DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

varga peti
<#banplz>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

varga peti
hátha itt... nem tudja a dvd lejátszom (panasonic scht885 )lejátszani a dvd -rw lemezre irt mp 3 zenéket ----nero -val irtam.ha valaki tudja miért és segitene irjon!kösz

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Aramir
Ugyan, erre csak az van ráírva, hogy Ritek, a neppered már azt mond rá, amit akar, egy idõben ugyanezt mint Traxdata árulták, asszem a lentebb belinkelt oldalon is. Mert ugye az jobban hangzik 😊 Ezért kérdeztem, hogy nem-e egyrõl beszélünk, csak te más néven veszed, mint én.
Itt fentrõl a 2. csomagról beszélek:
http://www.dvd-and-media.com/Ritek-dvd-r-media.htm
Khm... A++ grade, hát persze 😄

a ritek lemeze a traxdata,a ritek,és a ridata
ezek az "A" osztályú lemezei
a "B" osztályú lemezek az Arita és a többiek.

Aramir
😄
Mondjuk én a Ritekrõl beszélek, nem a RiDatáról, de lehet a kettõ egy és ugyanaz. Ezek ilyen 50-es zsugorfóliás csomagban vannak, az oldalukon egy nagy fekete-fehér matricával Ritek felirattal. Traxot nem kapok mostanában, de amit utoljára vettem 25-ös gurigát, abban is volt 1-2 zárványos, karcos lemez 😞

Hát én full printer traxdatát és ridatát használok,eddig nem nagyon találkoztam szar szériával.
De ha megtaláljuk egymást akkor majd ordítok😊

Aramir
Boltban, pult alatt, de vettem már Bpestrõl is.
Fogj ki te is egy szar szériát, aztán mondj ilyeneket 😄
A beszállító meg mindegy, a lemezek egy helyrõl jönnek, messzi keletrõl 😄 Nemhiszem, hogy a dvd neppered az összes gurigából letesztel majd egy-egy lemezt, hogy jó-e.
Egy 50-es gurigában 2-3 vagy több eleve hibás lemez szokott lenni általában.
Amúgy nekem is jók szoktak lenni, csak már nem az a minõség, mint pl fél éve volt. Akkoriban nem volt ennyi hibás köztük, ha visszaolvasol, még ajánlottam is ezt a lemezt másoknak, csak amióta a kb nyár végén megírt ilyen lemezeimet alig birom lemásolni, vagy lesem tudom menteni az adatokat, azóta megváltozott a véleményem.

Nem tudom,hogy te honnét veszed a trax és ritek lemezeidet,de nekem majdnem mind tökéletes.
Beszálító nem mindegy .

Aramir
Ja, Ritek, Trax szar az utóbbi idõben, kb fél éve még jók voltak, mostmeg csomó zárványos, karcos kerül közéjük, az egyik szériám most kezdi "elfelejteni" az adatokat.
Verbatim jó (a 16X-os photo printablet próbáltam), ja itt nálunk 350 a boltban normál cd tokban 😞

grebber
Lehet az lesz de onnan is voltak már havernak olyat amit nem kért más alapanyagu cumot adtak neki de szerencsére elintézte és kicserélték.

Next PC upgrade: 2022

Met
valami rendelõs oldal?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grebber
Az a baj hogy it a környéken csak ezek a gagyi szarok vannak 😞
De majd valahonnan szerzed Verbatim-et.

Met
Benq-et írtam meg sokat, de most Verbatim-et használok. Tuti jó😊

grebber
Aki már tapasztalt és nagyon sok nyomtatható felületû DVD-t vett/tesztelt és hasnálta is sokat az leirhatná hogy ebbõl a nyomtatható felületû DVD-kbõl mi a jó márka mert Ridisc, DataWrite extrém szarok!!

Sziasztok!
Tegnap este leküzdöttem végre a lopakodók címû filmet.Igaz, hogy csak a fõfilmet sikerült két 5.1-es hangsávval de nekem ez így is tökéletes.
DvdFabExpress+Nero Recode
Megkérdezte akkor is amikor kiírta a hibát, és mondtam neki hogy ugorja át, de akkor a fennmaradó idõ elkezdett másodpercrõl másodpercre emelkedni, és nem történt semmi ezen kívül. Már nincs meg a film, de akkor megpróbálom legközelebb ugy, hogy alapból be van kapcsolva. Kösz a segítséget.

Met
Azt még megpróbálhatód, hogy a Decrypterben bekapcsolod azt, hogy ha hibát talál azt ugorja át, kérdés, hogy mi lesz a hiba jelenség (ha lesz) a filmben.

