7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
ha már itt tartunk: mindenki írja le, hogy szerinte melyik a legjobb 3, azaz három legjobb márka!! -
és ez mennyire jó alapanyag? úgy hallottam, hogy a Traxdata a legjobb (azt nemtom, hogy film vagy adat szempontjából
)
-
40eres = ata33 és lefelé -
Nem, egész jó ár. -
Hi all! Sok érte? Arita 8x DVD+/- 4,7GB 70.- HUF-ért!!!!
-
Igaz, de a 40 eresen nem fog átmenni 30mb/s szerintem, csak 10-20.
Vagy nem jól emlékszem? -
adatátviteli sebességnek a 33mb/s. -
Erre akartam célozni (mármint hagyd a fenébe). -
a rendszer-eszközkezelő-pio....dvd-író-Tulajdonságok lapon, az egyik fül alatt volt ez az opció, hogy beállíthatom a régiót. jelenleg ezek szerint "az eleve mindenrégiós" kategóriába tartozik, nem? ezért tartom feleslegesnek megváltoztatni:)
eddig egy DVD-filmet próbáltam vele lejátszani (sikerrel). szerintem 2-es régiókódja volt (vagyis a magyarországi!) -
Ha Magyarországon vetted, akkor két eset lehetséges:
- vagy már eleve "mindenrégiós"
- vagy be van állítva rajta a 2-es régiókód - Magyarország is ebbe tartozik. -
1. Honnan tudok leszedni (egyben) olyan teszteket, ami a házimozi beállításához van? Hang-kép-nemtommi tesztek. a dvdcenter oldalán a FAQ-ban találtam linkeket, de ezek külön kis fájlok (ahogy látom). nincs meg valakinek ez egyben?
a "DVD Demystified disc"-ről beszélek most.
2. a DVD-írón is be lehet állítani a régiókódot. ezt 5-ször változtathatom meg. érdemes beállítani a Magyaro.-i régióra vagy teljesen felesleges? -
Hogyhogy sok? -
ata33at tud csak, ami egy 10gigas vinyonál még mindig sok :D -
oks, kipróbálom. azt talán még elviselem, hogy lassabban fog másolni, úgysem használom olyan sűrűn.
olyat is hallottam, hogy meg szokták adni a mobil rack-ben lévő vinyót ideiglenes tárolónak (nero-nál, többinél nemtom). gondolom tudod miről beszélek, mert nem biztos, hogy ez a neve:))
Ha ez lesz a megoldás(a 40 eres kábel), akkor ez lesz a nyerő, mert így legalább tudom majd használni mindkettőt és egyszerre. -
Hát első körben csak kapcsold ki a vinyót!
A 40 eres kábel kompatibilis lesz a vinyóval, de lassú lesz az adatátvitel vinyóról vinyóra, mivel nem használja ki az ata133-at, csak 66-ot tud így(asszem). -
Jelenleg Secondary Master-en van. A Slave-en egy mobil rack van, 10 GB-os Seagate Barracuda (a boltot azóta felhívtam és azt mondták, hogy előfordulhat, hogy egyes vinyókkal összeakad). Elég csak nem bekapcsolnom a vinyót vagy le is húzzam a kábelt a rack-ről? ha kicserélem 40 eresre, az kompatibilis a vinyóval, tehát annak elég ez a fajta kábel? ekkor lehet az, hogy nem is akadnak össze? -
Szóval első körben master legyen az író!
Az IDE kábelen más ne legyen, csak a 109-es, a többit tedd másik csatornára.
Ha így sem megy és van másik ide vezérlőd is, próbáld azon is!
Lehet, hogy a 80-eres kábel nem kell neki, kicserélheted 40-esre. -
Hi!
Lenne egy óriási nagy problémám!
Múlt héten vettem egy Pioneer DVR-109 DVD-írót. Elég nehezen állt fel vele a rendszer, de végül most már működik, illetve működne ha :))
DVD-t nem tudok írni, mert "kommunikációs hiba" üzenettel leáll az írás pár % után. próbáltam 8x és 4x is. mindkét esetben ugyanez a hiba. szimulációban is ugyanez.
