7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
izb #6428 ja gyakorlatilag szar ehez a nyomtatóhoz. -
izb #6427 érdekes.
8x beállítom azt csak 4x írás van.
lehet firmwaret kell frissítenem? -
#6426 Ja, én vettem olyat, és nem jött be. Igaz nem eredeti festéket használok, és lehet azért. Vagy csak elbénáztam valamit a beállításoknál (pl a lemez tipusa). -
izb #6425 Hát hogy milyen a felülete,azt nem igazán kenem,de ilyen.fotónak fotó
Ja és itt veszem a patront.
handsome -
#6424 No, nekem csúnya nyomot hagy rajta a iP4200-as nyomtatóm. Az a három henger, ami lenyomja a lemezt nyomtatás elött, csúnyán megnyomja, és nyomtatáskor látszik a helye :( A Ritek lemezekkel nem csinál ilyet. -
#6423 Hm... Nekem is 108-as van, és 4X,6X és 8X-os sebességet enged mind a nyomtatható BenQ-nál, mint a sima lemeznél. -
#6422 Nekem eddig csak Benq volt nyomtatható. Pixma IP 3000-em van.
De a Photo Printable csak jobb, mint a sima Benq. Te arról a lemezről beszélsz amit írtam ,nem sima nyomtatható, hanem fotó minőségű a felület?
OFF
Amúgy te milyen patront hazsnálsz? Ez nagyon érdekelne. -
izb #6421 hát nekem nem
pixma 4000-es nyomtatóm van
és eddig 3 lemez közül(Benq,Ritek,Verba) a ritek jött be a legjobban.
Másik kettő felejtős de erősen,legalábbis nekem. -
#6420 Na most is csak 4x.
De kár. De legalább frissítettem az íróm.
Fotósat (Verbatim DVD+R 16x Fullface Photo Printable) vettél már? Azon még szebb kép lehet, nem? -
izb #6419 Én is vettem ilyen lemezt,hát vegyesek a tapasztalatok.
Azért többes szám,mert nekem eddig nincs gondom vele,de sok lejátszó és olvasó nem szereti,ugyanez az xbox-ra és playstationokra is érvényes.
Pio 108-as íróm nekem is csak 4x írja meg.
Valszeg még nincs normális firmware ami kezelné nagyobb sebességen. -
#6418 Na, beírtam ide, erre találtam egy A106 -os firmet. Nekem A104 van, kíváncsi vagyok mi lesz. -
#6417 Most vettem Benq DVD+R 8x full nyomtatható lemezt.
A probléma, hogy csak 4x -esen hagyja írni. Ez miért lehet?
LG GSA4081b -m van. Ehhez már nem iszem, hogy lenne újabb firmware.
Valakinek van ötlete? -
Inquisitor #6416 Általában normális 80'-es lemeznél max. 735MB -
#6415 Winavi Video Converter vagy The Filmmachine vagy VSO DivxtoDVD -
#6414 hogyan tudok úgy kiírni divx es filmet hogy lejátsza az asztali dvd ami nem tud lejátszani divx-eset?
ha konvertálni kell mivel tegyen meg meik a jó?,
kösz -
Roll #6413 Meg írótól. Pl. plextor képes arra, hogy egy 800 megás lemezre akár 1,1 gigát is kiírjon. Persze utána csak ő olvassa vissza. -
#6412 Alapanyagtol fugg.
Vannak olyan lemezek amikre akar 20MB-t, van amelyikre mindossze 1-2MB-t. -
#6411 CD túlírással mennyit lehet 1 CDre írni? -
#6410 Valaki próbálta már ezt a DVD túlírást Neroban? -
#6409 ez komoly? pont 4700 MB? ha 4701, már nem írja meg? azért van bizonyos %-os eltérés pluszban nem?
eddig még nem volt ilyen problem, hogy nem lett volna elég a DVD-m, úgyhogy ez csak amolyan "filozófiai" kérdés:)) -
#6408 Hát ez így eléggé értelmetlen kérdés. Ha működik jól és nincs vele problémád, akkor minek kéne lecserélned? Ugyis csak bagóért tudnád eladni.
