DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Fákjúal!
Ha jól értem DVD lemezen van a cuccos. Kérdésem, milyen partíció van a gépeden, FAT32, vagy NTFS ?
Fákjúal!
dvd-iso-iso-dvd ebben a sorrenben
Amúgy õ DVD-rõl telepítette és nem használ semmilyen virtual-t. Csak NERO-ja volt, én meg mentettem sávot vele, ami nrg-t csinál és ezzel megál itthon a tudomány.
Fákjúal!
az iso filét kellet volna kiírnod decrypterrel,és akkor tuti menne a cucc otthon.
Valszeg a gépén neki iso-ban megvan igy,errõl telepítette és ehez nem kell Nero.
Fákjúal!
a 4x-et nem is használtam már, inkább átszoktam ritekre
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
I will use google before asking stupid questions.
Csak azért kérdeztem mert haverok akarnak nagyon olcsó dvd-t, aztán
ezek voltak 50ft körül.
Én már megégettem magam anno princo-val azóta ezüst ridatat használok.
meg toredezettsegmentesitsd a forrasvinyot. meg nezd meg a forrasvinyo dma modban van e. ja meg a dvd iro is legyen dma modban (UDMA ugyanaz).
valszeg valami ezek kozul aludas a dologban. egy normalis gepen barmit lehet csinalni iras kozben 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ha verba mellett döntesz akkor Tayo Yuden-es hordozó rétegût keress..!
ez a legnormálisabb és a legjobb..!
a statija 300 volt 2 sz@r..!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html
Mit érdemes venni??A japánrol tud vki vmit??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
- Budget 4X DVD+R (kék)
- Bulkpaq 8X DVD-R (ezüst)
Milyen proci?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szeretnek megkérni valakit-ket, hogy segítsen nekem.
A problémám az, hogy mikor írok DVD vagy CD-t akkor a gépem annyira, lelassul, mintha filmet convertálnék vagyis nem tudok mást csinálni írás közben. A CPU 3-6%között mozog.
Mi lehet a probléma?
Asus p4pe alaplap, 80Gb vinyó, 768MB memória, Philips CD író, PhilipsDVD író, Lg DVD olvasó, És egy 120GB vinyó mobilrekbe ami nincs be kapcsolva, csak ha szükségem van a helyre.
Az alaplapon három csatlakozási lehetõségem van + kis olvasó, a három közül, ami külön van csatlakozó, azon van a rendszer vinyom (80G😎 erre úgy tudom mást, nem lehet kötni. A mobilrek van most együt a cd íróval és dvd olvasó, pedig dvd íróval. Master-sléd beállítást most nem tudom melyik melyiken, van csak arra emlékszem, hogy ami együt van azok különbözõ sléd masteren vannak. Remélem le írtam mindent, ami a hiba megálapításhoz szükséges.
Segítsetek köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
viszont megoldodott a probléma..az ifoedittel 2 db filest kellett 2 helyen javítani igy a képarány 16:9 lett..!
Ha nem lesz igazi a felirat akkor meg szétszedem a filmet..letöltöm a feliratott hozzá..és konvertálok feliratott majd össze rakom és olyan lesz amilyennek én szeretem..!😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
nos..igy volt pár filemem ami a magyar premier elött vagy vele 1idõben már meg volt dvd-n..5+1 angol hanggal..SAW..The Grudge..Fehér Zaj..Bújocska..stb..!
csak dvdröl beszélünk..nem átkodolt divixröl..!
a Rettegés Háza...az ok..!
ez a Viasz...még dolgoznom kell rajta..és ezért vagyok itt..))!
megprobálom azzal..ha nem..akkor hagyom a fenébe..!
a film a Viszatestek..és ha nézem a filmet akkor 4:3 és nagyon nagy és nyujtott mindenki feje..viszont ha átrakom a tv-n manuálisan 16:9 akkor tökéletes..!😊
Nálam ezek a dologk általában automatikusak..a dvd lejátszó...a tv..automatikusan áll oda ahová kell..!
ebben az esetben sajnos nem..!
igy esett le a tantusz hogy nem jól van a film kodolva😞(
van egy 16:9-es dvd-d amit 4:3-ban tudsz nézni és át szeretnéd rakni 16:9-re a képet a 4:3-as arányról
nincs bekapcsolva valami PanScan vagy hasonló? ami felnagyítja a képet autómatikusan
van valami elképzelésed....??
Segitséget szeretnénk kérni tölletek...!
Következõ lenne a gondom..
Van 1 filmem ez a film 16:9 a képaránya viszont nekem 4:3 az arámnya és ez igy nem jó..!
mit lehetne tenni hogy a kép arány 16:9 legyen?
Hogy kell megcsinálni hogy ilyen legyen a képarány....?
fontos még tudni hogy dvd filmröl van szó..nem divix..és avi...!!!
várom válaszotokat..!😊
Pl friss VIA 4in1, vagy úgy NForce driver?
Nálam egy régi (amit az alaplaphoz kaptam cd-n:/) NForce driverrel hasonlókat csinált (megnyitotta a lemezt, aztán leállt, a Nero meg úgy vette, hogy megy az írás, a lemezt nem adta ki, csak a kikapcsolás segített rajta), aztán feltettem az akkori legfrissebbet, azóta jó.
I will use google before asking stupid questions.
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
A blindwrite valami patin coffin drivereket hiányol.
Mi a teendõ?