DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
átkonvertálod svcd-be vagy dvd-be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jbal
olyat nem lehet h van egy film aviban és úgy kiírni h a nem divx-es dvd is le tudja játszani?

ok

6ost de most szedtem le mert megpróbálom a 7est lehet h az már jó lesz

én nem töltök,csak reklámozom,mert baro állat király😊)

melyik nerot használod?

Most néztem a honlapodon töltesz tönereket.
okit is? ha igen akkor kérhetnék árlistát?
[email protected]

Nem, mert nem tudom h hol lehet s a gyártót se ismerem
slimtype dvd-rw sosw-852S csak ennyit ír ki

firmware frissítettél már benne?
lehet nem ártana

igen

ez notebook író?

Hello mindenkienk!
Olyan problémám van h a nero azt írja ki h nem kompatibilis az írómmal
s elég soxor hibázik.
De ha alcoholal írok akkor semmi baja, csak ezzel nem tudok írni adatot 😞(
íróm tipusa : slimtype dvd-rw sosw-852S
Ha tudna valaki segíteni.
köszi

fifi
viszi

akkor mik voltak ezek a rémhírek??? na mind1

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lteebee
Szerintem elõször próbáld ki, hátha kezeli!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

fifi
feleségem szeretne pár filmet dvd-n tudni, amik aviban vannak meg.
van pár olyan, hogy az egész film egy fájl, és ez 1,36giga. Korábban azt olvastam, hogy asztali lejátszók 1 vagy 1,2 felett nem kezelnek fájlokat... Ez igaz? Ha igen mivel szedjem ketté õket kiírás elõtt?

elõre is ksözi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

me and a monkey
Én a Madagascar próbáltam meg a DVDFab Decrypter legújabb béta változatával lemásolni, gond nélkül ment a dolog.
Próbaképpen a CloneDVD-vel tömörítettem és írtam ki a filmet, meglepõen korrekt minõséget produkált.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Aramir
Passz, megnéztem, nekem elindult a letöltés. Nincsmit.

REALista
Valamiért nem tölti le, de mindegy fél óra keresgélés után végre sikerült egy másik helyen letölteni!Azért kösz!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

evid
Pedig ott van:
DVDDecrypter 3.5.4.0 download SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe <879KB>
freeware released Mar 21, 2005

Aramir
Hmm... honnan nézve. Az elsõ link magára a googléra mutat, lehet ezt nem számoltad bele, utánna jön a "DVD Decrypter download DVDDecrypter" link, én erre gondoltam.

REALista
Lehet hogy velem van a baj de én a 2. linken belül nem találok egy helyet sem ahol le lehetne tölteni!

Aramir
REALista
Ennél kicsit konkrétabb válaszra számítottam!!!Egyébként már keretem!

Met
google

REALista
És hol lehet letõlteni mert a dvddecrypter.com nem jön be máshol meg nem találom?

Aramir
DvdDecrypterrel szerintem lehet.

REALista
Tudja valaki hogy hogyan lehet eredeti dupla rétegû Dvd-t lemásolni???Lehet egyáltalán?Pioner DVD-RW DWR-108 az íróm

Sziasztok!
Ha azt szeretném, hogy a filmjeim több év után is nézhetõek legyenek, akkor milyen lemezt használjak? Melyik az ami tuti jó? Verbatim?
PPeter
IFO módban, demuxolva a Decrypter is elbánik vele, ha hozzáértõ kezeli a programot (a csali területeket könnyû felismerni, hogy melyik PGC mely Cell-jei nem kellenek), de olyankor ugye neked kell authorizálni az adatsávokra szétkapott DVD-Video anyagot.

BURN.HU / CDGRAB.HU

Üdv.Kpróbáltam a Dvd Fab Decryptert,és ez már leszedi a Sony "remekmûvét" az ARccOS - structure protection-t.Sajna,a DvdDecrypter már nem bánik el ezzel....
Ebben a progiban nincs állítási lehetõség,de nem is kell,mert pl.a CloneDvd-vel már tudod tömöríteni a filmet,vagy kivenni belõle a felesleget.Már van pár új film,amit a régi rippelõ progikkal nem lehet megszabadítani a védelemtõl....

Met

Örm
Hello!
Saját készítésû video felvételt, hogy lehet úgy kiírni, hogy a lemezen legyen valamilyen másolásvédelem?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

PPeter
Nem lehet hogy nem DMA módban megy? Egyébként meg nem hiszem el, hogy nem lehet visszaolvasni, keresni, kétnaponta ugyanazokat a csontig lerágott kérdéseket teszitek fel...

BURN.HU / CDGRAB.HU

Lteebee
NEC 3540-em ha ír, jobb, ha nem csinálok semmit a géppel, mert azonnal ürülhet a cache.

Pio-val sosem volt ilyen bajom.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

mousee
Oké, így tökéletes... Na majd még jövök panaszkodni, ha nem okés valami 😊

De miért van az, hogy csak külön IDE kábelen hajlandó mindíg írni? Elméletileg mennie kéne akármikor... Válogatós a mocsok 😊) Nembaj, megadjuk neki, ha már NEC... 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Le van csupaszítva, így most ír, egyenlõre hiba nélkül... Csinálok még azért pár vésegetést...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Na, lecsupaszítottam, most ott van üresen masterként... Mindjár elõkapok egy erwét, és megnézem, hogy mûcköd e...
És egyúttal nézek egy alaplapi drivert is.. 😛

Met
egy alaplapi driver frissítés?

mousee
OKé, na akkor menek csupaszítani.... 5 perc és jöwök 😊

Érdemes lenne azt a lecsupaszítást kipróbálnod.

mousee
TDK DVD-R 8X

Szal szerintem még nem is a legszarabb...

Met
milyen lemez?

mousee
Na, már nem az igazi a dolog 😞((

Kb minden harmadik íráskor kiírja, hogy power calibration error.. 😞( Valaki tud segíteni? Próbáljam meg lecsupaszítani az IDE-t, hogy csak ez legyen rajta? Francba, már a tököm tele van ezekkel a rohadt DVD írókkal...

mousee
Ez teccik, idáig ötös, csak ilyen hozzászólásokat remélek 😄

Amúgy Thx az infót 😊

elviekben ha nem gyári hibás,de miért lenne az,akkor ez az elõzõkhöz képest,és egyébként is felüdülés lesz használni😊

mousee
Hello Emberek!!

Most vettem egy Nec ND-4550A DVD írót. Egyenlõre egész jól megy, bár eddig csak 2 DVD-t véstem vele... Mi a vélemény róla? Remélem ez már jó, és nem járok úgy vele, mint az elõzõkkel. Elsõnek volt egy Samsung íróm, az bekrepált, kicseréltettem, 1 hónapig ment a cseremasina. Utána az is feladta, és csak az áramot vitte, de DVD-t nem írt. Ezek után volt egy LG-m, ezt tegnap vittem vissza a boltba. Remélem ezzel nem járok már rosszul...

Aramir
Amúgy hagy a Nerot, DvdInfoPro-val tesztelj inkább.

http://www.dvdinfopro.com/

Aramir
Miért kéne, ha tökéletessen mûködik neki? Én pl a 6.0.0.19-et használom gond nélkül (na jó, néha lefagy amikor írást indítanék 😛 )

PPeter
Semmilyennel. Otthoni körülmények között, szakmai tudás nélkül ez nem megy, és még ennek birtokában sem egyszerû.

BURN.HU / CDGRAB.HU

"Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Néró 6.3-as író progiba ..."
Nem kötekesdé képpen, de nem kéne frissítened a több éves Néródat?