DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha itt... nem tudja a dvd lejátszom (panasonic scht885 )lejátszani a dvd -rw lemezre irt mp 3 zenéket ----nero -val irtam.ha valaki tudja miért és segitene irjon!kösz
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
Ugyan, erre csak az van ráírva, hogy Ritek, a neppered már azt mond rá, amit akar, egy idõben ugyanezt mint Traxdata árulták, asszem a lentebb belinkelt oldalon is. Mert ugye az jobban hangzik 😊 Ezért kérdeztem, hogy nem-e egyrõl beszélünk, csak te más néven veszed, mint én.
Itt fentrõl a 2. csomagról beszélek:
http://www.dvd-and-media.com/Ritek-dvd-r-media.htm
Khm... A++ grade, hát persze 😄
Itt fentrõl a 2. csomagról beszélek:
http://www.dvd-and-media.com/Ritek-dvd-r-media.htm
Khm... A++ grade, hát persze 😄
a ritek lemeze a traxdata,a ritek,és a ridata
ezek az "A" osztályú lemezei
a "B" osztályú lemezek az Arita és a többiek.
ezek az "A" osztályú lemezei
a "B" osztályú lemezek az Arita és a többiek.
😄
Mondjuk én a Ritekrõl beszélek, nem a RiDatáról, de lehet a kettõ egy és ugyanaz. Ezek ilyen 50-es zsugorfóliás csomagban vannak, az oldalukon egy nagy fekete-fehér matricával Ritek felirattal. Traxot nem kapok mostanában, de amit utoljára vettem 25-ös gurigát, abban is volt 1-2 zárványos, karcos lemez 😞
Mondjuk én a Ritekrõl beszélek, nem a RiDatáról, de lehet a kettõ egy és ugyanaz. Ezek ilyen 50-es zsugorfóliás csomagban vannak, az oldalukon egy nagy fekete-fehér matricával Ritek felirattal. Traxot nem kapok mostanában, de amit utoljára vettem 25-ös gurigát, abban is volt 1-2 zárványos, karcos lemez 😞
Hát én full printer traxdatát és ridatát használok,eddig nem nagyon találkoztam szar szériával.
De ha megtaláljuk egymást akkor majd ordítok😊
De ha megtaláljuk egymást akkor majd ordítok😊
Boltban, pult alatt, de vettem már Bpestrõl is.
Fogj ki te is egy szar szériát, aztán mondj ilyeneket 😄
A beszállító meg mindegy, a lemezek egy helyrõl jönnek, messzi keletrõl 😄 Nemhiszem, hogy a dvd neppered az összes gurigából letesztel majd egy-egy lemezt, hogy jó-e.
Egy 50-es gurigában 2-3 vagy több eleve hibás lemez szokott lenni általában.
Amúgy nekem is jók szoktak lenni, csak már nem az a minõség, mint pl fél éve volt. Akkoriban nem volt ennyi hibás köztük, ha visszaolvasol, még ajánlottam is ezt a lemezt másoknak, csak amióta a kb nyár végén megírt ilyen lemezeimet alig birom lemásolni, vagy lesem tudom menteni az adatokat, azóta megváltozott a véleményem.
Fogj ki te is egy szar szériát, aztán mondj ilyeneket 😄
A beszállító meg mindegy, a lemezek egy helyrõl jönnek, messzi keletrõl 😄 Nemhiszem, hogy a dvd neppered az összes gurigából letesztel majd egy-egy lemezt, hogy jó-e.
Egy 50-es gurigában 2-3 vagy több eleve hibás lemez szokott lenni általában.
Amúgy nekem is jók szoktak lenni, csak már nem az a minõség, mint pl fél éve volt. Akkoriban nem volt ennyi hibás köztük, ha visszaolvasol, még ajánlottam is ezt a lemezt másoknak, csak amióta a kb nyár végén megírt ilyen lemezeimet alig birom lemásolni, vagy lesem tudom menteni az adatokat, azóta megváltozott a véleményem.
