DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikland minimum 15 nap,mire íród lesz......<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Egyébként cd-t az sikeresen megírta, olvasni is olvas rendesen. Azt hiszem marad a szervíz.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Szerinted nem elromlott, hanem egyik napról a másikra kiéhezett egy firm update-ra?
BURN.HU / CDGRAB.HU
A gépem az atomstabil egyébként. 😊
BURN.HU / CDGRAB.HU
Neked sincs tipped? Holnap visszaviszem, mint a sicc, ha az éjjel nem jön rendbe magától.
Javasolnám más lemezek kipróbálását is, mert ha 8x-os DVD-R lemezrõl van szó, akkor a Platinum és a Traxdata kis minõségi különbségtõl eltekintve tök ugyanaz (RITEKG05), tehát érdemes lenne valami más korongot is kipróbálni. A firmware frissítés mindenképp ajánlott. A legújabb A105-ös firmware-t innen tudod leszedni hozzá, a frissítés egyszerû, de csak akkor próbálkozz vele, ha a géped amúgy stabil és nem szokott lefagyni (ha frissítés közben lefagy a géped, akkot az író jó eséllyel kukás lesz), és ne fusson semmi CD/DVD-író program, valamint lemez se legyen a meghajtóban.
BURN.HU / CDGRAB.HU
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Tegnap még rendesen írt az LG 4163-as DVD íróm DVD-t, mára azonban DVD írás közben hibaüzenettel leállítja a DVD írást. Lecseréltem a Nero 66015-rõl a 66013-asra, de ezután is megmaradt a probléma.
Szerintetek bekrepált a dvd íróm? Mit lehetne tenni még?
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mondjuk magamnak max. 6x os sebességgel írok, esetleg ha egy RAID vezérlõvel külön aggatnám a 2 vinyóm és a 2 írom, lehet elegendõ lenne ahoz, hogy 6x an írjak két lemezt. nem?
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
"Megveszek bármit csak ne legyen drága" pl ezért nem fogok venni új alaplapot procit ventit memoríát meg 8 vezérlõt, de egy 10-15 000-et szánok esetleg rá, ha kell.
😄DDDDDDDDD
I will use google before asking stupid questions.
Az utobbi jobban is néz ki és az is ugyanolyan Fuji.
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
Fuji médiakóddal.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezüst az is.
A csomagoláson tudod rögtön megállapíani hogy hamis vagy nem,Verbatim esetében.
Eddig ebben nem csalódtam,és míg nem fogok,nem is váltok.
Tdk-ról jót vagy semmit..........
De ebben PPeter a szakértõ........
Nekem vannak 2 éves fuji lemezeim,na azok úgy néz ki,hogy 2 évre beválltak.
Hogy 5 év múlva mi lesz???Na az jó kérdés.
Erre PPeter sem tudja a választ..........
Itt csak 29 fok van a szobban,az nem is olyan meleg😊)
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Tudod a nagy testvér😊<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mert az ördög nem alszik😊