DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyaxyBoy
Srácok, van arra mód, hogy egy 16xos íróval 8xos lemezt 2xesen lehessen írni?
Mert a NERO alapba nem ajánlja fel, de az asztali olvasóm nem szereti a gyorsabban írott lemezeke!
DVD filmrõl van szó! Köszönöm!
NeoMaN
Philips mostanában Ricoh, Fuji vagy CMC, azok kurvajók valóban.

Sajna nálam a régi philips CD-k sorra olvashatatlanná váltak (3-10 évesek).
TDK még mind jó.

NeoMaN
TDK - MCC (mitsu), TY (Taiyo), TTH (asszem ez a tdk sajátja), CMC
Verba - MCC, CMC

Mikor kitõl kapnak anyagot.

Aramir
<#conf>

grebber
Verbatim és a TDK milyen jelzésû??

Next PC upgrade: 2022

ehhhhhhhh <#wow1><#wow1><#wilting>

NeoMaN
Nemtom.

Sztem TDK és Verba.

110-120 azis.

grebber
Én mostanában csak Phillipset veszek hengerben. /120FT alatt/ de ugyanezt tudom 90-ért is nagyobb tételben

Fujifilm03-as

Next PC upgrade: 2022

Breki33
Énis úgy hallottam, hogy jók most a Philips-ek

Tulajdonképpen csak asz ára miatt kérdeztem.
RelakS
Szerintetek melyik a jobb író (több lemezt gyorsabban, jobban ír, olvas)?

PIONEER DVR-109
NEC ND-3540A

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aramir
Ja Fuji médiakóddal, mi? 😄

A ritek gyárt a Philips számára lemezeket.Ennyi a lényeg.

Aramir
Az milyen az a Ridata alapanyag? 😊
Fujifilm03 a médiakód, ezek régen jók voltak, még a szürke Datawriteként, de ezek a mostaniak szerintem eléggé vackok.

Ridata alapanyag.Olyan szar nem lehet.
Traxdata minõség.

Aramir
Philipset szerintem ne vegyél, eléggé vacak a minõségük, fõleg ennyi pénzért kapsz jobbat is.

Lteebee
Inkább verbatim.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Nekem van és az tuldképpen fuji.

Breki33
természetesen Philips-hez képest
[Jakuza]
De kb ezek az arak jellemzoek.
Mint itt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mihez kepest. 😛
200hoz tuti jo.
8* Arita-t lehet venni 76 penzert amugy, Verbatim -R 125 Ft.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
Én azt szeretném megkérdezni hogy Philips DVD-R lemez 8* 140 forintért jó ár-e
Breki33
disc at once modban irod gondolom

Disc-At-Once (DAO)
Ennél a módszernél a teljes adatmennyiség egyetlen folyamat során kerül a lemezre. A lézer nem kapcsol ki a sávváltások során sem, így olyan zenei CD is készíthetõ, ahol a sávok között egyáltalán nincs szünet. DAO módban tetszõleges hosszúságú szünet hozható létre (megfelelõ író szoftver szükséges), azaz eltérhetünk az eredeti 2 mp-es szabványtól. A buffer kiürülése gondot okozhat, mert a DAO módban elkezdett CD-t a késõbbiekben nem lehet folytatni.

Ha lehet próbáld meg a másik módban kiirni és másfajta lemezt is.
Hali all!

DVD írás befejezése elött (100 % után a lezárásnál) ezt az üzenete kapom:
could not perform disc at once

Pioneer 109D DVD íróm van, PrimeDisc a DVD, frissítettem a firmwaret, és próbáltam már kevesebbet (1 gigát) írni a dvd-re, akkor sikerült.

Mi lehet a baj? pls help!

En dvd-t csak iso-bol irok. Nero torolve a gepeimrol. UltraISO-val megcsinalom a kepet, es dvd decrypterrel irom fel. MCC02RG20-as Verbatim lemezre fix 8x-osan irok, bar birna a 12x-es irast is.

Lteebee
Én pedig azt hiszem, hogy törvénytelen(még ha nem is értek egyet a törvénnyel maradéktalanul).

Szal csak egy kérés volt...

gurubefree
Mi van ha a sajátom , és biztonsági másolatot szeretnék róla csinálni ?

Azt hiszem ez nem törvénytelen.

Ha pedig azt nézük , hogy bárki aki rendelkezik DVD íróval és saját mentett adatain kívül / fénykép , home movie stb / ír a DVD-re az a személy törvényt sért.

Akkor minek ez a topic??????

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Lteebee
Mivel kezd kicsit warezolás irányba menni a topic, most szólok.

