DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted érdemes megcsinálnom, avagy Te megcsinálnád a helyemben? 😊
tudod, hosszú távra gondolván...
az egyik file nevében volt egy négyzet és az nem teszett neki
most azt csinálja, hogy elindítom az írást, elkezd cache-elni, az ablak fejlécébe beírja, hogy write to disc és annyi, megáll
I will use google before asking stupid questions.
Bár nem hiszem hogy ennek hiánya csökkentené a lemez élettartamát negatív értelemben...
Egyébként milyen hibaüzenetet dob?
Ha elkezdek adat dvd-t írni a cache-elés közben hibaüzit dob, ha image-et próbálok írni el se indul az írási folyamat.
Új kábelen van, egyedül masterként, Daemon toolst már leszedtem.
Viszont a C 1.7 giga szabad hely van, Neroban beállítottam, hogy a D-t használja átmeneti tárolónak de nem ír.
CD-t ír csak dvd-t nem.
I will use google before asking stupid questions.
<#alien>#alien><#alien>#alien>
ha nincs,akkor a bicigli is eldõl.....
Nem írtam hogy nem fontos,csak azt,hogy ez kevésbé az.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Csak azért kérdeztem, mert a problémája massszának egy 108-as íróval van.
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
ha szar a rendszer akkor tök mindegy hogy igy úgy amugy kalibrál.
BURN.HU / CDGRAB.HU
De olvass vissza, szerintem már lelett írva párszor, hogy kell megoldani.
Na ne már...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A lemezkalibrálás az írás elött történik tehát ha lassan írja meg a lemezt az író akkor annak nem sok köze van ehez,max annyi,hogy nem ismeri fel és nem engedi a lemez szerinti max beállításon az írást.De ennek semmi köze a írási idõhöz,lévén az írás már egy késöbbi folyamat.Nincs írás felismerés nélkül,de akkor már nincs kalibráció.
lemezfelismerés,kalibrálás/írás/lezárás
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Porbálám a következõ : DVD írásnál a tároló szintjelzés 50-98% között ugrál, eddig 91-97% között ugrált írásnál és így 10 perc helyett 25-30 perc egy DVD írása, de szerencsére mûködnek a DVD-k, de bosszantó a lassú írás. Nincsen hálózatban, és Internet sincs a gépen. A DVD író firmware a legújabb 1.20-as.Sebességek : c:19123KB/s, d:20672KB/s, g:55040KB/s, h:49254KB/s Csináltam az összes meghajtón : híbaellenõrzést, törezettségmentesítést. Mi lehet a probléma? Egy honapja ez volt a problémám, akkor újra telepittetem a Nerot(legujabb 66016), megírtam vagy 25 db DVD-t, de ma megint jelentkezett a hiba!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
mm-hoz hasonló helyeken azért nem szabad vásárolni, mert ha csak egy beállításon múlna, hogy mûködjön az az író, ott akkor sem tudnák a megoldást.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
😄😄
Sorra tette tönkre a dvd-ket, minden másodiknál megszakadt az írás, és dobhattam a kukába!
Visszavittem a boltba, ahol letesztelték, és azt mondták, hogy tökéletesen mûködik!
Gondoltam hogy nem lesz eccerû dolgom. A Boltban, ami ez esetben a Media Markt volt, semmi képp nem akarta vissza venni!"Mer hülye azért em vagyok!" tehát
nem attam fel, felhívtam aSamsungot, akik azt mondták, hogy a Samsung iylen esetekben, mindig visszatériti a pénzt, és visszaveszi a szóbanforgó terméket.
Kb. három órás vitatkozás után, sikerült kiharcolnom, hogy a MM visszaadja a kest!
Tömören, nemtom hogy én nálam van vmi gixxer, de erõs a gíanúm, hogy az alaplap nem komálta ezt a Samsung dvd írót!
Utána Vettem egy Asus DRW-1604P-t és azóta egy DVD-t nem dobtam ki! Egyet sem rontott még el!!!!! Pedig már öt hónapja megvan!
Tehát a Media Matrktot abszolút elmarasztalom, a Samsungot 50 százalékban, az Asus-t pedig az egekig ajnározom!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy Mic márkájú lemezzel küzdök.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Lécci, ne írd be mégegyszer!
Köszi.
Fákjúal!
A másik rw lemezed meg lehet, hogy levan zárva, azért nem engedi a multiszessziót.
The Matrix has you...
A felülírásra pedig én sem jöttem rá, hogy csináltam<#falbav>#falbav>? Sõt! Csak annál az RW-nél engedi és akár hányszor, másik RW-t nem enged. Kipróbáltam ám, szövegfájlt stb. mind felülír ha talál, de plusszba nem ír hozzá. Ha mondjuk pl. akarok másik szövegfájlt vagy stb. azt nem engedi csak olyat amelyik ugyanazt a nevet viseli és azt írja felül.
Erre varjon vki gombot, mert a végén még forradalmasítás lesz<#wow2>#wow2>
Fákjúal!
The Matrix has you...