7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • ffxi
    "The Disc is empty"!!!!!:(

• ffxi
    De megvan!!!!

• ffxi
    Bátyám! Nincs semmilyen "save track" az "extrs"-ban!!! Inkább lementem, az a biztosabb!

• Aramir
    Találkoztam, asszonykám tesója kiírt valami filmet, mondták nem lett jó, mert semmi nem látszik a lemezen, namondom, kukából kiszedni, had nézzem meg :D
    Ugyenez volt, nem zárták le, megcsináltam, utánna az asztali is vitte.

Ha nagyon nem megy máshogy, akkor a Nero "extras" fülnél a "save track"-al lemented a kérdéses sávot iso-ban, majd ezt pl DaemonToolsban mountolod, és onnan visszaírod egy üres lemezre.
  • ffxi
    Szal találkoztál ilyennel? Tutira be fog válni? Mert qrva fontos anyagok vannak ezen lemezemen! Nem kéne, hogy elveszítsem!

• Aramir
    Dehogy gázos, meglehet oldani.
    Na, a Neroban "New compilation", a multisession fülnél bejelölni a "continue multisession"-t, rábökni a jobb felső "New" gombra, hozzáadni az előző szessziót ami a lemezen van, rábökni a "burn the current compilation"-ra, majd a burn fülnél kipipálni a "finalize"-t, majd rábökni a jobb felső sarokban lévő "Burn" gombra. Kész a lezárt lemez :)
  • ffxi
    Igen hiszen üresnek látja. Így nem tud lementeni:(

• Lteebee
    Huh. Az gázos.
    Másolni sem tudod? Esetleg dvddecrypterrel imagebe?
  • ffxi
    Így van!!!

• Lteebee
    És az az író nem olvassa, amivel írtad?
  • ffxi
    Dehogy! Én nem zártam le direkt, csak közlöm minden infót.

• Lteebee
    Nem lehet lezárni?
  • ffxi
    KÉREM SZÉPEN SEGÍTSETEK! Az a helyzet, hogy nero-val írtam egy lemezt és nem zártam le. Most 3 nap után elővettem és (a picsába) üres lemeznek találja hosszas gondolkodás után. Ha vkinek vmi ötlete van vagy már találkozott ilyennel sűrgősen írjon! NAGYON FONTOS ANYAGOK! THX!!!!!!!!!!!

• Banyapapa
    Nézd meg Itt

Mind2 müxik.
  • bandia
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy DVD imagem img formátum, és szépen van benne svéd felirat. Hogyan tudnék erre magyar feliratot rakni, milyen programok kellenek hozzá? Hol lehet magyar DVDS feliratokat találni? Köszi előre is!
  • izb
    kingdia dvd audio ripper
  • zsuzsi001
    Help kellene. Szeretném egy eredeti koncert dvd-nek a hangsávját kimenteni cd-re. Két progival próbáltam, el sem kezdi encode-olni. mindigy vmi "too much sample"-ra hivaztkozik. Aki tud segitsen, Mivel próbálkozzzak, hogy induljak el. THNX
  • Roll
    Ok srácok, akkor én se veszek omega lemezt. :-D
  • steweee
    ha tízből kilencet faszául megírsz akkor valószínűleg verbatimot vettél, ha feltűnően rossz lesz az írási arány akkor hamisat.és a megírtaknál is előfordulhat hogy annyira szar a lemez minősége hogy az asztali lejátszók nem birkóznak meg vele. és a világoskék ridisc-el jártam így, az előzőleg nagyszámban vásárolt sötétkék szitázású nagyon fasza volt.
  • RelakSfromhome
    nem lehetetlen
  • rolcsi01
    Ezt hogy érted? Megromlottak az írható CD-im?
    Hát nem tudom. Veszek mindenesetre még többfélét azt majdlátjukmileszen. Az imationokkal végül egész jól megy. Ennyire szar lenne a Memorex??? Mert eddig nem volt azokkal sem gondom.
  • Aramir
    Haver hozott párat. Hát, nem a legjobb, szvsz kerülendő. Kb, mint annó a Budget lemezek.
  • Metwork
    nekem nincs, de nem is akarok közelségbe kerülni vele
  • Roll
    Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata omega dvd-vel?
    Mennyire jók?
  • RelakSfromhome
    vagy már kakik a cd-id.

