DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van pár olyan progi (mint pl. a DVDShrink), amivel a filmbõl kiszedheted az általad feleslegesnek ítélt hangsávokat, feliratokat, valamint a DVD menüit és az extra tartalmat kisebb bitrátán átkódolja, hogy minél több hely maradjon magának a filmnek - bár ha szükséges, magát a filmet is átkódolja.
Bár ehhez elõbb elõ kell készítened az anyagot, amire két lehetõséged van.
- vagy bemountolod az imázsfájlt (pl. Alcohol120%-al) és ezt a virtuális DVD-t adod meg forrásnak a DVDShrink-ben.
- vagy DVDDecrypter-el megnyitod az imázsfájlt, fájl-módban lerippeled az egész DVD-t, aztán forrásnak a lerippelt VIDEO_TS mappát adod meg a DVDShrinkben.
Más lehetõség nincs az eredeti menürendszer megtartására.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Csak kikell szedni ami felesleges, és ha nem fér fel a sima DVD-re akkor össze is tömöriti azt
Fákjúal!
Viszont ha disk empty-t ír ki, akkor passz.
De ezt nem értem,ez a multisession dolog DVD-knél már nem ugy van hogy nem zárom le,de ha kell meg tudom nézni mi van rajta?
Ja disc empty, barátom kapott egy PLATINUM DVD-RW lemezkét amire megirt egy filmet.
Asztaliba be lement a film,le akarta törölni, de akkor jött a hopp.
Nem látot semmitse a iroja rajta,söt utána más DVD-kel is szorakozott, egy FUJI-val.
Neki MSI iroja van,odaadta FUJI-t ( mert valami kellet rola neki,és hátha nálam megy), nekemse látott FUJI-n semmitse😛
Kábé 15-20 ki-be a iroba ( NEC3540),aztán lön csoda, meglett a lemez hirtelen😊
Szal énse értem néha ezeket a lemezeket😛
Fákjúal!
Ugyenez volt, nem zárták le, megcsináltam, utánna az asztali is vitte.
Ha nagyon nem megy máshogy, akkor a Nero "extras" fülnél a "save track"-al lemented a kérdéses sávot iso-ban, majd ezt pl DaemonToolsban mountolod, és onnan visszaírod egy üres lemezre.
Fákjúal!
Na, a Neroban "New compilation", a multisession fülnél bejelölni a "continue multisession"-t, rábökni a jobb felsõ "New" gombra, hozzáadni az elõzõ szessziót ami a lemezen van, rábökni a "burn the current compilation"-ra, majd a burn fülnél kipipálni a "finalize"-t, majd rábökni a jobb felsõ sarokban lévõ "Burn" gombra. Kész a lezárt lemez 😊
Másolni sem tudod? Esetleg dvddecrypterrel imagebe?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Fákjúal!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hát nem tudom. Veszek mindenesetre még többfélét azt majdlátjukmileszen. Az imationokkal végül egész jól megy. Ennyire szar lenne a Memorex???<#szomoru1>#szomoru1> Mert eddig nem volt azokkal sem gondom.
I will use google before asking stupid questions.
Van valakinek tapasztalata omega dvd-vel?
Mennyire jók?
új nyersanyaggal próbáltad-e?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Lehet hogy nem pont ide vág a téma, de nem találtam jobb topicot.
Szóval az ASUS DRW-0402P/D írómmal one 1 kis probléma. DVD-t tökéletesen ír minden fajtát, viszont a CD-kel mostanában vacakol. Amikor elkezdem írni a cd-t (Neróval) csak pörgeti a cd-t kisebb/nagyobb fordulaton (kb. úgy 3 percig, ha nem állítom le) majd kiírja hogy Power Calibration Error. A cd-re nem ír semmit, szóval másik íróval használható marad. Jelenleg Memorex és Imation cd-im vannak itthon. Ja, és nem mindig csinálja ezt. Van úgy h feléget 5-öt és a hatodik már nem megy. Úgy vettem észre hogy ezt inkább a memorex-szel csinálja, de elõfordult már imationnal is. Lehet hogy gyengül az író lézere, és nem felel már meg mindegyik üres cd? Szó ami szó megírt már egy párat a másfél év alatt <#ravasz1>#ravasz1>
Mi lehet a gond?
No de remélem ne gagyi, eddig semmi gond velük.
Next PC upgrade: 2022
Jah, és a Neroról meg az LG-rõl javarészt tényleg badarságokat írnak az ominózus oldalon.
BURN.HU / CDGRAB.HU
(bár voltak, összeakadt az InstantCopyval, a korai 6.x.x.x-es verziók enyhénszólva bugosak voltak)
Egyébként azok a hibák, amit felsoroltak, odódhatnak az ide vezérlõ drájverétõl is, pl amit kaptam az alaplap cd-jén NForce2 driver szar, sorba baszta el a lemezeket (leállt az írás 20-30%-nál, stb.), feltettem az akkori legfirssebbet, amit találtam, azóta tökéletes.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Olyan bugra egyébként emléxem, hogy nem tudott dvd-t másolni, meg a svcd nem fért szerinte fel egy 700-as cd-re
Bár nekem semmi bajom vele, de tény, hogy volt pár bugos verzió, lehet azokkal voltak ilyen gondok.
Az LG passz, de lehet benne valami, hogy ritkán frissitik, és az új lemezeket elbaszhatja, annó pl a 8X-os G05-ös lemezeket sem volt hajlandó 8X-an írni némelyik LG író (akkoriban jöttek be ezek a lemezek), amúgy passz, nemvolt még LG-m, de gondolom csak rákell állni egy lemezre, ami tetszik neki, azt jónapot 😊
8347650 kBytes
8152 MBytes
7.96 GBytes
Most, hogy én is megtanultam számolni, minden egyezik azzal, amit a szoftver is mond <#vigyor>#vigyor>
Érdemes elolvasni, csak ne Opera alatt, mert ott nemlátszik a szöveg :/