DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá egy link:
http://www.gavi.hu/
Ajánlom figyelmetekbe...
És egy idézet:
2004,10,20,
A Ritek Corp. megelégelte az E-net visszaéléseit és ezentúl a Ridisc lemezeket NEM a Ritek Corp gyártja.
LG 4082B-vel
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a cég nevét már elfelejtettem - de PPéter biztos tudja - felvásárolja a B ill. C kategóriás lemezeket (Ritek, MCC) és Ridisc-nek szitázva eladja õket. Én nem használnám ezeket.....
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Írj meg párat pl adatra, annál nem gond, ha gyengébb minõség, teszteld le pl a Dvdinfo Pro-val, és ha jó, akkor mehet filmekre, játékokra stbre is a felhasználása. Próbáld meg mindenféle sebességgel megírni a tesztpéldányokat, és a többit azzal a sebességgel írd, amivel a legjobb lett.
Tudom, hogy fújoltátok de mégis ha van tapasztalat mire érdemes elszórni?
És ha valakinek esetleg mégsem volt problémája vele akkor az Õ jelzését is várom.
Érdekelne, hogy mivel írtátok (HW & SW)?
Nekem NEC 3500A van, remélem nem lesz az egész szemét.
Elõre is THX!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Még nincs olyan lemez,amit ilyen sebességgel tudnál írni!
Haverodnak valszeg Pio dvd írója van,és az új frissítéssel írható a Ridata 8x lemeze 12x en!
lenne 1 kérdésem.Nec dvd iróm van, elvileg 16×-osan kéne neki irnia
de én csak 4×-esen tudtam a DVDmet. a haverom ugyanazt a dvd-t 12×-esen +tudta irni
mi lehet a baj?
talán frissités kell?
I will use google before asking stupid questions.
Egy idõ után visszaolvashatatlan lesz a lemez,azon a részen,ahol
a pöttyök vannak!
Amúgy egy Benq nyomtatható lemez.

Amúgy jó kérdés, majd idõvel kiderül ugyis 😊
Élettartam sem lsz rövidebb emiat?
Ha jól láttam a híresen "szar" Verbatime lemezeket? 😊