DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen programmal lehet saját készítésû DVD lemezre másolásvédelmet rakni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
BURN.HU / CDGRAB.HU
Segítenétek.
Avi-ból milyen programmal lehez SVCD-t vagy Video CD-t csinálni?
Köszi
Kódolásra Shrink vagy Instant Copy. A Shrink Neróval ki is tudja írni, az Instant Copy meg pdi. kiterjesztésû fileokat csinál amit aztán Decrypterrel ki tudsz írni.
Lemezkép íráshoz javasolt a Decrypter használata minden esetben.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
köszönöm szépen!!!
Nekem az Instant Copy olyan másfél óra alatt végzett egy 2 gigás P4-en.
De azthiszem a CCE tovább csinálja és a minõsége is jobb.
Valaki csinálhatna egy listát, hogy melyik progi mennyit dolgozik, (természetesen gép meg film függõ de egy elméleti lista kellene)
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Néró 6.3-as író progiba hogyan tudom elindítani a cd-dvd minõség tesztet? Elindul nekem de, a beolvasás után kilép, és nem fut le az ellenõrzés. Vagy tudnátok nekem mondani olyan progit ami a dvd írás után a lemezírás minõségét vagy neadj isten esetleg a dvd lemez alapanyagot, lehet le tesztelni?
Én még csak most kezdtem bele a DVD írásba,DVD decryptert,és DVD copy-t használok,ezt ajánlották.Elég egyszerû kezelni mindkettõt,mert nem nyúltam hozzájuk,nem állítottam semmit.Kérdésem az lenne hogy, kellene állítani valamit a beállításokon ezeknél hogy jobb minõséget kapjak? Vagy hogy van ezeknél jobb program?
köszönöm
Boldog új évet!
The Matrix has you...
Ha az iso-t csak bemountolod akkor is szétesik a kép?
Mi lehet a baj?
Next PC upgrade: 2022
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
codec pack kavarhat?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
/Pio110 kábelen egyedül van/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
reserve/?/-re volt téve
este átteszem masterre, sztem akkor jó lesz...
vélemény?
BURN.HU / CDGRAB.HU
köszi különben.
az ugye gáz?
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
BURN.HU / CDGRAB.HU
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
BURN.HU / CDGRAB.HU
May the force serve you well!
két szabvány.
<4.3>4.3> Mi a helyzet az írható DVD-vel: DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW, DVD+RW és DVD+R?
A DVD-nek hatféle írható változata van: DVD-R for General, DVD-R for Authoring, DVD-RAM, DVD-RW, DVD+RW, és DVD+R. A DVD-R és a DVD+R csak egyszer írható, hasonlóan a CD-R-hez, míg a DVD-RAM, a DVD-RW és a DVD+RW több ezerszer újraírható, hasonlóan a CD-RW-hez. A DVD-R elõször 1997 õszén vált elérhetõvé. A DVD-RAM követte 1998 nyarán. A DVD-RW Japánban 1999 decemberében debütált, de az Egyesült Államokban csak 2001 tavaszán jelent meg. A DVD+RW 2001 õszén mutatkozott be. A DVD+R 2002 közepén jelent meg.
Az írható DVD elõször csak a számítógépekben jelent meg (lásd 1.14). Az otthoni DVD képfelvevõk 2000-ben jelentek meg világszinten. Ez a GYIK a meghajtó/író és a képfelvevõ/felvevõ kifejezéseket használja a számítógépes DVD-írók illetve az asztali DVD-s képfelvevõk megkülönböztetésére.
A DVD-RAM inkább egy eltávolítható tárolóeszköz a számítógépek számára, mint egy képrögzítési formátum. Ennek ellenére egyre több DVD képfelvevõben használják, mert nagyon rugalmas a szerkesztés és a felvétel terén. A másik két írható formátumcsalád (DVD-R/RW és a DVD+R/RW) lényegében versenyhelyzetben van. A piac fogja eldönteni melyik lesz sikeres, vagy esetleg mindkettõ megmarad, illetve összeolvad. Sokan vitatkoznak azon, melyik formátum a jobb, de igazából nagyon hasonlóak. 2003-ban jó néhány cég olyan meghajtókat kezdett készíteni, melyek mind a "kötõjeles" mind a "pluszos" formátum szerint képesek írni.
Forrás: DVDCenter. olvasgasd, mert viszonylag naprakész és általános infók is vannak rajta.
a lényeg egyébként az, hogy a "+"-os jelzésû lemezt nem olvassa a csak "-"-os meghajtó és viszont. de mivel úgyis mindkét formátum olvasására ill. írására alkalmas meghajtót veszel, ez lényegtelen információ számodra és számunkra is😊)
The Matrix has you...
ja es mi a dvd+ meg a dvd-? 😛
May the force serve you well!
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
BURN.HU / CDGRAB.HU
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
A kérdés az, hogy hogyan lehetne rávenni az xp-t, hogy ne nézze levegõnek? Elvileg helybõl tudnia kéne olvasni, nem?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ki beszélt itt drogokról? 😄
"A++ grade, hát persze 😄" hát igen ez pedig tényleg az ami.
Kicsit olvass utána....