7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • ffxi
    Mér'? Nem érné meg?

• Lteebee
    Suerintem meg húzd le a primary slave-et!
  • Zealot
    pontosabban: elegem van
  • Zealot
    OK, kipróbálok valami másat. Most meg megyek aludni mert mára már elég van a selejt gyártásból. Már 5öt elb*szott.
  • Aramir
    Nem, szerintem alapanyag lesz a hibás.
    Holnap vegyél egy másikfajta lemezt, és próbáld ki vele. Sajna a Traxdata mostanában nem az igazi nekem sem, bár ilyen hibát még nem észleltem, mint nálad.
  • Zealot
    Megnéztem Ultra DMA Mode 2 van írva Primary Masteren - ez az író.
    A secondary masteren van egy HDD.
    A primary slave-en van még egy HDD.
    A sec. slave üres.
    Lehet az a baj h más is van a masteren?
  • Aramir
    Vezérlőpult->Rendszer->Hardver fül->Eszközkezelő->Ide ATA/ATAPI vezérlő->Nforce2 ATA controller, persze csak ha ilyen alaplapod van, nyilván egy Inteles alaplapnál más lesz ott.
    Esetleg Nero Infotool vagy Infoeszköz.
  • Zealot
    Azt hol kell megnézni? Mit jelent?
  • Aramir
    Próbálj ki másik alapanyagot, ha idáig jó volt, és nem lett feltelepítve időközben semmi alaplapi driver, vagy rádugva valami arra a kábelre, amin az író van, akkor elképzelhető, hogy az lemez a szar.
    Esetleg nézd még meg, hogy az íród DMA módban megy-e.
  • kircso13
    az igaz. tipusszámot + holnap, mert most dolgozom
  • Zealot
    #5170?
  • izb
    Tipus számot mellékelj!
    De annak az esélye,hogy a haveri körből sehol se működjön az nulla.
  • kircso13
    Hát megcáfolom ezt. Pl. Orion DVD player
  • izb
    Ez csak a 3-4 évvel ezelötti dvd olvasóknál volt elképzelhető.
    Biztos hogy nem ez a bibi!
    A következő kérdésed,meg gyakorlatilag kicsit meggondolatlan.
  • MiloShee
    Hali! Egynéhány asztali lejátszó nem szereti az írt DVD lemezeket. Amúgy meg DVD-video formátumban írtad neki azokat a filmeket?
  • kircso13
    csak 1 kérdés. Ha a lemezt visszarakod a dvd íróba beolvassa és el lehet indítani?
  • Zealot
    Heló. Egy kis problémám van a dvd írással. Egy NEC ND3520A íróm van és Traxdata DVD-R 8* médiumok. Az a jelenség hogy írás közben a buffer hirtelen leugrik majd vissza. Az ellenőrzésnél persze read error. A lemezen pedig vékony vonalak vannak - mintha ki lenne hagyva. Észrevettem hogy Neroban nem írja ki, hogy írás előtt aktiválná a Buffer Underrun Protectiont. Pedig támogatja. Mi lehet a probléma? Eddig nem nagyon volt gondom a Traxdatával. Lehet hogy mégis az? Most éppen csak ilyen dvd-im vannak.
  • izb
    Ezek után egyértelmü,hogy író hiba.
  • H4rdstyl3
    Függetlenül a lemeztől, egyik sem ment.
  • Aramir
    Ja, meg néha gázolaj szagúak a slim cd-tokok, amit az Interspárban kapni :D
  • izb
    Milyen lemez??
  • H4rdstyl3
    Fél éve vettem egy LG DVD írót. Simán tudtam vele filmeket írni, semmi gond nem volt, jól megírta, lejátszodta. Egyszer jön egy haverom, hogy adjak pár filmet, neki TV-re köthető lejátszója van. Én szívesen oda is adtam, de kiderült, hogy nem tudja lejátszani, átvitte a szomszédjához, neki se ment. Nem tudjátok mi a gond? Min kéne változtassak?
  • izb
    Hasonló szagúak a friss dvd tokok is!
  • Lteebee
    Vettem egyszer 1x aritát(hű de rég volt..) 100-as hengerben(fóliázva).
    Vagy túl hamar csomagolták be a gyárban és a festék még nem száradt meg, vagy kapott hőt, vagy egyéb hatások érték, de a széle felé rendesen lágy volt a festékréteg a tetejükön.
    Sajna némelyik átragadt a mellette lévőre, így csak kb. 4 gigásak voltak:(
  • Aramir
    Én most komolyan jártam már úgy (nemröhögni :D ), hogy a gépfelöl furcsa égetszagot éreztem, mint amikor beáll a tápventi és elkezt büzölögni.
    Gép lekapcs gyorsan, szétszed, winyóelektronikát átnéz (Maxtor a kicsike), semmi. Aztán megéreztem, hogy akkor erőssödik a szag, amikor a fejem közel jár a felbontott 100-as guriga nyomtathatott lemezekhez. Olyan kibaszott büdös a csomag, hogy azt hittem "ég a ház", mert a gép melletti polcon tároltam a hengert :D
  • Lteebee
    Megmondom őszintén, nem értem a macerát az rw-vel.
    100ft egy lemez.
    Megírom, majd idővel kidobom és írok helyette másikat.
  • Met
    vettem ma pár +RW lemezt, az elképzelésem az, hogy ki írok pár progit rá ami egy reinstallkor nem árt és ha kijön frissebb akkor lecserélem
    Hogy tudom ezt megvalósítani úgy, hogy nem törlöm le az egész lemezt?
    Elég ha csak a könyvtár neve ugyan az és ha módusul akkor az egész könyvtárat felírom ezzel felülírja a tartalmár is?
  • Lteebee
    Jó büdösek a rohattak!
  • Aramir
    Mostanában jöttek be, idáig nem ilyen csomagolással voltak.
    Amúgy tökugyana kinézetre, szinre-szagra :D mint az elötte lévő Ritek.
  • Lteebee
    Ilyet még nem láttam.
    Nekem a rózsaszín aritával jobbak a tapasztalataim, mint az ezüst ridatával, vagy a traxdatával mostanság.
    8x-ról beszélek, persze.
  • Lteebee
    Van ilyenem, örülök, hogy jót hallok felőle.

