DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZIASZTOK KÉP FÁJT HOGY KEL FEL IRNI NÉROM NEM ISMERI FEL A FÁJT
Sland
basszameg ez de bonyolult. a hang biztos passzol mert gépen megnéztem a filmet.

és kösz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aramir
Rosszúl tudod, az a szinkron nemfog szólni úgy, ahogy mondod.
Itt nézelõdj, én biztos nemfogom lépésrõl lépésre leírni, mert baromi hosszú lenne:
http://free.x3.hu/macsman/
A lényeg, hogy a szinkront mp2-re vagy ac3-ra kell konvertálnod, a feliratot dvdmaestro formátumra, a filmet szedd szét képre-hangra (m2v-re és ac3-ra), majd a dvdmaestroval osszetudod rakni.
Egyébként a szinkron biztos passzol a videóanyaghoz? Mert ha nem, akkor még azzal is kell szórakozni.

Sland
Hi!

A Következõ lenne a kérdésem:

Letöltöttem az amerikai pite 4 et. letöltöttem hozzá feliratot és magyar hangot is utólag. A Filmet ami eredeti hangú ( Angol) Átkonvertáltam dvd formátumba és már csak arra vár hogy kiírjam. Na most hogy kell írnom a dvd-t ahhoz hogy lehessen feliratot illetve magyarhangot választani? A hanghoz van sejtésem ( Az hogy a hang<wmv fájl> fájlt belerakom az audio ts mappába.) Szóljatok ha rosszul gondolkodom. De a feliratról fingom sincs.
Szal légyszi segítsetek hogy hogyan kell kiírni egy filmet + feliratot + hangot hogy lehessen változtatni a feliratok között illetve a hangok között!

Kösz

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ja ez igy igaz.
tv-én tökéletes.

Aramir
Nomeg mivel video dvd-t csinál belõlük, szerintem a minõsége is romlik a képeknek (lehet tévedek, még sosem csináltam ilyet), ami tv-re biztos elég, de kinyomtatni egy 720*512-es képet már nem a legjobb. Szerintem ha ilyet fogsz készíteni, akkor egy másik lemezre mentsd le az eredeti anyagot is.

Thx a tippet végsõ megoldásként jól jöhet. Csak a jpg visszanyerésével lehetnek gondok de jobb híjján megteszi. Thx mégegyszer!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Megpróbálom...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Unlead movie factory!
Ide betöltöd az összes képedet,és a végeredmény egy vob filé lesz.
Úgy tudod használni,mintha sima dvd video lemezt.

Aramir
Esetleg szétpakolni külön könyvtárakba és úgy felírni egy lemezre? Pl 500-asával/könyvtár.

Létezhet, hogy valamilyen számomra ezeddig nem ismert megoldással rá lehet préselni több képet? Vagy ha valaki tud esetleg olyan eljárást amivel a képeket egy egyöntetû lassú videófelvétellé alakítja az ne tétovázzon ideírni a megoldást. Kissé kellemetlen, hogy a 10 napos nyaralásom képeit csak 2 dvd re tudom kiírni.

fifi
sztem több filét nem tud értelmezni a masina...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gondolom akkor ez a max mennyiség csak firmware frissítéssel nõvelhetõ, már ha létezik ilyen. Viszont kipróbáltam, más lejátszón is és azon is csak 512van. Lehet véletlen egybeesés de nem egészen értem. Ezek a digi gépemmel készült képeim és nem értem, hogy miért kell egy asztali olvasót lekorlátozni úgy, hogy sacc 800 megát tudok egy dvd-re írni...<#nemtudom>

valszeg ez a max jpg szám,amit a lejátszó támogat egy adott adathordozón.
szerintem.

Tudja valaki, hogy mitõl lehet rossz egy jpg-vel teleírt dvd? Tesóm denon lejátszója csak 512 darabot ismer fel dvd-rõl és cd-rõl egyaránt. Hogyan lehet kodak cd-t írni?

psg5
Igazából Shrinket és Nero-t ha kell daemontools-t használok, másolásoldó pedig Anydvd, de ezek közûl egyik sem fut folyamatosan csak ha elindítom. ATA/IDE vezérlõ driverei is rendben vannak tudtommal.

F.K.T.