És hogy mikor romlik el, az meg függ a használtságtól, mennyit írsz vele, mennyit olvasol vele naponta, stb. Asszem üzemórában adják meg az élettartamot, mittudomén, pl 3000 óra. Naponta használod két-három órát, akkor is olyan három évig kéne bírnia. Elvileg :D
Talán annyit, hogy az újabb 16X-os lemezeket nem szerencsés venni hozzá.
Az enyém is tökéletessen működik még, igaz, most kikellett pucolnom, mert már nem ismerte fel a lemezeket. A port szabadszemmel láttam a lencsén :D -
#6407 Hali! Érdeklődnék afelől hogy a mostani Pioneer 107D-met érdemes e lecserélnem,ha szvsz teljesen hibamentesen üzemel (3 éves), illetve kell e arra számítanom hogy hamarosan bemondja az unalmast.Eddig egyszer szedtem szét kitisztítottam. Előre is köszi! -
#6406 Már megoldottam talán működik. Amúgy még mielőtt elkezdené kiírni kiírja, hogy nem fér rá. Na mindegy azért köszi. -
#6405 Amúgymeg keresd meg a dvd5-ös ripet!
:) -
#6404 DVD-t nem lehet tulirni. -
#6403 lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem megoldja a Nero ezt a problémát. egyrészt nálam mindig ki van jelölve a túlírás engedélyezése, de egyébként csalóka szokott lenni a játékoknál a méret megadása. figyi, kezd el kiírni, tedd be a lemezt és ha nem fér rá, akkor úgyis kér egy másikat, amire ráférne (vagy ezt már próbáltad?)
a kiírás természetesen a Nero Express, Elmentett projekt kiírása opcióval értendő. a burning rom-mal nem biztos, hogy sikerül (bár még nem próbáltam). szerintem az express pont erre van. -
izb #6402 baba -
#6401 yess azzal télleg ment,köszi:) -
izb #6400 AnyDVD próbáld.
-
#6399 hali
az a kérdésem,van egy origi filmem,azt akarok leISO-zni,de se shrink,se decrypter nem készit ISOt belöle (FF:AC lenne a film)
shrink valami hibát talál a dvd structurában (igaz a elsö DVD-n csak,a bonust engedte) -
#6398 Gűrűk Ura Harc Középföldéért 2 -
#6397 Melyik játék? Lehet kilehet szedni az iso-ból pl a német/olasz/francia stb nyelvet például. -
#6396 A méret a baj. Az iso 4,5,6 gigás a dvd meg 4,7. Úgy kéne, hoyg lehetssen telepíteni a játékot. -
#6395 Neroval vagy alcohol 120-al képfájl felírása opciót választasz és úgy tökéletesen ki fogja írni. -
#6394 Lehet, hoyg nem ide való a kérdés, de ha nekem van egy 5 gigás játék isom a gépen és ki kéne írni 4,7es dvdkre akkor azt hogyan csináljam, hoyg biztosan működjön?? -
#6393 Köszi a tippeket, ez a dvd decrypter bevált, nagyon jó kis progi! -
#6392 nekem is előfordult már, hogy ilyet írt ki, de nekem nem tűnt fel, hogy különösebb gond lenne ezután a filmmel. szóval tényleg csak olyan biztonsági riasztás, ami tulajdonképpen nem is hiba, hanem valami egyébb. de hogy mi?? -
#6391 Plusszos persze, direkt olyat vettem, mert csak azt tudja az íróm.
Na kipróbálom akkor ezt a progit, köszi! -
izb #6390 plusszos lemezt használj DL korongokból.
és dvd decrypert használj írásra. -
#6389 na látod itt megáll a tudományom:) még nem próbáltam én sem
szerintem picit várj hátha jön okosabb ember vagy nézz át a PH fórumára