DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no ezt eddig nem írtad hogy néróval is vizsgáltad a lemezt.én nem azt mondtam hogy semmiképpp nem lehet a lemez rossz, hanem hogy másik írókban is kellene próbálni hogy ott jó e, mert lehet hogy igen. de ha ott is rontja nyilván gáz.és akkor még mindig lehet hogy csak rossz szériát fogtál ki.persze én is úgy vagyok hogy ami egyszer nem vált be többet olyat nem veszek
részemröl ha veszek lemezt az a minimum hogy meg lehessen irni 100 bol 100at ha egy márkánál ez nem jön össze akkor szar
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Bocs, ez csak a pecsi uzletben akcios. De most talan ez a bestbuy. Persze a Plextorokon kivul. Dehat neked lowend kellett.
A bluefish-ben most akcios az NEC 3520-as. 11+fa, es jobb mint barmelyik LG, es talan az alb@szott Pio 109-nel is.
Nézd, én ebbõl a rózsaszin Aritából vettem 4x25-öt, az egyik csomagból kb minden 3.-at kidobtam, mert szar lett (Nero felületvizsgálatnál piros pöttyök jelentek meg), egy csomag jó volt, a másik kettõ csomag meg, hát... hibásnak nem volt hibás, csak éppen a visszaolvasás ment lassabban, mint amúgy a jó lemezeknél menne, ezért adatra használtam el õket, ott nem számít annyira.
Namost ha igazad lenne, hogy az író szar (firmware vagy egyéb okból), akkor mind szar lett volna. De nem, egyszerüen annyira nagy a minõségbeli szórása, hogy nagyon.
De ha szerinted nincs olyan, hogy szar lemez, hanem mindig az író a hibás, akkor javaslom neked pl a Budget, Sky, és egyéb SKC médiakóddal ellátott lemezeket :D
És asszem már többen is panaszkodtak az Arita lemezekre itt, biztos mindenkinél az író a hibás :)
Egyébként isten õrízz, hogy az LG-t védjem, olyan-amilyen, épp az általad leírt dolgok miatt (válogatós) nem vennék.
Namost ha igazad lenne, hogy az író szar (firmware vagy egyéb okból), akkor mind szar lett volna. De nem, egyszerüen annyira nagy a minõségbeli szórása, hogy nagyon.
De ha szerinted nincs olyan, hogy szar lemez, hanem mindig az író a hibás, akkor javaslom neked pl a Budget, Sky, és egyéb SKC médiakóddal ellátott lemezeket :D
És asszem már többen is panaszkodtak az Arita lemezekre itt, biztos mindenkinél az író a hibás :)
Egyébként isten õrízz, hogy az LG-t védjem, olyan-amilyen, épp az általad leírt dolgok miatt (válogatós) nem vennék.
nem.mindenáron oda akarsz kilyukadni hogy a lemez vacak és az író baró.nem mondom hogy ez egy nagyon jó lemez, de nem rossz. éppen te belenyúlhattál egy rossz szériába, de akkor is kicsi az esélye hogy 10-8 legyen rossz.inkább nem megfelelõ metódussal ír az író mert nem jól ismeri fel, és a felvitt adatok minõségi különbsége miatt lett két olvasható lemezed, a többi meg rossz. ne vegyél ilyen lemezt,de amíg nem biztos hogy azzal van a baj addig kár sok hozzászóláson át fikázni.nekem az ezüst traxdatával volt gondom tavaly úgy szeptember kürül, elõtte a fekete nagyon jó volt, azt meg rondotta az lg-m.a többieknek nagyrész pio-ja van, õk meg imádták.ennyi.és nem a lemez volt szar
igen ez a pio utodja, de sajna egyenlõre még gázosabb a firmje. ettõl függetlenûl még mindig az egyik legjobb vétel.
LG 15k körül
Tanulj meg írni!
Tanulj meg írni!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mennyi lehet egy alsó kategóriás DVD író?
Az ekõzõ storno
Az ekõzõ storno
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
DVD-író 16x +/- Asus 1608 (Pioneer 109!!!) 2 év gar! 17 499 Ft
Ez a pio108 újabb kiadása? Ennyiért jó árnak számít?
Ez a pio108 újabb kiadása? Ennyiért jó árnak számít?
ettõl függetlenûl persze elõferdûlnek rossz minõségû lemezek, de sztem inkább a iró fimje a ludas, mivel az említett lemezek azért egy pio108-ban gond nélküliek..
általában azért sikerül megírni rosszul 1 lemezt, mert az író firmje nem ismeri fel helyesen, és ezért nem jó írási stratégiát ill. kalibrációt állít be a lemezhez.
Már többen is írták, hogy az Ariták között vannak szarok, akkor miért ne lehetne a lemez a hibás és nem az író?
attól még lehet, mint már kifejtetettem.egykét másik íróba is ki kellne próbálni azokat a lemezeket. mindenesetre te ne vegyél olyat biztos ami biztos
sry MCC
Mostanában Én mindenhol a TTG02-es verzót találom. Még mikor bejöt, akkor találkoztam MMC-s verzióval.
