DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
és bonyolult beletenni? 😊)

The Matrix has you...

Met
tudsz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

csõ! ha van egy angol nyelvû dvdm, tudok valahogyan magyar feliratot, esetleg magyar hangot belecsempészni, mielõtt kiírnám?
evid
Érdemes megvenni, az egyik legjobb író.

Jaffa 2843
Hali! Nem tudja valaki hogy milyen ez a dvd író, és érdemes-e megvenni: 24/8/40/16x Nec 4550 DVD-writer drive? Vagy ebben az árban valami jobbat?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lteebee
Nem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mu*][*h4pHu|{4
Nem lehet ,hogy PIO módban van?

Lteebee
Nekem 1.01 firmware van most rajta, leszedtem az 1.03-at, valszeg rádobom majd.

Nekem az a bajom vele, hogy szinte semmit nem gépezhetek, ha írok vele, mert lemegy a cache-e nullára és megáll.

A pio110D mellett szinte bármit csinálhatok.

Mu*][*h4pHu|{4
pontosan , és fingom sincs mi a probléma.

Lteebee
Én még nem írtam a 3540-emmel cd-t, csak dvd-t.

Korábban ment, csak egy ideje nem?

Halfer
tudok: ittvan

Halfer
tegnap raktam fel. nekem bevált eddig. emberbaráti külsõvel.

Mu*][*h4pHu|{4
senki?<#zavart2><#gonosz3>

Atkamon
Tudna vki Nero 6-hoz sorozatszámot adni?

Dave92
szaisztok a nero 7 et ajánlatos ahsználni?

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

Mu*][*h4pHu|{4
Sziasztok!

A következõ a problémám , 1 ideje pontosan nem tudom mióta 1szerüen nem akar cd-t írni a 3540A-s nec írom.Dvd-t probléma nélkül megír Cd-t viszont nem.Az a helyzet ,hogy fel se ismeri az üres cd-t a Nero csak áll ,hogy helyezzek be üres lemezt.Már újra húztam a win-t , fríssítettem firmware-t.Most jelenleg ez a firmware van beleégetve: IDE\CDROMMAD_DOG_MD-16XDVD9A4____________________1.F1____\4&17BD413C&0&1.0.0
de ezzel is qla a helyzet.Elõre is thx!

Halfer
nekem lézer beállítás hibát 😄

Sziasztok!VAn egy dvd íróm(LG) és megírja a dvd-ket de néha írás elõtt érvénytelen blokk hibát ír ki és nem írja meg a dvd-t.Mit jelent ez a hiba?
Halfer
háát nem tudom mi baja lehet. mivel dvd-r tuti lezártam. de nem ismeri fel :'( ma kiírtam egy másikat udf-ben ma még jó volt 😄 holnap is megnézem 😄

Aramir
Én UDF-ben írom ki az ilyeneket, és nincs gondom vele.
Nemlehet, hogy nem zártad le azt a lemezt?

Halfer
mert szeretném egybehagyni 4 gigának.

Halfer
oké,de udf-be akkor nem ajánlott? mindnképp iso-ba írjam?

Sonajk @:o)
Csak nem image filet akarsz kiírni?
Darabold fel rarral és már írhatod is.
Nero kitrükközve 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Halfer
vmi magyarázza el nekem legyen szíves részletesen hogy mi van ha egy 4GB-os fájlt akarok írni Nero-val, ami DVD(ISO)-ba nem enegd. DVD(UDF)-rõl amiket tudok/hallottam hogy úgy kezeli a meghajtó mint egy vinyót. de ezt nem értem. és még az hogy mire jó a DVD(ISO/UDF)? amit írtam UDF-es DVD-t, lehetett rá 4GB-os fájlt, de most üresnek ismeri fel a meghajtó :S Elõre is köszi ha segít vki

Breki33
mert te csak csajozol :-)

általában két topicom van a top10-ben

csak azért kérdeztem amúgy mert ez az egy hiányzott és nem tudtasm, hogy a többit amit készít is felülírjam-e
jaja, nyomod a GetVTSsectors (vagy mi) gombot, és kész is 😊
Off: merre mászkálsz mostanában? 1 topicban sem látlak 😊
Breki33
Hiányzó VTS_01_0.BUP létrehozására az IfoEdit a legalkalmasabb?

csak ez az egy file hiányzik
ha jól tudom másodlagos információkat tárol
Lteebee
Lehet, talán próbáld ki másik gépben, ha van lehetõséged.

