7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#5988 Vagy mindenestől áthúzod extrákkal, vagy csak a filmet. -
#5987 A Shrink nem hagyja meg a menüt? -
#5986 A Shrink sajna nemtudja, hogy a menü maradjon extrák nélkül.
Ilyenre az Instant Copy jobb szerintem, azzal megoldható. -
Roll #5985 Vso dvix to dvd, ha nem neked kell. :-D
Gyors, persze a minőség nem a legjobb. -
#5984 Az én próblémámara nincs vmi ötleted?
-
#5983 Talán a Shrink a leggyorsabb és még a minősége jó, monjduk én Instant Copy-t használok.
Azt mindegyik progi tudja, hogy a menü megmarad és a nem aktív menüelemre "menve" nem történik semmi
de a gyorsaság gyakran a minőség rovására megy -
Zealot #5982 Szevasztok!
Milyen DVD tömörítőt tudtok ajánlani ami jó minőségű és elég gyorsan is dolgozik? +kellene még egy olyan progi is ami a menüben inaktívvá tudja tenni pl. az extrák menüpontot, hogy ne lehessen rámenni (mert a menü kellene, csak az extrák nem.)
köszi -
Lacika 79 #5981 Az igazság az, hogy nincs időm (meg kedvem sem) tökörészni vele, csak pár régi divx-es filmet szeretnék kiírni ismerősnek, ugyanis az ő játékosa még nem divx kompatibilis. -
Inquisitor #5980 Az lehet, csak a Video DVD szabványnak köze sincs egyikhez se, mikor kitalálták jó ha FAT16 volt.
Hozzán hoztak már be Panasonic-al DVD-Ramra felvett anyagot, és azt csont nélkül meg lehetet nézni WMP-vel, pedig valami elég sajátos formátum. -
izb #5979 Asztali dvd író érdekes felvételeket produkál.
Haverom panasonic írójával felvett anyagot példáúl nem lehet megnézni Pc-én.
-
izb #5978 ez igy igaz,bár Pc való lejátszásnál ennek nem szabadna akadálynak lennie.
max Fat32-nél.NTFS-nél nem lehet probléma
-
#5977 Nem vágom, szal mi kulcsszó ide?
-
Inquisitor #5976 Nem biztos, de nem lehet, hogy rosszul van megírva a lemez és túl nagy VOB fileok vannak rajta? Azt hiszem video DVD-nél van valmi korlát (1GB?) ... -
izb #5975 -avi2dvd
-The filmachine
-vso dvix to dvd -
#5974 Akkor mondj bármit!
:) -
#5973 sztem erre a célra bármi más jobb, mint a Nero, de ez csak az én véleményem... -
Lacika 79 #5972 Nem próbáltam még ki, ezért megkérdezném, hogy a 7-es Nero tud már "normálisan" DVD-t csinálni Mpg-ből vagy Avi-ból? Válaszokat előre is köszi! -
#5971 HELP! Van egy asztaliíróm, a felvett anyag nem akar PC-n lejáccani, csak 20percet jácca le. És utána bezár a DVD lejáccó progi(PowerDvD, WinDvD, MediaPlayer, stb.)
Köszi a segíccséget!
-
#5970 1 az eleve kizárt mert kb 2 hete tettem újra a rendszert egy MÁSIK vinyóra... tehát már 2 vinyón is csinálja a hiszit...
2 ismerős gépébe berepülés... ez már az én fejembe is megfordúlt... valszeg ez lesz... :S
de azért jó lenne ha vki mondana vmit mi lehet a gebasz...
ha minden kötél szakad akkor valszeg n+1 lesz...
de még futottak át gondolatok a fejemen... mi van ha a kábel szar ? vagy a videók amiket felírok ( dvd videó fájlok megfelelés tesztje sikertelen )
vagy nemtom... -
kiss73 #5969 Last ötletek:
1.Tiszta új rendszer-telepítés a C-re, semmi AVIR-progi.
2.Ismerős gépében a ketyere berepülése.
(n+1).Kis fakoporsó fejfával és szalaggal megrendelhető itt:). -
#5968 a C: az UDMA-5 Ultra 100
a D: az UDMA-6 Ultra 133
sztem nem PIO módban van.... gondolom akkor lenne ha az UDMA pipás résznél a PIO mode lenne... -
Nah nekem így néz ki.... Nekem Nforce 2 van... az utolsó driverrel amit kiadtak... 5.10 asszem...
Csináltam firmware frissítést is 2.14- 2.20-ra úgy h 2.18, 2.19 2.20 -as frissítésekkel....
és fentvan kiírja...
viszont az írás most sem megy... ugyan azt írja ki....
UDMA-4-en van -
kiss73 #5966 Mégvalami:
A vinyók UDMA5-ben, vagy UDMA6-ban vannak?
Mert a Nero alapból a C:\DOCUME~1\felhasználó\LOCALS~1\Temp\-be Cachel bárhonnan is írod az anyagot és nagyon nem szereti, ha más progik is kergetik azt a vinyót ahol a C:\ van ill. ha PIO-ban fut. -
kiss73 #5965 Előbb w2k-ból interpoláltam az xp-t.
XpSp2hun esetén:
Eszközkezelő - IDE ATA/ATAPI vezérlők - Másodlagos IDE csatorna <jobb klikk>
Tulajdonságok - Speciális beállítások - Átvitel módja: Ha rendelkezésreáll, akkor DMA --> Jelenlegi...-nak Ultra DMA-üzemmód 3-nak vagy 4-nek kell lennie.