A feltört játékok kiírásának hogyanjáról és a gyári dvd-k másolásáról itt ne annyira, ha lehet!

Köszi

gurubefree
Sziasztok

Már írta ezzel kapcsolatban.

Olyan problémám lenne , hogy a Gyári DVD-ket nem hajlandó DVD Shrink beolvasni mivel másolás védettek.
Találam ehez programot de nem igazán komálom mert olyan szinten beírja magá valahová / AnyDVD / nem lehet törölni és a 21 nap lejárta után nem lehet újra telepíteni.
Az lenne a kérdésem , hogy nem tudtok más olyan programot amivel a védett DVD-ket írhatóvá lehet tenni ????

thx

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Serpa
Verbatin, TDK -val probálkozok majd ...

Met
lemezfüggõ, én úgy szoktam, hogy a lemez elméleti maximális írási sebességének a felével

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Serpa
iso -t hányxoson biztonságos kiírni?
4X 8X

RelakS
Csak hogy meglegyen <#vigyor1>

De lehet, hogy mivel drágább, meg lassabb, mint a +dl, ezért még várok egy darabot, aztán úgyis LG-t veszek.

(attól meg a falnak fogok menni, hogy rá egy hétre megjelenik a -dl-es verziója <#idiota>)

Aramir
Passz... MIért fontos neked a -DL?

RelakS
Nemigaz! Az csak DVD + R DL-t kezel 😞

ibrik
LG GSA-4163B

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

RelakS
És olyanról tudsz-e, hogy az LG is adna ki DVD-R DL-el kompatibilis írót?

Aramir
Az Asus meg a Pio ugyanaz, lévén az Asusban is Pio belsõ van.
Amúgy nemtudom, talán az NEC-t.

RelakS
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?

ASUS DRW-1608P
PIONEER DVR-109
NEC ND-3540A

Értem, köszönöm.

Aramir
Játékról van szó, nem filmrõl.

A DVDFAB nevû progi gond nélkül ketté osztja a 2rétegû lemezt, és után ki tudod írni két sima dvd-re.

Mit értesz hibán???

teran
Köszönöm válaszod és remélem segitetamiket leirtál

Metwork
Attól függ, hogy az asztali lejátszó melyiket eszi meg, ha abban is akarod nézegetni.
Ha eszi mind a kettõt akkor mindegy csak legyen jó minõségû!

I will use google before asking stupid questions.

Aramir
Tényleg olvass vissza, levan írva hogy kell megoldani sima dvd-re.
1-2 oldalt lapozz vissza, valahol megleled a hozzászólásaim közt, merthogy én írtam le 😊
Olyan progi meg nincs, ami hiba nélkül kettéosztaná.

Sziasztok! Kaptam egy LG 4163B tipusú DVD-írót. Kérdésem, ha adatokat akarok dvd-re írni ( pl.képek), számít, hogy milyen lemezre írom (+ vagy -)? vagy melyik jobb ilyen célra? köszönöm

Lteebee

teran
Kössz de nem Két rétegü dvd re akarom irni hanem 2 dvd re külön viszont olyan progi kellene ami nekem hiba nélkül 2 osztaná ha van ilyen

megkeresem az oldalt, ha egy napom megy is rá..... ráadásul egy tesztoldalon olvastam, ahol lemezmintákkal volt alátámasztva a dolog. azért is írtam, hogy Ritek..... az MCC-k pedig csak sebességben voltak lebutítva - hogy halkak legyenek -, ha jól tudom. lemezt pedig elég sok típusút "hamisítanak", vagy egyszerûen csak több alapanyaggal kerül forgalomba. legjobb példa: Ridisc van / TDK - TTG02, Memorex - CMC, Ritek - G04 vagy G05 (-) illetve R03 (+), Verbatim - MCC illetve MKM (Dual Layer). én is teszteltem már mindet, hát nem egyforma a minõségük, pedig árban minimális az eltérés. ezek közül "leggyatrább" a TTG02 lett, pedig az eredeti TDK lemez nagyon jó minõségû. a "legjobb" az MCC, a Verbatim lemezek egyébkénzt is jók. és a 108 vagy 109 pio nem szereti például az új Ritek alapúakat úgy, mint a 107 vagy régebbi típusok. ez saját tapasztalat is, engem is meg lehet kövezni érte. félre értés ne essék, nem akarom gyalázni a pio írókat, jók, NEC chip hajtja õket, menni kell nekik. csak régebben jobban kiemelkedtek a rangsorban. de szerencsére fejlõdik a piac.
Lteebee
akkóolvassvisszaakkó!

teran
Act.Of.War