DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Verbatimból melyik a jobb lemez? A Taiyo Yuden, vagy a CMC(Mitsubishi)?
Az eredeti nem CMC?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
köszi elöre...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
dvd quality---minnél magasabb annál jobb
0 minõségü--a nero,vagy a dvd író nem ismeri az adott lemezt
A többirõl nem akarok hülyeséget írni,igy nem is írok
el tudná nekem valaki magyarázni, légyszi, hogy mit jeléent a grafikon amit a nero cd/dvd tesztjével kapok. Értem itt a PI errors és PI failure adatokat. Valamint mire lehet következtetni a dvd quality számából. Volt nekem olyan hogy az írott dvd-re azt mondta hogy 0 minõségû, de ennek ellenére lehetet olvani.
Elõre is köszönom
www.itmedia.sk
például
Pesten hol lehet olcson dvd lemezt és tokot venni? segítsetek mert kedden megy fel az ismerõsöm venni!
Ppeter álltalánosságban írt errõl az egészrõl.
még annyit nem értek hogy ezt egy "sima" dvd szerkesztõ progival nem lehet megoldani ... Azért lenne jó mert menüt is akarok csinálni (azaz már csináltam) de ha jól értem itt csak a nyers filmel lehet trükközni ?
amúgy ezek vannak meg: windvd creator,pinnacle,sony DVD Architect 3.0, cyberlink...stb
ezek közül egyikkel sem tudom mindezt megcsinálni?
PPeter a gond az hogy a kazi már deleted .... 😞
egy dvd lemezre korlátlanul tudsz felírni idõben max a képminõség lesz szar.
fogd a vso dvix to dvd progit,és tömörítsd át dvd video szabványba a mozit.
Ha ez megvan,akkor fogd a avi2dvd töltsd be a filmet,és tömörítsd át akkorára amekkorára szeretnéd.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Egyáltalán melyik progival lehet ezt..??
A film amúgy 4,4 gb-ra lett optimizálva (5,5 gb volt dv-kamcsiról bedigizve).
De az összes dvd szerkesztõ progi csak 60 perces dvd-t enged írni ...
Mi a f*szért???
Help me 😞 !
FASZOM KIVAN MÁR EZZEL A KURVA DVD ÍRÓVAL VISSZAVISZEM NEKIK DUGJÁK FEL A SEGGÜKBE!!!!
BURN.HU / CDGRAB.HU
Esetleg alaplapi driver csere, kabelek ellenorzese.
Nem art ha Sec Masteren van az iro es nem valamelyik slaven.
UDMA ellenorzese, hatha Pio modban megy az iro valami gebasz folytan es hasonlo lehetosegek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Porbálám a következõ : DVD írásnál a tároló szintjelzés 50-98% között ugrál, eddig 91-97% között ugrált írásnál és így 10 perc helyett 25-30 perc egy DVD írása, de szerencsére mûködnek a DVD-k, de bosszantó a lassú írás. Nem telepítettem semmit a gépre, nem is töröltem nincsen hálózatban, és Internet sincs a gépen. A DVD író firmware a legújabb 1.20-as.Sebességek : c:19123KB/s, d:20672KB/s, g:55040KB/s, h:49254KB/s Csináltam az összes meghajtón : híbaellenõrzést, törezettségmentesítést Mi lehet a probléma?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Takarítsd le a gépedrõl a CD/DVD-író programokat, ha netán felraktál egy rakás íróprogramot, emulátort stb. - csak a legújabb, végleges (nem 7.0.0.0 béta, hanem a Nero oldaláról is leszedhetõ 6.6.0.16-os) Nero, és esetleg a Decrypter legyen fent. Az írót a tesztelés, hibakeresés idejére tedd egyedül, egy szabványos hosszúságú, nem hengerelt 40 eres szalagkábelre, masterként a kábel végére. Attól függõen, hogy, hogy milyen alaplapod van, uninstalláld az esetleg utólag feltett ATA/IDE drivert és hagyd, hogy az XP által feltett verzió maradjon. Nforce chipsetnél ez nagyon fontos. Esetleh megpróbálhatod a lehetõ legújabb ATA/IDE drivert ami lapkakészlet gyártójának honlapjáról érhetõ el. VIA és SiS esetéb be szokott válni. Intel lapkakészletnél ne tedd fel az Intel Application Acceleratort és a külön letölthetõ Intel Ultra ATA Storage drivert sem, ha ezek fent vannak, akkor uninstalláld õket, elég egy sima Intel inf. chipset driver. Ha fentieket komolyan veszed és betartod, jó eséllyel elmúlhatnak a CD/DVD-írós bajaid, de lehet, hogy az íródba is kell még egy újabb firmware.
BURN.HU / CDGRAB.HU
vmi ötlet?próbáltam már 1000 fajta dvd íróval de mindig ez jön ki lg 8x-oros írom van
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ezért legális a modchip forgalmazása egyáltalán.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A módolt gép meg alap dolog a másolt cuccokhoz 😊
BURN.HU / CDGRAB.HU
Persze vannak kivételek, ahol ügyeskedni kellett, mert védelem volt rajtuk (CloneCD-vel vagy patchelni kellett a .bin fájlt).
BURN.HU / CDGRAB.HU
A Clone DVD nem másol eredetit, gondolom a Clone CD sem a maga terepén. Az Alcoholt kipróbálom.
(Jé, ez micsoda? Másolt CD? Hogy került hozzám? Haver ittfelejtette.)
Nem találtam megfelelõbb topicot.
Ha meg másolatról, akkor egyrészt megszûnik a jogkövetõ magatartásod, másrészt bármivel lemásolhatod.
Ne szívd mellre, de egy ilyen "nem túl jó" játékot minek átírni? 😄D
Van egy játékom (Colin McRae Rally 2005), és szeretnék róla biztonsági másolatot készíteni CD képformátumban (?). Ezt melyik programmal lehet megoldani?
27-28 körül már egész jók vannak.
Próbálj meghallgatni párat megiamarktban, hogy megfelelõ hangzásút vegyél!
OFF:
Lehet, hogy Kenwood-ra cserélek én is, bár kacsingatok egy Sony, vagy Pioneer felé is. Persze ha úgy lesz pénzem, mint ahogy most nincs, Alpine lesz a drágaság. Már ki is néztem, mit szeretnék 😊
Persze ez függ attól, hogy beolvassa-e majd a lasssan írt CD-ket a mostani. Akkor maraad ez nyár végéig, utána csere 😛
A ridata cd a kedvence.
A PS2 fejét kifejezetten kínozzák a cd-k, ha jól hallottam.
ígyh meg gondolom nem probléma a 2x-es írás.
A 2x-es CD írással kapcsolatban: asszem én is elkérem/visszakérem pár napra a régi Plextor 16x-os CD írómat, mert az autóban lévõ lejátszó nem szereti a 4x, vagy annál gyorsabban írt lemezeket. és már picit unom a 2-3 éves zenéket 😊
szal picit beszoptam a Clarionnal. Az újabb modellek is ennyire kényesek? az enyémet 4 éve vettem.
Mert elvileg lehetne, de gyakorlatilag nemigazán foglalkoznak már a gyártók a lassú írással, mint írtad. Vagy nemjól gondolom?
BURN.HU / CDGRAB.HU
Egy mai lemezt tönkre is vágna.
amúgy mindent simán , ahogy pc-re , ugye?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?