7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#6388 Köszi, megpróbálom. És az a rétegváltás mire jó, vagy mit befolyásol? Még sose írtam kétrétegűt :(
Nem szeretném elszúrni, elég drága volt ez a lemez ... -
#6387 nincs, cd vagy dvd
ha koncert dvd akkor javaslom a lentebb említett 2 programot. Kétrétegűnél főleg az utóbbit, abban (állítólag, még nem próbáltam) be lehet állítani hol legyeg a rétegváltás. -
#6386 Tehát 7es nero-ban sincs olyan beállítás image írásnál?
Egy koncert dvd lenne. -
#6385 7-es Neroban image írásnál nem találtam olyan beállítást?
Film? Írd DVDDecrypterrel vagy ImgBurn-el -
#6384 Akkor szerintem "régi" a nero, az a baj, csak cd és dvd van ott :( -
#6383 val felül? :) -
#6382 Nem látok ilyen beállítást, hol van pontosan? (Egy ISO képfájlt akarok felírni amúgy) -
#6381 a jobb alsó sarokban átállítottad DVD5-ről DVD9-re? -
#6380 Üdv!
Kétrétegű lemezt szeretnék írni Nero 6.3-al de azt írja, hogy "az összeállítás nem fér rá egy üres lemezre".
A lemezt rendesen 8,5 gigásnak látja. Az író Pio 110D 8.37-es firmware-el.
Ötlet? -
Action #6379 Sikerült! Faszán megy asztali lejátszon is.
Akkor ezekszerint ezt a hibát figyelmen kivül lehet hagyni...
Mégegyszer köszönöm a segitséget. -
Action #6378 oks.megpróbálom,köszi a segitséget...majd beszámolok az eredményről -
#6377 akkor szerintem próbáld kiíni, feltéve ha nem kétrétegű lemez :) -
Action #6376 igen ugy simán még a menü is bejön,szóval fasza
-
#6375 gépen nézhető film? -
Action #6374 igen igy próbálom és akkor irja ki hogy "dvd-video fájlok kiosztása sikertelen volt"...
Ötlet? -
Joybull #6373 Hali!
Használd a NERO Experss-t és azon belül "DVD Video file". A következő ablakban feldobja a dvd könyvtárakat és a video_ts könyvtárba másold be a letöltött video_ts-ben lévő cuccot és már mehet is az égetés. -
#6372 a VIDEO_TS könyvtár tartalmát ( vob, ifo, bup stb. fileok) kell behúzni a Neró-ban a VIDEO_TS könyvtárba
vagy így próbáltad? -
#6371 hogy hogy nem kezeli? olvasni mind tudja. -
Action #6370 Sziasztok!
Szerintem ez elég láma kérdés lesz,de azért pls help.
Szóval letöltöttem egy dvd-t ami egy VIDEO_TS könyvtárból áll.Namost ezt szeretném ugy kiirni hogy asztali lejátszon is nézhető legyen.Nem boldogulok neroval,mert ha dvd-videoként akarom irni akkor azt irja ki hogy a "dvd-video fájlok kiosztása sikertelen volt és igy lehet hogy lejátszhatatlan lesz).Mi lehet a gond? -
gyűjtő #6369 Szervusztok!
Panasonic DVD kamerával készített (DVD-RAM lemezre írt) klippeket szeretnék PC-n szerkeszteni DVD-MovieAlbumSE DVD szerkesztő programmal.
A számítógépemen működő DVD író/olvasó nem kompatibilis a DVD-RAM lemezzel.
Szeretném, ha tippet adnátok (lehetőleg tapasztalat alapján), milyen típusú - DVD-RAM lemezt biztonsággal kezelő - DVD író/olvasó egységet érdemes beszerezni. -
#6368 1.58.
Kössz a segítséget -
tomo #6367 3. 99% hogy nem medion.
szal akkor meg is van a nyertes, igaz? -
#6366 1. belső
2. 1.40
3. nemtudom hogy az e -
tomo #6365 egyszeru:
1. belso vagy kulso a driveod? (extrenal = kulso)
2. a jelenlegi firmware 1 es vagy 8 as sorozatu? (megnezheted nero drive infoban )
3. ha medion oem gyartmany, akkor meg az uccsok kozul kell valogatni.
ha ezek utan sem talalod, akkor jobb, ha nem nyulsz hozza, mert keves vagy a dologhoz. -
#6364 ha én ezt érteném hogy most ott melyiket szedjem le... -
tomo #6363 ha nem a legujabbat szeded le, annak mi ertelme lenne?
de vigyazz, hogy a meghajtodba valo firmwaret tolts bele ! ( ahogy nezem ott tobbfelehez is van fw ) ( mondjuk valszeg, nem megfelelore nem megy fel a fw ) -
#6362 Pioneer DVR-109
megvan az íróm. de melyiket töltsem le? a legújabbat? -
#6361 kössz -
tomo #6360 http://www.firmware.fr.st/
itt keresel a cuccodnak megfelelo firmwaret, es felrakod ra. ( valszeg le lesz irva, hogy' kell csinalni, vagy ha ott nem, a gyarto oldalan biztos irjak a modszert) -
#6359 Firmwaret hol lehet frissíteni? -
#6358 nekem 7.0.0.0 jo :I -
#6357 nem az a gond...
szar volt a lemez, vagy frissíts firmwaret.... -
#6356 Ahead.Nero.v7.0.8.2.MultiLanguage.Ultra.Edition-iNSPiRON
ez a verzió jó lenne? -
#6355 köszi. de biztos jó a nero 7? azt mondják sokan hogy nagyon fika az egész. -
#6354 rakd fol néro 7 -et nekem más irom van de segitett vagy firmvarét frissisd -
#6353 Hi!
Van egy PIONEER DVD-RW DVR-109 DVD írom. Vettem egy FUJIFILM DVD+R DL 8.5GB-os 2.4x sebességel írható DVD-t. És van egy Nero 6 Ultra Editionom.
Elkezdtem vele megírni a kétrétegő DVD-t, kb 7.2GB-ot. Minden jól ment, de 100%-nál kírta hogy hiba meg minden gyíkság. Akkor rányomtam, hogy OK, és kidobott még egy hibaüzenetet. Aztán kivettem A dvd-T ÉS KIPRÓBÁLTAM.
Tökéletes működött minden, kivéve egy Avi-t.
Vajon mért írt ki hibát? Mi lehettet a baj? -
#6352 Akkor próbáld ki a Starforce cleaner-t:
http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#StarForceClean / sfclean -
#6351 Jaja. Minden esetre érdekes a szitu ... :( -
izb #6350 Ha van lehetőséged egy másik konfigban kipróbálni,akkor tedd meg azt,és kiderül rögtön hogy ez kavar e be.
-
#6349 Starforce. A Cold War ment fel eredetiben, majd le. Lehet, hogy az barmolt fel valamit?