Nem tudom,hogy te honnét veszed a trax és ritek lemezeidet,de nekem majdnem mind tökéletes.
Beszálító nem mindegy .
Beszálító nem mindegy .
Ja, Ritek, Trax szar az utóbbi idõben, kb fél éve még jók voltak, mostmeg csomó zárványos, karcos kerül közéjük, az egyik szériám most kezdi "elfelejteni" az adatokat.
Verbatim jó (a 16X-os photo printablet próbáltam), ja itt nálunk 350 a boltban normál cd tokban 😞
Verbatim jó (a 16X-os photo printablet próbáltam), ja itt nálunk 350 a boltban normál cd tokban 😞
Lehet az lesz de onnan is voltak már havernak olyat amit nem kért más alapanyagu cumot adtak neki de szerencsére elintézte és kicserélték.
Next PC upgrade: 2022
Az a baj hogy it a környéken csak ezek a gagyi szarok vannak 😞
De majd valahonnan szerzed Verbatim-et.
De majd valahonnan szerzed Verbatim-et.
Benq-et írtam meg sokat, de most Verbatim-et használok. Tuti jó😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki már tapasztalt és nagyon sok nyomtatható felületû DVD-t vett/tesztelt és hasnálta is sokat az leirhatná hogy ebbõl a nyomtatható felületû DVD-kbõl mi a jó márka mert Ridisc, DataWrite extrém szarok!!
Sziasztok!
Tegnap este leküzdöttem végre a lopakodók címû filmet.Igaz, hogy csak a fõfilmet sikerült két 5.1-es hangsávval de nekem ez így is tökéletes.
DvdFabExpress+Nero Recode
Tegnap este leküzdöttem végre a lopakodók címû filmet.Igaz, hogy csak a fõfilmet sikerült két 5.1-es hangsávval de nekem ez így is tökéletes.
DvdFabExpress+Nero Recode
Megkérdezte akkor is amikor kiírta a hibát, és mondtam neki hogy ugorja át, de akkor a fennmaradó idõ elkezdett másodpercrõl másodpercre emelkedni, és nem történt semmi ezen kívül. Már nincs meg a film, de akkor megpróbálom legközelebb ugy, hogy alapból be van kapcsolva. Kösz a segítséget.
Azt még megpróbálhatód, hogy a Decrypterben bekapcsolod azt, hogy ha hibát talál azt ugorja át, kérdés, hogy mi lesz a hiba jelenség (ha lesz) a filmben.
Mindegy, nem annyira lényeges. Csak egy kipipálható pont volt az egyik fül alatt a programban, viszont nem segített az AnyDVD sem a bajomon.
Valószínûleg hibás, karcos vagy mittomén volt az eredeti lemez, mert adathibát írt ki a Shrink is meg a Decrypter is. Zárójelben írta hogy crc hiba. Ezt gondolom azt jelenti, hogy maga a dvd rossz, és nem másolásvédelem, de ha rosszul gondolom, akkor javítsatopk ki.
Valószínûleg hibás, karcos vagy mittomén volt az eredeti lemez, mert adathibát írt ki a Shrink is meg a Decrypter is. Zárójelben írta hogy crc hiba. Ezt gondolom azt jelenti, hogy maga a dvd rossz, és nem másolásvédelem, de ha rosszul gondolom, akkor javítsatopk ki.
Megcsinálta ezt is, a video_ts könyvtár 4,8GB, tehát úgy nézem a clonedvd sem boldogul azzal a materiállal.Egyenlõre több tippem nincs.
Hát végzett vele, de hiába állítottam be, hogy 4450MB legyen 4,85Gigát csinált.
Most csak a fõfilmet próbálom magyar hanggal és semmi mást, így a qualityre már 100%-ot mond.
Most csak a fõfilmet próbálom magyar hanggal és semmi mást, így a qualityre már 100%-ot mond.
