DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
elszállt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aramir
De hogy baszta el? Olvashatatlan lett a lemez, vagy íráskor elszállt?

Met
nekem volt ilyen, több könyvtárból akartam írni és elbaszta, átraktam 1 könyvtárba és megírta, ennyi

Sziasztok! Bevallom nem olvastam végig a topicot, de lenne egy kérdésem.
Ha egy video editáló progival lejátszok egy anyagot azt lehet -e realtime egybõl DVD re írni? Mármint ide vezérlõs DVD re.
Breki33
jó felrakom hátha javul

de asszem most ujrairhatóra irok
David01
Én is csatlakozom a Lg rajongókhoz nekem is Lg írom van sõt van egy lg cd-irom egy lg cd olvasom és egy lg Dvd olvasom 😊 Nekem eddig bejott. Csupan az elsõ lg dvdirom ment tonkre ugy 500 cd kiirasa után.

Aramir
Akkor passz, mindenesetre próbáld meg frissiteni a driverjeidet, gondolom nagy baj nemlehet ebból, ha pl felteszed a legfrissebb 4in1 drivert vagy nforce drivert, attól függõen milyen alaplapod van.

Breki33
köszi

viszont ezen a gépen nem változott azóta hardware-sen semmi

a microsoft support szerint rakjam fel az újabb Nero-t P
Aramir
Nekem hasonlót csinál néha 6X-os írási sebességnél (Pio108), azzal a különbséggel, hogy nekem végigírja a lemezt, akkor is, ha pl csak 3Gb-ot írok rá, leis zárja, nem bassza el, 3Gb adat látszik, de ha nézem a lemez írott felületét, akkor olyan, mintha tele lenne írva.
Ilyet, mint neked van, a régi alaplapommal csinált az íróm, az egy Vias alaplap volt, és ha jól emlékszem a 4in1 driverrel volt problémám, régi volt feltéve, feltettem az újabb Hyperion drivert, és megszünt a probléma gyakorisága.
Érdekes, hogy nem mindig csinálta.

Breki33
térjünk vissza a problémámra P
én is így látom, de a mai világban soha nem lehet tudni 😛
Laalee
😄 ez elég érdekes kijelentés

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Aramir
Noés miért nem? Ez szvsz marhaság, már több lemezt kiírtam úgy, hogy mégcsak nemis egy wincsin volt az adat, és semmi bajuk nincs a lemezeknek.

Breki33
ból?

egy helyen volt csak három alkönyvtárban
ibrik
Nem kell ahhoz árulni.
Egy boltban kapható mûsoros DVD-lemez kábé 8000-10000 Ft-ba vagy még többe kerül.
A videotékából a kikölcsönzés egy napra párszáz forint és még ha a legdrágább (300-400 Ft-os) DVD-R-re írom is ki a filmet (a megfelelõ átdolgozás után), így is tizedébõl kijön.
Tehát igazából már 2 db DVD-film megírása után bõven behozza egy DVD-író az árát (hozzáteszem, szinte mindegyik DVD-író).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Metwork
Nero nem nagyon szereti ha különbözõ könyvtárakból kell írkálnia

I will use google before asking stupid questions.

Lteebee
Úgy, hogy olcsóbb lemezen archiválni, mint winchesteren.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hogy hogy behozta az arat?? Csak nem arulod a masolt DVD-ket?? Azt tudod, hogy az illegalis. 😊 Kulonben hogy tudja egy dvd iro tobbszorosen is behozni az arat??

Breki33
a játékosok fórumán kérdezd meg ott biztos tudnak segíteni sztem van külön fórum neki
Breki33
jó reggelt

egy kérdés

péntekig nem nagyon rontott az Asus íróm viszont akkor fel szerettem volna írni három videoklipp sorozatot (3 külön könyvtárban)erre elmegy 100%-ig aztán ott megál és áll legalább fél óráig aztan semmi le kellett lõnõm.

Másodjára szimuláció tökéletesen lemegy utánna írás simán elmegy 100%-ig de aztán semmi.

Úgy nézem nem tudja vmiért lezárni a lemezt.

Egynél otthagytam, hogy írás befejezésekor zárja le a gépet ami megis történt, újraindítva megnéztem a sáv rajta van Nero látja is viszont lezárni nem tudom éls folytatni sem.

Találkozott valaki hasonlóval?
XP-m van és kipróbáltam a legújabb Nero-val is, de ugyanaz

A lemezek LIla RiDIsk amikre eddig hibátlanul írtam.

Köszi
ibrik
Nézd, ha igazad is lenne, a garancia valamikor jövõre jár le, de már most többszörösen behozta az árát, amennyiért két hónapja vettem (12e Ft)... <#kacsint>

Aramir
Majd nem leszel, ha a gari lejárta után egy héttel kifingik 😄

Lteebee
Nekem sok ismerõsöm dícséri az lg-ket.
Én nem vennék.

ibrik
Nézd, mióta megvettem, azóta is írogatom a DVD-ket minden probléma nélkül.
Tehát "sokra megyek vele", elégedett vagyok vele.

