7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#5828 Lehet az lesz de onnan is voltak már havernak olyat amit nem kért más alapanyagu cumot adtak neki de szerencsére elintézte és kicserélték. -
#5827 valami rendelős oldal? -
#5826 Az a baj hogy it a környéken csak ezek a gagyi szarok vannak :(
De majd valahonnan szerzed Verbatim-et. -
#5825 Benq-et írtam meg sokat, de most Verbatim-et használok. Tuti jó:) -
#5824 Aki már tapasztalt és nagyon sok nyomtatható felületű DVD-t vett/tesztelt és hasnálta is sokat az leirhatná hogy ebből a nyomtatható felületű DVD-kből mi a jó márka mert Ridisc, DataWrite extrém szarok!!
-
Veno #5823 Sziasztok!
Tegnap este leküzdöttem végre a lopakodók című filmet.Igaz, hogy csak a főfilmet sikerült két 5.1-es hangsávval de nekem ez így is tökéletes.
DvdFabExpress+Nero Recode -
mochee #5822 Megkérdezte akkor is amikor kiírta a hibát, és mondtam neki hogy ugorja át, de akkor a fennmaradó idő elkezdett másodpercről másodpercre emelkedni, és nem történt semmi ezen kívül. Már nincs meg a film, de akkor megpróbálom legközelebb ugy, hogy alapból be van kapcsolva. Kösz a segítséget. -
#5821 Azt még megpróbálhatód, hogy a Decrypterben bekapcsolod azt, hogy ha hibát talál azt ugorja át, kérdés, hogy mi lesz a hiba jelenség (ha lesz) a filmben. -
mochee #5820 Mindegy, nem annyira lényeges. Csak egy kipipálható pont volt az egyik fül alatt a programban, viszont nem segített az AnyDVD sem a bajomon.
Valószínűleg hibás, karcos vagy mittomén volt az eredeti lemez, mert adathibát írt ki a Shrink is meg a Decrypter is. Zárójelben írta hogy crc hiba. Ezt gondolom azt jelenti, hogy maga a dvd rossz, és nem másolásvédelem, de ha rosszul gondolom, akkor javítsatopk ki. -
#5819 Hol lehet kapni DVD-R DL-t? Már egy csomó helyen megnéztem, de mindentütt csak "+" van -
Veno #5818 Megcsinálta ezt is, a video_ts könyvtár 4,8GB, tehát úgy nézem a clonedvd sem boldogul azzal a materiállal.Egyenlőre több tippem nincs. -
#5817 Amúgy 3.2.0.15-nél tart a verziószáma a Shrinknek. -
#5816 Semmi gond :) -
#5815 Bocsi ......
-
#5814 Nehogy visszaolvass kb 15 hozzászólást... -
#5813 DVD Shrink 3.1 Nem használod ????? -
Veno #5812 Hát végzett vele, de hiába állítottam be, hogy 4450MB legyen 4,85Gigát csinált.
Most csak a főfilmet próbálom magyar hanggal és semmi mást, így a qualityre már 100%-ot mond. -
#5811 Szedjél le minden extrát csak a filmet hagyd meg. -
Veno #5810 Leszedtem a clonedvd 3.5.9-et, úgy néz ki, hogy birkózik a filmmel,kiszedtem két felesleges hangsávot és így 64%-os dvd video quality jött ki, nem tudom ez mennyire fog látszani a filmen. Elég lassú a munkahelyi gépem(2G) ahol most próbálom de meglátjuk mi lesz belőle. -
Veno #5809 Hát én is azt gondolom. Még azért próbálkozok más módszerekkel, mert nem akarok 10dvd árát rászánni egy DL-es lemezre. -
#5808 Aham, hát, érdekes, úgylátszik a Shrink megfekszik ettől a filmtől :( -
Veno #5807 A Re-author ablakban a VTS3 72MB-os.
A full diskes nézetben bal oldalon ott van a 4,937G-ás cucc, arra rámenve a jobb oldalon meg csak csupa pár megás audió és subpicture fájlokat látok. Keresem a CloneDVD2-őt ,esetleg lelőhelye valahol? -
#5806 De hát ott van, VTS3 4,937MB -
#5805 Próbáld meg CloneDVD 2-vel is, szerintem nem rosszabb, mint a shrink. A fölösleges részeket és a menüt is le tudod vele szedni. -
Veno #5804 A Re-author dvd browser ablakában nem is látom ezt a 4,9gigás állományt. -
Veno #5803
-
Veno #5802
-
#5801 Ékezeteket ne használj a kép nevében.
De ha az unreferenced material egy daraból áll, akkor próbáld meg azt áthúzni a dvdstructure ablakba. -
Veno #5800 Bocs, bénázok, hogy a francba kell képet feltölteni? -
Veno #5799 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Veno #5798 Az unreferenced material 1 darabból áll, megpróbálok képet mellékelni. -
#5797 sajnos nem tudom miről beszélsz:)
felrakom és csak az auto update-et kapcsolom ki -
mochee #5796 AnyDVD-ben célszerű bekapcsolni a hirdetések és végjelzések eltávolítása pontot? Mik azok a végjelzések? -
mochee #5795 Megfogtál. -
#5794 AnyDVD fut közben? -
mochee #5793 Szevasztok!
Van egy eredeti dvd film, amit le szeretnék másolni. Sajnos a dvd Shrink hibát ír ki, és a dvd Decrypter is, miközben enkodolja. Van olyan megoldás, ami ebben az esetben bejön, vagy teljességgel másolhatatlan a dvd? -
#5792 Vettem 16x-os Verbatim-et, 25-ös gurigában.
A papírpalást bújtatott de jó minőségű a nyomat és a papír, belül is van nyomtatva. Made in Japán.
A mid-je TYG03.
Szerintetek hamis? Én úgy sejtem, hogy nem. -
#5791 Az unreferenced material több daraból áll, vagy egy 5Gb-os az egész?
Egy képet csinálhatnál arról, hogy a dvd browser ablakban mit látsz, amikor kiválasztod a meghajtót, amiben a film van. -
izb #5790 Rakj be ide egy képet arról amit látsz. -
Veno #5789 Csak az a baj, hogy a legnagyobb állomány 834MB és 23 perces, holott a film majdnem két órás. Mintha a shrink nem ismerné fel a filmet vmi miatt.Amit felismer az alig 1G.