DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és kösz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Itt nézelõdj, én biztos nemfogom lépésrõl lépésre leírni, mert baromi hosszú lenne:
http://free.x3.hu/macsman/
A lényeg, hogy a szinkront mp2-re vagy ac3-ra kell konvertálnod, a feliratot dvdmaestro formátumra, a filmet szedd szét képre-hangra (m2v-re és ac3-ra), majd a dvdmaestroval osszetudod rakni.
Egyébként a szinkron biztos passzol a videóanyaghoz? Mert ha nem, akkor még azzal is kell szórakozni.
A Következõ lenne a kérdésem:
Letöltöttem az amerikai pite 4 et. letöltöttem hozzá feliratot és magyar hangot is utólag. A Filmet ami eredeti hangú ( Angol) Átkonvertáltam dvd formátumba és már csak arra vár hogy kiírjam. Na most hogy kell írnom a dvd-t ahhoz hogy lehessen feliratot illetve magyarhangot választani? A hanghoz van sejtésem ( Az hogy a hang<wmv fájl> fájlt belerakom az audio ts mappába.) Szóljatok ha rosszul gondolkodom. De a feliratról fingom sincs.
Szal légyszi segítsetek hogy hogyan kell kiírni egy filmet + feliratot + hangot hogy lehessen változtatni a feliratok között illetve a hangok között!
Kösz
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tv-én tökéletes.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ide betöltöd az összes képedet,és a végeredmény egy vob filé lesz.
Úgy tudod használni,mintha sima dvd video lemezt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szerintem.
F.K.T.
BURN.HU / CDGRAB.HU
F.K.T.
BURN.HU / CDGRAB.HU
F.K.T.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én itmedia.sk-rol rendeltem (ill nem én csak ismerösöm kérte nekem onnan),és tegnap má nem volt listán😛
De mind1, néha-néha elöfordul ilyen lemez ott.
Next PC upgrade: 2022
Remélem azé még kapok:|
BURN.HU / CDGRAB.HU
Sor princo még nekem is jó.
Ja és én soha életemben nem tudtam venni TY-es Verbatimot csak CMC vagy MCC elvileg az MCC jobb mint a CMC.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
nagyon sok féle volt..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Aszittem a mitsubishi-s a jó.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A hiba aránya 300 ban van 1 max 2 sz@r..!

én nem szroztam az in cd-vel..meg semmivel..!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
DVD-RAM-ot ÉS RW-t szeretnék úgy használni, mint egy floppy-t.
Milyen progit tudtok ajánlani, ami mûködik két íróval, és nem olyan genya, mint az IN-CD, hogy utána csak vele lehet olvastatni a lemezt?
Jó, tutom, a RAM-nál egyértelmû, format FAT32, és pipec. De mit kezdjek az RW-vel? Pontosabban milyen progival formázzam?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Remélem tudtok nekem segíteni.
Nekem nincs DVD -íróm, csak egy Toshiba olvasóm.
Haveromnak NEC 3520 -as DVD -írója van.
Kaptam olyan DVD -t amit csak DVD -író olvasott be. Hogy csináltak olyan DVD -t amit csak író olvas be?
Aztán kaptam olyan DVD -t amit csak LG márkájú meghajtó olvasott be. (író és olvasó is)
Múltkor írt a haverom nekem egy DVD -t (Sony DVD-R 1x-8x) és csak DVD -író olvassa be. Elötte már egy csomó DVD -t megírt és ilyen gond még nem volt és ilyen márkájó DVD -re is írt. És nem tudja, hogy hogyan csinálta.
Mit lehet vele csinálni, hogy beolvassa az én olvasóm?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
I will use google before asking stupid questions.