DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Vmit csináltam írás közben és nemtom, hogyan. Van úgyhogy berektam DVD-RW-t és tudja, hogy akartam fríssíteni, azaz azokat a fájlokat írja felül, amiket régebben írtam fel. Ezzel megkönnyített a dolgomon(törlés,new project,stb..). És érdekesképpen másik DVD-RW-nél már nem csinálja u.ezt. Mi ennek a titka?
THX

Fákjúal!

Metwork

I will use google before asking stupid questions.

Sland
na megvan a dvdsantaval megcsináltam de lett egy demo felirat a videón ami nagyon nem kéne. olyan progi nincs ami nagyon egyszerû és nem csinál ilyen demo izét stb?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Met
ha olyan a film és megér annyit akkor persze, hogy jobb
van a Winavi video konverter, az is mindebõl konvertál dvd-t
és a The Film Machine

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aramir
Nem lenne egyszerübb egybõl dvd-vé konvertálni?
Pl ezzel:
http://www.dvdsanta.com/
Okosítást meg gondolom lehet hozzá szerezni 😄

Met
benne van de szerintem használj külön progit, pl VirtualDub
de millió leírás van, hogy kell aviból svcd-t gyártani

Met
jó csak bele kell "égetni" a feliratot

Sland
SVCD az a neroban benne van alapból ugye? vagy ha nem akkor hogy kell átkódolni légyszi segíts mert full kezdõ vok ilyen téren

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bigapó
ha a film feliratos és szeretném "hozzáfûzni" a feliratot is, hogy mutassa, akor is jó az SVCD?

The Matrix has you...

Met
csak úgy, hogy átkódolod svcd-be

Sland
az lenne a kérdésem hogy hogy tudnék egyszerûen úgy kiírni egy avi filmet dvd-re hogy az asztali dvd-m en ami nem divx es az tökéletesen szépen egész képernyõn, nem kockázva stb menjen? plz help!

Szerintem a kínaira azt értette hogy bevallottan kínai "márka", nem xy cég beszállítója. Legjobb példa a Keeway robogó, 0-1 évesen szabadulna tõle aki megvette (apronet tele ilyen hirdetéssel), aki nem, az nem is akarja. Vajon miért? 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

NeoMaN
Sony védelem....
DVDFab Platinum

NeoMaN
DVD Shrink, Nero Recode, CloneDVD......stb.stb.

Eredeti lemezt hogyan tudnák átmásolni egyrétegû (4,7G😎-s lemezre? Mert félek hogy elkopik😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

igy igaz

Met
😊
ha jól rémlik a Decrypter fejlesztõt is "meggyõzték", hogy keressen jobb szórakozást

Nincs,mert a figurát megfenyegették hogyha nem hagyja abba a program fejlesztését dádá lesz.
Igy abba hagyta.

Gil1975
Köszi szépen.

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Met
igen

Gil1975
Közben megtaláltam,de nagyon szépen köszönöm a segítséget,még azt megszeretném kérdezni,hogy akkor ugyan úgy a Shrink-kel tudom a filmet írni,mert az Any DVD feloldja a "feloldani" valót?Bocs ha hüle a kérdés.

Met
DC, Torrent, Google

Gil1975
Az Any DVD-t honnan tudnám megszerezni,esetleg letölteni?

Met
frissebb Shrink (már ha van)
vagy Any DVD

Gil1975
Sziasztok! Egy kérdésem lenne dvd írással kapcsolatban.Az újabb dvd filmeket nem tudom a z eddig igen jól bevált progival(Shrink)megírni.Valami új kódolás lehet a dologban(úgy hallotam)és ezért nem megy a másolás.Más progival próbálkozás,vagy frissítés kellene a Shrinknek?Légyszi segítsetek .

Szerintem ma ez a leghasználhatóbb DVD-készítõ program.

bigapó
jó, persze "kicsit" túloztam😊) de akkor is hiányosságokkal küzködik egy-két termékük... 😛

The Matrix has you...