PPeter
Akkor lehet, hogy valami mással akadnak össze az újabb Nerok: Alcohol, CloneCD, BlindWrite, bekapcsolt másolásvédelmi emulációkkal okozhatnak ilyen problémákat, illetve ATA/IDE vezérlõ túl régi/új drivere is közbeszólhat.

BURN.HU / CDGRAB.HU

psg5
a 6.0.0.0 neroval teljesen jól megy minden! a 7-esnél pedig a 7.0.1.2.-õt raktam fel! és azzal lett a "tároló túl nagy" !

F.K.T.

PPeter
Esetleg ha nem egy béta warez 6.0.0.0-val, egy másfél éves 6.3.0.0-val vagy egy szintén béta warez 7.0.0.0-val próbálkoznál, talán menne is a dolog. A 6-os szériából a 6.6.0.18 a legfrissebb, a 7-esbeõl meg a 7.0.1.2 legújabb.

BURN.HU / CDGRAB.HU

psg5
Nero 6.0.0.0 val írtam idáig. Teljesen rendben volt minden. Multkór felraktam a 6.3-ast és állandóan arra hivatkozott írás elõtt hogy a tároló túl nagy, felraktam a nero 7-et annál is a tároló túl nagy, visszaraktam a 6.0.0.0 -át így szuperûl ír mindent újra cd, dvd-t. Miért van ez az újabb verzóknál? "TÚL NAGY TÁROLÓ" ????

F.K.T.

scorpeeon
thx csak én meg külön írtam úgy meg nem talált semmi jót 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
decryter-t honnan tudok leszedni vki help! plz

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
köszkösz,megjött😊

Én itmedia.sk-rol rendeltem (ill nem én csak ismerösöm kérte nekem onnan),és tegnap má nem volt listán😛
De mind1, néha-néha elöfordul ilyen lemez ott.

grebber
Hameg azt mondanám a boltba hogy Taiyo Yuden médiakódu Verbatimot szeretnék akkor meg a bamba visszakérdezne MIVAN? 😄

Next PC upgrade: 2022

Banyapapa
jo hogy irtad,most rendeltem verbatimot ilyen alappal,és má nem látom a listán.
Remélem azé még kapok:|

grebber
"Taiyo Yuden médiakóddal egyelõre nincs hamisított Verbatim korong a piacon, nyugodtan vegyétek' Höh én lennék a legboldogabb ha valaha is hozzájutnék Taiyo Yude-eshez eddig sehol nem kaptam olyat 😞

PPeter
http://www.dic.co.jp/rd/tech/no10/04.pdf

BURN.HU / CDGRAB.HU

Aramir
Szerintem rájött 😊
Tényleg, egyébként a lemez két rétege mivel van összeragasztva?

PPeter
Bocs, az elõzõ postom grebbernek ment.

BURN.HU / CDGRAB.HU

PPeter
Nem egyetlen képet kell kiragadni a cikkbõl, tudod, hanem az egészet kell elolvasni. Az ominózus hamis Verbatim lemeznek csak az egyik ismertetõjele volt, hogy igen "ragyás" volt a széle. A Taiyo Yuden (a világ egyik legjobb gyártója) esetén szinten minden lemez hasonlóan (de nem ugyanilyen) ragyás, de a hamisított MCC02RG20 gyártókódos Verbatim lemezeknél ez teljesen szokatlan volt (egyetlen MCC02RG20 lemeznek sem volt korábban ilyen a széle). Valamint "ragya" és "ragya" között is van különbség. A hamisított Verbatim lemezeknél a hordozóréteg folyt ki és a lemez pereme felé tele van a korong anyaghiányos buborékokkal, zárványokkal, ott ahol homogén hordozóréteg kellene ugye. A Taiyo Yuden lemezeken ilyet nem találsz, ott ha megnézed, a lakkozás folyt le a szélén, ami ugyan kicsit csúnya, de szó sincs a hamis lemezekhez hasonló buborékokról, anyaghiányról, zárványokról a lemez testében. De mindezt le is írtam a cikkben, külön kihangsõlyozva, hogy MINDEN felsorolt "tünet" együttesen jelentheti azt, hogy hamis a lemez. Taiyo Yuden médiakóddal egyelõre nincs hamisított Verbatim korong a piacon, nyugodtan vegyétek.