Találtam itthon néhány 1x-4x szitázott princo-t.
    Nosza, gondoltam, 4x írás, aztán verify =>109 =>don't :)))
    2x írás, aztán verify =>105 => don't :DDDD

• Aramir
    És most ilyet veszek:

Elvileg ugyanaz, mint az elöbbi, mégis, valahogy nem az igazi (egy-két lemezt csak 4X-es engedett a kupacból, 1-2 lemeznél a végefelé 4X-es írásnál felugrott a PI/PO hibák száma (ki is köpte az XBoxom)).
  • Aramir
    Mondom nyomtatható, azokon nincs szitázás :)
    Ő volt az:

Igazi, hamis? Passz, de jó minőségnek mondhatnám (a trartósságról nincs tapasztalatom).
  • Lteebee
    Ne komolytalankodjál!
    :)
  • Lteebee
    És a ritek rá volt szitázva?
    Mert a Ritek cég sosem adott ki saját nevével szitázott lemezt.

Az érdekes az a sztoriban, hogy tulajdonképp nem volt hamisítás, de mégis.
    Hiszen ritek lemezen ritek felirat volt.
  • Aramir
    Budget, Omega, BulkPaq
  • Aramir
    A Traxdata is sokszor G05-ös médiakóddal van ellátva.
    Pl a teljesfelületen nyomtatható Trax is az, kár, hogy csökkent egy kicsit a minősége, amióta 25-ös gurigában kapni őket.
    Elötte ugyanez a lemez 50-es csomagolásban sokkal jobb volt, igaz, akkor még Ritekként árulták őket.
  • Metwork
    jól értem, hogy most be akarsz vásárolni belőle, hogy később HA ESETLEG tényleg feljebb megy az ára akkor eladd?
  • Lteebee
    Azért próbálj meg visszaolvasni kicsit!
  • ffxi
    Akó' most tisztázni kéne az eladási árat a hiányidőszakra:) Mondjuk 200.-at megadnának érte? Vagy 150.-é?:)