Leszedtem a clonedvd 3.5.9-et, úgy néz ki, hogy birkózik a filmmel,kiszedtem két felesleges hangsávot és így 64%-os dvd video quality jött ki, nem tudom ez mennyire fog látszani a filmen. Elég lassú a munkahelyi gépem(2G) ahol most próbálom de meglátjuk mi lesz belõle.
Hát én is azt gondolom. Még azért próbálkozok más módszerekkel, mert nem akarok 10dvd árát rászánni egy DL-es lemezre.
A Re-author ablakban a VTS3 72MB-os.
A full diskes nézetben bal oldalon ott van a 4,937G-ás cucc, arra rámenve a jobb oldalon meg csak csupa pár megás audió és subpicture fájlokat látok. Keresem a CloneDVD2-õt ,esetleg lelõhelye valahol?
A full diskes nézetben bal oldalon ott van a 4,937G-ás cucc, arra rámenve a jobb oldalon meg csak csupa pár megás audió és subpicture fájlokat látok. Keresem a CloneDVD2-õt ,esetleg lelõhelye valahol?
Próbáld meg CloneDVD 2-vel is, szerintem nem rosszabb, mint a shrink. A fölösleges részeket és a menüt is le tudod vele szedni.
A Re-author dvd browser ablakában nem is látom ezt a 4,9gigás állományt.

Ékezeteket ne használj a kép nevében.
De ha az unreferenced material egy daraból áll, akkor próbáld meg azt áthúzni a dvdstructure ablakba.
De ha az unreferenced material egy daraból áll, akkor próbáld meg azt áthúzni a dvdstructure ablakba.
Bocs, bénázok, hogy a francba kell képet feltölteni?
[/img]
[/img]
[/img]
Az unreferenced material 1 darabból áll, megpróbálok képet mellékelni.
sajnos nem tudom mirõl beszélsz😊
felrakom és csak az auto update-et kapcsolom ki
felrakom és csak az auto update-et kapcsolom ki
AnyDVD-ben célszerû bekapcsolni a hirdetések és végjelzések eltávolítása pontot? Mik azok a végjelzések?
Megfogtál. <#kuss>#kuss>
Szevasztok!
Van egy eredeti dvd film, amit le szeretnék másolni. Sajnos a dvd Shrink hibát ír ki, és a dvd Decrypter is, miközben enkodolja. Van olyan megoldás, ami ebben az esetben bejön, vagy teljességgel másolhatatlan a dvd?
Van egy eredeti dvd film, amit le szeretnék másolni. Sajnos a dvd Shrink hibát ír ki, és a dvd Decrypter is, miközben enkodolja. Van olyan megoldás, ami ebben az esetben bejön, vagy teljességgel másolhatatlan a dvd?
Vettem 16x-os Verbatim-et, 25-ös gurigában.
A papírpalást bújtatott de jó minõségû a nyomat és a papír, belül is van nyomtatva. Made in Japán.
A mid-je TYG03.
Szerintetek hamis? Én úgy sejtem, hogy nem.
A papírpalást bújtatott de jó minõségû a nyomat és a papír, belül is van nyomtatva. Made in Japán.
A mid-je TYG03.
Szerintetek hamis? Én úgy sejtem, hogy nem.
Az unreferenced material több daraból áll, vagy egy 5Gb-os az egész?
Egy képet csinálhatnál arról, hogy a dvd browser ablakban mit látsz, amikor kiválasztod a meghajtót, amiben a film van.
Egy képet csinálhatnál arról, hogy a dvd browser ablakban mit látsz, amikor kiválasztod a meghajtót, amiben a film van.
Rakj be ide egy képet arról amit látsz.
Csak az a baj, hogy a legnagyobb állomány 834MB és 23 perces, holott a film majdnem két órás. Mintha a shrink nem ismerné fel a filmet vmi miatt.Amit felismer az alig 1G.