7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • izb
    ez az SF a Safedisc védelem akar lenni?
  • a.carkey
    Igen.

Van tipped mi lehet a hiba?
  • izb
    Cd lemezt tudsz írni vele?
  • a.carkey
    *NEC DVD
  • a.carkey
    Egyik pillanatról a másikra nem akar írni - csak olvasni - az NEC DV íróm. Mielőtt nem akart volna, az utolsó jó DVD után felkerült egy SF védelmes játék (majd le is került). Ugyanabból a dobozból 51 lemezt már megírt előtte, azóta viszont a maradék 49-et végigpróbálva semmit sem akart megírni.

Meglepődnék, ha a DVD-k lennének szarok.

Most vagy beszart az íróm - ezt még tesztelem, veszek új DVD-ket, bár akkor szvsz nem működne sehogy sem, sem írna, sem olvasna -, vagy valamit felpakolt az a szar SF, ami az írást gátolja, vagy tényleg szarok a DVD-k (ez szvsz kizárt).

A gond, hogy nem látja, hogy ha üres DVD van bent ... :(

Találkozott vki vmi hasonlóval, vagy esetleg tudja mi szállt el, és, hogy lehet visszarakni???
  • Roll
    Milyen író, milyen lemez?
  • Met
    rosz író-írási sebesség-lemez kombináció
  • stupido
    Hi all!

Miért van az, hogy írott dvd-nél a lemez közepefelé elkezd szaggatni a kép? a film megáll mintha pause-álnám, aztán pár másodper múlva megy tovább... Ezt produkálja házimozin is és számítógépen is. Fontos lenne a segítség, mert a dvd írás fontos része a melómnak. (legénybúcsúk, esküvők, szülinapi bulik dvd-re írása, vágása) Nem tagadom, a másolt filmekkel is ezt csinálja, de az a kissebbik gond.
  • Sland
    KÖSZ!
  • izb
    start-sajátgép-jobb gomb tulajdonságok-hardver-eszközkezelő-Ide atapi vezérlők-ata controller
  • np
    Azt hol tudom megnézni, hogy milyen módban van az író, és hogy érted hogy, masterként egy külön kábelen legyen.
  • izb
    avi2dvd progit próbáld ki.
    Mindent tud,és ingyenes.
  • Met
    össze kevertem egy másik progival
    a The Filmmachine tesz rá feliratot
  • Sland
    Nemtom, nekem nem ajánlja fel:

1.

2.

3.

Lehet, hogy én vagyok a vak és nem látom, de itt nem ajánl fel semmit. Ha megnyoom az OK-ot akkor már konvertálja is. Ha egyszerre jelölöm ki az avit és a feliratot akkor kiírja hogy az srt vel semmit nem tud kezdeni...
  • Mr Csé
    ezt hol lehet megtudni
  • Met
    Mi a gond? Kéri az elején, hogy mutasd meg neki a felirat file-t ha van.
  • Sland
    Csáó!

Van egy Xvid filmem, meg hozzá feliratom. Hogy tudom DVD-be átaéakítani úgy az avi-t, hogy az asztali DVD is felismerje a feliratot?
    Nekem ilyen progim van konvertálásra, azt a témát még értem is:
    WinAVIVideoConverter

Csak a felirat rárakással van gondom...

Remélem tudtok segíteni!

Üdv

Sland
  • Roll
    Nézd meg, hogy dma módban van-e az íród, mert ha pio-ban van az nem nyerő.
    A másik, hogy masterként legyen a gépben egy külön kábelen.
  • np
    Sziasztok
    Samsung SH-S162A dvd íróm van. Írásra a nero 7-et használom. Az a problémám vele, hogy hiába állítom az írási sebességet 6 vagy 8x-ra az írási idő igy is 15 perc. Indításnál pl. a 8x-osnál elkezdi a visszaszámolást 8 percről, de a vége felé úgy 1-2 percnél felugrik újból 5-6 percre. Ha valaki tudja, hogy ez mitől van légyszi írja meg. Egyébként már próbálkoztam gép újratelepítéssel felraktam a legújabb firmwaret de ezek sem oldották meg a problémát.
  • ffxi
    Oksi majd kipróbálom.
  • Mr Csé
    ok
  • Aramir
    Neroban a CDSpeed-del tudsz felület ellenörzést csinálni, vagy a DVDInfoPro-val.
  • Mr Csé
    van olyan progi ami kiirja ha hibásan irtam lemezt?
  • Mr Csé
    mármint 10-20 percel tovább tarott
  • Mr Csé
    van egy pio-108 am és az utobbi két tdk dvd-ét sokkal lassabban írta meg
    mint eddig szokta ez mitől lehet ?
  • Metwork
    AnyDVD erre is jó
  • ffxi
    Nem, nem a CD jogvédett, azt írja ki a NERO és torzulva írta le. Alcohol-lal is már próbáltam. Sztem vmi védettség van rajta és nemtom, hogyan kell feltörni.
  • Aramir
    Ha karcos a lemez, és azért akadozik, akkor vegyél polírpasztát, van kimondottan cd/dvd-khez, aztán azzal feljavíthatod a felületét.
  • ffxi
    HELP! Van egy eredeti audioCD-m, de szegényke már 4éves és megárta az idő és nemtom leírni, mert a hang eltorzult. THX!!

• Roll
    Sony védelem ellen: DVDFab Decrypter !
  • Aramir
    Szar az íród, nekem ugyenez volt, csak fordítva, az RW-t nem ismerte fel, vagy amikor néha-néha felismerte, akkor meg írni nemvolt hajlandó rá.
    Én első körben tennék egy próbát egy másik gépben, bár nemhiszem, hogy ott jó lenne, de lehet mondani a boltban, hogy több gépben is próbáltad :D Aztán ha ott is szar, akkor gariba visszavinném, ha van még rá.
    Ha meg már nem garis, akkor mindenmindegy alapon szétkapnám, és megpucolnám (porcicákat kiporszívózni/kifújni, fejet óvatossan alkohollal megtisztítani).
  • grebber
    Az mitől lehet hogy a DVD irom a DVD-RW-ket hiba nélkül irja de a sima dvd ket elrontja nem irja meg :( ?
  • Punker
    már megoldódott a dolog.
  • Aramir
    Ha nem akarsz menüt, akkor a legegyszerübb DvdShrinkkel összerakni. Leszeded wincsire az egyik, pl az extra, dvd-t, majd berakod a filmet, elöbb behúzod a filmet a bal ablakba, majd utánna az extrát.
    Persze ez csak akkor működik, ha mind a kettő dvd-video.
  • Lteebee
    Vgy doom9.org esetleg.
  • Met
    itt keresgélj
  • Met
    nekem 5.9.1.1
    5.9.5.3 a legújjabb

kéne frissíteni nemgondolod? :P
  • Punker
    na most van 2 "dvd-m" egy 3,5 gigás a film és egy fél gigás extrák, a 2-ből hogy csináljak 1-et?
  • Punker
    2.0.0.4
  • Met
    a Sony-s védelem elég trükkös, feltéve ha az
    AnyDVD mikori?