külön viszont olyan progi kellene ami nekem hiba nélkül 2 osztaná ha van ilyen -
kali 11 #4688 megkeresem az oldalt, ha egy napom megy is rá..... ráadásul egy tesztoldalon olvastam, ahol lemezmintákkal volt alátámasztva a dolog. azért is írtam, hogy Ritek..... az MCC-k pedig csak sebességben voltak lebutítva - hogy halkak legyenek -, ha jól tudom. lemezt pedig elég sok típusút "hamisítanak", vagy egyszerűen csak több alapanyaggal kerül forgalomba. legjobb példa: Ridisc van / TDK - TTG02, Memorex - CMC, Ritek - G04 vagy G05 (-) illetve R03 (+), Verbatim - MCC illetve MKM (Dual Layer). én is teszteltem már mindet, hát nem egyforma a minőségük, pedig árban minimális az eltérés. ezek közül "leggyatrább" a TTG02 lett, pedig az eredeti TDK lemez nagyon jó minőségű. a "legjobb" az MCC, a Verbatim lemezek egyébkénzt is jók. és a 108 vagy 109 pio nem szereti például az új Ritek alapúakat úgy, mint a 107 vagy régebbi típusok. ez saját tapasztalat is, engem is meg lehet kövezni érte. félre értés ne essék, nem akarom gyalázni a pio írókat, jók, NEC chip hajtja őket, menni kell nekik. csak régebben jobban kiemelkedtek a rangsorban. de szerencsére fejlődik a piac. -
akkóolvassvisszaakkó! -
Act.Of.War -
Lacika 79 #4685 sztem bards tale. amúgy az NFO fil-ban le van írva, mit hogy kell minden egyes játéknál -
Melyik játék? -
Sziasztok
Van egy játék amit megszereztem,de majdnem 6 Gb milyen progival tudnám két felé szedni ugy hogyha kiirom jo legyen
Várom válaszotokat -
dvd decryter ki is tudja írni, vagy van egy pdi to iso nevű progi az összerakja a fileokat egybe -
Az az InstantCopy DVD-imázs formátuma, asszem még az ISOBuster is olvassa. -
Angyisz #4680 Sziasztok !
Kellene egy kis segítség .rar file-ok kicsomagolása után egy .iso helyett 4db .pdi filet kaptam, mi a rákot kell ezekkel csinálni, hogy ki lehessen írni.
-
Te ezeket hol olvastad? Mert így első hallásra eléggé nagy marhaságnak hangzik.
Pl a 108-as abszolút nem válogatós lemezek terén. A visszahívott és átnevezett 108-as írók alatt te nem arra gondolsz, ami nemrég volt, hogy sok bolt 108-asként árult lebutitott 108-as írókat (DVR-MCC volt az igazi tipusjelzése, de utalnak rá 107MCC-ként is)? Mert az nem a minőség miatt lett lebutítvan, hanem valami cég rendelte meg a gyártását, vagy valami ilyesmi volt (régen olvastam).
A Traxdata lemezeket meg egy időben hamisították, szóval bőven elképzelhető, hogy ő kifogott egy ilyen kupacot. -
steweee #4678 köszi, most már világosban én is észrevettem -
kali 11 #4677 #4673-re BBking-nek!
a pio-k (főleg a 107 utáni sorozat) 22 %-al mélyebben írják a lemezt, mint az átlag írók. ez később probléma lehet a vissza olvasásnál. a traxdata gondolom Ritek G04 - G05 vagy R02 - R03 alapanyagú lehetett, ami tökéletes minőségű. ezt a traxdata-t megírod mondjuk NEC 35xx íróval, és tökéletes lesz (én sok traxdata lemezt már több mint egy éve nyúzok, és még szuper). a pio írókat egyre többen cserélik le, mondjuk a fent említett típusra. nem azért mert rossz, hanem mert a 108 és a 109 már válogat a lemezek között. nem beszélve az első 108-as sorozatról, amit vissza hívott a cég, vagy átnevezett 107 D-re, mert valami nem stimmelt az írási sebesség és a típus terén...... -
ez könnyü a Verbatim alatt van DVD?R ami a ? olyan a dvd -
steweee #4675 az ezüst verbatimnál hogy tudom megállapítani hogy + vagy - a típusa. puszta kíváncsiság, mert amúgy mindegy, de furcsa hogy ua a szitázása illetve a képen nem látok rajta különbséget, ami meg előttem van azon nincs feltüntetve -
Kösz a segítséget, de azt hiszem, feladom. Még akkor sem volt hajlandó DL DVD-re írni, amikor manuálisan jelöltem ki a felírandó könyvtárakat. Valahol valami nagyon útálja a dual layert... -
BBking #4673 Traxdatát ne vegyetek! Haverom dobhatta ki őket, egy idő nem olvasta vissza egyik meghajtó sem. Igaz nem DL-es volt. De ezek után...Ráadásul Pio108-al lettek kiírva, tuti a nyersel volt a baj. -
Hát nemtudom, elvégre ez nem egy film, ahhol fontos a rétegváltás, hanem csak adat.
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor kiszeded a cuccokat az isoból, majd csinálsz belőlük újra egy isot, pl UltraIsoval, vagy Nero image recorder-rel, majd ezt az isot mountolod a DaemonToolsba, és megpróbálod feltelepíteni.
Igaz, ehhez bazisok giga kell a wincsin :) -
TBALINT19 #4671 HALI. Ha egy dvd-t nem tudok feltenni mert crc hibát ir ki. Nincs olyan program amivel igy és fel tudnám tenni? És utánna ha kiirom nem lesz hibás? köszi... -
Vagy: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=177286
Csak használni kéne a keresőt és te is megtalálnád ezeket és a hasonlókat. -
Igaz, a Traxdata nem egy Verbatim vagy TDK, de ez utóbbiak azért mégis csak 1600-1700 Ft körül vannak máshol. -
Pl.: http://discshop.atw.hu/ - itt kicsivel lejjeb az oldalon (kábé a lap közepe táján: Traxdata DVD+R DL 950 Ft/db -
Bocs, látom félreérthetően fogalmaztam. DL DVD-re próbálok írni. Eddig még nem rontotta el a lemezt, mindíg leállt az írás megkezdése elött.
Egyébként hol láttál DL DVD-t 1000 HUF-ért? -
Ejnye-bejnye.
Miért akarsz te 7.78 GB-os ISO-t - ami DL DVD-ről készült - sima DVD-R-re írni, aminek csak 4.35 GB az effektív írható kapacitása???
Így már érthető, miért vagy tele hibaüzenetekkel.
Amúgy egy kétrétegű DVD-t (DL DVD) már lehet kapni 1000-1500-ért - már ahol lehet kapni.
Ha egy játék eredeti árát veszed figyelembe, ez az ár elhanyagolható.