Szóval most ott tartok hogy az új dvd íróm az üres dvd-ket egybõl és MINDIG felpörgeti viszont azokkal a dvd-kel ami nem üres(film vagy adat)azokkal csak szenved és nem pörgeti fel és nem olvassa SOHA. Lehet hogy a dvd író a nem jó???Pedig pénteken vásároltam.
Aramir
Vagy itt sacperkábé kiszámolhatod, mi kellene neked:
http://www.jscustompcs.com/power_supply/
De szerintem egy 230-as táp eléggé karcsú, ne csodálkozz, hogy néha kihagy 1-2 dolog a gépedben 😊

Lteebee
Vagy mûszer kell hozzá, meg egy azt kezelni tudó ember, vagy egy UPS, ami kommunikálni képes a gépel, így meg tudod nézni, mennyi a felvett áram.

Azt hogyan tudom megmérni?A gépembe lehet venni új tápot ha nem ATX-es házam van,hanem a régi kisebb?
Lteebee
Érdemes lenn megmérni, mennyire van kiterhelve a tápod, hogy mennyit fogyaszt.

A gépem amd-k6 500as tehát elég régi és csak 230w-os tápegység van benne.Az nem lehet hogy nem bírja el a táp?
fifi
nekem ilyen játék a rossz minõségû lemezekkel esett meg néha...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok! Vásároltam egy LG DVD írót. Beszerelem és mûködik.Majd egy idõ után gondol egyet és nem pörög fel. Majd utánna 2 nap múlva megint tökéletesen mûködik. Majd megint nem pörög fel csak szenved. Már minden kábelen minden jumper formációt kipróbáltam. Mi lehet a gond? Rossz a dvd író? Vigyem vissza a boltba. Régebbi gépem van és a dvd író mellett még van a gépben egy cd író is.Az nem lehet hogy nem bírja el a tápegységem?A dvd írónak több áram kell mint a cd írónak?Mert a cd íróm mindig tökéletesen mûködik.
Légyszi segítsen valaki.
fifi
DAO
TAO-ban sem akar írni?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ne is mondd, a világoskék tdk-nál még talán a princo, arita is jobb. Szintén csak szívás volt vele.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ilyet már láttam én is. Lg író+ridata lemez, a megoldás egy nagyobb sebesség volt.

Hy all.Nem tom mié de ma dvd-t akartam írni és lásd csodát hogy ma se unatkozzak ezt írta ki a NERO "Could not perform start of Disc-at-once" , kérdem én mi a franc van vele? HELP.
Breki33
igazából gondoltam a video-t csak ez a piros mappa megzavart azt hittem nem iskönyvtár
Breki33
igen de átírtam a nevét is

mondjuk érdekes DVD mert nincs menüje

az biztos az elsõ részben van
fifi
az volt amit mondtam?
különben Covers mappával megtoldva is lejátszható a cucc?

Breki33
köszönöm a segítséget sikerült
Met
nem a lemez cimkéjében található _ karakter miatt?
A Cover könyvtárat nevezd át wCoverre, hogy abc rendben az utolsó legyen és a fileokat a Video TS-be rakd.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aramir
Megelõztél 😊
Szerintem nem fogja zavarni az a plusz mappa.

Aramir
A vobokat meg a többi vackot a video_ts könyvtárba húzd át, ne a gyökérbe.

fifi
mert a videoTS mappáBA kéne tenni a cuccot
meg nemtom érvényes lesz-e úgy a filestruktúra, ha Video ill Audio mellett Covers mappa is van, bár azt megmondja valaki, aki nálam okosabb 😊

Breki33
Sziasztok

van egy ilyen letöltött DVD-m mint felül láthetó
Hogy tudnám ezt DVD-re kiírni úgy hogy asztaliban is lehessen olvasni?
Ha simán ráhúzom asztali nem ismeri fel.

Ha meg a DVD video filo-k írására megyek és úgy húzom rá mint alul a képen látható, hogy az aktuális összeállítás felírása nem él.

Sziasztok!
Mi a vélemenyetek a MEMOREX 16X DVD-R lemezrõl?
Mennyire megbízhatóak???