Ez egy Intel chipsetes alaplapnál a Microsoft drájver szabvány dumája.
A te esetedben (let bios select transfer mode) v.mi egyéb cuccra utal, lényeg az, hogy akkor mit ír ki a bios erre a kütyüre átviteli módnak. -
#5964 Akkor azt csináljam h a biosba állítsam autora ?
ezt a speciális beállítást nem találtam meg de az ide/atapinál a secondery channelnél Ultra DMA 4 ULTRA66 van a kis kockába
alatta meg a let bios select transfer mode van pepipálva.... az jó ? -
kiss73 #5963 Hi!
A PIO-módra egy másik gyógyír lehet az, hogy a bios-ban AUTO-ra állítod az eszközt. Előfordul, hogy ha CDROM, vagy OTHER ATAPI DEVICE ... van beállítva, akkor az XP csak pio-ban kezeli. Persze az XP Eszközkezelőjében az IDE/ATAPI VEZÉRLŐK Speciális beállításainál ne a "Csak PIO" legyen beállítva! -
#5962 Hááj merre találom azt h a DMA be van e kapcsolva vagy sem.. mert nem találom....
1.14 firmware van rajta... azóta jelent meg egy pár... ha upgradelni akarom akkor egymás után tegyem fel a firmware-kat nem ? és meg ne próbáljam feltenni a 14-es alattiakat meg a 14-est... csak ami utána van.... -
#5961 A buffer ingadozás lehet azért is, mert az íród PIO móddal van vezérelve, Nero Infotoollal nézd meg, hogy a DMA bevan-e kapcsolva. Ha nincs, akkor távolítsd el az ide vezérlőt a hardver eszközök közül, majd indítsd újra a gépet, a Win visszatelepíti magától, és megint DMA módban lesz. -
#5960 Szijasztok... Van egy hattalmas problémám.... van egy 108-as pio-m és vmiért az elmúlt pár hónapban elkezdte azt csinálni h mindenféle hibaüzeneteket dob ki amikor DVD-t írok... már többen mondták h tegyem át egy másik kábelre... megtettem...
most ide1 : vinyó/vinyó
ide2: pio108/master toshibaROM/slave
ha videót írok akkor hibaüzeneteket fob ki... ha adatot akkor a fenti puffer lecsökken 10% majd lassan visszakúszik 100 aztán megint le...
az alsó puffer meg ha leesik a felső akkor esik azis és kb 10% azis megáll majd elindul vissza... és így a 10 perces DVD-ből 40 perces lesz...
Mi lehet a probléma ? IDE kábel ? író hiba ? néró 7 hiba ( régebbivel is megpróbáltam azzal is rossz ) vinyó hiba ? Firmware hiba ( azt hiszem egyszer frissítettem, és mi van akkor ha ugyan azt a firmwaret felteszem rá megint )
Pls vki segítsen...
-
#5959 HELP! Van egy asztaliíróm, a felvett anyag nem akar PC-n lejáccani, csak 20percet jácca le. És utána bezár a DVD lejáccó progi(PowerDvD, WinDvD, MediaPlayer, stb.)
Köszi a segíccséget!
-
#5958 kopogd le, de gyorsan, márcsak az író miatt is. nekem is főleg az LG-vel írtak kezdenek bekúlni. -
Roll #5957 Nekem elég sok cucc van ilyen lemezen, és semmi gondom velük, lg íróval írtam meg őket, és frankón mennek.
Nálam nagyon jól muzsikál az összes g05-ös, legyen az bármilyen márkájú. -
#5956 én viszont éppen ma határoztam el, hogy ha lehetséges a büdös életben többet nem veszek bugyirózsaszín Aritát... -
#5955 Részvétem :(
Azért ha LG-vel nem próbáltad, akkor próbáld meg, nekem 90%-ban megmentette a cuccokat. Sajna nekem is volt, amit már azzal sem tudtam lementeni :( -
Tattoo #5954 Köszi. Próbáltam már menteni kb 4 dvd olvasóval, de adathiba miatt nem jön át. Ha mondjuk rajta van 4 film, akkor vagy egyáltalán nem jön le, vagy hang nélkül jön le, vagy egyéb kínja van. kb 20 % adatot tudok róla menteni,a többi elvész. :( -
#5953 Nem izgulok, csak több, mint egy éve elégedetten használok aritát, míg máshonnan hallok becsmérlő szavakat.
Most azt gondolom, rájöttem, mi az alapja ennek. -
Roll #5952 Ezzel már én is találkoztam, ne izgulj nem hamis. :-D -
#5951 Kollégám ideadott egy dvd-t, hogy másoljam le neki.
Arita DVD-R 8x van ráírva és rózsaszín, de ilyen metálfényben csillogó rózsaszín és az adathordozója is sötétebb az általam megszokott matt bugyirózsaszínhoz képest. -
#5950 Milyen progival ront?
Milyen lemezt?
Hányszorosan írnád?
Van más ide eszköz ugyanazon a kábelen? -
#5949 nemhiszem, hogy fw cserével megjavulna, sgeíteni nem tudok benne mert nem volt még Pio íróm
alaplapi driver? ide vezérlő? újjabb Nero? csak az író van a kábelen?