7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Metwork
    akkor úgy néz ki, hogy a vinyóval van gond
    hogy másoltad fel a filmeket?
  • Tiger102
    Sziasztok! Felmásoltam a merevlemezre 12 filmet, hogy majd később kiírom DVD-re. Másnap ki akartam írni őket, de a Nero hibát jelzett. Belenéztem a filmekbe Power dvd-vel, s az sem tudta megnyitni legtöbbjét. Amit megnyitott az sem volt ép, mert összekeveredtek rajta a jelenetek ( elindult egy film, s a másik film jelenetével folytatódott). Már többször fordult velem ilyen elő, de csak akkor ha windows induláskor merevlemez hibát jelzett, s scandisc-kelt. Ezt letiltottam, mégis megint tönkrementek a filmek a merevlemezen. Please!!!
  • MacrosTheBlack
    Ma már fillérekért lehet Verbatimot (nemcsak a hamisítottat :-)) kapni, minek Arita?
  • ffxi
    Fogyasztói áron melyik DVD lemez olcsóbb? Arita vagy PrimeDisc? Tok nélkül persze :) THX!!

• Lacika 79
    +-os 4x-es Ridata. én mostanában csak ezt használom, nagyon szeretik egymást a NEC 3520-al.
  • izb
    Mondjuk az arita is B osztályos lemez,de ha neked bevált akkor ok.
    Egy időben vettem egy két darabot belőle,de azóta egyet sem.
  • Lteebee
    Arita, ridata rendben.
    De ridisc-kel nem volt még tapasztalatom.
    Mások élményei alapján kerülöm őket.
  • Roll
    Köszi.
    Én meg azért vettem őket, mert hogy a régi 4x lilával soha semmi bajom nem volt, erre tessék.
  • izb
    B osztályos lemez,felejtős.
    Az általad említett problémák miatt is.
  • Roll
    Volt már valakinek baja az ezüst-kék 8x ridisc lemezzel aminek ttg02-es az anyaga?

Sajnos nekem 2 asztalin is beakadnak a filmek, számítógépen viszont villámgyorsan olvassa.
  • Lteebee
    Nagyon szívesen.
  • Guyver
    Nagyon köszi sikerült!!!
  • Lteebee
    Mode menüpont, iso write mode

Aztán ahol írja, hogy please select a file, amellett van egy kis gomb és aztán megkeresed a dmc2_dvd2 .gi filet és megnyitod.
    Ha a méretnél 4,7 giga körülit ír, akkor már csak írási sebesség, író választása, majd nagy gomb.
  • Guyver
    Amúgy ez a 4 fájl van :
    dmc2_dvd2 (11).gi 2 147 483 648 bájt
    dmc2_dvd2 (12).gi 2 147 483 648 bájt
    dmc2_dvd2 (13).gi 403 800 064 bájt
    dmc2_dvd2 .gi 1 476 bájt
    Melyiket kell kiírni ezek közül???
  • Guyver
    Hülye kérdés, hogy kell a DVDdecrypterrel "gi" fájlokat kiírni mert nekem nem sikerült. Köcce
  • Lteebee
    Asszem, a stomp recordnow max csinálja.

A dvddecrypter kiírja.
    Töltsd le! Ingyenes.
  • Guyver
    Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy a "gi" fájlokat milyen progival lehez kiírni. Köszi
  • NeoMaN
    Mindig dolgozik, de ha Shrinket vagy decryptert használsz akkor NINCS SZÜKSÉG anydvd-re....

Ja bocs, arra nem gondoltam hogy nincs író és olvasó külön. :)
  • mochee
    Felraktam ezt az Anydvd-t, alapból minden be van pipálva, hogy mit szedjen le a dvd-ről.Lehet régiót állítani ott, Kelet-Európát állítsak?
    Szóval most ez mindig dolgozik bármivel írok is dvd-t, pl Shrinkkel, vagy decrypterrel? Mert csak 1 író van a gépben, szóval mindenképpen rá kell valahogy raknom a vinyóra.
  • Lteebee
    On the fly?
    Volt szó róla, hogy van író és olvasó is?

