7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
ulrik #6148 Udv!
hogy lehet kiirni dvd-re 2,3 gigas file-t mer nem engedi ilyen mdf kiterjesztesben van at kell konvertallni vhogy isoba vagy mit kell csinalni? -
#6147 8X-os írásnál szerintem mindegy, hogy mit tud az íród, nézi-e a lemez minőségét írás közben, vagy nem, a legtöbb író Z-CLV-ben írja, 6X-an kezdi, aztán egy helyen felkapcsol (asszem olyan 20% környékén a Pio108 pl.) 8X-ra, mindenképpen "sávosodik" a felület. -
#6146 Én 110D-vel maradok 6x-nál.
Az a tuti, ha változatlan sebesség elejétől a végéig. -
#6145 na meg irtam 7-et
4x esen 4,3gb 15percig irta (nagyon jól megirta samsung iróm "tükörsima" lett a felület) 8x-os TDK-nálés Verbatimnál sávosodott (az iróm olyan hogy amilyen a lemezminősége űgy változik a írás strukturája) olyat is tud az irom hogy a fejet dönti meg az írás minőse javitása érdekében
a sávosodás nem baj a burn.hu-n olvastam így legalább tuti vissza lehet majd olvas ni a lemezt
12x esen kicsit sávosodik és 4,3gb 14percig irta -
#6144 nekem eddig 1-ből 1 jó :) -
ferencke #6143
Sziasztok!
A következő a problémám!!
DVD irásakor a következő üzenetet kapom:
Illegális lemez
Az egymenetes(DAO)felírás nem indítható
Cd írás hiba
Teljesen mindegy, hogy mit akarok írni.
Akár adat dvd-t, akár filmet, akár divx összeállítást mindíg ezt az üzenetet kapom!
Az író többi funkciója/lejátszás,cd írás stb/ az működik!!
Ha tud valaki akkor segítsen!!!!
Köszi!
-
#6142 holnap kapok 16x-os TDK-t
azt mondta az eladó srác hogy csak egyféle van ebből a fajtából
és nagyon jó minőségű
meg sok helyen is olvastam róla
a Verbatim 16x Tak... Japán verzó is nagyon jó de én inkább tdk párti vok -
#6141 köcönömcépen :) -
#6140 Az van hogy akarok DVD-t irni és nem irja meg a Nero a lemezeket mert kiirja: A táróló túl nagy és cd irás hibával leáll.
Mi okozhatja ezt? -
#6139 szal innen :) -
#6138 lap alján van kereső, oda beírod és Ppeter oldalát megtalálod én azzal csináltam amit onnan töltöttem le. -
#6137 valaki tudna dobni linket egy Pioneer 110D driver frissitéshez? -
#6136 Pont erről írtam a #6014 környékén, hogy a G05 széria nem túl tartós. -
#6135 Nem a karcokkal van gond, hanem amikor már felsem ismeri a Pio a lemezeket, vagy pl a lemez vége már olvashatattlan, mint annó a Princo (sajna kifogtam egy ilyen 50-es guriga G05-öt kb fél éve, és most kezdi elfelejteni az adatokat). Na, az ilyeneket még megtudtam menteni az LG-vel, no nem mindet, kb 80-90%-ban megmenekült az adat, 10 lemezből olyan 8-9 menthető volt, dög lassan, de beolvasta őket. -
#6134 nekem a Plextor 130A nem szeret néhány lemezt olvasni, amit nem a Pio-val írtam. -
#6133 Nálam a pio olvasóként a karcosabbakat is leszedi, az nec3540 viszont gyors, mint a szélvész!
LG-t otthon még nem próbáltam, de volt egyszer egy dvd-romom és lassú volt, meg kényes is. -
#6132 Jaja, én csak ezért vettem egy LG dvd-olvasót amikor kifogtam egy szar szériás G05-ös pakkot. -
#6131 azt már én is tapasztaltam, hogy az LG olvasása lényegesen jobb, mint mondjuk a Pio-é. -
#6130 hát nem tom konzolos dologgal nem foglalkoztam, Pio106-Pio109(ezzel kevés) Pio110D/Pio110 -zel írtam őket, a fene se érti mikor jó nem jó ezek szerint. -
Roll #6129 Nekem csak azzal a kék tdk-val volt bajom. Azon kívül csak jót tudok mondani az lg írómról. Minden mást megír jól, és gyorsan vissza is olvassa. És visszaolvasásnál is igencsak nagy a hibatűrése, nem egyszer volt már, hogy haver hozott lemezt, neki nem olvasta vissza, nekem meg simán. -
#6128 Érdekes, hogy ha valakinek lg-je van és mondom, hogy szar, gyakran nem érti, miért.
Itt meg csak lg-t hallom szídni.
Pio-ról nem sok rosszat hallani, olvasni, nec-ről sem gyakran.
De ha havernál nem megy valami, amit lg-vel karcoltak, áttolom pioval és hasít azonnal.
Szal hol a hiba? -
#6127 PS2 utálta, pedig tdk.
De furán utálta.
Azonnal, szó nélkül elkapta, aztán 5 perec után fagyi, mintha windows lenne.
Ridata 8x meg parádésan hasított ugyanazokban a konzolokban. -
#6126 ne csodálkozz, az LG-t írókat eleve, a 4163-ast pedig kifejezetten nem dícsérik, általában. -
Roll #6125 Ez akkor lehet, hogy írófüggő, nekem lg 4163-as van, visszaolvasás még csak hagyján, hogy lassan ment, de az összes lejátszóba ami a környezetembe van úgy viselkedett, mint a régi fehér princo. -
#6124 a babkékből nekem sem :) -
#6123 nekem egyetlen egy se lett sz@r :) -
Roll #6122 Azzal a tdk-val én is megjártam. -
#6121 Szerintem nem gyári szitázás volt. -
#6120 Pénteken vettem, meg 16x ridatát is.
Kiváncsi leszek.
Az a 8x babakék tdk fosfelhő volt. -
#6119 nekem bejött a 16x-os TDK, amióta megjelent, azóta használom. -
#6118 én egy jó éve már csak TDK-ra írtam a 8x-os bevált, remélem a 16x-os is beválik majd :) -
#6117 hogyne írta volna, emlékezz csak vissza a legendás lila 4x Ritek lemezre :) -
#6116 Pár éve még a ritek nem írta a nevét lemezre.
Mindenki tudta egy lemezről, hogy ritek enélkül is.
Megváltozott volna a policy? -
#6115 jajaja:D -
#6114 Drágább? Inkább olcsóbb :D -
#6113 nálam a ritek leszerepelt még annó
alig drágább mint a Verba... -
Roll #6112 Mi a véleményetek erről a lemezről?
Ritek Premium Grade 8X DVD-R (rikító narancs színű)
Alapanyag: RITEK G05 -
Roll #6111 Igen, egyben az egészet. -
#6110 menüstől leszedni az egészet és utána lehet tömöríteni? -
Roll #6109 Csak leszedi, de ezt semmi sem állítja meg. :-D
Volt nálam olyan lemez amivel nem boldogult még a sima decrypter+any dvd páros sem, és ez gond nélkül leszedte.