DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Én a 8x ridatát írom 12x-en és eddig durván 25 lejátszóban próbáltam,és tökéletes.pio 108-al.
És nem 10 lemezt írtam már meg ezzel a sebességgel,és durván 99% jó.
A DVD+R és DVD-R között nem tennék ilyen szinten különbséget, ha normális lemezt veszel (nem sajnálod rá a plusz 25 forintot), akkor teljesen mindegy.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
12x sebességnél látom decrypternél, hogy változik a sebesség.
Tán 8x-nál is, de nem vagyok biztos.
1. csökkenti az élettartamát
2. akadozó lejátszást eredményezhet.
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Fákjúal!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A HWSW fórumában azon vitáztam, hogy itthon vajon mekkora eséllyel láthat valaki eredeti 100 darabos hengeres Verbatimot, tudnillik ilyen kiszerelést Európában nem forgalmaz a Verbatim - persze ettõl még elõfordulhat, de szerintem igen ritka.
A 25-ös henger igen közkedvelt kiszerelés Európában (egyébként itt azért nem forgalmaznak 100-as hengereket, mert a legtöbb Európai országban hozzánk hasonlóan szerzõi jogdíjat kell fizetni a hivatalos lemezekre és a 100-as csomagok baromi drágák emiatt), más kérdés, hogy Magyarországon a Verbatim hivatalos disztribútora szinte nemis forgalmaz semmilyen hengeres lemezt, mert eladhatlan lenne a irrálisan magas magyar jogdíj miatt (egy-egy lemezt még megvesz az ember 100-150 Ft-tal drágábban, na de 25-öt vagy 50-et?). Azért is nehéz megbecsülni, lenyomozni, hogy mennyi hamis Verbatim kerülhetett ki az országba, ugyanis a hengeres kiszerelési forma - akár eredeti, akár hamis - csak a feketepiacon forog, hivatalosan szinte egyik márkaképviselet sem nyomja a hengeres korongokat.
BURN.HU / CDGRAB.HU
A 25-ös hengerekben árult 8X-os Verbákról mintha nem vitáztak volna ilyesmit.
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e vki, hogy hogyan lehet Neroval kiirni 2 gigánál nagyobb ISO file-t simán isoba, tehát nem kitömöritve? Állandoan beugat, hogy nem tud 2 Gb-nál nagyobb file-t kiirni
Mindkettõ kukába való.
Mostanában jelent meg a karcmentes változata, de annak darabja még 400Ft felett van.
Sõt, már láttam TDK 1-16x DVD-R-t is - kicsit még az is drága.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Persze miután kiderült, hogy vacak, már nem erõltettem a dolgot, bár úgy emlékszem a kora D-View lemezek jófajták voltak, aztán a következõ kupac már nem annyira, de ez már jópár éve volt, lehet nemjól emlékszem.
De a dview és az mp között nálam a difi nem is ez volt, hanem már a rövidtávú megbízhatóságnál észlelhetõ különbségek.
Aki meg legolcsóbb princo-t, vagy c osztályos g05-öt használ, vessen magára!
BURN.HU / CDGRAB.HU
Csomó lejátszó, asztali-autós vegyesen, észres sem veszi, visszaolvasásnál meg hiba jelentkezik.
A metallic viszonylag jó, de voltak bajok azzal is.
Annó már én is kerültem a TDK cd-r lemezeket éppen ezért, mert nemtudhattam, hogy mit kapok.
Egyébként arra utaltam, hogy egykor lehet jó volt a TDK, de manapság már nem az igazi, többször eljátszották már, hogy az elején saját, jó minõségü alapanyagait adták el, majd a következõ kupacból vett lemez már valami távolkeleti dzsunka szar volt, pl a fenti D-View is ilyen volt.
Ne csináld ember.
Az idõ hozza meg egy lemez tartósságát vagy mullandóságát.
Ha archiválsz valamit akkor tartós legyen,ez a lényeg nem??
Szerinted mi a lényeg???????? <#dumcsi>#dumcsi>
És ha én azt mondom, hogy az egykori d-view lemezek fostalicskák voltak?
14 éves TDK lemezeim a mai napig tökéletesen mûködnek.
Igy ebben a formában a kijelentésed kicsit unszimpatikus.
Ez nem azt jelenti,hogy amire nagy a kereslet az jó is.
Azért a TDK-ra azt mondani,hogy szar,az igen felelõtlen dolog.
Mitsubishi-s médiakódja van.
Lehet ilyen olcsón kapni?
Hat tul sokat meg nem hallani rola. Attol fugg milyen arban van. Ha tul olcso, akkor gagyi. Ha nem tul olcso, akkor mar verbat is kapsz.