DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2x
Sõt, anydvd-ben kikapcsolod a reklámok, és akkor az nem is kerül fel a másolatra (tudtommal). pl. az FBI warning, a pirate figyelmeztetés meg ilyenek....
Nem értem. Minek shrinkezni, decrypterezni, ha simán mûxik a dvd copy on the fly, ha a háttérben fut az anydvd????
az Asusnak a Pio a belseje, szóval tulajdonképpen Pio-t veszel
de inkább NEC
de inkább NEC
I will use google before asking stupid questions.
Szerintem mindegy mivel írod ki, inkább vagy az a fajta lemezt nem szereti az asztalid, vagy magát az írható DL lemezeket viszi ilyen szarul, függetlenül márkától és médiakódtól. Viszont ezt próba nélkül nemfogod kideríteni szerintem.
Esetleg itt nézz utánna, hogy mit visz rendessen a lejátszód, hátha valaki leírta:
http://www.videohelp.com/dvdplayers
Esetleg itt nézz utánna, hogy mit visz rendessen a lejátszód, hátha valaki leírta:
http://www.videohelp.com/dvdplayers
NEC
Sulinetben akarok írót venni.
Amik szóba jöhetnek: NEC ND3540A, Asus DRW-1608P.
Melyik lenne a jobb választás? Vagy maradjak inkább a Pio 110D-nél?
Csak az a baj, hogy az nincs Sulinetben. :-(
Amik szóba jöhetnek: NEC ND3540A, Asus DRW-1608P.
Melyik lenne a jobb választás? Vagy maradjak inkább a Pio 110D-nél?
Csak az a baj, hogy az nincs Sulinetben. :-(
Na ja, de akkor az asztalival van a gond nem pedig az írással? Mert arra gondoltam hogy irok egyet Shrinkkel is, és megnézem hogy mi lesz... az a másik baj, hogy gyõri vagyok és nem tudom hol tudnék dual lemezt venni, mert csak 1 helyen láttam és ott csak Phillips van...
Gondolom a 2. réteg már nem tetszik a lejátszódnak.
Másik lemezzel esetleg? Pl Verbatim, hátha azt jobban szereti.
Másik lemezzel esetleg? Pl Verbatim, hátha azt jobban szereti.
Megírtam az elsõ dual layer lemezemet, és hát nem lett valami jó. Laptopon van író, és nem tudom még a márkáját, de majd kiderítem. Phillips dvd-t vettem, az asztali lejátszó is Phillips, bár az már nem új. A lényeg hogy 1h 10 min után kb tízmásodpercenként elkezd akadni, és ilyen 5 másodperceket ugrik. Egész a film (Azonosság) végéig ezt csinálja.
Ameddig nem néztem meg a filmet csak azt vettem észre, hogy néha nem olvassa be a dvd-t (az asztali).
Decrypterrel irtam, sztem a legújabb, iso-ba csináltam.
Valakinek van ötlete hogy ez mitõl van???
Ameddig nem néztem meg a filmet csak azt vettem észre, hogy néha nem olvassa be a dvd-t (az asztali).
Decrypterrel irtam, sztem a legújabb, iso-ba csináltam.
Valakinek van ötlete hogy ez mitõl van???
He bemész a boltba, kapsz róla számlát és a csomagoláson rajta van az Artisjust matrica, na az a hivatalos.
Tényleg a KSH-nál lehet érdeklõdni, vagy ha PPeter erre téved tud többet mondani.
Tényleg a KSH-nál lehet érdeklõdni, vagy ha PPeter erre téved tud többet mondani.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tudom neked mi a fekete.Bemegyek a boltba azt megveszem akkor "eredeti" dvd eladási statisztika csak valami legyen 😄 !!!
Fontos lenne.
Fontos lenne.
Next PC upgrade: 2022
110-es Pio
akkor érdemes venni amikor szügséged van rá😊
NEC vagy Pio-t vegyél sztem.
NEC vagy Pio-t vegyél sztem.
Szerintetek érdemes most dvd irót venni és ha igen akkor miet?Vagy mikor érdemes venni?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Na ezt benyaltam 😊 Nekem mindig van fenn Nero
www.linuxforum.hu
Nem mintha lényeges lenne,de a rétegváltást a mostani asztali dvd olvasóknál észre sem veszed.
