7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Halfer
    mert szeretném egybehagyni 4 gigának.
  • Halfer
    oké,de udf-be akkor nem ajánlott? mindnképp iso-ba írjam?
  • Sonajk @:o)
    Csak nem image filet akarsz kiírni?
    Darabold fel rarral és már írhatod is.
    Nero kitrükközve :)
  • Halfer
    vmi magyarázza el nekem legyen szíves részletesen hogy mi van ha egy 4GB-os fájlt akarok írni Nero-val, ami DVD(ISO)-ba nem enegd. DVD(UDF)-ről amiket tudok/hallottam hogy úgy kezeli a meghajtó mint egy vinyót. de ezt nem értem. és még az hogy mire jó a DVD(ISO/UDF)? amit írtam UDF-es DVD-t, lehetett rá 4GB-os fájlt, de most üresnek ismeri fel a meghajtó :S Előre is köszi ha segít vki
  • Breki33
    mert te csak csajozol :-)

általában két topicom van a top10-ben

csak azért kérdeztem amúgy mert ez az egy hiányzott és nem tudtasm, hogy a többit amit készít is felülírjam-e
  • Lacika 79
    jaja, nyomod a GetVTSsectors (vagy mi) gombot, és kész is :)
    Off: merre mászkálsz mostanában? 1 topicban sem látlak :)
  • Breki33
    Hiányzó VTS_01_0.BUP létrehozására az IfoEdit a legalkalmasabb?

csak ez az egy file hiányzik
    ha jól tudom másodlagos információkat tárol
  • Lteebee
    Lehet, talán próbáld ki másik gépben, ha van lehetőséged.
  • maruzst24
    Szóval most ott tartok hogy az új dvd íróm az üres dvd-ket egyből és MINDIG felpörgeti viszont azokkal a dvd-kel ami nem üres(film vagy adat)azokkal csak szenved és nem pörgeti fel és nem olvassa SOHA. Lehet hogy a dvd író a nem jó???Pedig pénteken vásároltam.
  • Aramir
    Vagy itt sacperkábé kiszámolhatod, mi kellene neked:
    http://www.jscustompcs.com/power_supply/
    De szerintem egy 230-as táp eléggé karcsú, ne csodálkozz, hogy néha kihagy 1-2 dolog a gépedben :)
  • Lteebee
    Vagy műszer kell hozzá, meg egy azt kezelni tudó ember, vagy egy UPS, ami kommunikálni képes a gépel, így meg tudod nézni, mennyi a felvett áram.
  • maruzst24
    Azt hogyan tudom megmérni?A gépembe lehet venni új tápot ha nem ATX-es házam van,hanem a régi kisebb?
  • Lteebee
    Érdemes lenn megmérni, mennyire van kiterhelve a tápod, hogy mennyit fogyaszt.
  • maruzst24
    A gépem amd-k6 500as tehát elég régi és csak 230w-os tápegység van benne.Az nem lehet hogy nem bírja el a táp?
  • fifi
    nekem ilyen játék a rossz minőségű lemezekkel esett meg néha...
  • maruzst24
    Sziasztok! Vásároltam egy LG DVD írót. Beszerelem és működik.Majd egy idő után gondol egyet és nem pörög fel. Majd utánna 2 nap múlva megint tökéletesen működik. Majd megint nem pörög fel csak szenved. Már minden kábelen minden jumper formációt kipróbáltam. Mi lehet a gond? Rossz a dvd író? Vigyem vissza a boltba. Régebbi gépem van és a dvd író mellett még van a gépben egy cd író is.Az nem lehet hogy nem bírja el a tápegységem?A dvd írónak több áram kell mint a cd írónak?Mert a cd íróm mindig tökéletesen működik.
    Légyszi segítsen valaki.
  • fifi
    DAO
    TAO-ban sem akar írni?
  • MacrosTheBlack
    Ne is mondd, a világoskék tdk-nál még talán a princo, arita is jobb. Szintén csak szívás volt vele.
  • Roll
    Ilyet már láttam én is. Lg író+ridata lemez, a megoldás egy nagyobb sebesség volt.
  • sanya007
    Hy all.Nem tom mié de ma dvd-t akartam írni és lásd csodát hogy ma se unatkozzak ezt írta ki a NERO "Could not perform start of Disc-at-once" , kérdem én mi a franc van vele? HELP.
  • Breki33
    igazából gondoltam a video-t csak ez a piros mappa megzavart azt hittem nem iskönyvtár
  • Breki33
    igen de átírtam a nevét is

