DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Karcos dvd-rõl milyen programmal lehet,ha egyáltalán lehet leszedni filmet?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
De elsõ körben tedd külön IDE csatornára és legyen master.
Az sem baj, ha 40 eres kábellel próbálod.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kb. 2hete megdöglött a Nec 3540A-s íróm. Egyszereûen nem engedte beindúlni a gépemet, és folyamatosan világított az írón a led, közben meg folyamatosan kattogott. Ha kinyitottam az író tálcáját akkor beindult, de semmilyen lemezt nem olvasott. Elõtte mikor még mûködött se volt 100%-os ugyanis egy pár dvd lemezt elrontott, ami között volt jó minõségû eredeti MCC-s Verbetim is meg Arita is. Kb. 60lemezt irtam vele (ebbõl kb.10db a kukába végezte) azalattt a két hónap alatt miután megvettem az új géppel együtt. Ajánlottak nála egy firmvare frissítést de még mielõtt megcsináltam volna megdöglött.Szóval kicserélték garanciába az egyészet. De sajna egy ugyanilyenre. A gond az, hogy a másít író is kezdi amit az elõzõ csinált kb. minden 3-ik írás sikerûl.
Van mikor a képfájl készítés közben megáll ismeretlen hibára hivatkozva, van mikor írás közben áll meg szintén ismeretlen hibára. Volt olyan estet,hogy elindult az írás és elvileg írt is úgyanis világított rajta a led de sajnos azalatt a 18perc alatt amíg ki nem dobta a lemezt az írási folyamat jelzõ csík 1%-ig se ment fel. Csak a buffert töltötte fel, meg a proci kihasználtság ingadozott 1-2% között. A kukába végezte ez a lemez is. Megpróbáltam egy másik ugyanilyen Verbatím lemezzel ezt elvileg megírta 100%-ba hiba üzenet nélkül, de sajna sem az íróm sem az olvasóm sem pedig a házimozim nem látja.A következõ kisérlet alanya egy Arita lemez volt ezt meg megírta és simán játsza minden.
Szóval mit gondoltok mi lehet a gond, nem az a pár lemez bánt hanem, hogy nem tudom használni.
Írásra az alkohol 120-at használtam.
Egyébbként a konfigom: Abit alap, P4 3.0GHz LGA775, 2x512MB DDR533, MSI 6600GT 128MB PCI-E, NEC ND-3540A DVD±R/RW, Toshiba olvasó és 450W-os táp.
Köszi elõre is
Ilyenkor mi van? Új firmwarehez régi lemez nem ajánlott?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ezek szerint a második rétegre kerültek az extrák és azt nem jól írhatta fel?
The Matrix has you...
Fákjúal!
Próbáld ki egy Verbatim lemezen, hátha azt jobban szereti az asztalid.
a kérdés nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy a lemez a hibás vagy az író? ezebelül lehet maga a hardver vagy a szoftver a hibás?
The Matrix has you...
Na, nekem viszont lenne egy problémám. Tegnap megírtam az elsõ Dual-os DVD-m. Tapasztlatom az, hogy szar lett😊)
DVDShrink-el csináltam, 100%-osra vette, tehát nem tömörített (7,8 GB volt).
NERO-val írtam ki, rendesen felismerte a lemezt, sõt kiírta, hogy 1-es ill. 2-es réteget írja éppen. A film eleje jó, a vége viszont akad, ha jól számoltam 4-szer akadt meg lejátszás alatt. Gondolom ekkor váltott a rétegek között. Az extrák(werkfilm, elõzetesek, mozireklám) elindítása viszont teljességgel lehetetlennek bizonyult, mert DISK ERROR-ral beadja a "bejelentkezõ-menüt", ami a bekapcsolásnál van. lényegében nem tudja olvasni a lemezt.
A lemez egy szutyok, de nem volt éppen más és már ki akartam írni a filmet. szal egy RiDisc-re írtam ki (kódszámot nemtok mondani most)
Az lenne a kérdésem, hogy ez a lemez hibája lesz-e vagy Én csináltam valamit rosszul esetleg? Tehát egy jobb fajta lemeznél ez szintén elõfordulhat? Mert akkor valami mással kell próbálkoznom, csak nemtom mivel? 😊)
The Matrix has you...
Persze csak ha másolt filmekrõl másolta le 😊
The Matrix has you...
hogy másoltad fel a filmeket?
I will use google before asking stupid questions.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Fákjúal!
Egy idõben vettem egy két darabot belõle,de azóta egyet sem.
De ridisc-kel nem volt még tapasztalatom.
Mások élményei alapján kerülöm õket.
Én meg azért vettem õket, mert hogy a régi 4x lilával soha semmi bajom nem volt, erre tessék.
Az általad említett problémák miatt is.
Sajnos nekem 2 asztalin is beakadnak a filmek, számítógépen viszont villámgyorsan olvassa.
Aztán ahol írja, hogy please select a file, amellett van egy kis gomb és aztán megkeresed a dmc2_dvd2 .gi filet és megnyitod.
Ha a méretnél 4,7 giga körülit ír, akkor már csak írási sebesség, író választása, majd nagy gomb.
dmc2_dvd2 (11).gi 2 147 483 648 bájt
dmc2_dvd2 (12).gi 2 147 483 648 bájt
dmc2_dvd2 (13).gi 403 800 064 bájt
dmc2_dvd2 .gi 1 476 bájt
Melyiket kell kiírni ezek közül???
<#confused>#confused>
A dvddecrypter kiírja.
Töltsd le! Ingyenes.
:Ð
Ja bocs, arra nem gondoltam hogy nincs író és olvasó külön. 😊
Szóval most ez mindig dolgozik bármivel írok is dvd-t, pl Shrinkkel, vagy decrypterrel? Mert csak 1 író van a gépben, szóval mindenképpen rá kell valahogy raknom a vinyóra.