CD-t azt ki tudtam írni csakhogy mikor telepíteném a játékot, akkor vagy el sem indul a telepítés (a program nem válaszol hibaüzenet) vagy elindul, de menetközben fagy ki. Ez szerintem összefüggésben lehet a kommunikációs hibával.
Mit tudok tenni? Visszaviszem a boltba? Ott kicserélik ilyen hiba esetén is vajon? -
a rendszer diktatorikus, és igy jo -
Szóbakerült, hogy valaki kiakar írni egy játékot DL lemezre, én írtam, hogy felesleges arra, mert megoldható sima dvd-r-re is, a többit nemtudom, mert leléptem itthonról, lehet volt még utánna más is.
Persze nemvolt kihangsúlyozva, hogy biztonsági mentés lenne az eredetiről, de rossz az aki rosszra gondol :D -
izb #5126 Mik voltak benne??
Atomtitkok??
Mert ha nem,akkor kár volt törölni.:)) -
Én láttam, sőt, az egyik hozzászólásom is eltünt :)
-
izb #5124 Szerinted igy van??
Na ne már:))
Főleg aki nem látta azt amit kitörölt.
Na ne már. -
Az #5115-ben megindokolta szerintem. -
Lacika 79 #5122 lol, minket meg az érdekelne, hogy Te miért vagy ilyen? azt sem tudjuk, miről van szó. Ha pedig nem lennék kíváncsi, valszeg semmi új dolgot nem tudnék meg, és segg hülye lennék.
Ha már a kíváncsiságnál tartunk: a "moderátornak" nem kell megindokolni, hogy mit miért csinál? csak fogja magát, és kitörli az egész internetet, ha olyan kedve van éppen? Félreértések elkerülése végett: nem fikázni akarok (valszeg annak tűnik) csak próbálom megérteni, hogy is működik a rencer :P
mert ha így, akkor az nem gömbölyű valahogy. -
izb #5121 Ha te mondod:))
-
Zealot #5120 Helló. Én egy olyan programot keresek, amivel az eredeti dvd-ről le lehet szedni az extrákat úgy, hogy a menüben aztán az extrák pont ináktív legyen, szóval ne lehessen rámenni. -
Ez két dolog miatt van.
Mert kiváncsi gyerek vagy és mert nem olvastad a #5117-et. -
Lacika 79 #5118 ez engem is érdekelne
-
Most komolyan mondok neked valamit: töröltem néhány hsz-t. -
izb #5116 Te most komolyan,csak érdeklődnék!!!
Ki warezol szerinted?? -
Ne warezoljatok már! -
steweee #5114 nem a kőolajszármazékok árának növekedése fog emelkedést gyakorolni a lemezek árára, hanem az, hogy akkora a kereslet irántuk, hogy a gyártás lemaradásban van az értékesítéshez képest, és szeptemberre hiány fog kialakulni a világpiacon. legalábbis amennyibe hinni lehet az előrejelzéseknek. de ha beigazolódnak, akkor jelentősen nőhetnek az árak(ami keresletszabályozó jellegű lesz)és minden eddiginél jobban elöntik a piacot a márkásnak feltüntetett gagyik. én már bevásároltam
-
Lehet, hogy a nero-t nem állítottad át cd-ről dvd-re? -
UDF/ISO-ban kozz létre a Neroban egy szesszió folytatást, majd jelöld ki neki az előző szessziót, ami a lemezen van, pipáld be a lezárást, és nyomj rá az írás gombra, elvileg így lekéne zárnia. -
Elötte azért még kapok Nerotól egy ilyen üzenetet.
-
Kösz a "segítséget". Tisztában vagyok vele én is, hogy lekellene zárni. Neroval próbáltam, de meg se mozdul. Alcoholnál pedig nem találtam utólagos lezárásra lehetőséget. -
Persze.Zárd le :D -
Alcohol 120%kal próbáltam kiírni egy TDK lemezre a Battlefield 2-t, de érdekes módon nem zárta le a program a lemezt. Amikor megpróbálom újra kiírni rá, akkor úgy látja, hogy a lemezen már van adat, de pl. Sajátgépen már üresnek látja a lemezt.
Létezik erre valami megoldás? -
Én meg csak vártam, hogy dráguljon, de nem történt meg :)
Már elis felejtettem, csak a kérdés miatt jutott eszembe, hogy volt egy ilyen hír.