DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BURN.HU / CDGRAB.HU
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
The Matrix has you...
De remélem nem hamis.Mondjuk én ugy vagyok vele hogy 3 év mulva ha el is veszik adat akkor már ugyse érdekelne ami rajta volt.
Pl a tescos DVD-k amiket 2-3 éve vettem tökéletesek a mai napig.
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
nekem egyszer hablatyoltak valamit a kompatibilitásról, de nem emlxem mi volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
most probálom megfelyteni a titkokat...ha nem sikerül..akkor tényleg nem fogom piszkálni😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Érdekellne a véleményetek hogy szerintetek mi miért van...!
Következõ a gondom..ami eddig nem volt...
Konfigomat nem irom le..ott van a nevem alatt...nos...azt vettem észre mostanában hogy amikor irok dvd decrypterrel...aminek mind a 2 puffere..100-100%..8x irás..bármilyen lemez müveltnél..gondolok itt..pl. xls megnyitásra..vagy expoler..internetre..valami oknál fogva..kiürül se perc alatt a puffer és leesik az irási sebesség..!
porbáltam átrakosgatni a dolgokat..külön vállasztottam a letöltéseket..gondolok itt arra hogy Flash FXP-vel töltök folyamatosan vagy is az mindig dolgozik...és azt egy másik vinyóra iányitottam át..külön vinyórol irok..és nem arrol amin az op rendszer van...de a hiba jelenség nem szünt meg..!
Viszont ami még fontos..hogy az SATA II vinyó..külön kábelen van...a dvd iró szintén...a pata vinyó úgy szintén külön kábelen van....!!!
Szeretném tudni mi annak az oka hogy bármilyen lemez müveletnél le eseik a puffer és vissza csökken az irási sebesség...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
I love this game!
eddig jónak néz ki, remélem 3év múlva is olvasható
da alapból is inkább Verbatim
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
De azt akarod tudni nem-e hamisitott a csomag?
Azt talán lejjeb megleled a linket hozzá
jó? megbízható?
----------------------------------------------------------------------------
Unique Disc Identifier :
----------------------------------------------------------------------------
Disc & Book Type :
Manufacturer Name :
ez jó, vagy nem?
mert vettem most 8X-es Verbatim lemezt, de van egy nagyon durva sejtésem...
ha lehet vmi freeware cucc érdekelne...
Azé kössz!!
2004 augusztusi az utolsó fw az íródhoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de amúgy ez nem a warez topic
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Fákjúal!
mellik múzeumból loptad a dial-up-ot?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD