DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okit is? ha igen akkor kérhetnék árlistát?
[email protected]
slimtype dvd-rw sosw-852S csak ennyit ír ki
lehet nem ártana
Olyan problémám van h a nero azt írja ki h nem kompatibilis az írómmal
s elég soxor hibázik.
De ha alcoholal írok akkor semmi baja, csak ezzel nem tudok írni adatot 😞(
íróm tipusa : slimtype dvd-rw sosw-852S
Ha tudna valaki segíteni.
köszi
akkor mik voltak ezek a rémhírek??? na mind1
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
van pár olyan, hogy az egész film egy fájl, és ez 1,36giga. Korábban azt olvastam, hogy asztali lejátszók 1 vagy 1,2 felett nem kezelnek fájlokat... Ez igaz? Ha igen mivel szedjem ketté õket kiírás elõtt?
elõre is ksözi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Próbaképpen a CloneDVD-vel tömörítettem és írtam ki a filmet, meglepõen korrekt minõséget produkált.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
DVDDecrypter 3.5.4.0 download SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe <879KB>879KB>
freeware released Mar 21, 2005
Ha azt szeretném, hogy a filmjeim több év után is nézhetõek legyenek, akkor milyen lemezt használjak? Melyik az ami tuti jó? Verbatim?
BURN.HU / CDGRAB.HU
Ebben a progiban nincs állítási lehetõség,de nem is kell,mert pl.a CloneDvd-vel már tudod tömöríteni a filmet,vagy kivenni belõle a felesleget.Már van pár új film,amit a régi rippelõ progikkal nem lehet megszabadítani a védelemtõl....
Saját készítésû video felvételt, hogy lehet úgy kiírni, hogy a lemezen legyen valamilyen másolásvédelem?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
BURN.HU / CDGRAB.HU
Pio-val sosem volt ilyen bajom.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De miért van az, hogy csak külön IDE kábelen hajlandó mindíg írni? Elméletileg mennie kéne akármikor... Válogatós a mocsok 😊) Nembaj, megadjuk neki, ha már NEC... 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
És egyúttal nézek egy alaplapi drivert is.. 😛
Szal szerintem még nem is a legszarabb...
Kb minden harmadik íráskor kiírja, hogy power calibration error.. 😞( Valaki tud segíteni? Próbáljam meg lecsupaszítani az IDE-t, hogy csak ez legyen rajta? Francba, már a tököm tele van ezekkel a rohadt DVD írókkal...
Amúgy Thx az infót 😊
Most vettem egy Nec ND-4550A DVD írót. Egyenlõre egész jól megy, bár eddig csak 2 DVD-t véstem vele... Mi a vélemény róla? Remélem ez már jó, és nem járok úgy vele, mint az elõzõkkel. Elsõnek volt egy Samsung íróm, az bekrepált, kicseréltettem, 1 hónapig ment a cseremasina. Utána az is feladta, és csak az áramot vitte, de DVD-t nem írt. Ezek után volt egy LG-m, ezt tegnap vittem vissza a boltba. Remélem ezzel nem járok már rosszul...
BURN.HU / CDGRAB.HU
Nem kötekesdé képpen, de nem kéne frissítened a több éves Néródat?