BURN.HU / CDGRAB.HU

Aramir
Mert nemfogtad ki a szar szériát, sajnos én kifogtam, asszem h0-val vagy b1-el vagy valami hasonlóval kezdõdött a szériaszámuk, azok sorba felejtették el az adatokat, illetve simán kézzel, szerzámok nélkül kettészedtem a lemezt, olyan kevés vagy gyenge ragasztó volt közöttük.
Sor princo még nekem is jó.

grebber
Princoval semmi bajom nem volt anno a mai napig minden adat megvan és olvasható/másolható.

Aramir
A Princo nemvolt ragyás, szét is lehetett könnyedén szedni 😄

grebber
Nem amiket én vettem bármilyen DVD-t ragyás mind.

Ja és én soha életemben nem tudtam venni TY-es Verbatimot csak CMC vagy MCC elvileg az MCC jobb mint a CMC.

hidd el jó pár Verbám volt már..eleve drább volt a Tayos..csak CMC vagy CMC2 volt jó sokáig..! majd jött az Ukrán szállitmány azok ha jól tudom CMC2..meg valami más hord. rétegûek voltak...de ezek már szerintem kikoptak..mivel vagy 1/2 évvel ezelött volt..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Lteebee
Érdekes amit mondasz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ilyet még nem is láttam...

nagyon sok féle volt..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Lteebee
Verbatim TY-on?

Aszittem a mitsubishi-s a jó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

én nem tudom hogy ragyás e a széle vagy sem..néztem pedig..1 titok van a Verbánál..csak Tayo Yudenest szabad venni...!!
A hiba aránya 300 ban van 1 max 2 sz@r..!

RelakS
Az összes Verbatim (!) DVD-dnek ragyás a széle?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
Ja amugy ha ez is a hamisitvány jelképek akkor nekem egyetlen "eredeti" DVD-t sem sikerült vennem pályafutásom során,mert nekem az összes dvd amit valaha is vettem ilyen "ragyás" volt a széle.

a dvd-ram lemez éredekes dolog..mivel nagyon kevés dvd író hajlandó ezt megirni..!érdemes elötte megnézni hogy támogatja e az iró a ram lemez megirását...javarészt csak LG..nekem van ram lemezem..de elötte felkellett raknom 1 ram drivert..és úgy müködik euztán mint ha vinyó lenne..tehát másolok rá..meg törlök meg minden olyan dolog ami lemez müvelet...
én nem szroztam az in cd-vel..meg semmivel..!

RelakS
Van egy B's Clip nevû progim, ami után máshol OLVASNI lehet. Pont ez lenne a lényeg egyébként. Egyetlen bajom, hogy az a szerencsétlen csak egyetlen meghajtót hajlandó kezelni.

sztem az rw csak ilyen in cd szeru programokkal fog menni. szal inkabb felejtsd el.

RelakS
Ajánljatok okosságot:
DVD-RAM-ot ÉS RW-t szeretnék úgy használni, mint egy floppy-t.
Milyen progit tudtok ajánlani, ami mûködik két íróval, és nem olyan genya, mint az IN-CD, hogy utána csak vele lehet olvastatni a lemezt?

Jó, tutom, a RAM-nál egyértelmû, format FAT32, és pipec. De mit kezdjek az RW-vel? Pontosabban milyen progival formázzam?

Hali!
Remélem tudtok nekem segíteni.
Nekem nincs DVD -íróm, csak egy Toshiba olvasóm.
Haveromnak NEC 3520 -as DVD -írója van.
Kaptam olyan DVD -t amit csak DVD -író olvasott be. Hogy csináltak olyan DVD -t amit csak író olvas be?
Aztán kaptam olyan DVD -t amit csak LG márkájú meghajtó olvasott be. (író és olvasó is)
Múltkor írt a haverom nekem egy DVD -t (Sony DVD-R 1x-8x) és csak DVD -író olvassa be. Elötte már egy csomó DVD -t megírt és ilyen gond még nem volt és ilyen márkájó DVD -re is írt. És nem tudja, hogy hogyan csinálta.
Mit lehet vele csinálni, hogy beolvassa az én olvasóm?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.

Metwork
lehetõleg ne állj neki vitatkozni, inkább nézd meg ki írta a cikket 😊

I will use google before asking stupid questions.

PPeter
Nem mondod! 😄

BURN.HU / CDGRAB.HU