Köszi, akkor csak kipróbálom
NeoMaN
philips nagyon jó újabban

Még nem fenhatósága,csak szeretné.
Ha az lesz ugyanaz lesz ott is mint Honkongban.
Egy ország két renszer.Marad nagyjából az ami volt.
Ja és hogy a Kínai cuccok szutykok lenének??
Szeretném ha körbenéznél a mûszaki cuccaid között és megnéznéd,hogy mi nem származik Kínából.És érdekes lenne az eredmény....
Nekem 90%-ban kínai minden mûszaki cuccom és nincs velük semmi baj.

nekem haverom hozott múlthéten 50 db Philips-et, CMC médiakóddal. Akkor az minõségileg jó cucc?
bigapó
nem tartozik teljesen a témához, de...
Taiwan most kínai fennhatóság alá tartozik? Azért kérdem, mert ugye a kínai cuccok általában szutykok😞 és csak remélni tudom, hogy Taiwan meg tudja tartani önállóságát legalább annyira, hogy a minõségen nem rontanak...

The Matrix has you...

PPeter
De ha a fájlok sorrednje szerint (elvileg 1 GB-os darabokra bontva) összefûzöd binárisan õket, akkor az eredményül kapott fájl átnevezhetõ ISO-ra és kész.

BURN.HU / CDGRAB.HU

Banyapapa
o köösz kiprosza

Aramir
UltraIso 7.5.xx-el átlehet konvertálni isora, aztán már bármivel.

Banyapapa
1 kveszcsön.
".gi" fájl-t mivel tok kiirni (ez valami image😛)
pimcodvd elvileg jo gyakorlatilag meg nem, nem hajlando a dvd iroval menni:|

Aramir
Jaja, az a legbiztossabb.

Ok köszi akkor irány a szerviz én inkább nem szedem szét.

Google a barátod...

Aramir
Az max csak a nagyobb port és szöszt szedi le, a lerakodott pl dohányfüsttel nemsokat tud kezdeni.
De ha van olyan lemezed, elöbb próbáld meg azzal, hátha megúszod szétszedés nélkül.

tisztitó cd??

Google a barátod...

Aramir
Garancia nincs már rá?

Én a porcicákat kiszoktam porszívózni, a fejnek a sinpályáját megszoktam zsírozni, a fejet meg kurvaóvatossan valamilyen alkohollal megpucolom.
Benzint még véletlenül se használj!

mivek probáljam tisztitani?

Google a barátod...

Aramir
Az kb napi egy dvd 😊
Akkor nemtudom, azt hittem öregebb példány, elvégre már a 110-es íróknál tartanak a Pioék.

most 1 éves.igaz kb 3-400db DVD-t meg irt.

Google a barátod...

Aramir
Szerintem próbáld meg kipucolni óvatossan, gondolom jó öreg darab lehet.

Sziasztok lehet nem ide kéne irnom,de hátha tud valaki magyarázatot.Van egy pioneer DVR-107D DVD iróm.És az utobbi napokban jelentkezett nálla olyan hiba,hogy irás közben leált a nero lézeh beállitás hiba üzenettel.Majd utána nem ismerte fel az irott DVDket(ARITA,KONQ) csak a Maxell-t olvassa be.És az összes gyári DVD-t.Kérdés mi lehet a hibája?Koszos a fej vagy haldoklik?????<#conf>

Google a barátod...

Aramir
Akkor jó, B meg C meg X kategóriából idáig kerültem, mert csak szoptam velük.

PPeter
A CMC lemezek nagyon jók, nem szabad abból kiindulni, amit a Ridisc meg hasonló márkanevek alá eladott minõségileg visszaább sorolt B kategóriás példányok alapján tapasztalsz. Hosszú évek óta õk gyártották a legtöbb MCC-s lemezt is a Verbatimnak, szóval elég jó kis cég.

BURN.HU / CDGRAB.HU

Aramir
És minõségileg mi a tapasztalat? Mert nekem a CMC-vel idáig csak rossz tapasztalatom van, igaz, nem Verbatim volt rászitázva.

PPeter
A hamis lemeznek MCC-s gyártókódja volt, elírtam.

BURN.HU / CDGRAB.HU