7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#6108 Az mit csinál?
Csak leszedi isoba mint a Decrypter, vagy tömörít mint a Shrink vagy bármi más? -
Roll #6107 De ha anydvd se segít akkor DVDFab Decrypter. -
izb #6106 AnyDVD -
#6105 Hello!
Az újabb védelemmel ellátott dvd-ket amiket a DVDDecrypter és a FabDecrypter nem tör azt milyen programokkal lehet törni? -
#6104 Remélem ti tudjátok a problémám okát!
Az van hogy akarok DVD-t irni és nem irja meg a Nero a lemezeket mert kiirja: A táróló túl nagy és cd irás hibával leáll.
Mi okozhatja ezt? -
Lacika 79 #6103 ha leülök írni, akkor nem 1 lemezt csinálok. meg amúgyis 15 perc/lemez. -
Lacika 79 #6102 ááázzz :D -
#6101 LOL
sehogy ne játszál:) 10 percet csak kibírsz -
#6100 100K- száz kilobájt??? :DDD -
Lacika 79 #6099 de bezabál 100k memóriát az a szar. hogy játszak mellette? :D -
#6098 olyat Neroval szoktam intézni:) -
Lacika 79 #6097 nem, sima Video_Ts mappás téma :) -
#6096 Semmi.
Ha még le is tudod játszani és nem hiányzik semmi, akkor nincs ötletem. -
Quantumleap #6095 Semmi tipp? -
Quantumleap #6094 Please me, help!
Értetlenül állok egy jelenség előtt. Műsoros dvd formátumban van egy filmem (sorozatom, két dvd-s példány, vhs-ripek műsoros formátumba konvertálva), s átvettem egy bizonyos illetőnek, akinek majd el szándékozom küldeni. Amikor másoltam (írtam), úgy 95-96%-nál megjelent a "CD-írás hiba" tabló, majd ezt leokézva "a CD-írás sikertelen volt" üzenet. De utána beléjüknéztem, s mind a computer, mind pedig az asztali lejátszó nyomja rendesen. És úgy néz ki, hiánytalanul rajta vannak. Képpel, hanggal sincs gond. Mit jelentsen ez? Lehet rajtuk valami hiba, vagy semmi gond? -
#6093 ha iso akkor DVD Decrypter -
Lacika 79 #6092 DVD filmek irásához milyen progit ajánlotok Nero-n kivül? -
#6091 nem kérdezte senki, hogy hogy kell csinálni csak azt, hogy lehet e :)
na, ha nem kell vagy nincs menü akkor ez a leírás
ha a menü is kell akkor meg ez -
#6090 azt a bőbeszédű mindenedet mán. hát mondjad má, hogy kell! :DDDD -
#6089 nem:) -
#6088 és bonyolult beletenni? :)) -
#6087 tudsz -
loginos #6086 cső! ha van egy angol nyelvű dvdm, tudok valahogyan magyar feliratot, esetleg magyar hangot belecsempészni, mielőtt kiírnám? -
#6085 Érdemes megvenni, az egyik legjobb író. -
#6084 Hali! Nem tudja valaki hogy milyen ez a dvd író, és érdemes-e megvenni: 24/8/40/16x Nec 4550 DVD-writer drive? Vagy ebben az árban valami jobbat? -
#6083 Nem. -
#6082 Nem lehet ,hogy PIO módban van? -
#6081 Nekem 1.01 firmware van most rajta, leszedtem az 1.03-at, valszeg rádobom majd.
Nekem az a bajom vele, hogy szinte semmit nem gépezhetek, ha írok vele, mert lemegy a cache-e nullára és megáll.
A pio110D mellett szinte bármit csinálhatok. -
#6080 pontosan , és fingom sincs mi a probléma. -
#6079 Én még nem írtam a 3540-emmel cd-t, csak dvd-t.
Korábban ment, csak egy ideje nem? -
#6078 tudok: ittvan -
#6077 tegnap raktam fel. nekem bevált eddig. emberbaráti külsővel. -
#6076 senki? -
#6075 Tudna vki Nero 6-hoz sorozatszámot adni? -
#6074 szaisztok a nero 7 et ajánlatos ahsználni? -
#6073 Sziasztok!
A következő a problémám , 1 ideje pontosan nem tudom mióta 1szerüen nem akar cd-t írni a 3540A-s nec írom.Dvd-t probléma nélkül megír Cd-t viszont nem.Az a helyzet ,hogy fel se ismeri az üres cd-t a Nero csak áll ,hogy helyezzek be üres lemezt.Már újra húztam a win-t , fríssítettem firmware-t.Most jelenleg ez a firmware van beleégetve: IDE\CDROMMAD_DOG_MD-16XDVD9A4____________________1.F1____\4&17BD413C&0&1.0.0
de ezzel is qla a helyzet.Előre is thx! -
#6072 nekem lézer beállítás hibát :D -
maruzst24 #6071 Sziasztok!VAn egy dvd íróm(LG) és megírja a dvd-ket de néha írás előtt érvénytelen blokk hibát ír ki és nem írja meg a dvd-t.Mit jelent ez a hiba? -
#6070 háát nem tudom mi baja lehet. mivel dvd-r tuti lezártam. de nem ismeri fel :'( ma kiírtam egy másikat udf-ben ma még jó volt :D holnap is megnézem :D -
#6069 Én UDF-ben írom ki az ilyeneket, és nincs gondom vele.
Nemlehet, hogy nem zártad le azt a lemezt?