DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Nem! Akkor 7.916 jön ki!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

RelakSfromhome
8.5milliárd bájt írható rá, amit ha 1024-el osztogatsz, 7,98 jön ki

Abban meg fasz voltam, hogy kilobájt, mert úgy írta a progi, hogy gigabájt-megabájt-bájt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Falconer
Szerintem faszok akik ráírják, marketing az egész, csak azért van. Ha 8500MB lenne, akkor is az 8.3 gigabájt. Nem tudom, hogy honnan kezdik az 1024ekkel való leosztást, lehet, hogy már a kilobájtoktól? 😊

Utánaszámoltam, a 8.500.000 kilobájt is 8.1 giga....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
"szerintem a 200 forintos DL lemznek olyan is lesz a minõsége"

Miért lenne "olyan a minösége"? Ha elterjed még jobban, akkor lemehet az ára, az anyagköltség szinte semmi, akkor meg mi gátolná meg abban, hogy olcsó legyen?

azokat azér megveszi gyáriban az ember, ha tényleg szereti 😛
nézd meg a galériámban az asztalomat 😄
RelakSfromhome
Az rendben van, hogy a cd-dvd info egy büdös szót nem szól a cédéhez, csak azt, hogy 2048 bytes?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

NeoMaN
Bár ehez több kell mint 1db.
😊

Pedig valami film kellene, hogy megnézd bírja-e az asztali lejáccód.
Természetesen biztonsági másolatra gondoltam...

NeoMaN
DL-re csaki azt ami megérdemli!

Star Wars, Gyûrûk Ura

Tömörítés nélkül...

RelakSfromhome

Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy mit karcoljak rája 😄

NeoMaN
Ricoh Japan
Legjobb!

RelakSfromhome
Ja, a lemez médiakódja: RICOHJPN D00 (001)

RelakSfromhome
Vettem egy tdk +dl-t
lehangoló 😞 a 8,5GB sajnos tényleg giga, ezért valójában csak 7,96GiB menthetõ rá 😞 Pedig már kezdtem azon spekulálni, hogy 12 régi cd-t rá tudok arhiválni 😄 (700MB-al számolva/CD)

De tényleg, a 700MB-os cd miért lehet 703MiB, és nem 670MiB?!?

ibrik
Na szóval összekevertem másikkal.
Szóval jók azok - de nincs vele saját tapasztalatom. Keveset írtam eddig saját célra (kábé összesen 50-et), azok is mind TDK-k voltak.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
K@ki...

Magyarázat: #4734-es hozzászólás

fifi
ez a legjárhatóbb út... én így archiválom horrorgyûjteményemet 😄

szereztem 8X-es Philips lemezeket/full ezüst/
vki vélemény???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ibrik
Sland konkrétan DVD-video-val kapcsolatosabn kérdezett, ezért nem is beszéltem neki a divx-es lejátszókról.
Igazából az SVCD-s lehetõséggel is többet mondtam neki, mint kellett volna.

Aramir
Ehhez még annyit fûznék hozzá, hogy ha az asztali dvd lejátszó viszi a divx filmeket, akkor még ez sem kell, csak simán adatként kikell írni.

Sland
köszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ibrik
Rossz megközelítés.
Az AVI-fájlt vagy át kell alakítani SVCD-szabvány MPEG2 videóvá vagy DVD-szabvány videóvá.
Mindkét módszerhez leírások és programok: http://macsman.fw.hu

Megjegyzés: a VIDEO_TS (és az AUDIO_TS) mappák a szabványos DVD-lemez mappaszerkezete.
Filmek esetén a "fájlok" a VIDEO_TS-be kerülnek, azonban zenei DVD (nem film, csak hang) esetében az AUDIO_TS mappában vannak a fájlok.

Sland
hogy tudnék egy avi fájlt kiírni dvdre úgy hogy azt felismerje az asztali dvd lejátszó és persze nézhessem? Ha a neronál az válsztom ki hogy DVD-video dvd-t csináljon akkor egy audio és egy videó ts mappát rak még be. és akkor hova tovább? vagy ez így rossz megközelítés?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

NeoMaN
igen, neked

ez nekem ugye? ha igen, akkor thx 😊
NeoMaN
Töröld ki a német hangokat, és akkor ráfér egy sima dvd-re is úgytudom....

egy láma kérdés? Bard's Tale-t ISO-ban simán kiírhatom DL lemezre, ugye? most nincs pénzem megvenni, de nagyon megfogott, és addig legalább legyen belõle egy biztonsági másolat, amíg a doboz nem figyel itt a polcomon a többi RPG-s játék melett 😊
Metwork
szerintem a 200 forintos DL lemznek olyan is lesz a minõsége

I will use google before asking stupid questions.

