7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • fifi
    adott egy teljsen steril, "anyuka számítógépe"
    akarnak bele dvd írót, mert dvd lemezre szeretnének archiválni könyveléssel kapcsolatos dolgokat, meg sok egyéb cuccot. Rábeszéltemőket egy Pio109-re, mert 100%ra tudom, hogy drágalátos fiacskájának már viszket a tenyere az író hallatán, tuti fogja nyüsztetni:)
    kérdés: Nero automatikusan fel fogja ismerni az írót, vagy kell tökörészni , mint anno az LG-vel kellett, és telepítgetni egy rakás dolgot szorgalmasan?
    hogyan rakjam az IDE kábelre, ha a cd romot is benne akarják hagyni a gépben?
  • evid
    Nem fog kilépni csak Total Commander alól kell csinálni. kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 Ha sikerült, akkor felteheted ezt is pio 1.37 bitsetting, ez egy buffalo fw, tehát nem gyári viszont tökéletesen működik, és át állítja a book type-ot.
  • Ramore
    "press the RETURN key to exit"
  • Ramore
    az enterrel kilép, ahogyan azt írja is!
  • Lacika 79
  • evid
    Nyomsz egy entert.
  • Ramore
    Van 1 amatőr kérdésem. A Pio 110D-ről 110-re való módosításnál miután a DVRFlash2.2-es progiban begépeltem a "DVRFlash -ff F: RA143010.122 RA143110.122" parancsot, hogyan kell azt futtatnom? :)
  • evid
    Fw-t frissítetted?
  • fifi
    milyen lemezzel csinálja?
  • 0ppika
    Hi!

Nemrég vettem egy 110-es PIO-t. Olyan problémám lenne, hogy amikor elkezdi írni a DVD-t
    akkor kb. 1-1,5 percig csak gondolkodik, forgatja a lemezt, leáll, forgatja-leáll … és csak utána kezdi el írni. Előtte 108-asom volt, azzal nem volt semmi probléma. Valami ötlet?
  • Lteebee
    Vagy esetleg doom9.org
  • Met
    googléban keress olyat, hogy svcd to dvd
    vagy nézz szét macsman oldalán
  • Lteebee
    40 eres kábelt használsz avinyónál, ami ata133-as, ezért jót tenne neki a 80-eres is.
  • Clava
    ok a virtual dub azt írja ki hogy no video frames found mpeg file asszem
  • Met
    egy lemezre 2 svcd nem lesz jó
    a 2 svcd-ből kiszeded a filmet, összefűzöd pl. Virtul Dub-al és azt átkonvertálod dvd formátummá pl. Winavi Video Converterrel
  • Clava
    Kérem Segítsen Valaki Hogy írjak ki mpg-t 2 file DVD-re nem divx-esen?
    eredetileg úgy volt hogy svcd-be volt 2 db és úgy akarom kiírni 1 DVD-re értitek de hogy????

amikor behúzom a néróa az mpg-t vlamai buzisgot ír ki hülye vagyok hozzá segítsét!!!
  • Met
    akkor talán cseréld ki az IDE kábelt
  • dzsozefo
    Ugyan azokat irom mindig! a másik mostanába... betolom a mobilrackbe a 200gb wincsit :P nem lehet hogy keresztbe tesz neki?? amugy amikor bekapcsolom a gépet kiirja valami 80 eres kábel vagy nem tom hogy hivják hibát ir ki képet csatolok! majd...
  • Lteebee
    Lehet, hogy csak más lemezt írnál, mint eddig.
  • izb
    itt valami kalibrációs hiba lesz szerintem.
    Ki kéne próbálnod másik gépben.
  • dzsozefo
    Szia, kifejtenéd mi is a hiba? olvassni tud, és az újrairhatós DVD+RW megirja de mást semmit!
  • izb
    Gariba vissza.ha nincs akkor ajándékozd meg magad egy új íróval.
  • dzsozefo
    Sziasztok! _NEC DVD_RW ND-3520AW 3.06 a köv. tipusú dvd irot használom nagyon meg vagyok vele elégedve stb. De a mai naptól fogva... Nem ir meg semmit!
    Decrypterr probálok iso-t kiirni illetve különböző mdf. fájlokat, probáltam az alcholo 120% de semmi 0% és kidobja a cd hogy nem irta meg valakinek valamien ötlete lenne vagy tanácsa lenne nagyon megköszönném!
    A következő linkeken megleshetitek a problémát képeken is!
    http://radiospace.try.hu/sgdvd/kep1.JPG
    http://radiospace.try.hu/sgdvd/kep2.JPG
  • grebber
    Kösz a tippeket ,de már havertól elkértem ő netről szedte le a full dvd-t.

Akkor majd ha legközelebb lesz ilyen Decrypterrel nyomatjuk.
  • Aramir
    Tools->Setting->Device->Options mező
  • fifi
    ezt hol lehet pontosan beállítani?
  • evid
    Mostanában van egy pár film, amivel nem boldogul sem az Any DVD sem a Decrypter, de a DVDFab Decrypter szépen leszedi. Próbáld ki Te is, lehet, hogy sikerül vele.
  • Aramir
    A Decrypter képes átugrani a hibát, betudod állítani, hogy hányszor próbálja meg újra beolvasni a kérdéses rész (ha tuti hibás, akkor állítsd minnél kisebbre, különben megőszülsz, mire befejezi), viszont ott a film valószinűleg kockásodni/töredezni fog.
  • bigapó
    ha hibás, akkor a Decrypter ki tudja javítani? nekem is lehet, hogy problémás lesz az egyik filmem, ezért kérdem, hogy melyik az amelyik javít is (vagy legalábbis megpróbálja), nem csak kilép.
  • Met
    próbáljátok DVD Decrypterrel leszedni isoba
    elképzelhető, hogy hibás a lemez
  • grebber
    Ti mivel rippeltétek be a Madagaszkárt mert haver probálta de Shrink nem ette meg mert mindig 40%-nál kiirt valami hibát háttérben Any DVD és a DVD Region free is futott.
    Valami ötlet vagy progi van amivel jól le lehet szedni?
  • Aramir
    Nero márkájuval :D
  • Ramore
    de milyennel??? :))))))))
  • Laalee
    dvd iroval
  • Ramore
    ez király! :))))
  • pako00
    hy DVDR-JOiNT mivel lehet ezt kiirni?
  • bigapó
    nálam frankó. ha 70-75%-ba belefér 1-2 extra, akkor azok is jöhetnek:) én 2 hangsávval és felirattal (bár ezek nem túl nagyméretűek ugye) beérem.
  • Aramir
    Minőségre most milyen? Nem kockázza a filmet? Lehet kikéne nekem is próbálnom :)
  • bigapó
    akkor a shrink a tömörítős. 1-2 alkalommal használtam csak mindkettőt, mert nálam a CloneDVD vált be, nem csak a tömörítéses előnyei miatt...khm...khm :))
  • fifi
    mindenkinek köszönöm a tanácsokat!!!