7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#5788 Ráböksz a Shrinkben a reauthor gombra, majd a dvd browser ablakban kiválasztod azt a meghajtót, amiben a film van, megkeresed a legnagyobb álományt a dvd-n, és azt áthúzod a dvd structure ablakba. Így csak a filmet fogja áttömöríteni vagy leszedni. Menü/extra így nem lesz a kész terméken, de legalább a film ráfog férni egy lemezre. -
Veno #5787 Minden fontos dolog ebben a nem hivatkozott tartalomban (unreferenced material)van benne.Bár ez nem tudom mit jelent.A menü+main movie+extra összesen 900MB, az a unreferced pedig 5G. Pontosan az eredeti video_ts könyvtár 6,9G, szóval ezzel a nem tömöríthető cuccal kellene vmit kezdeni. Csak mit és mivel? -
#5786 Egy bizonyos bitráta alá nem képes tömöríteni a Shrink, szedd ki a fölös hangsávokat, ha ez sem segít, akkor csak a filmet tömörítsd be, igaz, így ugrik a menü+extra, dehát valamit valamiért. -
Lacika 79 #5785 esetleg szedd ki belőle az extrákat, "felesleges" hangsávokat, ilyesmi -
Veno #5784 Hali!
Nem tudom jó helyre írok-e.Elakadtam egy tékás film másolása közben. A "Lopakodók" című filmről lenne szó. Nagy nehezen az AnyDVD és a DVDFabDecrypter segítségével felmásoltam a gépre, kicsit több mint 8giga. Utána próbáltam a DvdShrink3.2-vel összehúzatni 4,7-esre, de sehogyan sem akar sikerülni. A mérete több mint 5G lett. A Shrink kiírja, hogy kb 4,9G nem hivatkozatt tartalom van benne ami nem tömöríthető. Találkozatt már valaki ilyennel. Mivel lehetne mégis betömöríteni. A Nero, EasyDvdShrink sem boldogul vele. -
#5783 Hogy kábelezted? Az író legyen a master. Esetleg 40eres kábellel is próbáld meg. -
#5782 Hát, passz… azért én megpróbálnék egy frissebb fw-t, hátha segítene. -
#5781 1.17 -
#5780 szinte kizárt :) -
#5779 Igen, ez RPC2-es. Ha nem használsz más régió kódú lemezt, akkor a bitsetting előnyösebb… -
#5778 Megtörtént, Buffalo 1.37 van fent, most viszont RPC2-es lett, ha jól látom. -
#5777 Azt nem kell, ott megadod, hogy hova csomagolja ki magát. Csak azokat a részeket másold be, mint amiket az 1.22-nél bemásoltál. -
#5776 Van egy konyvtar benne a lepesek meneterol kepekben.
Igaz Japan, de attol meg erteni lehet a dolgot.
Maga az exe file tartalmazza az FW-t ha jol emlekszem. -
#5775 Az 5747-esben belinkelt Buffalo 1.37-es egy .exe kiterjesztésben van, azt is másoljam be a DVRFlesh 2.2 progi mappájába? -
#5774 Ha jól emlékszem a gyári fw talán 1.08-as, ez például a CMC médiakódú lemezeket nem szereti. -
#5773 Pl. Nero Info Tool. Ott megnézheted a lemezek ID-jét is. -
#5772 Mert nem értek ennyire hozzá, és nem akarom rögtön tönkretenni.
Hol tudom megnézni? -
#5771 És miért ne lehetne ötnapos írónál fw-t frissíteni, ha gond van a lemezek felismerésével? Milyen fw van az ötnapos írón? -
#5770 Ez a DVRFlesh 2.2-re nem igaz, fel megy vele az alacsonyabb verziószámú fw is. -
#5769 Igen, ugyan úgy kell csinálni, mint az 1.22-nél csak a számsor változik értelemszerűen. -
#5768 Hát 5 napos íróval talán nem ezzel kezdtem ... -
#5767 Minden lemezzel ezt csinálja (arita, tdk, phillips ...) -
#5766 Igen csak visszafele nem tudod ratenni az alacsonyabb FW-t.
-
#5765 Sikerült, 110-es lett az íróm és az 1.22-es régiómentes firm van rajta. Erre egyből felmehet a Buffalo firm? -
#5764 amúgy ezt a Buffalo 1.37fw-t hogyan kell felrakni? -
#5763 oké, köszi, mégegyszer kipróbálom. :) -
#5762 Ha úgy csinálod, ahogy a képeken van akkor futnia kellene. Ne a Total Commender ablakban nyisd meg a DVRFlesh-t, hanem menj a Parancsok-> DOS parancssorra és onnan.
A Buffalo 1.37fw (8.37) nálam tökéletes.
-
#5761 az 5753-as hozzászólásomról mi a véleményed? -
izb #5760 Ha van 110-es akkor a 109-es vétele nem ajánlott.
Van egy két gyári betegsége... -
#5759 már találtak állítólag egy ilyen "Mutyi Bt." boltban :)
köszönöm a segítséget... -
viktor744 #5758 Köszönöm a segítséget! -
#5757 Azt, hogy a + -os lemezt írás után DVD ROM ként fogja látni a lejátszó. -
izb #5756 mindkettő f@sza .
Nem fogsz velük befázni.
ja ha valahol látsz még Benq DW1640-es írót akkor az még egy tuti jó választás. -
#5755 "át állítja a book type-ot"
ez mit jelent? -
viktor744 #5754 Köszi! :)
És a 2 közül már teljesen mindegy?
Csak azért, mert nem akarok ráfaragni! -
#5753 t commander alól csináltam és mégis kilépett. az 1.37-eset nem szeretném felrakni, mivel többen is panaszkodtak rá. -
izb #5752 NEC 3540
Pioneer 110D
Azért mert jók:) -
viktor744 #5751 Sziasztok!
DVD író vásárlás előtt állok. A három esélyes:
LG GSA 4167B
Pioneer 110D
NEC 3540
Melyiket válasszam, és miért!
Köszi előre is!! -
izb #5750 109-es írót nem fogsz találni.
110-est viszont igen.
Ezzel adatot Ram-lemezre mentsetek,mert megbízható.A sima dvd- vagy + lemez nem igazán megfelelő adatra.
Nem kell trükközni vele,a nero rögtön felismeri.
Masterként ragd az IDE kábelre.Jumpereld a cd romot slavre és a dvd írót masterre. -
#5749 Pio - master, cd rom slave. Nekem cserénél a Nero mindig felismerte, nem volt gond az íróval. Mondjuk, LG-m az nem volt…