Te nem érted, mit írtam. Szóval: tisztában vagyok vele, hogy mind G05. Ezért írtam, hogy azokat viszi tökéletsen, kivéve az Aritát. Ami ugye szintén G05. Szal akkor csak nem az író a ludas :P
Hm... Ezek alapján jónak mondható a MCC és a TTG02 médiakóddal ellátott RiDisc. Asszem akkor maradok ennél.
http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=ridisc&dvdmediadvdridsearch=&type=6&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media
elgé íaró, de nemtom, melyik típus. azok mondjuk utálják a g05-öt, de ridatát, ridiscet, traxdatát viszont szereti az író.
mi a típusa? nem biztos hogy a lemez rossz, bár számodra nem igazán kedvezõ azt vásárolni.lehet egy firmware frissítás orvosolná a hibát, mert talán csak rosszul ismeri fel a lemezt és roszz metódussal akar rá írni, azért rontja.attól az alapanyag még más íróban lehet tökéletes
hm. minden mást megír, csak az aritával szar. akkor az író a gané?
igen, ez lehetséges, én már fél éve vettem akkor nagyon jó áron 105 ft/db bár nagytételben. több százból egyet sem rontott. most meg a kék ridiscet veszem, az is jó, viszont így tényleg nem tudok érdemlegeset mondani a jelenlegi rózsaszín aritáról.lehet már tényleg rosszak,megesik az ilyen, váltani kell.de egyébként íróra is válogatja melyik lemezt szereti melyiket nem, illetve hanyas firmware-ra van updatelve.nekem lg 4082b-s (a 207)az íróm, igaz csak 8x, de szinte minden lemezt szeret. egy jobb volt nála mikor vettem, a pio 107d.
az egyik ismerõs 10-bõl 8-at rontott a héten, szal szerintem egy kalap gané az Arita.
Akkor mondca, hogy milyen a osztályos lemezt kapsz 80 Ft-ért.
Csak ne az Aritával gyere :D
Egyébként próbáltad mostanában õket? Komolyan érdekel, hogy az elsõ darabok csak beetetésként voltak jók, és esetleg a mostaniak szarok.
Csak ne az Aritával gyere :D
Egyébként próbáltad mostanában õket? Komolyan érdekel, hogy az elsõ darabok csak beetetésként voltak jók, és esetleg a mostaniak szarok.
nekem megfelel a kék ridisc, úgysem nekem leszenk hosszútávra lemezek. master disknek meg más használok. egyébként még egyet sem rontott nálam és belepörgetve a filmbe megírás után sem fagy.úgyhogy jó. a verbatim nagyon jó minõségû, bár zavaró hogy vannak közte hibásak és azt valóban el is rontja írás közben. de ami jó az utána nagyon jó
Ha jól tudom,a ridisc egy b osztályos lemez.
Ha van A osztályos lemez ugyanennyiért akkor nincs kérdés,hogy melyik a nyerõ... nem?
Ha van A osztályos lemez ugyanennyiért akkor nincs kérdés,hogy melyik a nyerõ... nem?
Én még az elsõ szériákból vettem kb egy-másfél hónapja, azok még jók voltak (MCC médiakóddal). A mostaniak szarok lennének? Mert nekem beváltak.
Zsír ha megfelelõ forrásból veszed....
130ft/db verbatim - az a 8x dvd+r? nekem többet is elbénázott, és nagyon úgy tûnik hogy nem az író hibájából. Pesten van egy bolt, vmi gsm shop, ott lehet kapni verbatim 4x dvd-t slim tokkal együtt 140-ér, taiyo yuden alapanyag, abból nekem még egy se lett rossz.
Az ezüst színû ridata-ról mi a véleményetek? (110ft/db-áron)
Ridisc felejtõs......
volt hogy valamelyiket csak 5.-re volt hajlandó megírni, vagy nem is tudta lezárni... Többet olyat nem veszek.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem nem , de volt akinek igen.sztem nagyon jó lemez, de ha kifogsz egy rossz szériát.....nost a kék ridisc-ek mennek nagyon, 90ft/db és nagyon jó, a 130ft/db verbatim között volt egy pár ami megpuklisodott írás közben, de egyébként az tényleg csúcsminõségû lemez.nyilván ha tízbõl ront egyet(még annyit se csak a példa kedvéért) is jobban járok ilyen árak mellett ha kézbõl veszem mint áruházból.
Ezekkel eddig nem volt bajom, de ez az utolsó guriga kersztbetett.
Volt már valakinek gondja a rózsaszín 8x-os arita lemezzel?
Nálam most az 1-ik doboz olyat produkál mint régen a princo, beakad a lejátszóba+olvasási hiba.
Nálam most az 1-ik doboz olyat produkál mint régen a princo, beakad a lejátszóba+olvasási hiba.
Már nincs nálam, azt megcsináltam, hogy a cdi file-t be mountolom és a Decrypterrel leszedem iso-ba de azzal az isoval ugyan úgy nem bírna a progik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azért mert a DiscJuggler nem nyafogott, attól még lehet szar lett az iso, amit lementett.
Ha még nálad a lemez, akkor szedd le DvdDecrypterrel úgy, hogy a hibánál rákérdez, hogy mit csináljon (abort/retry/ignore asszem), ott nyomkodd az ignore-t, nekem bevált, hátha neked is.
Ha még nálad a lemez, akkor szedd le DvdDecrypterrel úgy, hogy a hibánál rákérdez, hogy mit csináljon (abort/retry/ignore asszem), ott nyomkodd az ignore-t, nekem bevált, hátha neked is.
Mint lentebb említettem, volt egy karcos lemez amit a Decrypter nem tudott leszedni (egyben tömörítés nélkül) olvasási hiba miatt.
A lemezt Disc Jugglerrel lementettem iso-ba, nem nyafogott, hogy nem bírja olvasni.
Most akartam lerippelni a be mountolt iso-t Instant Copyval de olvasási hibával el se indul a rippelés, a Shrink 48%-nál megáll mondván out of memory, a Clone DVD is olvasási hibával leáll.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
A lemezt Disc Jugglerrel lementettem iso-ba, nem nyafogott, hogy nem bírja olvasni.
Most akartam lerippelni a be mountolt iso-t Instant Copyval de olvasási hibával el se indul a rippelés, a Shrink 48%-nál megáll mondván out of memory, a Clone DVD is olvasási hibával leáll.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae