DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ilyen csomagolással vettem:
Meg van ebbõl egy másik, asszem full hub surface, vagy valami hasonló volt ráírva, 8X-os, az is jó volt.
Persze lehet már nem kapni ilyeneket, mert már vagy egy-másfél hónapja vettem.
Én jó datawrite-al ami mcc és nyomtatható még nem találkoztam :(
A nyomtatható lemezekrõl meg annyit, hogy a Ritek 8X-os (G05) egy nagy fos, szintúgy a ttg01-es jelzéssel ellátott nyomtatható lemezek.
Ami jó az a Ritek 4X-es (G04), a Datawritetól a teljes felületü illetve a silver felültetü, ami nagyon jó, ezek mcc02rg20 médiakóddal vannak ellátva. A lényeg, hogy nemmindegy milyen az a nyomtatható, mert a rányomtatott festéknek nemsok köze lehet ahoz, hogy egy asztali nem játsza le õket.
Nemtom mit csesztem el, de nekem nem csinál PI/PO tesztet a dvd info pro. "Current Drive is not suitable this feature." :)
Az lenne a kédésem, hogy LG GSA-4160B íróval, lehet-e TDK DVD-R-re írni, egy másik fórumba valaki azt állította, hogy nem tudott! Köszi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tehát ha egy vcd minõségû mpeg-et használok pl a dvdmaestroval, akkor az azzal összerakott dvdk menni fognak bármilyen asztali lejátszón?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
BURN.HU / CDGRAB.HU
ridisc_mcc02rg20_pio108_118_4X.jpg
ridisc_mcc02rg20_pio108_118_6X.jpg
ridisc_mcc02rg20_pio108_118_8X.jpg
Gondolom felvásároltak egy gyengébb szériát, aztán azt árulják a nevük alatt.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Van nekem két régi 256os memoriám és elvileg mindkettõ 266mhz-s.
Sajnos most nincs keret ujakat venni ugyhogy addigis nem lehetne ezeket vhogy tuningolni??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
akkor marad az, hogy TMPGenc DVD authorral DVD-t csinálsz az mpg-bõl...
De én DVD re szeretném, elvben volt egy avi filmem, amit átkonverteltam az Easy Convertel DVD -re (PAL ra), így kaptam egy 4 gigás mpeg -et. Amit aztán kiírtam DVDre mint adat, de nem játszja le az asztali...:(
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nem kell vmit még beállítani?
Ha van egy mpeg mozim, amit ki szeretnék írni DVD -re, (úgy hogy az asztali Thomson lejátszó is lejátssza) mit kéne tennem?
CDBurnerXP progim van, azért mert a Nero összeakad a TV tunerrel, szal ne nerót ajánljatok.
Elõre is köszi!
, de nem megy mással sem 8x-an!
Hanyas Fireware-t ajánlotok!
Megoszthatná velem az infot hogy merre, mert kb. havonta át szoktunk járni, ezért-azért, de cd/dvd-boltot ami jó áron van még nem találtam.
Elõre is köszi
Egyébként tényleg, milyen lemez volt? A 107-es íróknak nincs ilyen nyavajája.
Hátha ezek segítenek, a firmware frissités meg amúgyis ajánlott.
Van egy Pioneer DVR-107D DVD íróm és nem tudok 8x-en írni.
Ha valaki tudna nekem sagíteni ezen a problémámon nagyon megköszönném!!!
Az a furcs az égészben, hogy elvileg 8x-os lenne az író.
A haverom ráadásul meg tud 8x-an írni.
Gondolkozam a firmware frissítésren is.
Megköszönném ha ide írnátok nekem egy két tippet erre a prblémára.
[email protected]
Betette hazimoziba nem jatszotta le pedig a szamitogep jol megirta.
a lemez aljara egy részre az iro valami furcsa oknal fogva nem irt semmit.Ott volt kihagyva az üres rész. Nagyon furcsak ezek az olcso lemezek.