7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#6188 Hmmm... Abból én sem néztem ki, hogy 8X-an jobb lesz :D Jó tudni, pont ilyen lemezeim vannak itthon, egyet kipróbálok majd 8X-an, hogy milyen lesz. -
tomip81 #6187 8x-os Arita DVD-re irtam. Igy elég érdekes, hogy gyorsabban megirva jó, lassabban nem. de mind1. legalább időt sporolok
köszi a gyors választ
-
#6186 Nem 16X-os lemezre írtad véletlenül?
Nem az író hibája, csak az a lemez 8X-an megírva jobb minőséget ad, mint 4X-en ezekszerint. -
tomip81 #6185 hali
olyan problámám van, hogy ha dvdshrinkel berippelek egy dvd és utána 4x - sen irom ki, akkor a film vége akadozik, viszont ha 8x-san akkor semmi probléma
ez az iró hibája lehet vagy valami más????
elöre is thx -
#6184 TDK leáll a gyártással, ők már az új szabványokra készülnek valszeg. -
BenceYCE #6183 Hülye kérdésemmel hozzátok fordulok. Van egy op. rendszer telepítő cd-m. Abból a legelterjedtebb fajtából. Ezt ki lehet írni vhogy dvd korongra? -
#6182 Mivel a Verbatim a Michubishi Chemical Corporation (vagy hogy írják) terméke, nemhiszem, hogy gondot jelent. -
#6181 ne hogy világos legyen egy sorozatot veszek fel ami minden hétköznap van és az asztali dvd iró ugye nem divx-ben rögzíti
ezért kell
de már megtaláltam a megoldást ami fél óra alatt összenyom egy rész 300-400 megára -
izb #6180 Ha mindenáron tömöríteni akarod azt a szerencsétlen dvd lemezt,akkor kezdésnek egy DVD shrinket kapj elő.
Rippel olvas egy menetben.. -
#6179 hy! Rendeltem Verba 16X-os DVD-t TaiyoYuden-t és a henger papirjara "micubisi" van irva. ez jol van irva vagy rosszat küldtek? -
#6178 ige pont akartam mondani
találtam egy jót Amigo DVD Ripper néven csak az a kérdés a resolutiont mennyire érdemes beállítani? -
#6177 ezzel csak a lemezről tudsz iso-t gyártani, tehát nem tömörít -
#6176 Nem próbáltam ki.
De tudod a szoftver nevét, a verzióját, és az is kiderül, hogy freeware.
Kb. ezer helyen megtalálhatod guglival. -
#6175 ez nem él -
#6174 Dvd decrypter 3.5.40 letöltés -
#6173 sziasztok
ki tudna valaki nekem linkelni egy jó dvd rippert ami lehetőleg teljes és nem áll meg az 50% rippelése után?
köszi előre -
#6172 a 7-es Neróban jobb alsó sarok DVD5-ről DVD9-re -
#6171 Haliho! az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállitani (ha át lehet egyáltalán) neroban (6.3.0.3 van éppen de van 7 is) ahhoz hogy a dual layer lemezt ha berakom hajlando legyen rá irni 5,5 giga cuccot. ugyanis mindig kidobja hogy nem fér rá a lemezre a cumo, de a disc info-ban látja hogy 8.5 gigás a lemez. porbáltam mindent, tulirás, disc check off stb de sehogyan sem sikerült, nem hajlando irni. és igen, az irom tud DL-t :) -
#6170 Meg van, meg van!!!
-
#6169 A meghajtó tulajdonságainál. -
Roll #6168 Feldobsz gépre, például egy TweakUi nevü progrit és abban lehet ilyet állítani.
De több ilyen windows állítgató progi létezik. -
#6167 Jó, hol lehet ezt beállítani?
-
Roll #6166 Jaja, így van. És van külön audio és adat lemezhez. -
#6165 azt a winben tudod kikapcsolni, autómatikus lejátszásnak hívják -
#6164 Az ablak, amelyik megkérdezi hogy mit akarok csinálni. És van olyan lemez, amelyik nem kérdezi. sztem au írásnál kell vmit csinálni, hogy ez ne jöjjön be.
-
#6163 De milyen szarság? -
#6162 Nemtom hogyan lehet írni lemezt úgyhogy amikor beteszem a ROM-ba, akkor ne induljon el az a szarság.
-
#6161 Próbálj másfajta lemezt!
Ha tudod, írd lassabban! -
#6160 szar lemez vagy túl gyorsan írtad és az asztali nem szereti vagy akármi lehet -
#6159 mi a probléma? -
#6158 Sziaszttok mért van az hogy megirok egy filmet DVD-t 4 szeresen és akad az asztali dvd lejátszóba -
#6157 HELP! Kaptam minap olyan adat DVD-t, amely ha beteszem akkor nem indul automatikusan, az amikor tallóz vagy bejön az ablak. Olyat hogy tudok írni?
-
#6156 az engem is zavar -
#6155 De olyan furán néz ki rajta, hogy látszik egy sáv az adatrétegben. -
#6154 megirtam kb 15db tdk 16x dvd+r-os
nagyon jó véleményem van 4x-resen írtam
eddig 6féle lemez körül ezt olvassa a legjobban az asztali
ps2-eshez is nagyon jó -
dara #6153 ISO-ban sehogy. UDF-ben tudod csak. Mármint ha a lemezen az image-et akarod tárolni és nem a tartalmát akarod kiírni. Utóbbi esetben lásd #6150. -
#6152 hú ilyen nekem is volt nem rég, kíváncsi vagyok mi ez...
valaki? -
ulrik #6151 van mds is oke megprobalom -
Roll #6150 Nyisd meg daemon tools-ba, aztán neroba dvd copy. -
#6149 Kéne, hogy legyen ott egy mds file is.