Mindegy, nem annyira lényeges. Csak egy kipipálható pont volt az egyik fül alatt a programban, viszont nem segített az AnyDVD sem a bajomon.

Valószínûleg hibás, karcos vagy mittomén volt az eredeti lemez, mert adathibát írt ki a Shrink is meg a Decrypter is. Zárójelben írta hogy crc hiba. Ezt gondolom azt jelenti, hogy maga a dvd rossz, és nem másolásvédelem, de ha rosszul gondolom, akkor javítsatopk ki.

Pharaoh
Hol lehet kapni DVD-R DL-t? Már egy csomó helyen megnéztem, de mindentütt csak "+" van

Megcsinálta ezt is, a video_ts könyvtár 4,8GB, tehát úgy nézem a clonedvd sem boldogul azzal a materiállal.Egyenlõre több tippem nincs.
Aramir
Amúgy 3.2.0.15-nél tart a verziószáma a Shrinknek.

Aramir
Semmi gond 😊

gurubefree
Bocsi ......

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Aramir
Nehogy visszaolvass kb 15 hozzászólást...

gurubefree
DVD Shrink 3.1 Nem használod ?????

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Hát végzett vele, de hiába állítottam be, hogy 4450MB legyen 4,85Gigát csinált.
Most csak a fõfilmet próbálom magyar hanggal és semmi mást, így a qualityre már 100%-ot mond.
evid
Szedjél le minden extrát csak a filmet hagyd meg.

Leszedtem a clonedvd 3.5.9-et, úgy néz ki, hogy birkózik a filmmel,kiszedtem két felesleges hangsávot és így 64%-os dvd video quality jött ki, nem tudom ez mennyire fog látszani a filmen. Elég lassú a munkahelyi gépem(2G) ahol most próbálom de meglátjuk mi lesz belõle.
Hát én is azt gondolom. Még azért próbálkozok más módszerekkel, mert nem akarok 10dvd árát rászánni egy DL-es lemezre.
Aramir
Aham, hát, érdekes, úgylátszik a Shrink megfekszik ettõl a filmtõl 😞

A Re-author ablakban a VTS3 72MB-os.
A full diskes nézetben bal oldalon ott van a 4,937G-ás cucc, arra rámenve a jobb oldalon meg csak csupa pár megás audió és subpicture fájlokat látok. Keresem a CloneDVD2-õt ,esetleg lelõhelye valahol?
Aramir
De hát ott van, VTS3 4,937MB

evid
Próbáld meg CloneDVD 2-vel is, szerintem nem rosszabb, mint a shrink. A fölösleges részeket és a menüt is le tudod vele szedni.

A Re-author dvd browser ablakában nem is látom ezt a 4,9gigás állományt.

Aramir
Ékezeteket ne használj a kép nevében.
De ha az unreferenced material egy daraból áll, akkor próbáld meg azt áthúzni a dvdstructure ablakba.

Bocs, bénázok, hogy a francba kell képet feltölteni?
[/img]
[/img]
Az unreferenced material 1 darabból áll, megpróbálok képet mellékelni.
Met
sajnos nem tudom mirõl beszélsz😊
felrakom és csak az auto update-et kapcsolom ki

AnyDVD-ben célszerû bekapcsolni a hirdetések és végjelzések eltávolítása pontot? Mik azok a végjelzések?

Megfogtál. <#kuss>

Met
AnyDVD fut közben?

Szevasztok!
Van egy eredeti dvd film, amit le szeretnék másolni. Sajnos a dvd Shrink hibát ír ki, és a dvd Decrypter is, miközben enkodolja. Van olyan megoldás, ami ebben az esetben bejön, vagy teljességgel másolhatatlan a dvd?

Met
Vettem 16x-os Verbatim-et, 25-ös gurigában.
A papírpalást bújtatott de jó minõségû a nyomat és a papír, belül is van nyomtatva. Made in Japán.
A mid-je TYG03.

Szerintetek hamis? Én úgy sejtem, hogy nem.

Aramir
Az unreferenced material több daraból áll, vagy egy 5Gb-os az egész?
Egy képet csinálhatnál arról, hogy a dvd browser ablakban mit látsz, amikor kiválasztod a meghajtót, amiben a film van.

Rakj be ide egy képet arról amit látsz.

Csak az a baj, hogy a legnagyobb állomány 834MB és 23 perces, holott a film majdnem két órás. Mintha a shrink nem ismerné fel a filmet vmi miatt.Amit felismer az alig 1G.