7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Aramir
    Ha van valamelyik ismerősödnek LG dvd olvasója, akkor próbáld meg nála lementeni. Én ugyanígy jártam a G05-ös nyomtatható lemezek egy szériájával.
  • Geeryy
    egyszeruen szar.10bol 4dvd-t baszott el eddig.elkezdi majd buffereles utan , rogton le is zarja.vicc az egesz. masteren van 80eres kabelre is csereltem mar.
    elozo irommal (pio106 megirtam kb 5000lemezt annyibol rontott 4et, nem 10ből).de az elmeletem az fw update-re jo ?
  • Met
    mivel nem vagy megelégedve?
  • Geeryy
    Hello!tegnap lecsereltem az irom egy pio110-re.mivel nem vagyok vele megelegedve,frissitenem az fw-t.csak h ilyen meg nem csinaltam.
    1. Letoltom a DVDRflash 2.2-t kicsomagol.
    2. Letoltom a hivatalos fw-t.DVR110D_FW137EU.zip
    3. kicsomagolom a dvdrflash\win32\mappaba (vagy csak siman a dvdrflash gyokerkonyvtarba?)
    4. DVRFlash -ff X: DVRFlash -ff X: RB100011.137 RB100111.137 (x helyere a meghajtom betujele)
    orom?
    bocs a lamasagert meg h ilyen furan fogalmaztam meg, csak vki erositsen meg, nem akarom elbaszni.elore is thx.
  • Tattoo
    Nekem most adta be a kukcsot 30 db ARITA (G05) tele volt avi filmmel. Kicsit gáz . SOHA TÖBBÉ nem veszek ilyet. kb fél éve írtam őket aztán most az összes rossz lett. VARÁZSÜTÉSRE. Pedig mindegyiket 4*- esen írtam.
  • Aramir
    Lehet kifogtál egy gyengébb szériát az Aritából, ha csak azokkal a lemezekkel ilyen.
    Nálam néha 1-2 olyan lemez is előfordúl a G05-ös lemezkből, amit csak 4X-en enged megírni a 108-as íróm, más sebességet felsem ajánl. Nem mintha gond lenne, mert amúgy is 4X-en írnám, csak érdekes.
  • jbal
    köszi majd kipróbálom
  • Met
    svcd-be pl. Virtual Dub
    dvd-be pl. Winavi Video Converter, The Film Machine
  • fifi
    Pio109 mitől csinálhatja azt, hogy hol felismeri, hol nem is meri fel a 8X-os Arita lemezeket???
  • jbal
    mivel?
  • Met
    átkonvertálod svcd-be vagy dvd-be
  • jbal
    olyat nem lehet h van egy film aviban és úgy kiírni h a nem divx-es dvd is le tudja játszani?
  • izb
    ok
  • hatalmasberi
    6ost de most szedtem le mert megpróbálom a 7est lehet h az már jó lesz
  • izb
    én nem töltök,csak reklámozom,mert baro állat király:))
  • izb
    melyik nerot használod?
  • hatalmasberi
    Most néztem a honlapodon töltesz tönereket.
    okit is? ha igen akkor kérhetnék árlistát?
    [email protected]
  • hatalmasberi
    Nem, mert nem tudom h hol lehet s a gyártót se ismerem
    slimtype dvd-rw sosw-852S csak ennyit ír ki
  • izb
    firmware frissítettél már benne?
    lehet nem ártana
  • hatalmasberi
    igen
  • izb
    ez notebook író?
  • hatalmasberi
    Hello mindenkienk!
    Olyan problémám van h a nero azt írja ki h nem kompatibilis az írómmal
    s elég soxor hibázik.
    De ha alcoholal írok akkor semmi baja, csak ezzel nem tudok írni adatot :((
    íróm tipusa : slimtype dvd-rw sosw-852S
    Ha tudna valaki segíteni.
    köszi
  • fifi
    viszi

akkor mik voltak ezek a rémhírek??? na mind1
  • Lteebee
    Szerintem először próbáld ki, hátha kezeli!
  • fifi
    feleségem szeretne pár filmet dvd-n tudni, amik aviban vannak meg.
    van pár olyan, hogy az egész film egy fájl, és ez 1,36giga. Korábban azt olvastam, hogy asztali lejátszók 1 vagy 1,2 felett nem kezelnek fájlokat... Ez igaz? Ha igen mivel szedjem ketté őket kiírás előtt?

előre is ksözi
  • me and a monkey
    Én a Madagascar próbáltam meg a DVDFab Decrypter legújabb béta változatával lemásolni, gond nélkül ment a dolog.
    Próbaképpen a CloneDVD-vel tömörítettem és írtam ki a filmet, meglepően korrekt minőséget produkált.
  • Aramir
    Passz, megnéztem, nekem elindult a letöltés. Nincsmit.
  • REALista
    Valamiért nem tölti le, de mindegy fél óra keresgélés után végre sikerült egy másik helyen letölteni!Azért kösz!!!
  • evid
    Pedig ott van:
    DVDDecrypter 3.5.4.0 download SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe [879KB]
    freeware released Mar 21, 2005
  • Aramir
    Hmm... honnan nézve. Az első link magára a googléra mutat, lehet ezt nem számoltad bele, utánna jön a "DVD Decrypter download DVDDecrypter" link, én erre gondoltam.
  • REALista
    Lehet hogy velem van a baj de én a 2. linken belül nem találok egy helyet sem ahol le lehetne tölteni!
  • Aramir
    A második link.
  • REALista
    Ennél kicsit konkrétabb válaszra számítottam!!!Egyébként már keretem!
  • Met
    google
  • REALista
    És hol lehet letőlteni mert a dvddecrypter.com nem jön be máshol meg nem találom?
  • Aramir
    DvdDecrypterrel szerintem lehet.
  • REALista
    Tudja valaki hogy hogyan lehet eredeti dupla rétegű Dvd-t lemásolni???Lehet egyáltalán?Pioner DVD-RW DWR-108 az íróm
  • gaborova
    Sziasztok!
    Ha azt szeretném, hogy a filmjeim több év után is nézhetőek legyenek, akkor milyen lemezt használjak? Melyik az ami tuti jó? Verbatim?
  • PPeter
    IFO módban, demuxolva a Decrypter is elbánik vele, ha hozzáértő kezeli a programot (a csali területeket könnyű felismerni, hogy melyik PGC mely Cell-jei nem kellenek), de olyankor ugye neked kell authorizálni az adatsávokra szétkapott DVD-Video anyagot.
  • Jocy10
    Üdv.Kpróbáltam a Dvd Fab Decryptert,és ez már leszedi a Sony "remekművét" az ARccOS - structure protection-t.Sajna,a DvdDecrypter már nem bánik el ezzel....
    Ebben a progiban nincs állítási lehetőség,de nem is kell,mert pl.a CloneDvd-vel már tudod tömöríteni a filmet,vagy kivenni belőle a felesleget.Már van pár új film,amit a régi rippelő progikkal nem lehet megszabadítani a védelemtől....