DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Mostanában szívok a g05-ösökkel(rózsaszín arita, ezüst ridata), az írom lg 4163-om. Mostanában már megírás után rögtön visszaolvasom, mert marhán bizalmatlan lettem. És amelyikkel gond lesz azt már nyamvadtan olvassa vissza(ingadozik a sebesség, leesik 2500-ig). Általában ezeknek kb. 2 hetük van azt kuka. Nálatok jók ezek a lemezek? Melyik most a legjobb nyersanyag?
használhatnál Decryptert mert hasznos progi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyszerûen nem tudja beolvasni a lemezt,
olvasási hiba miatt, sem a shrink, sem a CloneDV
sem a Néro Image Recorder. <#falbav>#falbav>
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
De mégis mit ír ki pl a DvdDecrypter, amikor leakarod menteni isoba?
egy másik gépen, ott símán ment a másolás.
Az nem lehet, hogy marad valami reg.bejegyzés
és azért csinálja ezt?
(Amúgy a másik gép tulajdonosa is
ugyanezzel a problémával küzd.)
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
A shrinkkel készített másolatról nem tudom ugyanazon a gépen
újabb másolatot készíteni, sõt a néró-val, és a clonedvd-vel sem,
mi lehet a probléma?
A dvdposter meg hírlevélben küldte ki, hogy költözködnek, vagy micsoda, és leállások-kimaradások várhatók.
Elvileg elõfordúlhat, hogy a sokadik egymásután megírt lemez gyengébb minõség lesz, legalábbis már olvastam, hogy másnak volt ilyen problémája.
Elképzelhetõ, hogy itt is ez van, csinálj a lemezrõl egy PI/PO tesztet, hátha ott látszódik, hogy tényleg a lemez lett-e gyengébb.
Vagy tarts szünetet bizonyos számú írás után, vagy old meg valahogy az íród hûtését.
lg 4082b író, még nem írtam vele ezret, eddig tökéletesen mûködik, ma is írtam hibátlanul vagy 10 lemezt
pioneer slot in-en olvasó, pár hónapos, igen jó olvasási teljesítménnyel, régi karcos lemezt is könnyedén beolvas
a hibás lemez tényleg nem csúcsminõség, kék/ezüst ridisc, viszont az utóbbi hónapokban megírtam vagy 200 db-ot belõle, és eddig 2 db volt ami írás közben megállt, a hiba oka: rossz a lemez. de ez jó arány 90ft/db áron
mindig 8x sebességen írok, és az a tapasztalatom, hogy a drágább jobb minõségû lemezeket visszajátszva (traxdata, ritek, verbatim)tökéletesen mûködik beletekerésnél is, a gyengébb minõségû lemeznél beletekerésnél fagy, viszont sima lejátszás esetén szépen végigmegy.feltételezhetõen a gyors írás miatt nem elég erõs a felületen a jel gyors olvasáshoz. viszont most más a probléma jellege:
egy rossznak hitt lemezt végül is le tudott játszani, bár a 2/3-nál lefagyott olvashatatlanságra hivatkozva, újraindítottam és elõretekertem a lefagyás elé(utána nem lehetett mert rögtön lefagyott)és utána hagytam és le is játszotta.a melegedés nem tudom mennyire befolyásolta az írást, de tényleg a sokadik lemez volt amit mikor kiírtam.
Akkor kezdtem gyanakodni, hogy valami nem oké amikor adatban akarok kiírni dolgokat DVD-re. Az írást elkezdi majd kb. 20-30%-nál megáll és kiírja, hogy:
Fókuszálási vagy sávkövetési hiba ! A lemezt dobhatom ki, volt olyan, hogy a rossz lemezt egyszerûen nem akarta kiadni, hiába indítottam újra a gépet akkor sem. A tápot lehúztam róla, majd vissza, és már így kijött a lemez. Elõfordult olyan, hogy 96%-nál írta a fenti hibát. Utána pedig simán tudtam vele írni filmet.
ha már Te így....hozzáértõ "kollega"
Fókuszálási vagy sávkövetési hiba !
Vehetek másik írót ?
sztem csak ez a gond
Az lenne a kérdésem hogy haveromnak van egy dvd írója megirt egy filmet és letörlte a géprõl.Na most azt akarja hogy cd-rõl cd-re megírja de ugye csak egy dvd olvasója van ami egyben író és olvasó is.Na most ilyenkor mitkell csinálni tudom hülye kérdés de nagyon kezdõk vagyunk ebben.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Csak gondoltam szólok, hogy ilyen probléma is lehet, viszont egy próbát megér, max lezárja a lemezt, és többet nem ír multisessioban.
Vettem még 2 hónapja 1 Samsung 16*-os DVD írót.A DVD-ket tökéletesen hiba nélkül írja/olvassa,de CD-ket viszont nem olvas,és ír........
A Nero azt írja ki hogy a max CD olvasás 1*-es.😊)
Mit csináljak vigyem vissza,mert garanciális,vagy lehet ezt orvosolni?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szeretném megkérdezni, hogy a dvd lemezre a Néróval miként lehet többször írni úgy, hogy írás után nem zárom le az írást, mint a cd-nél.
Köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
mi olyan veszett nagy dolog, ami nem jön le világosan a Shrinkben?
(semmit)
letöltöttem a dvd shrink 3.2-öt !
Nem tom használni😞((
Hol találokróla leírást magyarul?
SOS
Réka