DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tréfát félretéve,szerintem ez a kérdés elég furcsácska.
Nem sok embernek van ilyen írója igy senki nem fogja tudni,hogy
pontosan mit is jelent a narancs szín.
Nézz utána a gyártó honlapján,hogy ez a jelzés mit is jelent.
De valszeg lézerkalibrációs problémája lehet a fiunak.
Ha van test oké a lemez,ha nincs,akkor szar a lemez.
Próbáld ki másfajta lemezzel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
I will use google before asking stupid questions.
Most látom van külön ilyen topic:)
A következõ a gondom:
DVD-írásnál van hogy leesik a read buffer néha meg az író buffere, és ilyenkor narancssárgán világít az író. Az írás végigmegy de ilyenkor általában rossz lesz a lemez. Ahogy néztem a lemezellenõrzésnél, sztem ott rontja el ahol a buffer leesik.
Az író: Lite-On LDW-811S (firmware frissítve)
lemez: verbatim dvd+r 8x (ha 4x-esen írom akkor is van hogy elrontja)
Nero legújabb verzió
Nem fut háttérben semmi más progi
Mivel lehet a gond? Az író, a lemez, vagy vmi egyéb?
Ja egyébként ezelõtt igaz csak pár db-ot, írtam verbatim dvd-r 4x-eset is, annál is leeset a buffer, de a lemezek jók lettek.
nem kapsz hozzá legális író progit, nem adnak hozzá kábeleket meg csavarokat
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szal 1x is
Ugyebár a legtöbb filmem avi de ha szeretném kiírni DVDre ahoz át kell konvertálnom mpg -be és kérnék 1 program nevet ami jól és gyorsan és 1szerüen átkonvertálja amit akarok. + ha van a filmhez felírtaom azt a konvertálásnál hogy kell mit csinálni vele hogy az is benne legye.
2x pedig még az lenne a kérdésem hogy mondjatok nekem valmi jó DVD író progit ien filmekhez ami a menüt is megcsinálja mert a neroval ez nem sikerült.
Elõre is kösz.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Köszi, így már világos.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"Note: Not following the subsequent update instructions explicitly will result in
permanent damage to your drive, for which LG will not be responsible.
This firmware update is for drives with original firmware versions below A302.
The drives must be original LG branded drives with the DVD Writer
model number GSA-4160B(no OEM units).
If you have an OEM unit, branded with another manufacturers name,
please contact that manufacturer for support and firmware updates."
Nekem OEM van, akkor ez nem jó? Mi van, ha mégis felrakom?
Már megbántam, hogy az LG mellett döntöttem. November környékén mindenhol azt olvastam a neten, fórumokon, hogy milyen jó vétel. Hát megvettem. 5 TraxData lemez kinyírása után rájöttem, hogy nagyon válogatós, másrészt elég lassú, amit nem õ írt, azt lassan olvassa. De szerencsére a TDK-t elfogadja, 10-bõl 1-et nyírt ki eddig. Persze az lehetett a lemez hibája is.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akkor fagyott, amikor az írási folyamat elérte a 2. darabját a lemezképnek (egy gigás szeletekben mentette ki a képet, hasonlóan, mint a RecordNowMax gi képei). Szal sok kedvem nemvolt próbálkozni a rontott dvd miatt.
Azért köszi a tippet, de most már a Shrink sokat javult minõségben, maradok nála.
én IC-t használok
Akkoriban még csak 2.x verzióju DvdShrink létezett és lealázta minõségben a CloneDvdt. Azóta javítottak rajta?
Nero-t nem használok (dvd-írásra) mert megvan rola a véleményem helyette a shrink 3.2-t meg a DECRYPTER-t.Van vmi hasonlo mint a shrink mer az utobbi idõben fagyogat.???
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Decrypterrel nincs ilyen gond.Mindenevõ.
Namost ha a Decrypter ezt figyelembe veszi, akkor az nem rossz.
De mondom, én még nem próbáltam dl-t írni, csak olvastam valamelyik fórumon, ezért javasoltam.
Esetleg nem a lemez karcos?
A tömörítésnél már nemfog hibát jelezni elvileg, max pár képkocka hibás lett. Egy karcos lemeznél jártam így, leszedtem nagynehezen Decrypterrel (a hibáknál az ignore-t nyomkodtam) és kb fél mp-ig kockásodott a film azon a helyen, de jó lett ezt leszámítva.
A Disc Jugglerrel sikerült lementeni az iso-t. A kérdés, hibás az isó és a tömörítésnél el fog akadni vagy a Jugglernek sikerült rendsen levenni az adatokat?
Régi film szal nem ilyen másolás védelmes kütyü és az Any DVD is futott közben.
És pl a Datawrite Grey Top-ot tudom javasolni az olcsóbbak közül.
Úgy tudom az a rétegváltást is rendessen viszi át, tehát ott lesz rétegváltás, ahol a gyárin is, de ezt csak hallottam, nem próbáltam és az sem biztos, hogy igaz.