DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom jó helyre írok-e.Elakadtam egy tékás film másolása közben. A "Lopakodók" címû filmrõl lenne szó. Nagy nehezen az AnyDVD és a DVDFabDecrypter segítségével felmásoltam a gépre, kicsit több mint 8giga. Utána próbáltam a DvdShrink3.2-vel összehúzatni 4,7-esre, de sehogyan sem akar sikerülni. A mérete több mint 5G lett. A Shrink kiírja, hogy kb 4,9G nem hivatkozatt tartalom van benne ami nem tömöríthetõ. Találkozatt már valaki ilyennel. Mivel lehetne mégis betömöríteni. A Nero, EasyDvdShrink sem boldogul vele.
Igaz Japan, de attol meg erteni lehet a dolgot.
Maga az exe file tartalmazza az FW-t ha jol emlekszem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hol tudom megnézni?
http://epica.nl
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Buffalo 1.37fw (8.37) nálam tökéletes.
Van egy két gyári betegsége...
köszönöm a segítséget...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem fogsz velük befázni.
ja ha valahol látsz még Benq DW1640-es írót akkor az még egy tuti jó választás.
És a 2 közül már teljesen mindegy?
Csak azért, mert nem akarok ráfaragni!
Pioneer 110D
Azért mert jók😊
DVD író vásárlás elõtt állok. A három esélyes:
LG GSA 4167B
Pioneer 110D
NEC 3540
Melyiket válasszam, és miért!
Köszi elõre is!!
110-est viszont igen.
Ezzel adatot Ram-lemezre mentsetek,mert megbízható.A sima dvd- vagy + lemez nem igazán megfelelõ adatra.
Nem kell trükközni vele,a nero rögtön felismeri.
Masterként ragd az IDE kábelre.Jumpereld a cd romot slavre és a dvd írót masterre.
akarnak bele dvd írót, mert dvd lemezre szeretnének archiválni könyveléssel kapcsolatos dolgokat, meg sok egyéb cuccot. Rábeszéltemõket egy Pio109-re, mert 100%ra tudom, hogy drágalátos fiacskájának már viszket a tenyere az író hallatán, tuti fogja nyüsztetni😊
kérdés: Nero automatikusan fel fogja ismerni az írót, vagy kell tökörészni , mint anno az LG-vel kellett, és telepítgetni egy rakás dolgot szorgalmasan?
hogyan rakjam az IDE kábelre, ha a cd romot is benne akarják hagyni a gépben?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...