DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
örülök, hogy örülsz 😄
jah, és az volt a király, aki megírta ezeket a progikat 😊
jah, és az volt a király, aki megírta ezeket a progikat 😊
Lacika79 király vagy! 😄
Sikerült, az any dvd és decrypter párossal.
Sikerült, az any dvd és decrypter párossal.
Mindjárt kipróbálom, köszi.
Egyébként egy 2005-ös dvd, lehet hogy valami új védelme van?
A DVD-t a merevlemezre rippelik,a merevlemezrõl meg írnak DVD-re.Kazettás magnóval lehet felvenni.
Ezt most komolyan kérded? Ha nem, akkor sry.
"vennétek fel"
Ez mit is takar?
Ez mit is takar?
Anydvd-t próbáltad már? Én a Decrypterrel együtt használom. Eddig megoldottak ketten mindent 😊
Kérdéses
Biztos nincs semmi más ami megoldja?
Shrinknek is beletört a bicskája.
Shrinknek is beletört a bicskája.
Ha a decrypternek sem megy,akkor nyasgem van.<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Van egy új filmem, és nem bírkozik meg vele a decrypter, I/O hibát ír ki rá.
Ezt milyen progival vennétek fel?
Köszi
Ezt milyen progival vennétek fel?
Köszi
van progi rá, audió dvd konverter a neve, mp3ból csinál audió dvd-t, menüvel stb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ird ki sima adatként,elviekben mennie kell ugy.
Panasonic DMR-E60 recorder - nem ez a legtöbb formátumot támogató játékos. Inkább csak az archiválás miatt kérdezem a lentieket.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ha ideírnád a lejátszód pontos típusát, talán többet tudnánk mondani - mivel minden egyes DVD-lejátszónál más és más a helyzet.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hi. Hogyan írnátok sok mp3-at dvd-re? Elõny ha asztali is viszi. Én adatként gondoltam:
- sima adatlemez mappákban nfo+m3u+cue+jpg (nero) (asztalim szerint csak a cdn megy, dvdn nemtom)
- mp3 dvd (nero)
- nero digital audio (aac-t kezelheti a dvdjátékos ha nincs feltüntetve?)
- dvd-audio (AudioDVDCreator) (ezt olvassa az asztali de akkora helyet foglalhat 1szám mint az audiocd-n?)
- esetleg más ötlet?
- sima adatlemez mappákban nfo+m3u+cue+jpg (nero) (asztalim szerint csak a cdn megy, dvdn nemtom)
- mp3 dvd (nero)
- nero digital audio (aac-t kezelheti a dvdjátékos ha nincs feltüntetve?)
- dvd-audio (AudioDVDCreator) (ezt olvassa az asztali de akkora helyet foglalhat 1szám mint az audiocd-n?)
- esetleg más ötlet?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
mondom egy másik gépen is hibás lett
amúgy nem frissítettem firmware-t
ja és eddig ezen kivül egy DVD-t se rontott, úgy nézem csak ezzel volt vmi gond
amúgy nem frissítettem firmware-t
ja és eddig ezen kivül egy DVD-t se rontott, úgy nézem csak ezzel volt vmi gond
Vagy alaplap firmware, vagy ata vezérlõ firmware.
Vagy egy szalagon van a vinyó az íróval.
Vagy egy szalagon van a vinyó az íróval.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
akkor lehet, hogy csak firmware gond? <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Valamivel késõbb jön ki hozzá a firmware, de átlehet "alakítani" firmwareval Pio íróra, utánna már a Pio firmware jó hozzá.
Én abszolút nem vagyok guru, csak lelkes DVD pörkölõ. 😛
Aramirnak igaza van, Asus bõrbe bújt Pioneer cuccal van dolgunk. Ugyanúgy mint a Teac írók esetében. De mivel nekem 2 Pioneer-em is elszállt az utóbbi hónapokban ezért csalódtam benne (ne kövezzetek meg), áttértem a NEC-re (3520) és ez tökéletesen mûködik, normális firmware-el olvasni is jól olvas.