Gyakorlatilag megugrás nélkül folytatják a lejátszást.
Gyakorlatilag megugrás nélkül folytatják a lejátszást.
Ha nincs Nero a gépen nincs írás.
A Shrinknek nincs saját íróprogramja.
Ellenben a Decrypternek van.
A Shrinknek nincs saját íróprogramja.
Ellenben a Decrypternek van.
A kérdésedre válaszolva, pl azért, mert jobbszeretem elötte megnézni, hogy milyen lett a végeredmény.
Az még ok, de miért akarnád akkor Neroval irni ha van shrinked? Shrink megírja magától ha beraksz enkódolás után egy lemezt. Annak pedig ha belegondolok hogy nem volt tömörítés tényleg nem szabadna csinálnia semmit a rétegváltásokkal. (hangosan gondolkodom...)
hát ha azt írta akkor biztos úgy is van😊
én nem értek hozzá IC-t használok
én nem értek hozzá IC-t használok
Így tudtam én is, azzal kapsz az iso mellé még egy pár kb-os kis vackot, amiben a lemez tulajdonságai is elvannak tárolva (kb mint a BIN/CUE párosnál a CUE fájl).
Node a Shrinknél hogy van? Mert izb írta, hogy Shrinkkel is megoldható.
Node a Shrinknél hogy van? Mert izb írta, hogy Shrinkkel is megoldható.
Éppen ezért kell Decrypterrel iso-ba leszedni és azzal is kiírni.
Ezt most nem értem.
Ha a Shrinkkel lekapok egy filmet wincsire, megkapom ugye a vobokat meg a többi vackot, ezt én fogom, és a Neroval kiírom, mint dvd-video.
Namost a Nero honnan fogja tudni, hogy hol kell lennie a rétegváltásnak eredetileg?
Ha a Shrinkkel lekapok egy filmet wincsire, megkapom ugye a vobokat meg a többi vackot, ezt én fogom, és a Neroval kiírom, mint dvd-video.
Namost a Nero honnan fogja tudni, hogy hol kell lennie a rétegváltásnak eredetileg?
Meglehet valahol tudni azt hogy az évben melyik DVD márkábol mennyit adtak el??
Next PC upgrade: 2022
Szerintem az író progi a lényeg és ilyen szempontból a decrypter a baró választás.
Ha már azzal csináltál isot akkor vele is írd fel.
Próba cseresznye.
Ha már azzal csináltál isot akkor vele is írd fel.
Próba cseresznye.
Huhh, most itt 3 verziót hallottam egyszerre.
1. AnyDVD (nem ismerem) és Nero.
2. DVD Shrink, ami Izb szerint nem rontja el a rétegváltást...
3. Decrypter
Ezeket mind kipróbáltátok persze dualos lemezzel?
1. AnyDVD (nem ismerem) és Nero.
2. DVD Shrink, ami Izb szerint nem rontja el a rétegváltást...
3. Decrypter
Ezeket mind kipróbáltátok persze dualos lemezzel?
Ha nem tömöríted a filmet, akkor a Shrink is ugyanoda rakja a rétegváltásokat.
És a Shrinkkel biztos hogy észreveszem a rétegváltásokat? Az nem ugyanoda rakja õket? Csak érdekel, bár a Decrypterrel sincs semmi bajom.
Az ilyen fimeket inkább DvdDecrypterrel szedd le isoba, és szintén a DvdDecrypterrel írd ki, mert akkor ha jól tudom a rétegváltás ugyanott lesz, mint a gyári lemeznél. Ez azért jó, mert legtöbbször jelenetváltásra idõzitik a rétegváltást a filmben, így nem veszed észre, ha akkor egy pillanatra esetleg megakadna a lejátszás.
Amúgy ha a Shrink 100%-ot ír ki, akkor nincs tömörítés, vagyis nem változik a kép.
Amúgy ha a Shrink 100%-ot ír ki, akkor nincs tömörítés, vagyis nem változik a kép.
ez engem is érdekelne😊
ugyanezzel a programmal másoltam le tegnap egy filmet, egyenlõre csak a vinyóra, szintén dual-os volt és 100%-ot írt neki, tehát elvileg nincs adatvesztés. belenéztem és lejátszotta, ugyanúgy nézett ki😊)
megpróbáltam a DVD Decrypter-rel is, ez ISO-ba menti le. megpróbáltam bemountol-ni, sikerült, de nincs rendes DVD-lejátszó progim, így a media player-rel próbáltam, de arra hivatkozva, hogy másolásvédelemel van ellátva leállt😊)
persze azóta letöröltem😉
ugyanezzel a programmal másoltam le tegnap egy filmet, egyenlõre csak a vinyóra, szintén dual-os volt és 100%-ot írt neki, tehát elvileg nincs adatvesztés. belenéztem és lejátszotta, ugyanúgy nézett ki😊)
megpróbáltam a DVD Decrypter-rel is, ez ISO-ba menti le. megpróbáltam bemountol-ni, sikerült, de nincs rendes DVD-lejátszó progim, így a media player-rel próbáltam, de arra hivatkozva, hogy másolásvédelemel van ellátva leállt😊)
persze azóta letöröltem😉
The Matrix has you...
Szevasztok!
Most vettem 1 dual layeres írót, és szeretnék vele eredeti dvd-t másolni, természetesen dual-layer lemezre. Erre már ráférnek egy az egyben és nem kell csökkentenem a minõségét. Van 1 programom a dvd shrink, amit ha átállítok 8,5 gb-os lemezre, akkor 100%-ot ír ki, vagyis nem romlik a minõség.
Két kérdés: Valamennyit romlik azért a minõség, csak nemigen lehet észrevenni, vagy tényleg semmi?
A másik meg hogy van valami hátránya ennek a módszernek, és ha igen akkor mi jobb ennél?
Most vettem 1 dual layeres írót, és szeretnék vele eredeti dvd-t másolni, természetesen dual-layer lemezre. Erre már ráférnek egy az egyben és nem kell csökkentenem a minõségét. Van 1 programom a dvd shrink, amit ha átállítok 8,5 gb-os lemezre, akkor 100%-ot ír ki, vagyis nem romlik a minõség.
Két kérdés: Valamennyit romlik azért a minõség, csak nemigen lehet észrevenni, vagy tényleg semmi?
A másik meg hogy van valami hátránya ennek a módszernek, és ha igen akkor mi jobb ennél?
A különbség:
- a belsõ a táp kimenetén jelentkezõ túláram(vagy túlfesz?) hatására levágja a tápot(asszem, zárlattal)
- a külsõ a hálózatról jövõ túlfeszültséget levezeti a földelésen keresztül a dobozán feltüntetett Joule határértékig(afölött elolvad benne egy bizti, azt csá
-Ha van UPS és megfelelõ földelés, abban(normális esetben) benne van a külsõ túlfesz-védelem)
- a belsõ a táp kimenetén jelentkezõ túláram(vagy túlfesz?) hatására levágja a tápot(asszem, zárlattal)
- a külsõ a hálózatról jövõ túlfeszültséget levezeti a földelésen keresztül a dobozán feltüntetett Joule határértékig(afölött elolvad benne egy bizti, azt csá
-Ha van UPS és megfelelõ földelés, abban(normális esetben) benne van a külsõ túlfesz-védelem)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De ettõl a tápban még ugyanúgy eldurranhat egy kondi, és viszi magával a többi cuccot, vagy ilyen küldõ védelemmel ez nem fordúlhat elõ?
na így már kerekebb a történet😊 kösz az infókat, megint lesz mire gyûjteni😊))
The Matrix has you...
Ha veszel,akkor mindenképpen külsöt vegyél,ugyanis erre még ráködheted az összes perifériádat,a monitortól a nyomtatóig mindent.
Ja és a szünetmentes elé kötve megy normálisan,és ha van egy nagyobb ingadozás nem fekszik meg ez az eszköz sem.
Én most vettem 5 csatis APC 3 év garanciával 3500ft-ért.
Csak ajánlani tudom.
Ja és a szünetmentes elé kötve megy normálisan,és ha van egy nagyobb ingadozás nem fekszik meg ez az eszköz sem.
Én most vettem 5 csatis APC 3 év garanciával 3500ft-ért.
Csak ajánlani tudom.