Sokra mész vele.............<#wilting><#wilting>

ibrik
Pedig hogy köpköd rá mindenki...
(nekem LG GSA-4163B van)

Met
sehonnan, a ram kezelés az LG kiváltsága

Örm
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet Pioneer A109-es íróhoz olyan drivert leszedni ami kezeli a RAM lemezt?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Met
mondjuk a gyártó honlapján?

Hody
hi all!!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem!

Tudja Valaki honnan lehet letölteni Orion Asztali Dvd-k hez firmware-t?
pontosan Orion DvD 2705-ös höz??

elõre is köszi

ja, hir kateg., de meg uj vagyok es kell "kategorizaljam" magam.
Laalee
irjatok floppyra ott csak 1.44 mb megy kárba ha elromlik a lemez.

ja,remélem jó ideig még nem lesznek ezek 😊

Stann
Fasza, mert ezután ha tönkremegy egy lemez nem 4gigát kell ujra beszereznem, hanem akár 800 gigát! Gondoloma atartóssága nem lesz sokkal jobb...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Oké rendben kösz
Gykor
Nyugotan tedd rá, nem fog semmi baj se lenni az OEM csak felszerelés nélkülit jelent egyébként már megjelent az LG GSA 4081B A106 firmware is<#mf2>
Sziasztok

Most csinálom elõször a firmware frissítést és félek tõle egy picit.

Rászeretném rakni az LG 4081B OEM dvd írómra a GSA-4081A104 -es firmware-t
egyébként Nvidia nforce2-es alaplapom van.

A firmware readme-ben ez van írva (no OEM units) és nem merem rá frissíteni 104-est.

Nem nyírja ki dvd írómat, ha nem megy rá a Firmware vagy nem teljesen kompatibilis az OEM miatt?

Válasz elõre is nagyon köszi
Hali mindenkinek
Nemtudná nekem valaki elmondani hogyan lehet LG GSA-4081b-bõl LG GSA-4082b csinálni álítólag lehetséges.
Ám de hogyan??

elöre is köszi a válaszokat<#nemtudom>
ibrik
Szerintem még ne siesd el...
Ebbõl kábé 5-10 év múlva lesz valóság...

ez a tul szep hogy igaz legyen hir kategoria.

Dobom ki a vinyómat 😊

Az adattároló eszközöket gyártó Iomega cég bejelentette, hogy egy újfajta optikai lemeztípus szabadalmát jegyeztette be. A társaság DVD-je 100-szor annyi adatot tudna tárolni, mint a jelenleg elterjedt típusok.

Az amerikai vállalat tájékoztatása szerint a napokban levédetett szabvány a DVD-k felületére rögzített adatok újfajta kódolását írja le. Az új módszer 40-100-szor több - akár 800 gigabájt - adat tárolását teszi lehetõvé az optikai lemezeken a jelenleg elterjedt DVD-khez képest, melyek 4,7-8,5 gigabájt adatot képesek raktározni.

Az Iomega szerint az újfajta technológiát tartalmazó meghajtók esetében a lemezen lévõ adatok kiolvasásának sebessége is 5-30-szor gyorsabb lehet a jelenlegi modelleknél. Az eljárás elõnye, hogy a gyártók anélkül dobhatnak piacra a jelenleginél jóval nagyobb kapacitású DVD-lemezeket, hogy átváltanának a következõ generációs formátumok, a kék lézert használó Blu-ray vagy HD DVD formátumokra, ezáltal bevezetésének költsége is jóval alacsonyabb. Emellett egy nagykapacitású lemezen a napjainkban használatos DVD-knél jobb minõségû filmeket árusíthatnak majd a filmstúdiók. A társaság a most bejelentett szabványon alapuló technológiáról részletesen egy júliusi iparági eseményen számol majd be. (origo)
elõferdül 😊
ffxi
Megvan! Írjaaaa! Köszi a help-et

Fákjúal!

közben rájöttem.de azért köszi.vakoskodtam 1 kicsit.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

talán kiválasztod az elején, hogy milyen formátumban írja? 😛
görgesd lejjebb a cuccot a kiválasztó ablakban, és megtalálod.
ffxi
Mindjárt megnézem😊

Fákjúal!

Hi!
hogy tudok használni UDF filerendszert, mert a nero panaszkodik, hogy nagy a file.(nero 6.3.1.20)

Elõre is thx,ha tud vki segíteni

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Laalee
talán a tipusábol 😄

ffxi
Honnan lehet tudni, hogy tudja az írom a DL-t? Igazság szerint nincs ráírva, de reménykedem benne. Köszi

Fákjúal!

Lteebee
Hát, ha egy technosonic nem visz valamit, akkor az a lemez problémás.
Szerintem hanyagold azt a tdk-t és próbálj ki mást!

Brandbõl én általában a fujit ajánlanám.