mondjuk érdekes DVD mert nincs menüje

az biztos az első részben van
  • fifi
    az volt amit mondtam?
    különben Covers mappával megtoldva is lejátszható a cucc?
  • Breki33
    köszönöm a segítséget sikerült
  • Met
    nem a lemez cimkéjében található _ karakter miatt?
    A Cover könyvtárat nevezd át wCoverre, hogy abc rendben az utolsó legyen és a fileokat a Video TS-be rakd.
  • Aramir
    Megelőztél :)
    Szerintem nem fogja zavarni az a plusz mappa.
  • Aramir
    A vobokat meg a többi vackot a video_ts könyvtárba húzd át, ne a gyökérbe.
  • fifi
    mert a videoTS mappáBA kéne tenni a cuccot
    meg nemtom érvényes lesz-e úgy a filestruktúra, ha Video ill Audio mellett Covers mappa is van, bár azt megmondja valaki, aki nálam okosabb :)
  • Breki33
    Sziasztok

van egy ilyen letöltött DVD-m mint felül láthetó
    Hogy tudnám ezt DVD-re kiírni úgy hogy asztaliban is lehessen olvasni?
    Ha simán ráhúzom asztali nem ismeri fel.

Ha meg a DVD video filo-k írására megyek és úgy húzom rá mint alul a képen látható, hogy az aktuális összeállítás felírása nem él.

• Api11
    Sziasztok!
    Mi a vélemenyetek a MEMOREX 16X DVD-R lemezről?
    Mennyire megbízhatóak???

• Roll
    Próbáld meg más olvasóval is. Egyébként lg-nek elég nagy a hibatűrése.
    Nem akarlak megijeszteni, de lehet hogy búcsút inthetsz az anyagnak.
  • Robbb
    Sziasztok! A régebben írt DVD-R lemezeim többségét nem olvassa az LG DVD-RW-m. Nem mutatja meg a lemez tartalmát, pedig asztali DVD-mel tudom olvasni a rajta található AVI-kat. Nincs ütközés és a CD-ket is simán olvassa. Az új Nero 7014 kavarhat be?? Lehetséges-e hogy a régebbi Nero beállítással írt lemezeket nem olvassa a gép valamiért?
  • Ramore
    8x-osan írom, és a 66018-as Neroval.
  • BenceYCE
    OK! Egyre gondolunk. Akkor a következő széria már Verba lesz. ;)
  • Lteebee
    Mivel írod?
    Hányszorosan?
  • Ramore
    az új 16X-os Tdk (sötétkék, új dizájn) nekem nagyon szimpi, egyelőre csak pozitív tapasztalataim vannak róla.
  • Roll
    Én mióta megjártam a halványkék tdk-val, azóta csak ridata, arita, traxdata lemezt használtam, és semmi bajom velük. (lg íróval)

Tdk-t megírtam aztán poháralátét lett belőle, a lejátszók (4 különböző) akadozva vitte a filmeket, ennyit a "drága" lemezről.

Ezeket a g05-ösöket pedig minden frankón játsza, és gyorsan visszaolvassa.
  • izb
    köszönöm:)
  • Met
    "a uiserek legnagyobb része a verbatimról áradozik,aztán a szutyok aritát meg omegát preferálják"

persze mert odaérnek, megkérdezik, hogy melyik mennyibe kerül és az 5 forintal olcsóbb
    Amúgy Boldog Születésnapot!
  • izb
    Eleinte lehet.
    Én egyszerüen nem igazán értem,hogy sokan miért szídják a ritek lemezeit.
    Nem szar aritát meg a többi fost kell venni,és nincs semmi gond.
    Én mindig ritek lemezre pörköltem elöszőr egy Toshibával g04-re most meg egy pio 108-al G05-re.
    Nem azt mondom hogy tökéletesek,de mindegyik fut hibátlanúl nem csak nálam,hanem másoknál is.
    a legidősebb 3 éves, és semmi gond nincs vele.
    Arról meg nem is beszélve,hogy itt a uiserek legnagyobb része a verbatimról áradozik,aztán a szutyok aritát meg omegát preferálják vásárlásnál.