7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
izb #6348 ez az SF a Safedisc védelem akar lenni? -
#6347 Igen.
Van tipped mi lehet a hiba? -
izb #6346 Cd lemezt tudsz írni vele?
-
#6345 *NEC DVD -
#6344 Egyik pillanatról a másikra nem akar írni - csak olvasni - az NEC DV íróm. Mielőtt nem akart volna, az utolsó jó DVD után felkerült egy SF védelmes játék (majd le is került). Ugyanabból a dobozból 51 lemezt már megírt előtte, azóta viszont a maradék 49-et végigpróbálva semmit sem akart megírni.
Meglepődnék, ha a DVD-k lennének szarok.
Most vagy beszart az íróm - ezt még tesztelem, veszek új DVD-ket, bár akkor szvsz nem működne sehogy sem, sem írna, sem olvasna -, vagy valamit felpakolt az a szar SF, ami az írást gátolja, vagy tényleg szarok a DVD-k (ez szvsz kizárt).
A gond, hogy nem látja, hogy ha üres DVD van bent ... :(
Találkozott vki vmi hasonlóval, vagy esetleg tudja mi szállt el, és, hogy lehet visszarakni??? -
Roll #6343 Milyen író, milyen lemez? -
#6342 rosz író-írási sebesség-lemez kombináció -
stupido #6341 Hi all!
Miért van az, hogy írott dvd-nél a lemez közepefelé elkezd szaggatni a kép? a film megáll mintha pause-álnám, aztán pár másodper múlva megy tovább... Ezt produkálja házimozin is és számítógépen is. Fontos lenne a segítség, mert a dvd írás fontos része a melómnak. (legénybúcsúk, esküvők, szülinapi bulik dvd-re írása, vágása) Nem tagadom, a másolt filmekkel is ezt csinálja, de az a kissebbik gond. -
#6340 KÖSZ! -
izb #6339 start-sajátgép-jobb gomb tulajdonságok-hardver-eszközkezelő-Ide atapi vezérlők-ata controller -
np #6338 Azt hol tudom megnézni, hogy milyen módban van az író, és hogy érted hogy, masterként egy külön kábelen legyen. -
izb #6337 avi2dvd progit próbáld ki.
Mindent tud,és ingyenes. -
#6336 össze kevertem egy másik progival
a The Filmmachine tesz rá feliratot -
#6335 Nemtom, nekem nem ajánlja fel:
1.
2.
3.
Lehet, hogy én vagyok a vak és nem látom, de itt nem ajánl fel semmit. Ha megnyoom az OK-ot akkor már konvertálja is. Ha egyszerre jelölöm ki az avit és a feliratot akkor kiírja hogy az srt vel semmit nem tud kezdeni... -
#6334 ezt hol lehet megtudni -
#6333 Mi a gond? Kéri az elején, hogy mutasd meg neki a felirat file-t ha van. -
#6332 Csáó!
Van egy Xvid filmem, meg hozzá feliratom. Hogy tudom DVD-be átaéakítani úgy az avi-t, hogy az asztali DVD is felismerje a feliratot?
Nekem ilyen progim van konvertálásra, azt a témát még értem is:
WinAVIVideoConverter
Csak a felirat rárakással van gondom...
Remélem tudtok segíteni!
Üdv
Sland -
Roll #6331 Nézd meg, hogy dma módban van-e az íród, mert ha pio-ban van az nem nyerő.
A másik, hogy masterként legyen a gépben egy külön kábelen. -
np #6330 Sziasztok
Samsung SH-S162A dvd íróm van. Írásra a nero 7-et használom. Az a problémám vele, hogy hiába állítom az írási sebességet 6 vagy 8x-ra az írási idő igy is 15 perc. Indításnál pl. a 8x-osnál elkezdi a visszaszámolást 8 percről, de a vége felé úgy 1-2 percnél felugrik újból 5-6 percre. Ha valaki tudja, hogy ez mitől van légyszi írja meg. Egyébként már próbálkoztam gép újratelepítéssel felraktam a legújabb firmwaret de ezek sem oldották meg a problémát. -
#6329 Oksi majd kipróbálom.
-
#6328 ok -
#6327 Neroban a CDSpeed-del tudsz felület ellenörzést csinálni, vagy a DVDInfoPro-val. -
#6326 van olyan progi ami kiirja ha hibásan irtam lemezt? -
#6325 mármint 10-20 percel tovább tarott -
#6324 van egy pio-108 am és az utobbi két tdk dvd-ét sokkal lassabban írta meg
mint eddig szokta ez mitől lehet ? -
#6323 AnyDVD erre is jó -
#6322 Nem, nem a CD jogvédett, azt írja ki a NERO és torzulva írta le. Alcohol-lal is már próbáltam. Sztem vmi védettség van rajta és nemtom, hogyan kell feltörni.
-
#6321 Ha karcos a lemez, és azért akadozik, akkor vegyél polírpasztát, van kimondottan cd/dvd-khez, aztán azzal feljavíthatod a felületét. -
#6320 HELP! Van egy eredeti audioCD-m, de szegényke már 4éves és megárta az idő és nemtom leírni, mert a hang eltorzult. THX!!
-
Roll #6319 Sony védelem ellen: DVDFab Decrypter ! -
#6318 Szar az íród, nekem ugyenez volt, csak fordítva, az RW-t nem ismerte fel, vagy amikor néha-néha felismerte, akkor meg írni nemvolt hajlandó rá.
Én első körben tennék egy próbát egy másik gépben, bár nemhiszem, hogy ott jó lenne, de lehet mondani a boltban, hogy több gépben is próbáltad :D Aztán ha ott is szar, akkor gariba visszavinném, ha van még rá.
Ha meg már nem garis, akkor mindenmindegy alapon szétkapnám, és megpucolnám (porcicákat kiporszívózni/kifújni, fejet óvatossan alkohollal megtisztítani). -
#6317 Az mitől lehet hogy a DVD irom a DVD-RW-ket hiba nélkül irja de a sima dvd ket elrontja nem irja meg :( ? -
#6316 már megoldódott a dolog. -
#6315 Ha nem akarsz menüt, akkor a legegyszerübb DvdShrinkkel összerakni. Leszeded wincsire az egyik, pl az extra, dvd-t, majd berakod a filmet, elöbb behúzod a filmet a bal ablakba, majd utánna az extrát.
Persze ez csak akkor működik, ha mind a kettő dvd-video. -
#6314 Vgy doom9.org esetleg. -
#6313 itt keresgélj -
#6312 nekem 5.9.1.1
5.9.5.3 a legújjabb
kéne frissíteni nemgondolod? :P -
#6311 na most van 2 "dvd-m" egy 3,5 gigás a film és egy fél gigás extrák, a 2-ből hogy csináljak 1-et? -
#6310 2.0.0.4 -
#6309 a Sony-s védelem elég trükkös, feltéve ha az
AnyDVD mikori?