7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Sland
    az lenne a kérdésem hogy hogy tudnék egyszerűen úgy kiírni egy avi filmet dvd-re hogy az asztali dvd-m en ami nem divx es az tökéletesen szépen egész képernyőn, nem kockázva stb menjen? plz help!
  • virs lee
    Szerintem a kínaira azt értette hogy bevallottan kínai "márka", nem xy cég beszállítója. Legjobb példa a Keeway robogó, 0-1 évesen szabadulna tőle aki megvette (apronet tele ilyen hirdetéssel), aki nem, az nem is akarja. Vajon miért? :)
  • NeoMaN
    Sony védelem....
    DVDFab Platinum
  • NeoMaN
    DVD Shrink, Nero Recode, CloneDVD......stb.stb.
  • Rolesz
    Eredeti lemezt hogyan tudnák átmásolni egyrétegű (4,7GB)-s lemezre? Mert félek hogy elkopik:D
  • izb
    igy igaz
  • Met
    :)
    ha jól rémlik a Decrypter fejlesztőt is "meggyőzték", hogy keressen jobb szórakozást
  • izb
    Nincs,mert a figurát megfenyegették hogyha nem hagyja abba a program fejlesztését dádá lesz.
    Igy abba hagyta.
  • Gil1975
    Köszi szépen.
  • Met
    igen
  • Gil1975
    Közben megtaláltam,de nagyon szépen köszönöm a segítséget,még azt megszeretném kérdezni,hogy akkor ugyan úgy a Shrink-kel tudom a filmet írni,mert az Any DVD feloldja a "feloldani" valót?Bocs ha hüle a kérdés.
  • Met
    DC, Torrent, Google
  • Gil1975
    Az Any DVD-t honnan tudnám megszerezni,esetleg letölteni?
  • Met
    frissebb Shrink (már ha van)
    vagy Any DVD
  • Gil1975
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne dvd írással kapcsolatban.Az újabb dvd filmeket nem tudom a z eddig igen jól bevált progival(Shrink)megírni.Valami új kódolás lehet a dologban(úgy hallotam)és ezért nem megy a másolás.Más progival próbálkozás,vagy frissítés kellene a Shrinknek?Légyszi segítsetek .
  • Ambro
    Szerintem ma ez a leghasználhatóbb DVD-készítő program.
  • bigapó
    jó, persze "kicsit" túloztam:)) de akkor is hiányosságokkal küzködik egy-két termékük... :P
  • Lacika 79
    Köszi, akkor csak kipróbálom
  • NeoMaN
    philips nagyon jó újabban
  • izb
    Még nem fenhatósága,csak szeretné.
    Ha az lesz ugyanaz lesz ott is mint Honkongban.
    Egy ország két renszer.Marad nagyjából az ami volt.
    Ja és hogy a Kínai cuccok szutykok lenének??
    Szeretném ha körbenéznél a műszaki cuccaid között és megnéznéd,hogy mi nem származik Kínából.És érdekes lenne az eredmény....
    Nekem 90%-ban kínai minden műszaki cuccom és nincs velük semmi baj.
  • Lacika 79
    nekem haverom hozott múlthéten 50 db Philips-et, CMC médiakóddal. Akkor az minőségileg jó cucc?
  • bigapó
    nem tartozik teljesen a témához, de...
    Taiwan most kínai fennhatóság alá tartozik? Azért kérdem, mert ugye a kínai cuccok általában szutykok:( és csak remélni tudom, hogy Taiwan meg tudja tartani önállóságát legalább annyira, hogy a minőségen nem rontanak...
  • PPeter
    De ha a fájlok sorrednje szerint (elvileg 1 GB-os darabokra bontva) összefűzöd binárisan őket, akkor az eredményül kapott fájl átnevezhető ISO-ra és kész.
  • Banyapapa
    o köösz kiprosza
  • Aramir
    UltraIso 7.5.xx-el átlehet konvertálni isora, aztán már bármivel.
  • Banyapapa
    1 kveszcsön.
    ".gi" fájl-t mivel tok kiirni (ez valami image:P)
    pimcodvd elvileg jo gyakorlatilag meg nem, nem hajlando a dvd iroval menni:|
  • Aramir
    Jaja, az a legbiztossabb.
  • fureszoszi
    Ok köszi akkor irány a szerviz én inkább nem szedem szét.
  • Aramir
    Az max csak a nagyobb port és szöszt szedi le, a lerakodott pl dohányfüsttel nemsokat tud kezdeni.
    De ha van olyan lemezed, elöbb próbáld meg azzal, hátha megúszod szétszedés nélkül.
  • fureszoszi
    tisztitó cd??
  • Aramir
    Garancia nincs már rá?

Én a porcicákat kiszoktam porszívózni, a fejnek a sinpályáját megszoktam zsírozni, a fejet meg kurvaóvatossan valamilyen alkohollal megpucolom.
    Benzint még véletlenül se használj!
  • fureszoszi
    mivek probáljam tisztitani?
  • Aramir
    Az kb napi egy dvd :)
    Akkor nemtudom, azt hittem öregebb példány, elvégre már a 110-es íróknál tartanak a Pioék.
  • fureszoszi
    most 1 éves.igaz kb 3-400db DVD-t meg irt.
  • Aramir
    Szerintem próbáld meg kipucolni óvatossan, gondolom jó öreg darab lehet.
  • fureszoszi
    Sziasztok lehet nem ide kéne irnom,de hátha tud valaki magyarázatot.Van egy pioneer DVR-107D DVD iróm.És az utobbi napokban jelentkezett nálla olyan hiba,hogy irás közben leált a nero lézeh beállitás hiba üzenettel.Majd utána nem ismerte fel az irott DVDket(ARITA,KONQ) csak a Maxell-t olvassa be.És az összes gyári DVD-t.Kérdés mi lehet a hibája?Koszos a fej vagy haldoklik?????
  • Aramir
    Akkor jó, B meg C meg X kategóriából idáig kerültem, mert csak szoptam velük.
  • PPeter
    A CMC lemezek nagyon jók, nem szabad abból kiindulni, amit a Ridisc meg hasonló márkanevek alá eladott minőségileg visszaább sorolt B kategóriás példányok alapján tapasztalsz. Hosszú évek óta ők gyártották a legtöbb MCC-s lemezt is a Verbatimnak, szóval elég jó kis cég.
  • Aramir
    És minőségileg mi a tapasztalat? Mert nekem a CMC-vel idáig csak rossz tapasztalatom van, igaz, nem Verbatim volt rászitázva.
  • PPeter
    A hamis lemeznek MCC-s gyártókódja volt, elírtam.