Egyébként akkor alcohol120% is okés lehet.
    Viszont a decrypter dobja is ki a másolásvédelmet, meg a régiókódot.
  • mochee
    2x
  • NeoMaN
    Sőt, anydvd-ben kikapcsolod a reklámok, és akkor az nem is kerül fel a másolatra (tudtommal). pl. az FBI warning, a pirate figyelmeztetés meg ilyenek....
  • NeoMaN
    Nem értem. Minek shrinkezni, decrypterezni, ha simán műxik a dvd copy on the fly, ha a háttérben fut az anydvd????
  • Metwork
    az Asusnak a Pio a belseje, szóval tulajdonképpen Pio-t veszel
    de inkább NEC
  • Lteebee
    Hányszorosan írtad?
  • Aramir
    Szerintem mindegy mivel írod ki, inkább vagy az a fajta lemezt nem szereti az asztalid, vagy magát az írható DL lemezeket viszi ilyen szarul, függetlenül márkától és médiakódtól. Viszont ezt próba nélkül nemfogod kideríteni szerintem.

Esetleg itt nézz utánna, hogy mit visz rendessen a lejátszód, hátha valaki leírta:
    http://www.videohelp.com/dvdplayers
  • perempe
    Valamiet.
  • Lacika 79
    NEC
  • Vadmalac
    Sulinetben akarok írót venni.
    Amik szóba jöhetnek: NEC ND3540A, Asus DRW-1608P.
    Melyik lenne a jobb választás? Vagy maradjak inkább a Pio 110D-nél?
    Csak az a baj, hogy az nincs Sulinetben. :-(
  • mochee
    Na ja, de akkor az asztalival van a gond nem pedig az írással? Mert arra gondoltam hogy irok egyet Shrinkkel is, és megnézem hogy mi lesz... az a másik baj, hogy győri vagyok és nem tudom hol tudnék dual lemezt venni, mert csak 1 helyen láttam és ott csak Phillips van...
  • Aramir
    Gondolom a 2. réteg már nem tetszik a lejátszódnak.
    Másik lemezzel esetleg? Pl Verbatim, hátha azt jobban szereti.
  • mochee
    Megírtam az első dual layer lemezemet, és hát nem lett valami jó. Laptopon van író, és nem tudom még a márkáját, de majd kiderítem. Phillips dvd-t vettem, az asztali lejátszó is Phillips, bár az már nem új. A lényeg hogy 1h 10 min után kb tízmásodpercenként elkezd akadni, és ilyen 5 másodperceket ugrik. Egész a film (Azonosság) végéig ezt csinálja.

Ameddig nem néztem meg a filmet csak azt vettem észre, hogy néha nem olvassa be a dvd-t (az asztali).

Decrypterrel irtam, sztem a legújabb, iso-ba csináltam.

Valakinek van ötlete hogy ez mitől van???
  • grebber
    Azon az oldalon nem találok ilyesmit :( lehet vak vagyok de nem találtam.
  • Aramir
    Ja, bemész a boltba, veszel 120 Ft-ért pl RiDatát, de akkor hol van a 150 Ft jogdíj? :D
  • Met
    He bemész a boltba, kapsz róla számlát és a csomagoláson rajta van az Artisjust matrica, na az a hivatalos.
    Tényleg a KSH-nál lehet érdeklődni, vagy ha PPeter erre téved tud többet mondani.
  • grebber
    Nem tudom neked mi a fekete.Bemegyek a boltba azt megveszem akkor "eredeti" dvd eladási statisztika csak valami legyen :D !!!
    Fontos lenne.
  • Met
    Arra gondolsz amit feketén veszel? Soha.
  • bigapó
    statisztikai hivatal?
  • grebber
    #5250 valaki?
  • izb
    110-es Pio