Aramirnak igaza van, Asus bõrbe bújt Pioneer cuccal van dolgunk. Ugyanúgy mint a Teac írók esetében. De mivel nekem 2 Pioneer-em is elszállt az utóbbi hónapokban ezért csalódtam benne (ne kövezzetek meg), áttértem a NEC-re (3520) és ez tökéletesen mûködik, normális firmware-el olvasni is jól olvas.
Ezek szerint kissé gyengébb supporttal.
Most hogy mondod, beugrott, hogy nekem is kínálták 109-nél olcsóbban vagy egy ezressel, dehát nemet mondtam.
Most hogy mondod, beugrott, hogy nekem is kínálták 109-nél olcsóbban vagy egy ezressel, dehát nemet mondtam.
A "már ....-t is gyárt" szófordulat egy filmben hangzott el egy autógyártóval kapcsolatban.
Vannak, akik értik...
Vannak, akik értik...
Bocs, nem tudtam, hogy ezt ilyen nagy guruk is olvassák.
HM. Picit mintha fáziskésésben lennél 😛
Asus már írót is gyárt?
A34x cd-olvasójuk egész jó volt, de a 48(vagy mennyi?)x már híg fos.
A34x cd-olvasójuk egész jó volt, de a 48(vagy mennyi?)x már híg fos.
nem, Asus. Azért Breki nem venne LG írót, ahogy Én ismerem 😛
cserélj írót, Breki 😛
Na érdekes dolog
Kiírtam újaírhatóra, elvittem barátomnak írja át rendesre próbaképpen.
Erre neki meg hibát ír ki irás közben.
Állítása szerint utánna be tudta olvasni, de nálam a Toshiba egyáltalán nem olvasta.
KÉtszer írta egyszer nekem egyszer magának és mindkétszer ugyanaz a végén.
Elõtte írt filmeket mindegyik jó lett.
Viszont nagyon érdekes mert ez sima videoclip collection mpeg-ben illetve avi-ban
Kiírtam újaírhatóra, elvittem barátomnak írja át rendesre próbaképpen.
Erre neki meg hibát ír ki irás közben.
Állítása szerint utánna be tudta olvasni, de nálam a Toshiba egyáltalán nem olvasta.
KÉtszer írta egyszer nekem egyszer magának és mindkétszer ugyanaz a végén.
Elõtte írt filmeket mindegyik jó lett.
Viszont nagyon érdekes mert ez sima videoclip collection mpeg-ben illetve avi-ban
kösz a segítséget - valószinû az IDE kábel volt a rossz , mert kicseréltem és most már jó
Hello. Az egyik haveromnak pont ugyanez volt a problemája. Probald meg hogy szétszeded és fejet megmozgatod benne. Csak vigyázz a lézerre ne hogy megkarcold.
Nemfeltétlen, lehet attól még szar az "író része".
Nekem volt olyen 106-os Pio íróm, ami az RW lemezeket felsem ismerte, törölni-írni nem tudtam, asszem még olvasni sem olvasta. Ezen kívül mindent csinált, írt-olvasott, gariba mégis cserélték.
Nekem volt olyen 106-os Pio íróm, ami az RW lemezeket felsem ismerte, törölni-írni nem tudtam, asszem még olvasni sem olvasta. Ezen kívül mindent csinált, írt-olvasott, gariba mégis cserélték.
Egyik napról a másikra csinálta vagy volt közben valami hardveres/szoftveres mahinálás?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
akkor nem olvasna szerintem
Sziasztok lenne 1 problémám a DVD íróm "LG DVD RAM GSA 4081B" nem ír ,de olvassa a lemezeket mi lehet a probléma ?
Jó!Haverom rendelt töllük,éskicsit macerás a tali a figurákkal.
De azt kapod,amit venni akarsz.
De azt kapod,amit venni akarsz.
nem látogattam egy ideje a topicot, de aki esetleg nem tudná a kék-ezüst ridisc-et most nem szabad venni, legalábbis a világosabb kék verzióját mert nagyon szar. másképp is van a színezése megoldva, a jobb alsó sarokban van az ezüst szeletke. a sötétkék verzióval nagyon elégedett voltam, de ez teljességgel szar, övülök ha egyáltalán írás után beolvassa