DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért ne vegyem meg?
DVD írót akarok venni.
Most láttam egy boltban 8000 ft-ért.
LG GSA 4081!
Mondjatok róla véleményt!
winaspi (erre gondolt a haver)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Szerintem
Már meg is vagyok. Nem tudtam, hogy a Dvd shrink "visszafele" is mûködik. <#vigyor2>#vigyor2>
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
huzd át a másik oldalra,és backup és mensd el a merevlemezre.
Majd ird ki.
www.izbsystem.hu
Hogyan tudok 2 filmet kiírni 1 dvd-re, hogy asztali lejátszóban is le lehessen játszani? Már megvannak a fájlok 2 könyvtárban, pont ráfér egy lemezre. melyik prg ami jó lenne?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
játékok lettek kiírva, mindkét esetben.
ma megpróbáltam egy duplarétegû lemezt megírni. udf stuktúrában írtam (dvd-rom /udf/). 2x3 gb image file és némi aprólék került a lemezre. a gondom az, hogy nem tudom se az íróval, se az olvasóval visszaolvasni a lemezt. az írás hiba nélkül zajlott le. az íróm lg4163, nero-t használtam.
mit tehetek?
köszi!
Most a NEC3520-at és a Pio108-at tartják a legjobbnak,a 109 egyenlõre
felejtendõ. Érdemes megnézni a www.cdgrab.hu-t.
-Firmware frissítés akadozó
-Ebben az árban kapsz olyan írót ami mindent visz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha csak olvasó kéne akkor én a Thosibát ajánlanám.Király cuccos.
2. ilyen író nincs :D de a viccet félretéve legtöbben Pioneer 108-at ajánlják. Ha lehet kapni, akkor azt vegyél, ha nem akkor NEC 3520a. Valahogy az LG-vel Én nem vagyok kibékülve annyira.
Volna egy-két kérdésem. Kicsit tapasztalatlan vagyok a témában, ellenben kis gondba kerültem. A lényeg, szert tettem egy népszerû játék egy legális példányára, amely játék telepítõje DVD-n foglal helyet. Ugyanakkor a DVD-lejátszóm képtelen volt beolvasni, meg se pörgette, csak néha-néha nyögött egyet, mintha a lemezt karistolná. Elvittem egy másik gépbe, amiben egy egész jó DVD-író van, az be tudta olvasni ezt a gyári DVD-t.
1. kérdés: Ez miért lehet? Még egyszer, nem írott a DVD, hanem gyári.
2. kérdés: Szeretnék venni egy DVD-írót, ami kompatíbilis minden DVD-vel írás és olvasás szempontjából (pluszos, mínuszos stb.), gyorsan olvas be CD-t, DVD-t, CD-t írni 48-52x, DVD-t mondjuk 8x, ja meg újraíró is legyen, és ezenkívül megbízható, tartós és lehetõleg olcsó. Ilyen paraméterek mellett ti mit ajánlanátok, vagy egyáltalán mikre kell odafigyelni DVD-író vásárlásakor.
3. kérdés: Igaz-e, hogy minden DVD-író egyben CD-író is és egyben újraíró is?
Segítségetek elõre is köszönöm.
Én úgy tudom, hogy a +-os lemezek fizikailag közelebb vannak a gyári lemezekhez.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Napjainkra már nincs nagy külömbség a két szabvány közt.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Mit jelent a DVD szó után írt közlés az hogy:DVD-R DVD+R
Rávan írva a lemezre hogy DVD+R és felé írva pedig hogy RW akkor most a kettõ közlés közül melyik az igaz.