DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy vegyél olyan dvd-írót v. olvasót, ami olvassa a multi-session dvd-ket 😊
Söt mappában volt a film és abba is bele lehetett nézni és onnan olvasta ki az avi-t a DIVX-es lejátszo.
Hogy lehet egy *.avi fájlt úgy megírni DVD-re, hogy egy asztali divx-es DVD lejátszó lejátssza? Hol lehet errõl vmi leírást találni? (Egyébként egy DVD-rippelt filmet akarok megírni)
Az a fura,hogy marha gyorsan lefut a folyamat.Pedig nem kéne.
Frissítet már valaki Pio dvr-109 írót??
Nekem 1.15 firmware van rajta és ezt szeretném kicserélni az 1.17-re de nem megy.
Mindig ugy tesz,mintha megcsinálta volna,viszont nem változik a firmware száma.
Valaki leírná hogy mit hogyan kell csinálni,mert az én verzióm rosz.
PPeter által feltett firmwaret akartam használni a cdgrab.hu-ról.
mert Én sehol sem találtam újabbat
vagy merre kellen körülnézni?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ezt miért dobja ki a Nero nekem írás kezdetekor, úgy, hogy egy bitet nem ír fel a lemezre???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
viccet félretéve: Divx-es filmeket csak azokat írom ki, amelybõl nem jelent meg DVD verzió. Amúgy meg elfér a gépen.
jah, és a legtöbb rilíz elõször Divx-ben jön ki (vagy svcd) abból szoktak általában gyenge DVD copy-kat csinálni.
Ti hogy taroljatok a filmgyujtemenyeteket? Ha van?
Amugy szerintetek a DIVX-nek lassan lealdozik?
Ennyire szar lenne a samsung?
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
A Decrypterrel lehet isoba menteni?
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mar regota nem irta ide es mar regota nem is foglalkoztam DVD irassal. A kozeljovoben iro vasarlast szandekozok lebonyolitani. Mar megvan hogy milyen lesz. Az lenne csak a kerdesem hogy mostanaban mi ert meg jobban annak aki filmeket gyujt? Eddig hosszu munkaval jominosegu DVD-rippeket keszitettem es 2-3 film kiment egy 4.6-os DVD-re. De most itt vannak az ujak es most egy az egyben lehet filmet masolni nem? Mi eri meg jobban? Es mennyi ideig all el egy jominosegu DVD?
A BIOS-ban kell valamit állítani ?
A BIOS-ban találtam olyat, hogy PIO - Auto
DMA - Auto
Itt kellene állítani valamit ?
PIO-t levegyem 0-ra A DMA-t a legmagasabb értékre ?
Elöre is köszi!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Amúgy passz, ha nem esik le 0%-ra, akkor nemgond szerintem.
Amikor az írás eléri a 36%-ot szépen visszaáll 100%-ra. A tároló szint közben le-fel ugrál 25-98%.
Ez mitöl lehet? Korábban nem volt ilyen.
Elöre is köszi !
be is coptam!
Úgy a falhoz vertem az elrontott lemezt, hogy kb. ezer darabra tört!(volt is takarítás utána :-P)
Vettem most werbatimot ezerhaté és karcolom....
Tegnap írtam traxdatára(ritek) és a rétegválltaásnál összekuszálódik a kép 20-30 másodpercet átugrik és utána megint minden rendben.
Milyen lemezre írtok?
Ricoh vagy Werbatim lemezzel van tapasztalatotok?
Kegyetlen amikor valaki a shrinrõl kérdez, bazz az tényleg egyklikkes progi.
Analízálással kb 1-1,5 óra, képelességgel meg olyan 1,5-2 óra, persze ez függ a film hosszától és hogy mennyire tömöríti stb. (gép:1600XP, 1Gb ram)
A shrinket kipróbálom.
Köszi !
De hamár ilyeneket használsz, akkor használd inkább a DvdShrinket analízissel és max képélesség beállítással. Szerintem jobb minõséget csinál, mint a dvdone.
- Változó arány
- Állandó arány
- Szelektív arány
Melyiket mikor kell használni ? Mi a különbség közöttük ?
Elöre is köszi !
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Azért írtam, hogy nem a G05 miatt szidták, mert te úgy állítottad be a dolgot, mintha erre is azt mondták volna egyesek, hogy szarul írja a 109-es, és mintha azt mondták volna itt neked, hogy az LG jobb a 109-esnél.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp