DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld ki ezt a progit.
Baró
Avi2DVD

Zenszkij
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy olyan DVD-re feliratot varázsolni, amit a DVD shrinkkel töltöttem be. Egyáltalán, hogyan lehet feliratot rakni egy vob formátumban lévõ filmbe?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

playstation 2-re akarok kiírni játékot. mit kell róla tudni? simán úgy kell mint a pc-s játékdvd-t?alcohol jó neki?

Lteebee
Másik olvasó esetleg.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

NeoMaN
Gyári? Ha nem akkor bármivel /nero/alcohol stb./. Ha gyári akkor Decrypter, Shrink.

Én sajna nem tudok mást. engem is érdekelne a dolog
Örm
A Decrypter nem szedi le. Esetleg van valamilyen más program?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DVD Decrypter-t próbáltad? Amúgy mostanában én is szopogatok a karcos DVD-kkel. Pio 120 nem szereti õket, nem tudom miért. 1.25-ös firmware van rajta. valaki esetleg rendelkezik frissebbel, vagy crack-eltel?
Örm
Hello!
Karcos dvd-rõl milyen programmal lehet,ha egyáltalán lehet leszedni filmet?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kösz :q

Minden lehetséges.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

vki help!neroval is meg alchol 120-al is elkeztdem írni a dvdket de mind1ik hiábakt írt 😞 ridata dvd-m van lehet az író a hibás?hogytudom leellenõrizni:

Lteebee
Szerintem ha garos, vidd vissza és próbálj alkudni hogy elhozhass valami másik típust.

De elsõ körben tedd külön IDE csatornára és legyen master.
Az sem baj, ha 40 eres kábellel próbálod.

Van valami tippetek mi lehet a gond?

Kb. 2hete megdöglött a Nec 3540A-s íróm. Egyszereûen nem engedte beindúlni a gépemet, és folyamatosan világított az írón a led, közben meg folyamatosan kattogott. Ha kinyitottam az író tálcáját akkor beindult, de semmilyen lemezt nem olvasott. Elõtte mikor még mûködött se volt 100%-os ugyanis egy pár dvd lemezt elrontott, ami között volt jó minõségû eredeti MCC-s Verbetim is meg Arita is. Kb. 60lemezt irtam vele (ebbõl kb.10db a kukába végezte) azalattt a két hónap alatt miután megvettem az új géppel együtt. Ajánlottak nála egy firmvare frissítést de még mielõtt megcsináltam volna megdöglött.Szóval kicserélték garanciába az egyészet. De sajna egy ugyanilyenre. A gond az, hogy a másít író is kezdi amit az elõzõ csinált kb. minden 3-ik írás sikerûl.
Van mikor a képfájl készítés közben megáll ismeretlen hibára hivatkozva, van mikor írás közben áll meg szintén ismeretlen hibára. Volt olyan estet,hogy elindult az írás és elvileg írt is úgyanis világított rajta a led de sajnos azalatt a 18perc alatt amíg ki nem dobta a lemezt az írási folyamat jelzõ csík 1%-ig se ment fel. Csak a buffert töltötte fel, meg a proci kihasználtság ingadozott 1-2% között. A kukába végezte ez a lemez is. Megpróbáltam egy másik ugyanilyen Verbatím lemezzel ezt elvileg megírta 100%-ba hiba üzenet nélkül, de sajna sem az íróm sem az olvasóm sem pedig a házimozim nem látja.A következõ kisérlet alanya egy Arita lemez volt ezt meg megírta és simán játsza minden.
Szóval mit gondoltok mi lehet a gond, nem az a pár lemez bánt hanem, hogy nem tudom használni.
Írásra az alkohol 120-at használtam.

Egyébbként a konfigom: Abit alap, P4 3.0GHz LGA775, 2x512MB DDR533, MSI 6600GT 128MB PCI-E, NEC ND-3540A DVD±R/RW, Toshiba olvasó és 450W-os táp.

Köszi elõre is

Felraktam ma az lg4163b-re az a105-ös firmware-t. Megírtam 2 régebbi ridisc4x(g04)-es lemezt és mindkettõ kuka lett, nem olvassa vissza.
Ilyenkor mi van? Új firmwarehez régi lemez nem ajánlott?

NeoMaN
Verba, TDK, Ricoh, újabban a Philips is jó tudtommal.

bigapó
és melyik az egyébként? Verbatim? és még?

The Matrix has you...

bigapó
tudtam, hogy le kellett volna magam hûteni😊) de hát ilyen az mikor a gyerek új játékot kap😊))) rögtön meg akarja nézni, hogy mûködik😊

The Matrix has you...

NeoMaN
Dualban csak a legjobb minõségû lemezre szabad írni! Ridisc nemaz.. 😊

bigapó
Figyelj, ha van egy film ami nagyon teccik, akkor megveszed a gyárit. Nálam ilyen a Mátrix😊) De mindent nem tudok megvenni😞( Ezért csinálom ezt. annyit viszont rászánok, hogy dual-ra nyomom ki. persze nem mindegyiket, csak a jobbakat(nekem jobbak😊)

The Matrix has you...

bigapó
oks, kösz. végülis csak a lemez lehet a ludas, ha egyszer a film eleje jó. tehát a DVD-copy (ami elõször a vinyóra került), annak jónak kell lennie.
Ezek szerint a második rétegre kerültek az extrák és azt nem jól írhatta fel?

The Matrix has you...

ffxi
Gõzöm sincs ehhez, csak az érdekel, hogy miért érné meg ez az embereknek. Te megadtad rá a választ.

Fákjúal!

Aramir
Úgytudom a Ritek dl lemezek szarok, gondolom nem véletlenül ezek a legolcsóbbak.
Próbáld ki egy Verbatim lemezen, hátha azt jobban szereti az asztalid.

bigapó
most nem az ára a lényeges, mert ha jó a film, akkor szvsz megérné😊)
a kérdés nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy a lemez a hibás vagy az író? ezebelül lehet maga a hardver vagy a szoftver a hibás?

The Matrix has you...

ffxi
Megérné neked ha sikerülne az írást? Mennyibe került a 2rétegû?

Fákjúal!

bigapó
Hi!

Na, nekem viszont lenne egy problémám. Tegnap megírtam az elsõ Dual-os DVD-m. Tapasztlatom az, hogy szar lett😊)
DVDShrink-el csináltam, 100%-osra vette, tehát nem tömörített (7,8 GB volt).
NERO-val írtam ki, rendesen felismerte a lemezt, sõt kiírta, hogy 1-es ill. 2-es réteget írja éppen. A film eleje jó, a vége viszont akad, ha jól számoltam 4-szer akadt meg lejátszás alatt. Gondolom ekkor váltott a rétegek között. Az extrák(werkfilm, elõzetesek, mozireklám) elindítása viszont teljességgel lehetetlennek bizonyult, mert DISK ERROR-ral beadja a "bejelentkezõ-menüt", ami a bekapcsolásnál van. lényegében nem tudja olvasni a lemezt.
A lemez egy szutyok, de nem volt éppen más és már ki akartam írni a filmet. szal egy RiDisc-re írtam ki (kódszámot nemtok mondani most)

Az lenne a kérdésem, hogy ez a lemez hibája lesz-e vagy Én csináltam valamit rosszul esetleg? Tehát egy jobb fajta lemeznél ez szintén elõfordulhat? Mert akkor valami mással kell próbálkoznom, csak nemtom mivel? 😊)

The Matrix has you...

Aramir
Másolt lemezrõl szerintem mindegy, védelem már amúgy sincs rajta, csak annyi, hogy dvd videóként kell visszaírni a Neroval a lemezre, nem adatként.
Persze csak ha másolt filmekrõl másolta le 😊

bigapó
ez érdekes másolási módszer😊) szerintem ne csodálkozz, ha hibás az egész. használj kódoló-progikat, pl. CloneDVD, AnyDVD, DVDShrink, DVD Decrypter.

The Matrix has you...

Met
dvd-t isoban szokás lemásolni vinyóra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Totalcommanderrel. CSináltam mindegyiknek egy mappát, s átmásoltam a lemezrõl a fájlokat. A 200 GB-os merevlemezen 2 partició van. Az egyiken megmaradt minden dvd épségben. A másikat a hiba után leformáztam, de újra összekeveredett rajta minden.
Metwork
akkor úgy néz ki, hogy a vinyóval van gond
hogy másoltad fel a filmeket?

I will use google before asking stupid questions.

Sziasztok! Felmásoltam a merevlemezre 12 filmet, hogy majd késõbb kiírom DVD-re. Másnap ki akartam írni õket, de a Nero hibát jelzett. Belenéztem a filmekbe Power dvd-vel, s az sem tudta megnyitni legtöbbjét. Amit megnyitott az sem volt ép, mert összekeveredtek rajta a jelenetek ( elindult egy film, s a másik film jelenetével folytatódott). Már többször fordult velem ilyen elõ, de csak akkor ha windows induláskor merevlemez hibát jelzett, s scandisc-kelt. Ezt letiltottam, mégis megint tönkrementek a filmek a merevlemezen. Please!!!
Ma már fillérekért lehet Verbatimot (nemcsak a hamisítottat :-)) kapni, minek Arita?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

ffxi
Fogyasztói áron melyik DVD lemez olcsóbb? Arita vagy PrimeDisc? Tok nélkül persze 😊 THX!!

Fákjúal!

+-os 4x-es Ridata. én mostanában csak ezt használom, nagyon szeretik egymást a NEC 3520-al.
Mondjuk az arita is B osztályos lemez,de ha neked bevált akkor ok.
Egy idõben vettem egy két darabot belõle,de azóta egyet sem.

Lteebee
Arita, ridata rendben.
De ridisc-kel nem volt még tapasztalatom.
Mások élményei alapján kerülöm õket.

Köszi.
Én meg azért vettem õket, mert hogy a régi 4x lilával soha semmi bajom nem volt, erre tessék.

B osztályos lemez,felejtõs.
Az általad említett problémák miatt is.

Volt már valakinek baja az ezüst-kék 8x ridisc lemezzel aminek ttg02-es az anyaga?

Sajnos nekem 2 asztalin is beakadnak a filmek, számítógépen viszont villámgyorsan olvassa.

Lteebee
Nagyon szívesen.

Guyver
Nagyon köszi sikerült!!!<#worship>

Lteebee
Mode menüpont, iso write mode

Aztán ahol írja, hogy please select a file, amellett van egy kis gomb és aztán megkeresed a dmc2_dvd2 .gi filet és megnyitod.
Ha a méretnél 4,7 giga körülit ír, akkor már csak írási sebesség, író választása, majd nagy gomb.

Guyver
Amúgy ez a 4 fájl van :
dmc2_dvd2 (11).gi 2 147 483 648 bájt
dmc2_dvd2 (12).gi 2 147 483 648 bájt
dmc2_dvd2 (13).gi 403 800 064 bájt
dmc2_dvd2 .gi 1 476 bájt
Melyiket kell kiírni ezek közül???
<#confused>

Guyver
Hülye kérdés, hogy kell a DVDdecrypterrel "gi" fájlokat kiírni mert nekem nem sikerült. Köcce

Lteebee
Asszem, a stomp recordnow max csinálja.

A dvddecrypter kiírja.
Töltsd le! Ingyenes.

Guyver
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy a "gi" fájlokat milyen progival lehez kiírni. Köszi

NeoMaN
Mindig dolgozik, de ha Shrinket vagy decryptert használsz akkor NINCS SZÜKSÉG anydvd-re....

Ja bocs, arra nem gondoltam hogy nincs író és olvasó külön. 😊

Felraktam ezt az Anydvd-t, alapból minden be van pipálva, hogy mit szedjen le a dvd-rõl.Lehet régiót állítani ott, Kelet-Európát állítsak?
Szóval most ez mindig dolgozik bármivel írok is dvd-t, pl Shrinkkel, vagy decrypterrel? Mert csak 1 író van a gépben, szóval mindenképpen rá kell valahogy raknom a vinyóra.

Lteebee
On the fly?
Volt szó róla, hogy van író és olvasó is?

Egyébként akkor alcohol120% is okés lehet.
Viszont a decrypter dobja is ki a másolásvédelmet, meg a régiókódot.