DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenre az Instant Copy jobb szerintem, azzal megoldható.
Gyors, persze a minõség nem a legjobb.
Azt mindegyik progi tudja, hogy a menü megmarad és a nem aktív menüelemre "menve" nem történik semmi
de a gyorsaság gyakran a minõség rovására megy
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Milyen DVD tömörítõt tudtok ajánlani ami jó minõségû és elég gyorsan is dolgozik? +kellene még egy olyan progi is ami a menüben inaktívvá tudja tenni pl. az extrák menüpontot, hogy ne lehessen rámenni (mert a menü kellene, csak az extrák nem.)
köszi
Hozzán hoztak már be Panasonic-al DVD-Ramra felvett anyagot, és azt csont nélkül meg lehetet nézni WMP-vel, pedig valami elég sajátos formátum.
Haverom panasonic írójával felvett anyagot példáúl nem lehet megnézni Pc-én.
max Fat32-nél.NTFS-nél nem lehet probléma
-The filmachine
-vso dvix to dvd
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszi a segíccséget!
Fákjúal!
2 ismerõs gépébe berepülés... ez már az én fejembe is megfordúlt... valszeg ez lesz... :S
de azért jó lenne ha vki mondana vmit mi lehet a gebasz... <#szomoru1>#szomoru1>
ha minden kötél szakad akkor valszeg n+1 lesz...
de még futottak át gondolatok a fejemen... mi van ha a kábel szar ? vagy a videók amiket felírok ( dvd videó fájlok megfelelés tesztje sikertelen )
vagy nemtom...
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
1.Tiszta új rendszer-telepítés a C-re, semmi AVIR-progi.
2.Ismerõs gépében a ketyere berepülése.
(n+1).Kis fakoporsó fejfával és szalaggal megrendelhetõ itt😊.
a D: az UDMA-6 Ultra 133
sztem nem PIO módban van.... gondolom akkor lenne ha az UDMA pipás résznél a PIO mode lenne...
Nah nekem így néz ki.... Nekem Nforce 2 van... az utolsó driverrel amit kiadtak... 5.10 asszem...
Csináltam firmware frissítést is 2.14- 2.20-ra úgy h 2.18, 2.19 2.20 -as frissítésekkel....
és fentvan kiírja...
viszont az írás most sem megy... ugyan azt írja ki....
UDMA-4-en van
A vinyók UDMA5-ben, vagy UDMA6-ban vannak?
Mert a Nero alapból a C:\DOCUME~1\felhasználó\LOCALS~1\Temp\-be Cachel bárhonnan is írod az anyagot és nagyon nem szereti, ha más progik is kergetik azt a vinyót ahol a C:\ van ill. ha PIO-ban fut.
XpSp2hun esetén:
Eszközkezelõ - IDE ATA/ATAPI vezérlõk - Másodlagos IDE csatorna <jobb klikk>
Tulajdonságok - Speciális beállítások - Átvitel módja: Ha rendelkezésreáll, akkor DMA --> Jelenlegi...-nak Ultra DMA-üzemmód 3-nak vagy 4-nek kell lennie.
Ez egy Intel chipsetes alaplapnál a Microsoft drájver szabvány dumája.
A te esetedben (let bios select transfer mode) v.mi egyéb cuccra utal, lényeg az, hogy akkor mit ír ki a bios erre a kütyüre átviteli módnak.
ezt a speciális beállítást nem találtam meg de az ide/atapinál a secondery channelnél Ultra DMA 4 ULTRA66 van a kis kockába
alatta meg a let bios select transfer mode van pepipálva.... az jó ?
A PIO-módra egy másik gyógyír lehet az, hogy a bios-ban AUTO-ra állítod az eszközt. Elõfordul, hogy ha CDROM, vagy OTHER ATAPI DEVICE ... van beállítva, akkor az XP csak pio-ban kezeli. Persze az XP Eszközkezelõjében az IDE/ATAPI VEZÉRLÕK Speciális beállításainál ne a "Csak PIO" legyen beállítva!
1.14 firmware van rajta... azóta jelent meg egy pár... ha upgradelni akarom akkor egymás után tegyem fel a firmware-kat nem ? és meg ne próbáljam feltenni a 14-es alattiakat meg a 14-est... csak ami utána van....
most ide1 : vinyó/vinyó
ide2: pio108/master toshibaROM/slave
ha videót írok akkor hibaüzeneteket fob ki... ha adatot akkor a fenti puffer lecsökken 10% majd lassan visszakúszik 100 aztán megint le...
az alsó puffer meg ha leesik a felsõ akkor esik azis és kb 10% azis megáll majd elindul vissza... és így a 10 perces DVD-bõl 40 perces lesz...
Mi lehet a probléma ? IDE kábel ? író hiba ? néró 7 hiba ( régebbivel is megpróbáltam azzal is rossz ) vinyó hiba ? Firmware hiba ( azt hiszem egyszer frissítettem, és mi van akkor ha ugyan azt a firmwaret felteszem rá megint )
Pls vki segítsen...
Köszi a segíccséget!
Fákjúal!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nálam nagyon jól muzsikál az összes g05-ös, legyen az bármilyen márkájú.
Azért ha LG-vel nem próbáltad, akkor próbáld meg, nekem 90%-ban megmentette a cuccokat. Sajna nekem is volt, amit már azzal sem tudtam lementeni 😞
Most azt gondolom, rájöttem, mi az alapja ennek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Arita DVD-R 8x van ráírva és rózsaszín, de ilyen metálfényben csillogó rózsaszín és az adathordozója is sötétebb az általam megszokott matt bugyirózsaszínhoz képest.
Milyen lemezt?
Hányszorosan írnád?
Van más ide eszköz ugyanazon a kábelen?
alaplapi driver? ide vezérlõ? újjabb Nero? csak az író van a kábelen?
elozo irommal (pio106 megirtam kb 5000lemezt annyibol rontott 4et, nem 10bõl).de az elmeletem az fw update-re jo ?
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
1. Letoltom a DVDRflash 2.2-t kicsomagol.
2. Letoltom a hivatalos fw-t.DVR110D_FW137EU.zip
3. kicsomagolom a dvdrflash\win32\mappaba (vagy csak siman a dvdrflash gyokerkonyvtarba?)
4. DVRFlash -ff X: DVRFlash -ff X: RB100011.137 RB100111.137 (x helyere a meghajtom betujele)
orom?
bocs a lamasagert meg h ilyen furan fogalmaztam meg, csak vki erositsen meg, nem akarom elbaszni.elore is thx.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nálam néha 1-2 olyan lemez is elõfordúl a G05-ös lemezkbõl, amit csak 4X-en enged megírni a 108-as íróm, más sebességet felsem ajánl. Nem mintha gond lenne, mert amúgy is 4X-en írnám, csak érdekes.
dvd-be pl. Winavi Video Converter, The Film Machine