B@ldrick
Hát igen, én is csak akkor fogok olyat írni ha kéccáz pöngõre esik. Dupla kapacitás ~ dupla áron. <#shakehead>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Aramir
Nincsmit, de ez nem saját tapasztalat, még sosem írtam kétrétegüt, csak több fórumon is ezt olvasom.
Ha esetleg nemígy van, majd jön valaki, és megcáfol 😊

Sland
köszi

Aramir
Kétrétegöbõl Verbatimot vegyél, ahogy olvasgatom a Ritek médiakóddal ellátott lemezek minõsége nem az igazi.

Sland
Sziasztok!

Ma raktam DVD írót a gépembe szal még nagyon nagyon kezdõ vagyok dvd írás terén. Szal van egy Pioneer DVD-RW DVR-109 dv íróm. van egy nero 6 ultra editionom. Hogy tudnék 2 rétegû dvd-t írni? Milyen írható dvd-t vegyek( mi éri meg a legjobban, melyik a legjobb)? Légyszi segítsetek. Azért nem olvasok vissza mert 4756 hozzászólás olvasása után kiesne a szemem... bocsi

RelakSfromhome
Olvass vissza, már tegnap este meglett 😊

Azért köszi 😊

Lteebee
A serialt nemá itt!
ez nem warezoldal!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

NeoMaN
ftp://ftp9.us.nero.com/InCD4303.exe

ibrik
Aki tudja a következõ információt (vagy tudja, hol találom meg), az írja már le, hogy a NEC ND-3540A-hoz a cdgrab-ról is letölthetõ 1.01e verziójú firmware és esetleg az elõtte lévõk mit javítanak az alap 1.01 verzióhoz képest, mert ugyan a cdgrab-ról letölthetõ a firmware, de ott semmi leírás sincs róla.

Mielõtt valaki egy keresõt ajánlana, azt már megtettem. Egy orosz és egy francia nyelvû oldalon kívül (amely nyelveken egy kukkot sem értek) egyetlen angol nyelvût találtam még, de ott sincs részletes leírás errõl.
Konkrétan azért érdekelne a dolog, hogy érdemes-e frissíteni, vagy hagyjam a francba... <#vigyor>

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RelakS
Azzal nem érek semmit. Kell hzzá pl egy InCD, hogy mûködjön a dolog. Most már csak annyi a kérdés, hogy free program van-e, ami ilyet lehetõvé tesz.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[Jakuza]
UDF formatumban irod meg az RW-t.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RelakS
A francnak kell bootcd 😄

Arról van szó, hogy megformázok egy DVD+/-RW-t, és úgy dobálok rá böngészõben fájlokat, mintha csak vinyó lenne 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laalee
nero alapbol tud bootcdt csinálni, feltéve hogy ez volt a kérdés 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

RelakSfromhome
tárgytalan, mert gúgöl az ön barátja 😊

Persze, ha valaki tud ingyenes ilyen alkalmazást, ne fojtsa magába

RelakSfromhome
hagyományos meghajtóként (pl floppy) milyen progival lehetne az írómat használni?

Miért kérdés ez?
Amit ez elsõ DVDírómhoz kaptam B's clip-et, az csak az egyik írómat hajlandó kezelni, a Nero IN-CD-t meg képtelen vagyok letölteni :S

GyaxyBoy
Már igen! 10MB ig képes fogadni!
Már szedem is. Köszi
Kíváncsi leszek rá! 😊
gurubefree
Közel 5 MB fogad annyit a freemail-ed?????

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

GyaxyBoy
köszi
GyaxyBoy
gurubefree
Ha küldesz egy e-mail címet tudok küldeni ClonDVD-t

gurubefree
Bocs elnéztem. Persze hogy lehet írni simán is mindegy , hogy lemezrõl vagy a vinyoról írsz ki.

gurubefree
Annyi van ezzel az Image dologgal , hogy hozzá rendeled egy vituális meghajtóhoz és dvd copy-val /lemez-lemez/ írod ki.

GyaxyBoy
és ott lehet filmet írni? úgy hogy nem DVD image bõl írom?
gurubefree
Ne hasznád a NERO-t , én a CloneDVD-t használom.