7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#5948 Ha van valamelyik ismerősödnek LG dvd olvasója, akkor próbáld meg nála lementeni. Én ugyanígy jártam a G05-ös nyomtatható lemezek egy szériájával. -
#5947 egyszeruen szar.10bol 4dvd-t baszott el eddig.elkezdi majd buffereles utan , rogton le is zarja.vicc az egesz. masteren van 80eres kabelre is csereltem mar.
elozo irommal (pio106 megirtam kb 5000lemezt annyibol rontott 4et, nem 10ből).de az elmeletem az fw update-re jo ? -
#5946 mivel nem vagy megelégedve? -
#5945 Hello!tegnap lecsereltem az irom egy pio110-re.mivel nem vagyok vele megelegedve,frissitenem az fw-t.csak h ilyen meg nem csinaltam.
1. Letoltom a DVDRflash 2.2-t kicsomagol.
2. Letoltom a hivatalos fw-t.DVR110D_FW137EU.zip
3. kicsomagolom a dvdrflash\win32\mappaba (vagy csak siman a dvdrflash gyokerkonyvtarba?)
4. DVRFlash -ff X: DVRFlash -ff X: RB100011.137 RB100111.137 (x helyere a meghajtom betujele)
orom?
bocs a lamasagert meg h ilyen furan fogalmaztam meg, csak vki erositsen meg, nem akarom elbaszni.elore is thx. -
Tattoo #5944 Nekem most adta be a kukcsot 30 db ARITA (G05) tele volt avi filmmel. Kicsit gáz . SOHA TÖBBÉ nem veszek ilyet. kb fél éve írtam őket aztán most az összes rossz lett. VARÁZSÜTÉSRE. Pedig mindegyiket 4*- esen írtam. -
#5943 Lehet kifogtál egy gyengébb szériát az Aritából, ha csak azokkal a lemezekkel ilyen.
Nálam néha 1-2 olyan lemez is előfordúl a G05-ös lemezkből, amit csak 4X-en enged megírni a 108-as íróm, más sebességet felsem ajánl. Nem mintha gond lenne, mert amúgy is 4X-en írnám, csak érdekes. -
#5942 köszi majd kipróbálom -
#5941 svcd-be pl. Virtual Dub
dvd-be pl. Winavi Video Converter, The Film Machine -
#5940 Pio109 mitől csinálhatja azt, hogy hol felismeri, hol nem is meri fel a 8X-os Arita lemezeket??? -
#5939 mivel? -
#5938 átkonvertálod svcd-be vagy dvd-be -
#5937 olyat nem lehet h van egy film aviban és úgy kiírni h a nem divx-es dvd is le tudja játszani? -
izb #5936 ok -
hatalmasberi #5935 6ost de most szedtem le mert megpróbálom a 7est lehet h az már jó lesz -
izb #5934 én nem töltök,csak reklámozom,mert baro állat király:))
-
izb #5933 melyik nerot használod? -
hatalmasberi #5932 Most néztem a honlapodon töltesz tönereket.
okit is? ha igen akkor kérhetnék árlistát?
[email protected] -
hatalmasberi #5931 Nem, mert nem tudom h hol lehet s a gyártót se ismerem
slimtype dvd-rw sosw-852S csak ennyit ír ki -
izb #5930 firmware frissítettél már benne?
lehet nem ártana -
hatalmasberi #5929 igen
-
izb #5928 ez notebook író? -
hatalmasberi #5927 Hello mindenkienk!
Olyan problémám van h a nero azt írja ki h nem kompatibilis az írómmal
s elég soxor hibázik.
De ha alcoholal írok akkor semmi baja, csak ezzel nem tudok írni adatot :((
íróm tipusa : slimtype dvd-rw sosw-852S
Ha tudna valaki segíteni.
köszi -
#5926 viszi
akkor mik voltak ezek a rémhírek??? na mind1 -
#5925 Szerintem először próbáld ki, hátha kezeli! -
#5924 feleségem szeretne pár filmet dvd-n tudni, amik aviban vannak meg.
van pár olyan, hogy az egész film egy fájl, és ez 1,36giga. Korábban azt olvastam, hogy asztali lejátszók 1 vagy 1,2 felett nem kezelnek fájlokat... Ez igaz? Ha igen mivel szedjem ketté őket kiírás előtt?
előre is ksözi -
#5923 Én a Madagascar próbáltam meg a DVDFab Decrypter legújabb béta változatával lemásolni, gond nélkül ment a dolog.
Próbaképpen a CloneDVD-vel tömörítettem és írtam ki a filmet, meglepően korrekt minőséget produkált. -
#5922 Passz, megnéztem, nekem elindult a letöltés. Nincsmit. -
#5921 Valamiért nem tölti le, de mindegy fél óra keresgélés után végre sikerült egy másik helyen letölteni!Azért kösz!!! -
#5920 Pedig ott van:
DVDDecrypter 3.5.4.0 download SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe [879KB]
freeware released Mar 21, 2005
-
#5919 Hmm... honnan nézve. Az első link magára a googléra mutat, lehet ezt nem számoltad bele, utánna jön a "DVD Decrypter download DVDDecrypter" link, én erre gondoltam. -
#5918 Lehet hogy velem van a baj de én a 2. linken belül nem találok egy helyet sem ahol le lehetne tölteni! -
#5917 A második link. -
#5916 Ennél kicsit konkrétabb válaszra számítottam!!!Egyébként már keretem! -
#5915 google -
#5914 És hol lehet letőlteni mert a dvddecrypter.com nem jön be máshol meg nem találom? -
#5913 DvdDecrypterrel szerintem lehet. -
#5912 Tudja valaki hogy hogyan lehet eredeti dupla rétegű Dvd-t lemásolni???Lehet egyáltalán?Pioner DVD-RW DWR-108 az íróm -
gaborova #5911 Sziasztok!
Ha azt szeretném, hogy a filmjeim több év után is nézhetőek legyenek, akkor milyen lemezt használjak? Melyik az ami tuti jó? Verbatim? -
#5910 IFO módban, demuxolva a Decrypter is elbánik vele, ha hozzáértő kezeli a programot (a csali területeket könnyű felismerni, hogy melyik PGC mely Cell-jei nem kellenek), de olyankor ugye neked kell authorizálni az adatsávokra szétkapott DVD-Video anyagot. -
Jocy10 #5909 Üdv.Kpróbáltam a Dvd Fab Decryptert,és ez már leszedi a Sony "remekművét" az ARccOS - structure protection-t.Sajna,a DvdDecrypter már nem bánik el ezzel....
Ebben a progiban nincs állítási lehetőség,de nem is kell,mert pl.a CloneDvd-vel már tudod tömöríteni a filmet,vagy kivenni belőle a felesleget.Már van pár új film,amit a régi rippelő progikkal nem lehet megszabadítani a védelemtől....