új nyersanyaggal próbáltad-e?
  • Stann
    Én is vettem mostanában egy henger Verbatim DVD-t, amin minden stimmel, kivéve azt, hogy a hengeren lévő papír nem ragasztva van, hanem egymásba csúsztatva! Akkor most mivan? Mondjuk én nem is bízok ezekben a garázso árúsokban. Nincs se paprí se számla, tényleg azt adnak el, amit akarnak.
  • rolcsi01
    Hi all.
    Lehet hogy nem pont ide vág a téma, de nem találtam jobb topicot.
    Szóval az ASUS DRW-0402P/D írómmal one 1 kis probléma. DVD-t tökéletesen ír minden fajtát, viszont a CD-kel mostanában vacakol. Amikor elkezdem írni a cd-t (Neróval) csak pörgeti a cd-t kisebb/nagyobb fordulaton (kb. úgy 3 percig, ha nem állítom le) majd kiírja hogy Power Calibration Error. A cd-re nem ír semmit, szóval másik íróval használható marad. Jelenleg Memorex és Imation cd-im vannak itthon. Ja, és nem mindig csinálja ezt. Van úgy h feléget 5-öt és a hatodik már nem megy. Úgy vettem észre hogy ezt inkább a memorex-szel csinálja, de előfordult már imationnal is. Lehet hogy gyengül az író lézere, és nem felel már meg mindegyik üres cd? Szó ami szó megírt már egy párat a másfél év alatt
    Mi lehet a gond?
  • grebber
    Én amiket vettem Verbatim DVD-t nem is tudom hogy erkók-e mivel sosem hengerben kértem.
    No de remélem ne gagyi, eddig semmi gond velük.
  • grebber
    Nekem van saját tapasztalat csak olyat veszek faszák mind Fujifilm03-as.
  • RelakSfromhome
    Hali! :)
  • PPeter
    Hamis vagy nem hamis? A gyártókód önmagában nem garancia az eredetiségre, a stamper (nyomóforma) használati jogát elvileg más gyártók is megvehetik (hogy utána olyan lemez készül-e vele, ami megírható a MID-hez tartozó írási stratégiával, az persze kérdéses), ráadásul a DVD-R lemezeken az úgynevezett előformázott adatok (az ADIP zóna) nem a préseléskor, hanem azt követően, a házilagos DVD-íráshoz hasonló módszerrel (csak épp ipari körülmények között) történik, egy úgynevezett ''pre-writing process'' alatt. A DVD-R lemezek ''hamisítása'' ezért olcsóbb és egyszerűbb, mint a DVD+R lemezeké, utóbbi esetben ugyanis stamper tartalmaz minden információt (ami egy az egyben elkészítettetni, megcsinálni nem olcsó mulatság, valamint a DVD+R lemezek technológiájánbak felhasználási körét, a MID-ek és stamperek felhasználálását szigorúbban ellenőrzi a DVD+RW Alliance nevében a szabványtulajdonos Philips, mint a DVD Forum és a RWPPI szövetségek a DVD-R gyártókat). A hamis márkanév rányomása, szitázása nem művészet, nagy tételben megérheti ezzel foglalkozni, de szinte biztos, hogy nem ugyanott történt, ahol maga a gyártás, mert egyik épeszű gyár sem meri kockáztatni, hogy lebukik ezzel - persze a vadkeleten működő illegális üzemeknél még ettől sem kell félni túlságosan, kutya sem ellenőrzi őket. Elképzelhető olyan változat is, hogy valóban a Verbatim megrendelésére készültek a lemezek, de minőségi kifogással végül nem vette át a Verbatim, a gyártó pedig a megsemmisítés helyett inkább eladta feketén valaki másnak (vagy saját maguk oldották meg), hogy az eredeti csomagolásra emlékeztető körítéssel piacra lehessen dobni Kelet-Európában. De a jelen helyzetben azt is vegyük figyelembe, hogy a javarészt kontrollálhatatlan fekete kereskedelemben egymás ellen feszülnek bizonyos kialakult vállalkozó körök, tehát a nagyhangú egymásra mutogatás és anyázás korántsem felebaráti küldetés, hanem sokkal inkább egymás áruinak fikázása. Szóval várjuk meg, mint mond a Verbatim, többszörös levélváltást követően személyes ígéretem van a Verbatim Europe irodájától, hogy elsők között értesítenek engem a megindult vizsgálat eredményéről. Személyes véleményem szerint egyébként ez hamis lemez lesz - de addig nem mondanék semmit, amíg nem erősítenek meg hivatalos forrásból.
    Jah, és a Neroról meg az LG-ről javarészt tényleg badarságokat írnak az ominózus oldalon.
  • Aramir
    Nemis a kezelhetőséget írta, mint problémát. Amúgy szerintem nincs jobb nála, és nálam még problémák sincsenek.
    (bár voltak, összeakadt az InstantCopyval, a korai 6.x.x.x-es verziók enyhénszólva bugosak voltak)
    Egyébként azok a hibák, amit felsoroltak, odódhatnak az ide vezérlő drájverétől is, pl amit kaptam az alaplap cd-jén NForce2 driver szar, sorba baszta el a lemezeket (leállt az írás 20-30%-nál, stb.), feltettem az akkori legfirssebbet, amit találtam, azóta tökéletes.
  • Laalee
    most nemazért de mi van jobb a neronal? easycd? :D minden gyártó támogatja a nerot, nemhszem hogy 1-2 speciális esetet leszámitva van nála használhatobb program általános célokra.
  • RelakSfromhome
    Az enyém sem hajlandó megírni, tekintve, hogy max 4x-esen tudna asszem :D

Olyan bugra egyébként emléxem, hogy nem tudott dvd-t másolni, meg a svcd nem fért szerinte fel egy 700-as cd-re
  • Aramir
    A Nero-ra pedig tényleg panaszkodtak páran, még talán ebben a topikban is.
    Bár nekem semmi bajom vele, de tény, hogy volt pár bugos verzió, lehet azokkal voltak ilyen gondok.
    Az LG passz, de lehet benne valami, hogy ritkán frissitik, és az új lemezeket elbaszhatja, annó pl a 8X-os G05-ös lemezeket sem volt hajlandó 8X-an írni némelyik LG író (akkoriban jöttek be ezek a lemezek), amúgy passz, nemvolt még LG-m, de gondolom csak rákell állni egy lemezre, ami tetszik neki, azt jónapot :)
  • RelakSfromhome
    Hááát... Nagyon lehúzza a Nero-t, meg az LG-t. Mondjuk utóbbiból régi cuccom van, de ha nem csináltam marhaságot, és a forrás is rendes volt, akkor hibát nekem nem csinált :)
  • RelakSfromhome
    8547993600 Bytes
    8347650 kBytes
    8152 MBytes
    7.96 GBytes

Most, hogy én is megtanultam számolni, minden egyezik azzal, amit a szoftver is mond
  • tomo
    mik vannak ! állati
  • Aramir
    http://olcso.lenyulas.hu/
    Érdemes elolvasni, csak ne Opera alatt, mert ott nemlátszik a szöveg :/
  • Aramir
    http://olcso.lenyulas.hu/verbatim.php